Komentari na vest

Zbiljić za Mozzart Sport: Kabić bliži inostranstvu nego Zvezdi

Z

Zemunski kej

pre 10 meseci

Zvezda ga kupuje da bi ga lakse preprodala. Odigrace nekoliko domacih utakmica gde ce mu sbi servirati sanse i ode dalje.Mlad je moze da napreduje,za Ligu sampiona nije.Brz je ali mekan ,
S

Sf

pre 10 meseci

Zbiljicu nisi obavesten mali Kabic potpisao za Zvezdu. Koga foliras i nabijas cenu. Da ste mogli vec bi ga prodali. Svasta. Covek misli da ovim vasarskim blefom moze nekog da izvacari i nabije cenu. Nisu ovo namesteni tenderi i partijske mucke.
?

???

pre 10 meseci

Zbiljic zna da je posao gotov, al ne znaju ove novine
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Vojvodina treba mnogo vise da ulozi u svoju rukometnu sekciju i dovede neke bas kvalitetne rukometase.Mozda dovedu i Luku Cindrica.
G

Gost Rider

pre 10 meseci

Jedno jebeno pitanje,sta ce nam?Imamo toliko mladih igraca,bonusa,da stvarno sem kombinacije ne vidim kako bi se uklopio
?

???

pre 10 meseci

Vama samo neke kombinacije. Preleti golub preko marakane, kombinacija. Prodje 47ica pored marakne, kombinacija. Ceca zivi preko puta, kombinacija.
Ч

Чика

pre 10 meseci

Па јели тај дечко већи потенцијал од Митуљикића и Пруцева или је то опет неки Мотика?
B

Baxter88

pre 10 meseci

Da se ne lazemo, za ovu Zvezdu ne postoji jednostavno nijedan igrac u Srbiji koji ispunjava standarde...
P

Pa da

pre 10 meseci

Kada je Milosevic otisO u Njemacku.
P

Pravi Vojvodinaši

pre 10 meseci

Ne podnose ceze još od 75 kad je dala bodove Hajduku iz Splita u rupi samo da naudi Vojvodini da ne osvoji Titulu već Hajduk ovci. A što s tiče direktne prodaje iz Vojvodine u ceze to je bilo po dekret sps jul 90tih od Mihajlovića Pantelića do Krivokapića koji je zadnji direktno prešao iz Vojvodine u ceze. Ove koje je slavuj iz rupe nabrojao su iz ino klubova došli u ceze a prethodno ih je Vojvodina prodala u te klubove za milion do milion ipo evra
д

да, да...

pre 10 meseci

...види се да ниси гробар 😂😂😂
'

'

pre 10 meseci

ok
d

dejanera

pre 10 meseci

Lupi i osta ziv. Krivokapic je presao u Zvezdu u sezoni 2002/03 zajedno sa Igorom Bogdanovicem. Nesto se ne secam da su se tada bilo sta pitali JUL ili SPS. A posle njih u Zvezdu su dosli i: Neboisa Joksimovic (jul 2004), Dragomir Vukobratovic (jul 2008) i Dusan Jovancic (jul 2018). Od prelaska Mihajlovica u januaru 1991 u Zvezdu su presli: Tanjga, Zivkovic, Perovic, Pantelic, Antic, Bjegovic i Leo Lerinc.
?

???

pre 10 meseci

Vosa ce sve da proda. Bar da dovode kvalitetne igrace. Opet prodaju sve sto valja, a dovode neke macke u dzaku
m

monterooo

pre 10 meseci

Koji Kabic pa sta on da radi u zvezdi,on je u vosi za sest meseci odigrao 3 utakmice i sad kad su ih svi bas svi izvarali i tanjga i juric....ipak ni zvezda nije losa....to je igrac ko mituljikic....moze u cuku da skuplja minute.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Realno bolje je da ga Vojvodina proda negde u inostranstvo nego da dolazi u Zvezdu kod Mister Deutschland banke.
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Kabić nam je apsolutno nepotreban uz to na 40 utakmica dao 2 gola. Efikasniji bio Gobeljardo.
K

Kakvi

pre 10 meseci

Foliranti. Ovi iz Vojvodine dižu cenu ovim natpisima sa berzanima Kabiću ne samo prema Bolonji već i drugo plasirano timu Austrije Šturmu. Bolonja nudi 2 m evra i 20 posto od sledećeg transfera a Austrija ci 2.5 m evra i 10 posto. Vojvodina traži 3 i 10 posto
m

muzinjo

pre 10 meseci

Dečko je jako loš igrač kakvih po nižerazrednim srpskim ligama ima koliko hoćeš. Bukvalno bez kvaliteta. Trkač, a ne zna ni kuda treba da trči, jer pored toga što nema tehniku ni za ispred zgrade, takodje nema ni taktičku potkovanost.
F

FM’d

pre 10 meseci

Moze li neko strucan da mi uporedi kvalitete Kabića i Andrije Radulovića? I u čemu je Kabić toliko bolji od Radulovića, kad smo njega dali za džabe a ovog bi da platimo milion-dva.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Kabić je klasičan trkač koji me zna ama baš ništa. Bukvalno ne bi pravio razliku u trwćoj ligi. Radulović je kontra od njega, fizika mu je prava crnogorska, krilo koje ne može da potrči, već ima prroblema sa kilažom, a tek će imati jer ne voli da radi, a nije tehnički obdaren. Doduše ima top u levici, ali tu se sva priča uavršava. Radulović iako jako loš, svakako je bolji od Kabića, po meni bi od njega mogao prosečan cmf da se napravi, a od Kabića eventualno neka bekčina koja može da se ponavlja napred nazad bez jasnog cilja i smisla.
А

Александар1

pre 10 meseci

Звездина крила: Букари, Митровић, Олињанка, Катаи, Лучић. Баш нам је потребан Кабић, резервиста из Војводине. Него, стигле паре из Русије, па да се на време направи бизнис - ја теби - ти мени. Шема је већ разрађена до перфекције.
M

Malo činjenica

pre 10 meseci

Na desnom krilu imamo samo Bukarija. Najprostojia činjenica. Kabić igra desno. Mitrović, Lučić, Katai, Prucev su igrači kojima je leva strana primarna. Na desnoj ne prikazuju svoj potencijal i kvalitet i to je notorna činjenica. Zvezdi treba kvalitet, a ne "može da odigra".
g

gost3579

pre 10 meseci

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-uros-kabic-ne-igram-fudbal-da-bih-uzeo-pare-nego-zato-sto-volim-loptu-i-volim-vosu/400540 Intervju Kabica za mozzartsport
K

Koko7

pre 10 meseci

Nista od Kabica! Lucas Boye iz Elcea na meti Bahara i Zvezde!!!
K

Kakve to veze ima sa Kabićem?

pre 10 meseci

Kakve veze Kabić ima sa dovođenjem napadača? Kabić je desno krilo, desni ofanzivac.
L

Lijo

pre 10 meseci

Taj je napadač a ne bek I cena mu oko 10 miliona evra Tako da ..
O

O čemu ti to

pre 10 meseci

Žele ga Valensija, Getafe i još neki klubovi, a Elče zacepio cenu od 15 miliona evra. Ne znam o čemu ti pričaš.
Д

Дејавук

pre 10 meseci

Мали је топ играч и ако успемо да га решимо само + за Звезду...Али не на кварно него на поштено,мада са Терзом тешко
d

daj ne

pre 10 meseci

rise!
m

muzinjo

pre 10 meseci

Dečko je top igrač za nižerazrednu srpsku ligu. Momak bez ijednog kvaliteta. Neupotrebljiv.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Bolje prodati u inostranstvo ovog decko nego Zvezdi. U inostranstvu nam se vecina igraca razvilo i danas su stub reprezentacije. Decko ima potencijal da bude novi Tadic. Sreno brate.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Dečko ke u svadji sa loptom.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Pa sto Zbiljicu ne ide ako su dosle milionske ponude iz inostranstva ? 😂Sta se ceka, hocete ono sto je doslo pa u cemu je problem ? Evo reci cu ja, ni ti je dosla milionska ponuda ni ti ce doci, dosle 3 ponude, Zvezdina najlosija ali za samog Kabica najbolja zato ces i nastaviti pregovore i uskoro ih zavrsiti, sve ostalo je ""sviranje u frulu".
a

a i dobili su

pre 10 meseci

Radulovića od Zvezde za "tepsiju ribe", a Radulović je malo, ne mnogo bolji igrač od ovog dečka. Pa ukoliko opet hoćete igrače iz Zvezde po "diskontnim" cenama, vreme je da prestanete da filozofirate dok ne počne liga.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

I sta rekoh ja 😂 Kabic u Zvezdi 😉💪😄
v

v1ad

pre 10 meseci

Ako je ponuda oko 1.5-2 miliona, to je realna cena za njega. Vojvodina da ima bolju ponudu za Kabica bi ga umotala u masnicu, ali nema. Pokusaj dizanja cene.
B

Brankoni84

pre 10 meseci

Pravi igrač za Zvezdu, evo na slici fura neke kovrdze ko Eraković.😁😁😁
E

Esex

pre 10 meseci

Kabic,igrac sa velikim oscilacijama i sa vise nedostataka..kao takav,ne bi trebalo da bude predmet interesovanja velikog kluba kakav je zvezda..na njegovoj poziciji igra bukari pa i kraso..tu je i mituljikic kao i mijatovic,ako pricamo o desnokrilnom napadacu..Jako los nacin da se potrosi neki milion zaradjen od eraka..sa druge strane,nije mi ni kabic jasan jer njemu treba da igra svaku 90 minuta a ne svaku drugu ili trecu koliko bi verovatno igrao u zvezdi..
n

nekitutamo

pre 10 meseci

Ovo bas nema smisla da je on bio najbolji, da su rekli igrac sa najvise potencijala pa da covek mozda ozbiljno shvati clanak...
p

prijatelj

pre 10 meseci

Pritisak je sa samog vrh, verovatno nikad veci. Ovo je sad vec interesna grupa, koja hoce da ima sve mlade i da ih drugi razigravaju za 60-70 posto. Nije ovde u pitanju fudbal i zvezdana. Ako Zbilja ovo odbije, od mene ima podrsku koliko god hoce. Ovako stanje nikad nije bilo. Nisu odustali ni od Bukinca.
p

prti

pre 10 meseci

Znam jedan sport gde je bilo ako ne igras za jedan klub koji trenira besplatno na Banjici ne mozes da igras za reprezentaciju. O tome je licno pricao najbolji igrac reprezentacije u to vreme. Ali da nije nikad bila takva represija.

Chiske

pre 10 meseci

Svi se sada zacudjavate kao da je ovo od juce sve. Pa vec godinama crveni blizanac unistava mlade igrace i nikom nista...
S

Setnjica

pre 10 meseci

Isao sam na sever, pa na zapad dugi niz godina. Odlazio na Karadjordje protiv Vose, ali sada vise ne. Dok je ova garnitura, samo bojkot i lagana setnja... Unistavamo ligu, pa slaba liga izgovor sto nam pune mrezu u evropi. Kabic, ako ima ista ispos kovrdza, ici ce preko i dalje od ove agencije.
V

VosaNS

pre 10 meseci

Mogli bi navijaci posetiti trening, kao sa Mrdjom 😎
p

prijatelj

pre 10 meseci

Bolingi je pristao, sada se ceka zeleno svetlo Zbilja i Bataka.
G

Goust

pre 10 meseci

Dati 500.000 i Miluna i Gobelju.
g

goliguli

pre 10 meseci

I tebe gologuzog... Dati Kabu, za Sljivica i Mitrovica i 35% od naredne prodaje...
d

dhdh

pre 10 meseci

A vi im dajete dzabe Radulovica.Neki % samo, bruka i sramota.
А

Александар1

pre 10 meseci

Кабић је један од најбољих играча Војводине? Прошле сезоне је сакупио 626 минута, дакле сакупио је довољно минута за 7 утакмица у нашој у**аној лиги и дао је 2 гола. Како он може бити међу бољим играчима Војводине? То може бити само у плаћеним текстовима да се оправда уградња.
A

Archie

pre 10 meseci

Bio je bolestan i povređen dobar deo prvenstva.
g

gost bs

pre 10 meseci

Apsolutno se slazem sa tobom . Realno da nema ni mesta pored Bukarija i Krasoa pa mi nije jasno ni zasto ga traze ( ako ga traze ) . Mislim da ga neko debelo gura posto je pre par dana bila info da ide u Bolonju . Decko je suvi prosek i pitanje da li ima mesta u Vosi medju 11
a

ako smo

pre 10 meseci

kao klub izasli u susret njima sa Radulovicem ne vidim zasto ne bi zelju igraca stavili kao prioritetnu. Godinama Zvezdi nisu prodavali igrace a.njihovi najbolji isli u crno stado.
A

Archie

pre 10 meseci

Al ste izašli u susret, otarasili ste igrača koji vam uopšte nije potreban i to za 50% od sledećeg transfera. Zauzvrat želite najvećeg Vošinog talenta. Pošteno nema šta.
@

@archie

pre 10 meseci

pa kako nismo? Imali ponudu od 600k za njega iz Madjarske, klub je htro tamo a Radulovic u Vosu. Igrac pod ugovorom, 50% ako ode iz Vose dzabe je 0! Rizik jbg, tako se posluje u fudbalu, bacaju se i vece pare. Ne znam zasto bi zZvezda dala 3mil za Kabica kad moze manje uz procente cak.ida Vosi bude bolje i da uzme vise para a i Kabic zeli u Zvezdu. Sasvim logicno i normalno razmisljanje kad postavis cinjenice.
A

Archie

pre 10 meseci

Kakvi procenti od naredne prodaje? Prvo Kabić u zvezdi ako bi i igrao igrao bi nešto sitno u Kupu ili bi na nebitnim utakmicama ulazio ka rezerva. Za koliko para zvezda može da proda takvog igrača? Kao drugo zvezda je generalno loša kada je prodaja igrača u pitanju. I slabo prodaje i za nezavidne prare.
G

Gladiola

pre 10 meseci

Je l' planira Vojvodina da se bori za grupnu fazu ili ne? Sve igrače prodaše ljudi, pa nećete ni peti biti dogodine
A

Archie

pre 10 meseci

Bukvalno samo Topića prodala. Svi ostali koji su otišli ili nisu ispunili očekivanja kluba ili su bili klupa i rotacija.
D

Darko55

pre 10 meseci

@Archie, Simic nije ispunio ocekivanja? Ili je bio klupa i rotacija? Ili ti lupetas gluposti kao po obicaju?
A

Archie

pre 10 meseci

Očigledno ne pratiš Vojvodinu pa ne znaš. Simić je igrao odlično prvih par meseci i bio prvi strelac kluba. Posle je pao, počeo da promašuje zicere, golovi su stali i izgubio je mesto startera sve do kraja prvenstva.
D

Darko55

pre 10 meseci

Kako je Simic izgubio mesto startera kad je bio u prvih 11 na 26 od 34 prvenstvene utakmice?
A

Archie

pre 10 meseci

zvezda je verovatno zamislila da dovede Kabića za 500 000 na rate i uz neki procenat, pa da se pravi luda nakon prve isplaćene rate. Ko iz Vojvodine posluje sa Terzićem i veruje mu taj je izdajnik kluba.
D

Dovesti ga obavezno

pre 10 meseci

Odgovorio sam osobi ispod ali da ponoviim, Zvezda mora dovesti Kabića kako bi ojačala desnu stranu terena, a Zvezda kao klub mora u svom timu imati ono najtalentovanije što Srbija ima, a Kabić to jeste. Drago mi je što ima želju da dođe u Zvezdu, ostalo se da pregovarati. U timu pored Krasoa, Olajinke, Ivanića, Šljivića može dati i više nego što je do sada pokazao, a na prvi pogled se vidi da se radi o ekstra talentu.
G

Gandalf.treci

pre 10 meseci

Čuj sad ovog MORA!!! Ne mora ništa ta zvezda da ima sad što želi da ima sve i da glumi nekom ludilo da je iznad svega u želji druga stvar...koja neće još dugo
i

ista moralna

pre 10 meseci

Velicina na obe strane, smejurija od drzave i lige.Ova sns sponzorusa ima 4699 igraca pod ugovorom i fali im jos ovaj da zaokruze na 4700.Severna Koreja je olicenje demokratije za nas.
C

CharlEi

pre 10 meseci

Nije ovo komunizam da se svima deli podjednako bez obzira na zasluge. Najviše imaju oni koji su najbolji.
p

prti

pre 10 meseci

Ajde ne gubi se gde to uopste i imas demokratiju? Svuda ti je manje vise isto samo negde imaju bolji standard pa se ni ne zamajavaju politikom tamo gde je manja pismenost i losiji standard politika je centar svake price i to je to. Zvala se drzava Srbija ili Nemacka, Danska itd itd ista je stvar sto se demokratije tice. Zakon jaceg i bogatijeg kakva demokratija to je mrtvo slovo na papiru da se tupavi zamajavaju.
s

smejurija

pre 10 meseci

Ovo odgovori na komentar-sta ce nama demokratija,ne treba nam nista kada je klub za koji ja navijam jedini koji dobija SVE PARE ovog napacenog naroda-e zato nam tako i ide,ajte po sendvic i ukljucite PINK da cujete kako nam je lepo i kako kad Partizan pobedi-NEMA VESTI IZ SPORTA.To je sport za vas i najbolje govori o vama "uspesnim".
p

prti

pre 10 meseci

Da a odakle KK Partizanu 5 najveci budzet u EL prosle godine ? Ajde kad vidim ovakve zatucane nije ni cudo gde smo. Cuj nema vesti, ma nema ni vremenske prognoze.
T

Trnooka

pre 10 meseci

Kabic da bi dosao u Zvezdu treba da pravi razliku sa ostatkom lige a on to ne radi konstantno.Zvezda bi ga uzela samo zbog prodaje kasnije a i da oslabi Vosu,treci razlog ne vidim!
T

Top pojačanje

pre 10 meseci

Kabić je top igrač i top talenat koji bi dolaskom u Zvezdu imao još veću motivaciju da se pokaže u dobrom svetlu, igra LŠ, ali i da da iznad svojih mogućnosti budući da će imati izvanredan tim uz sebe. On bi konkurisao na desnoj strani terena gde igra jedino Bukari.
z

zare 123

pre 10 meseci

Da oslabi Vošu? Zar misliš da Voša može biti konkurencija Zvezdi? To može više odgovarati Partizanu jer su on i Voša približnog kvaliteta.U ovoj ligi Zvezda nema konkurenciju
B

Bobby

pre 10 meseci

I na kraju će biti prodat Zvezdi...
s

slavuj

pre 10 meseci

Šta je sa onim nema prodaje beogradskim blizancima? Šta će reći Firma? Ipak ste vi bratski klubovi. Pogledajte do skoro u Zvezdi su igrali ili i sada igraju Meleg, Katai, Ivanić, Pavkov, Pankov, možda ih ima još . Toliko o tome da ne idu u Bgd na poziv bratskog kluba i nikada u NS nisu dočekani zvižducima što su iznevjerili klub. Obraz ?
F

Fudbal? 31 godinu pre vas ;)

pre 10 meseci

Jesi bio u Novom Sadu kad su oni dolazili pa si cuo sa nisu bili izvizdani ? 🤪 A kad su one sezone u Partizan otisli Vuletic, Trajkovic, Skuletic i Marko Nikolic ? 😂