Komentari na vest

Zbiljić za Mozzart Sport: Kabić bliži inostranstvu nego Zvezdi

Z

Zemunski kej

pre 9 meseci

Zvezda ga kupuje da bi ga lakse preprodala. Odigrace nekoliko domacih utakmica gde ce mu sbi servirati sanse i ode dalje.Mlad je moze da napreduje,za Ligu sampiona nije.Brz je ali mekan ,
S

Sf

pre 9 meseci

Zbiljicu nisi obavesten mali Kabic potpisao za Zvezdu. Koga foliras i nabijas cenu. Da ste mogli vec bi ga prodali. Svasta. Covek misli da ovim vasarskim blefom moze nekog da izvacari i nabije cenu. Nisu ovo namesteni tenderi i partijske mucke.
?

???

pre 9 meseci

Zbiljic zna da je posao gotov, al ne znaju ove novine
P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Vojvodina treba mnogo vise da ulozi u svoju rukometnu sekciju i dovede neke bas kvalitetne rukometase.Mozda dovedu i Luku Cindrica.
G

Gost Rider

pre 9 meseci

Jedno jebeno pitanje,sta ce nam?Imamo toliko mladih igraca,bonusa,da stvarno sem kombinacije ne vidim kako bi se uklopio
?

???

pre 9 meseci

Vama samo neke kombinacije. Preleti golub preko marakane, kombinacija. Prodje 47ica pored marakne, kombinacija. Ceca zivi preko puta, kombinacija.
Ч

Чика

pre 9 meseci

Па јели тај дечко већи потенцијал од Митуљикића и Пруцева или је то опет неки Мотика?
B

Baxter88

pre 9 meseci

Da se ne lazemo, za ovu Zvezdu ne postoji jednostavno nijedan igrac u Srbiji koji ispunjava standarde...
P

Pa da

pre 9 meseci

Kada je Milosevic otisO u Njemacku.
P

Pravi Vojvodinaši

pre 9 meseci

Ne podnose ceze još od 75 kad je dala bodove Hajduku iz Splita u rupi samo da naudi Vojvodini da ne osvoji Titulu već Hajduk ovci. A što s tiče direktne prodaje iz Vojvodine u ceze to je bilo po dekret sps jul 90tih od Mihajlovića Pantelića do Krivokapića koji je zadnji direktno prešao iz Vojvodine u ceze. Ove koje je slavuj iz rupe nabrojao su iz ino klubova došli u ceze a prethodno ih je Vojvodina prodala u te klubove za milion do milion ipo evra
д

да, да...

pre 9 meseci

...види се да ниси гробар 😂😂😂
'

'

pre 9 meseci

ok
d

dejanera

pre 9 meseci

Lupi i osta ziv. Krivokapic je presao u Zvezdu u sezoni 2002/03 zajedno sa Igorom Bogdanovicem. Nesto se ne secam da su se tada bilo sta pitali JUL ili SPS. A posle njih u Zvezdu su dosli i: Neboisa Joksimovic (jul 2004), Dragomir Vukobratovic (jul 2008) i Dusan Jovancic (jul 2018). Od prelaska Mihajlovica u januaru 1991 u Zvezdu su presli: Tanjga, Zivkovic, Perovic, Pantelic, Antic, Bjegovic i Leo Lerinc.
?

???

pre 9 meseci

Vosa ce sve da proda. Bar da dovode kvalitetne igrace. Opet prodaju sve sto valja, a dovode neke macke u dzaku
m

monterooo

pre 9 meseci

Koji Kabic pa sta on da radi u zvezdi,on je u vosi za sest meseci odigrao 3 utakmice i sad kad su ih svi bas svi izvarali i tanjga i juric....ipak ni zvezda nije losa....to je igrac ko mituljikic....moze u cuku da skuplja minute.
P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Realno bolje je da ga Vojvodina proda negde u inostranstvo nego da dolazi u Zvezdu kod Mister Deutschland banke.
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Kabić nam je apsolutno nepotreban uz to na 40 utakmica dao 2 gola. Efikasniji bio Gobeljardo.
K

Kakvi

pre 9 meseci

Foliranti. Ovi iz Vojvodine dižu cenu ovim natpisima sa berzanima Kabiću ne samo prema Bolonji već i drugo plasirano timu Austrije Šturmu. Bolonja nudi 2 m evra i 20 posto od sledećeg transfera a Austrija ci 2.5 m evra i 10 posto. Vojvodina traži 3 i 10 posto
m

muzinjo

pre 9 meseci

Dečko je jako loš igrač kakvih po nižerazrednim srpskim ligama ima koliko hoćeš. Bukvalno bez kvaliteta. Trkač, a ne zna ni kuda treba da trči, jer pored toga što nema tehniku ni za ispred zgrade, takodje nema ni taktičku potkovanost.
F

FM’d

pre 9 meseci

Moze li neko strucan da mi uporedi kvalitete Kabića i Andrije Radulovića? I u čemu je Kabić toliko bolji od Radulovića, kad smo njega dali za džabe a ovog bi da platimo milion-dva.
m

muzinjo

pre 9 meseci

Kabić je klasičan trkač koji me zna ama baš ništa. Bukvalno ne bi pravio razliku u trwćoj ligi. Radulović je kontra od njega, fizika mu je prava crnogorska, krilo koje ne može da potrči, već ima prroblema sa kilažom, a tek će imati jer ne voli da radi, a nije tehnički obdaren. Doduše ima top u levici, ali tu se sva priča uavršava. Radulović iako jako loš, svakako je bolji od Kabića, po meni bi od njega mogao prosečan cmf da se napravi, a od Kabića eventualno neka bekčina koja može da se ponavlja napred nazad bez jasnog cilja i smisla.
А

Александар1

pre 9 meseci

Звездина крила: Букари, Митровић, Олињанка, Катаи, Лучић. Баш нам је потребан Кабић, резервиста из Војводине. Него, стигле паре из Русије, па да се на време направи бизнис - ја теби - ти мени. Шема је већ разрађена до перфекције.
M

Malo činjenica

pre 9 meseci

Na desnom krilu imamo samo Bukarija. Najprostojia činjenica. Kabić igra desno. Mitrović, Lučić, Katai, Prucev su igrači kojima je leva strana primarna. Na desnoj ne prikazuju svoj potencijal i kvalitet i to je notorna činjenica. Zvezdi treba kvalitet, a ne "može da odigra".
g

gost3579

pre 9 meseci

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-uros-kabic-ne-igram-fudbal-da-bih-uzeo-pare-nego-zato-sto-volim-loptu-i-volim-vosu/400540 Intervju Kabica za mozzartsport
K

Koko7

pre 9 meseci

Nista od Kabica! Lucas Boye iz Elcea na meti Bahara i Zvezde!!!
K

Kakve to veze ima sa Kabićem?

pre 9 meseci

Kakve veze Kabić ima sa dovođenjem napadača? Kabić je desno krilo, desni ofanzivac.
L

Lijo

pre 9 meseci

Taj je napadač a ne bek I cena mu oko 10 miliona evra Tako da ..
O

O čemu ti to

pre 9 meseci

Žele ga Valensija, Getafe i još neki klubovi, a Elče zacepio cenu od 15 miliona evra. Ne znam o čemu ti pričaš.
Д

Дејавук

pre 9 meseci

Мали је топ играч и ако успемо да га решимо само + за Звезду...Али не на кварно него на поштено,мада са Терзом тешко
d

daj ne

pre 9 meseci

rise!
m

muzinjo

pre 9 meseci

Dečko je top igrač za nižerazrednu srpsku ligu. Momak bez ijednog kvaliteta. Neupotrebljiv.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Bolje prodati u inostranstvo ovog decko nego Zvezdi. U inostranstvu nam se vecina igraca razvilo i danas su stub reprezentacije. Decko ima potencijal da bude novi Tadic. Sreno brate.
m

muzinjo

pre 9 meseci

Dečko ke u svadji sa loptom.
J

Joksa1986

pre 9 meseci

Pa sto Zbiljicu ne ide ako su dosle milionske ponude iz inostranstva ? 😂Sta se ceka, hocete ono sto je doslo pa u cemu je problem ? Evo reci cu ja, ni ti je dosla milionska ponuda ni ti ce doci, dosle 3 ponude, Zvezdina najlosija ali za samog Kabica najbolja zato ces i nastaviti pregovore i uskoro ih zavrsiti, sve ostalo je ""sviranje u frulu".
a

a i dobili su

pre 9 meseci

Radulovića od Zvezde za "tepsiju ribe", a Radulović je malo, ne mnogo bolji igrač od ovog dečka. Pa ukoliko opet hoćete igrače iz Zvezde po "diskontnim" cenama, vreme je da prestanete da filozofirate dok ne počne liga.
J

Joksa1986

pre 9 meseci

I sta rekoh ja 😂 Kabic u Zvezdi 😉💪😄
v

v1ad

pre 9 meseci

Ako je ponuda oko 1.5-2 miliona, to je realna cena za njega. Vojvodina da ima bolju ponudu za Kabica bi ga umotala u masnicu, ali nema. Pokusaj dizanja cene.
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Pravi igrač za Zvezdu, evo na slici fura neke kovrdze ko Eraković.😁😁😁
E

Esex

pre 9 meseci

Kabic,igrac sa velikim oscilacijama i sa vise nedostataka..kao takav,ne bi trebalo da bude predmet interesovanja velikog kluba kakav je zvezda..na njegovoj poziciji igra bukari pa i kraso..tu je i mituljikic kao i mijatovic,ako pricamo o desnokrilnom napadacu..Jako los nacin da se potrosi neki milion zaradjen od eraka..sa druge strane,nije mi ni kabic jasan jer njemu treba da igra svaku 90 minuta a ne svaku drugu ili trecu koliko bi verovatno igrao u zvezdi..
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Ovo bas nema smisla da je on bio najbolji, da su rekli igrac sa najvise potencijala pa da covek mozda ozbiljno shvati clanak...
p

prijatelj

pre 9 meseci

Pritisak je sa samog vrh, verovatno nikad veci. Ovo je sad vec interesna grupa, koja hoce da ima sve mlade i da ih drugi razigravaju za 60-70 posto. Nije ovde u pitanju fudbal i zvezdana. Ako Zbilja ovo odbije, od mene ima podrsku koliko god hoce. Ovako stanje nikad nije bilo. Nisu odustali ni od Bukinca.
p

prti

pre 9 meseci

Znam jedan sport gde je bilo ako ne igras za jedan klub koji trenira besplatno na Banjici ne mozes da igras za reprezentaciju. O tome je licno pricao najbolji igrac reprezentacije u to vreme. Ali da nije nikad bila takva represija.

Chiske

pre 9 meseci

Svi se sada zacudjavate kao da je ovo od juce sve. Pa vec godinama crveni blizanac unistava mlade igrace i nikom nista...
S

Setnjica

pre 9 meseci

Isao sam na sever, pa na zapad dugi niz godina. Odlazio na Karadjordje protiv Vose, ali sada vise ne. Dok je ova garnitura, samo bojkot i lagana setnja... Unistavamo ligu, pa slaba liga izgovor sto nam pune mrezu u evropi. Kabic, ako ima ista ispos kovrdza, ici ce preko i dalje od ove agencije.
V

VosaNS

pre 9 meseci

Mogli bi navijaci posetiti trening, kao sa Mrdjom 😎
p

prijatelj

pre 9 meseci

Bolingi je pristao, sada se ceka zeleno svetlo Zbilja i Bataka.
G

Goust

pre 9 meseci

Dati 500.000 i Miluna i Gobelju.
g

goliguli

pre 9 meseci

I tebe gologuzog... Dati Kabu, za Sljivica i Mitrovica i 35% od naredne prodaje...
d

dhdh

pre 9 meseci

A vi im dajete dzabe Radulovica.Neki % samo, bruka i sramota.
А

Александар1

pre 9 meseci

Кабић је један од најбољих играча Војводине? Прошле сезоне је сакупио 626 минута, дакле сакупио је довољно минута за 7 утакмица у нашој у**аној лиги и дао је 2 гола. Како он може бити међу бољим играчима Војводине? То може бити само у плаћеним текстовима да се оправда уградња.
A

Archie

pre 9 meseci

Bio je bolestan i povređen dobar deo prvenstva.
g

gost bs

pre 9 meseci

Apsolutno se slazem sa tobom . Realno da nema ni mesta pored Bukarija i Krasoa pa mi nije jasno ni zasto ga traze ( ako ga traze ) . Mislim da ga neko debelo gura posto je pre par dana bila info da ide u Bolonju . Decko je suvi prosek i pitanje da li ima mesta u Vosi medju 11
a

ako smo

pre 9 meseci

kao klub izasli u susret njima sa Radulovicem ne vidim zasto ne bi zelju igraca stavili kao prioritetnu. Godinama Zvezdi nisu prodavali igrace a.njihovi najbolji isli u crno stado.
A

Archie

pre 9 meseci

Al ste izašli u susret, otarasili ste igrača koji vam uopšte nije potreban i to za 50% od sledećeg transfera. Zauzvrat želite najvećeg Vošinog talenta. Pošteno nema šta.
@

@archie

pre 9 meseci

pa kako nismo? Imali ponudu od 600k za njega iz Madjarske, klub je htro tamo a Radulovic u Vosu. Igrac pod ugovorom, 50% ako ode iz Vose dzabe je 0! Rizik jbg, tako se posluje u fudbalu, bacaju se i vece pare. Ne znam zasto bi zZvezda dala 3mil za Kabica kad moze manje uz procente cak.ida Vosi bude bolje i da uzme vise para a i Kabic zeli u Zvezdu. Sasvim logicno i normalno razmisljanje kad postavis cinjenice.
A

Archie

pre 9 meseci

Kakvi procenti od naredne prodaje? Prvo Kabić u zvezdi ako bi i igrao igrao bi nešto sitno u Kupu ili bi na nebitnim utakmicama ulazio ka rezerva. Za koliko para zvezda može da proda takvog igrača? Kao drugo zvezda je generalno loša kada je prodaja igrača u pitanju. I slabo prodaje i za nezavidne prare.
G

Gladiola

pre 9 meseci

Je l' planira Vojvodina da se bori za grupnu fazu ili ne? Sve igrače prodaše ljudi, pa nećete ni peti biti dogodine
A

Archie

pre 9 meseci

Bukvalno samo Topića prodala. Svi ostali koji su otišli ili nisu ispunili očekivanja kluba ili su bili klupa i rotacija.
D

Darko55

pre 9 meseci

@Archie, Simic nije ispunio ocekivanja? Ili je bio klupa i rotacija? Ili ti lupetas gluposti kao po obicaju?
A

Archie

pre 9 meseci

Očigledno ne pratiš Vojvodinu pa ne znaš. Simić je igrao odlično prvih par meseci i bio prvi strelac kluba. Posle je pao, počeo da promašuje zicere, golovi su stali i izgubio je mesto startera sve do kraja prvenstva.
D

Darko55

pre 9 meseci

Kako je Simic izgubio mesto startera kad je bio u prvih 11 na 26 od 34 prvenstvene utakmice?
A

Archie

pre 9 meseci

zvezda je verovatno zamislila da dovede Kabića za 500 000 na rate i uz neki procenat, pa da se pravi luda nakon prve isplaćene rate. Ko iz Vojvodine posluje sa Terzićem i veruje mu taj je izdajnik kluba.
D

Dovesti ga obavezno

pre 9 meseci

Odgovorio sam osobi ispod ali da ponoviim, Zvezda mora dovesti Kabića kako bi ojačala desnu stranu terena, a Zvezda kao klub mora u svom timu imati ono najtalentovanije što Srbija ima, a Kabić to jeste. Drago mi je što ima želju da dođe u Zvezdu, ostalo se da pregovarati. U timu pored Krasoa, Olajinke, Ivanića, Šljivića može dati i više nego što je do sada pokazao, a na prvi pogled se vidi da se radi o ekstra talentu.
G

Gandalf.treci

pre 9 meseci

Čuj sad ovog MORA!!! Ne mora ništa ta zvezda da ima sad što želi da ima sve i da glumi nekom ludilo da je iznad svega u želji druga stvar...koja neće još dugo
i

ista moralna

pre 9 meseci

Velicina na obe strane, smejurija od drzave i lige.Ova sns sponzorusa ima 4699 igraca pod ugovorom i fali im jos ovaj da zaokruze na 4700.Severna Koreja je olicenje demokratije za nas.
C

CharlEi

pre 9 meseci

Nije ovo komunizam da se svima deli podjednako bez obzira na zasluge. Najviše imaju oni koji su najbolji.
p

prti

pre 9 meseci

Ajde ne gubi se gde to uopste i imas demokratiju? Svuda ti je manje vise isto samo negde imaju bolji standard pa se ni ne zamajavaju politikom tamo gde je manja pismenost i losiji standard politika je centar svake price i to je to. Zvala se drzava Srbija ili Nemacka, Danska itd itd ista je stvar sto se demokratije tice. Zakon jaceg i bogatijeg kakva demokratija to je mrtvo slovo na papiru da se tupavi zamajavaju.
s

smejurija

pre 9 meseci

Ovo odgovori na komentar-sta ce nama demokratija,ne treba nam nista kada je klub za koji ja navijam jedini koji dobija SVE PARE ovog napacenog naroda-e zato nam tako i ide,ajte po sendvic i ukljucite PINK da cujete kako nam je lepo i kako kad Partizan pobedi-NEMA VESTI IZ SPORTA.To je sport za vas i najbolje govori o vama "uspesnim".
p

prti

pre 9 meseci

Da a odakle KK Partizanu 5 najveci budzet u EL prosle godine ? Ajde kad vidim ovakve zatucane nije ni cudo gde smo. Cuj nema vesti, ma nema ni vremenske prognoze.
T

Trnooka

pre 9 meseci

Kabic da bi dosao u Zvezdu treba da pravi razliku sa ostatkom lige a on to ne radi konstantno.Zvezda bi ga uzela samo zbog prodaje kasnije a i da oslabi Vosu,treci razlog ne vidim!
T

Top pojačanje

pre 9 meseci

Kabić je top igrač i top talenat koji bi dolaskom u Zvezdu imao još veću motivaciju da se pokaže u dobrom svetlu, igra LŠ, ali i da da iznad svojih mogućnosti budući da će imati izvanredan tim uz sebe. On bi konkurisao na desnoj strani terena gde igra jedino Bukari.
z

zare 123

pre 9 meseci

Da oslabi Vošu? Zar misliš da Voša može biti konkurencija Zvezdi? To može više odgovarati Partizanu jer su on i Voša približnog kvaliteta.U ovoj ligi Zvezda nema konkurenciju
B

Bobby

pre 9 meseci

I na kraju će biti prodat Zvezdi...
s

slavuj

pre 9 meseci

Šta je sa onim nema prodaje beogradskim blizancima? Šta će reći Firma? Ipak ste vi bratski klubovi. Pogledajte do skoro u Zvezdi su igrali ili i sada igraju Meleg, Katai, Ivanić, Pavkov, Pankov, možda ih ima još . Toliko o tome da ne idu u Bgd na poziv bratskog kluba i nikada u NS nisu dočekani zvižducima što su iznevjerili klub. Obraz ?
F

Fudbal? 31 godinu pre vas ;)

pre 9 meseci

Jesi bio u Novom Sadu kad su oni dolazili pa si cuo sa nisu bili izvizdani ? 🤪 A kad su one sezone u Partizan otisli Vuletic, Trajkovic, Skuletic i Marko Nikolic ? 😂