Predrag Rogan (©MN Press)
Predrag Rogan (©MN Press)

Železničar sa Predragom Roganom ulazi u istorijsku sezonu

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.06.23. | 22:16

Pančevci izabrali novog trenera

Konkurs je zatvoren, Železničar je izabrao novog trenera. Presekli su u Pančevu, novog člana Mozzart Bet Super lige u istorijskoj sezoni u elitnom društvu predvodiće Predrag Rogan.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Pančevci su postigli dogovor sa 48-godišnjim stručnjakom. Rogan je u prvi plan novog superligaša iskočio pošto su u Železničaru shvatili da će teško doći do Slavoljuba Đorđevića. Doskorašnji strateg Radnika bio je prvi pik čelnih ljudi kluba iz Pančeva, ali je rezultatima na jugu Srbije privukao pažnju bugarskog CSKA 1948.

Izabrane vesti

Rogan će u Pančevu naslediti Vladimira Gaćinovića kojem ugovor zvanično ističe za tri dana. Gaćinović je u klub stigao krajem maja iz Dečića i sa Železičarom dogovorio kratkoročnu saradnju, ali dogovor o nastavku iste dve strane nisu uspele da postignu uprkos odličnim rezultatima u finišu sezone i plasmanu u Mozzart Bet Superligu.

Rogan je do nedavno radio u Uzbekistanu gde je predvodio Dinamo Samarkand, a poslednji trenerski posao u Srbiji obavljao je u Voždovcu. Prethodno je sedeo još na klupi Ujpešta, Napretka, Spartaka, TSC-a, Mačve, Zemuna i Palića...



tagovi

Predrag RoganŽelezničar PančevoMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara