Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Zicer za Banjalučane

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 10:23

Borac ove sezone bez poraza na svom stadionu. Velež i Zrinjski favoriti na svojim terenima

Premijer liga Bosne i Hercegovine ulazi u poslednju trećinu. Ostalo je još 11 kola do kraja. Treći deo šampionata podrazumijeva da favorit, odnosno bolje plasirani, za protivnike imaju uslovno rečeno lakše rivale, dok će kako se bude bližio kraj, igrati međusobne derbije. Prvo kolo trećeg dela prvenstva, kreiranog Bergerovim tabelama, startuje danas, a na programu su tri utakmice.

BORAC BANJALUKA – MLADOST DOBOJ KAKANJ (17.00)

Izabrane vesti

Posle 22 kola Borac je na četvrtom mestu sa realnim šansama da se priključi samom vrhu. S druge strane gosti iz Doboj Kaknja su devet, pa će do samog kraja voditi grčevitu borbu za opstanak. Domaći su apsolutni favoriti te bi sve osim pobede bilo iznenađenje. Svakako, ne zaboravlja se duel ove dve ekipe na samom startu prvenstva kada je Borac trijumfovao sa visokih 6:0. Banjalučani ove sezone nisu poraženi na svom terenu. Imaju devet pobeda i dva remija.

..............................................................

* Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

..............................................................

VELEŽ – RADNIK BIJELJINA (17.00)

Rođeni su sasvim sigurno najprijatnije iznenađenje Premijer lige. Nalaze se na visokom trećem mestu sa svega bodom zaostatka za drugoplasiranim Širokim Brijegom i šest bodova za liderom Sarajevom. Tim Feđe Dudića igra u sjajnoj formi, i slove za velikog favorita. Sa druge strane, Radnik i nije baš u najboljoj situaciji. Do kraja ih očekuje teška borba za opstanak, a danas će im dodatan problem predstavljati i to što neće biti nekoliko standardnih prvotimaca.

ZRINJSKI – SLOBODA (19.00)

Kao i u prethodna dva okršaja, i u trećem današnjem meču uloga apsolutnog favorita pripada domaćinu. Petoplasirani Zrinjski dočekuje osmoplasiranu Slobodu. Posle onog uvodnog trijumfa nad Sarajevom, poraženi su od Tuzle, te će trener Plemića Sergej Jakirović tražiti iskupljenje i tri boda za priključak gornjem domu tabele. U goste im dolazi tuzlanska Sloboda, tim koji igra u očajnoj formi. Vezali su tri poraza i od bezbedne zone, došli u borbu za opstanak. Zanimljiva je činjenica da će na klupi Sloboda debitovati novi trener Mladen Žižović, koji je poslednji angažman imao upravo u Zrinjskom.

PREMIJER LIGA BIH – 23. KOLO

Subota

17.00: (1,27) Borac Banjaluka (5,00) Mladost DK (10,5)

17.00: (1,32) Velež (4,40) Radnik Bijeljina (10,5)

19.00: (1,32) Zrinjski (4,50) Sloboda (10,0)

Nedelja

15.00: Sarajevo - Krupa

17.00: Široki Brijeg - Olimpik Sarajevo

17.00: Željezničar – Tuzla Siti

***kvote su podložne promenama

PIŠE: Marko TEŠANOVIĆ


tagovi

Borac BanjalukaMladost Doboj-KakanjPremijer liga BiHBiH 1BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara