(©Reuters)
(©Reuters)

Zidan: Moguće je da vratimo Ronalda

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 18:00

Strateg Reala potvrdio interesovanje Madriđana za Portugalca

Odjeknula je fudbalskim svetom informacija da je Real ozbiljno zainteresovan da u svoje redove vrati Kristijana Ronalda. Potencijalni povratak asa Juventusa u Madrid digao je javnost na noge te ne čudi što je ova tema bila u prvom planu i na konferenciji Zinedina Zidana uoči revanša osmine finala Lige šampiona između Reala i Atalante.

Izabrane vesti

"Moguće je da se dogodi povratak Kristijana u Real. Znamo ko je on i šta je sve radio u Madridu, ali on je igrač Juventusa i moramo to da poštujemo. Poznajem ga i imao sam sreću da ga treniram. Impresivan je napadač, videćemo kako će se sve odvijati po tom pitanju, on je trenutno igrač Juventusa", rekao je Francuz.

Strateg Madriđana potom se osvrnuo na duel u koji njegov tim ulazi sa golom prednosti nakon pobede u gostima (1:0).

"Ne sumnjam da će rival doći ovde sa željom da pobedi. Mi moramo da počnemo od nule početi od nule, kao da nismo ništa uradili. Moramo da pokažemo mnogo stvari da bismo prošli u narednu rundu. Ne smemo da mislimo da smo to učinili prvim korakom, naravno da nismo".

U fokusu javnosti našao se i Eden Azar koji se ponovo povredio te neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Atalante. Skupo plaćeni Belgijanac još nije uspeo da se pokaže u najboljem svetlu, a Zidan je ovom prilikom zatražio strpljenje javnosti.

"Molim navijače da sačekaju Azara. Znamo kakav je igrač. Publika želi da vidi Edena Azara kako igra, kao i klub, trener i njegovi saigrači. Morate da budete strpljivi i sačekate.Nešto se događa sa njim. Nikada se nije povredio u karijeri i ovo je za njega novo. Ne mogu da objasnim više. Svi želimo da mu pomognemo. Nadam se da će uskoro biti s nama", rekao je Zidan i dodao da će u konkurenciji za sutrašnji duel biti i oporavljeni Valverde, dok je Kazemiro van stroja.


tagovi

Zinedin ZidanKristijano Ronaldo

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara