Komentari na vest

Zijeh je dobio rat: Halilhodžiću otkaz u Maroku

T

Triton

pre gotovo 2 godine

Zbog toga sto mu se vec 2 puta desavalo trebao je klauzulu u ugovor da stavi da dobije neko nenormalno obestecenje ako ga otpuste
B

Bar Kohba

pre gotovo 2 godine

On je dobar trener, ali ocito ima tesku narav, s tim da u ovom slucaju cenim njegov stav, bez njih je otisao na SP i ni ja ih ne bih zvao da ucestvuju. Ja ga se opet secam da je Daniel Ljuboja u PSZ imao problema sa njim i kao jako pojacanje decko skoro da nije ni igrao. Opet s tankim Alzirom je igrao osminufinala SP u Brazilu i to ih je jedva izbacila u produzetku Nemacka, kasnije sampion prvenstva. Ja sam siguran da bi on sa Hrvatima znao da spremi tim jer je trener s naseg podneblja, ovako ce ih Belgija i Hrvatska lagano raskantati, a s Kanadom mozda odigraju nereseno. Posto su ovo cesti slucajevi, a i kod nas se desilo s Muslinom, mozda bi treneri trebali, ako je moguce uvesti klauzulu u ugovoru da ako prodju pod obavezno je da oni vode tim na SP. Uz to karma fudbalska je cudo, retki su slucajevi da neko na tudjem uspehu moze da profitira, setimo se Krstajica i petarde sa Ukrajincima i gde smo u momentu bili pre sadasnjih rezultata.
V

Vahin poznanik

pre gotovo 2 godine

Nista čudno. Ovo je jedan od najboljih centarforova koje je jugoslavija ikad imala a i mislim da je, dok je igrao, bio jedan od najboljih špiceva Evrope. Ipak, koliko je god odličan fudbaler, toliko je loša osoba. Ima tu mnogo primjera iz prošlosti, prije njegovog trenerskog poziva - kako se ponašao u ratu, kkav je bio sa Miljanom Miljanićem, itd. Pritom, nije njegov konfliktni stav toliko problem, koliko je sam tajming njegovih mutnih igrica. Kako ekoh, već viđeno. Za Miljana je čekao da ovaj skoro umre da bi rekao kako ga Miljan nije mnogo pozivao u reprezentaciju zbog prezimena. Pa šta onda na to da kaže jedan Duško Bajević? I Duško je imao samo 37 utakmica u reprezentaciji a usput je i postao strelac sa najviše pogodaka za reprezentaciju na jednoj utakmici. U ratu je takođe čekao da se stvari iskristališu, koja je vojska gdje, da bi tek onda javno govorio protiv jedne strane. Njegov brat, rahmetli Salem? Definitivno slabiji igrač od njega (kao braća Sušić na primer) ali mnogo bolji čovjek. Ljudina! Slična priča je i sa Rambom Petkovićem, to je javna tajna svih novinara i ljudi u fudbalu tada. Odličan, fantastičan igrač, najbolji stranac u Brazilu....ali ego i konfliktna ličnost u svlačionici.
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Vaha nikad nije imao problem da bude svoj, uspravan i sa stavom. U Dinamu je bio trener samo 2 mjeseca, jer nije dozvolio da mu se Mamić i kompanija miješaju u posao.
J

Jay Jay Okocha

pre gotovo 2 godine

Mislim da je veliku grešku ovim potezom napravio FS Maroka. Vaha se pomirio sa fudbalerima kojima se posvađao izuzev Ziješa koji nije želeo da razgovara. Verujem da bi se sa Vahom mogli makar nadati drugoj poziciji dok će sa domaćim selektorom Redraguijem koji nije ni blizu Vahe po stručnosti, fudbalskom znanju i iskustvu, mogu boriti za treće mesto sa Kanadom...
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Sa drugim selektorom protiv Belgije i Hrvatske bez sansi,protiv Kanade najvise bod
G

Gost28282828

pre gotovo 2 godine

Da li je moguće da se ovo čovjeku 3 puta dešava!?
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Sramota sta uradise coveku, isto kao mi Muslinu... Ocekujem da posle ovoga Maroko bude zadnji u grupi.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Nešto mi ovo poznato. Imaju i oni sad Krstajica I Sergeja