Komentari na vest

Žil Kunde prva kupovina "novog" Čelsija

M

Man utd fan

pre gotovo 2 godine

Erazmo, nije ni nešto nizak (178) ali to je manje bitno jer dečko ima dobru skok igru i snažan je u duelu. Pujol je identične visine a bio je odličan u skoku kao i sa loptom, igrao i beka a to često igra i Kunde. Uglavnom, sigurno ima mnogo više visokih nespretnih, nego niskih a loših štopera.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Znači pristaje da ne dobije 7 milijardi.......? Jel on lud.
c

cfc

pre gotovo 2 godine

Čelsiju u napadu fale patrik šik i nkunku. Time bi imali kvalitetnu i raznovrsnu rotaciju. Naravno novi wingeri, jer ni jedan od ovih (pulišić, zijeh, hadson-odoi) nisu sposobni da iznesu sezonu bez povrede, a o konstantnosti da i ne pričam. Inače ovaj celzi je za 4 2 3 1. Haverc i maunt su amf, a ne krila i napadači, zato igraju sa oscilacijama, ali nadoknadjuju koliko toliko suvim kvalitetom. Da ne dužim, da bi ovaj Čelzi bio kandidat za sve trofeje mora da proda bar 10 igrača u svim linijama koji su višak i da vrati neke sa pozajmica, a ostale da kupi, inače ako misle da lukaku, zijeh, pulišić, žoržinjo, šar, kepa i ostali budu teret, nema ništa od ničega.
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Kunde, Deklan Rajs, moze i Azar i to je to
E

Eeeeee

pre gotovo 2 godine

Prestanite vise tog lika Todd Boehly da zovete vlasnikom covek nema vise od 15/20% vlasnistva Clearlake Capital drzi 60% kluba.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

pali mašinu,sledeći debeli azar,pa leva,deklan i ekipa
M

Man utd fan

pre gotovo 2 godine

Brz,okretan, kvalitetan mlad i veoma talentovan fudbaler. Štoper vrhunske klase, njegovo vreme tek dolazi a mesta za napredak ima mnogo, šteta što Junajted nije ušao u trku za potpis pa da ga upare sa Varanom, jer sa Megvajerom imaju sve kontra od toga. Samim tim u poslednjoj liniji neće biti konkurentni za vrhunske uspehe. Megvajer Halanda i slične ni taxijem nebi prestigao.
E

Erazmo

pre gotovo 2 godine

I Izrazito visok 🤣