Ruf udara Kolara (©Reuters)
Ruf udara Kolara (©Reuters)

Zločinački akt: Ruf otvorio čelo golmanu Slavije (VIDEO/FOTO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 23:19

Proveo na terenu samo sedam minuta

Ispao je Rendžers nasred Ajbroksa od Slavije u osmini finala Lige Evrope, ali posle sramotnog čina koji je napravio vezista škotskog tima Kemar Ruf, simpatije većeg dela fudbalske javnosti morale su da budu na strani Čeha.

To što je uradio Ruf u 62. minutu je pravi zločinački akt u fudbalu! Da li je bio frustriran rezultatom, jer je Slavija u tom momentu vodila i imala u rukama kartu za prolaz, ali zbog toga što je meč počeo s klupe, engleski fudbaler je đonom uleteo direktno u glavu golmanu praškog tima Ondreju Kolaru.

Izabrane vesti

Jednako je sramotna bila i reakcija pojedinih fudbalera Rendžersa, koji su u prvi mah tražili od sudije da svira – penal!?

Ruf je dobio direktan crveni karton, a ako bude pravde biće i na solidnom odsustvu sa evropskih fudbalskih terena. S druge strane, golman Kolar je odmah morao da bude zamenjen, jer mu je fudbaler tima iz Glazgova kramponima doslovno otvorio čelo. Falio je možda koji milimetar do čeone kosti.

Česima je nagrada stigla do kraja meča, postigli su i drugi gol i prošli među osam najboljih timova u Ligi Evrope. A, Rendžersu je ostala apsolutna sramota zbog poteza njegovog fudbalera.


tagovi

Slavija PragGlazgov RendžersLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara