Komentari na vest

Žota bonito! Liverpul sanja, ali sa ovakvom odbranom to je više košmar nego Liga šampiona (VIDEO)

U

U najluđem scenariju

pre oko 1 godinu

Liverpul u poslednjih 7 utakmica može da zabeleži 5 pobeda i 2 nerešene, to je 17 bodova, kako im Mančester beži 9 bodova, Mančesteru su dovoljne 3 pobede iz 8 utakmica ili 2 pobede i 3 nerešene što će sigurno imati, te Liverpulu preostaje da vija Njukasl i Totenhem, a još oni igraju i keđusobno gde neko mora osvojiti bodove, plus Njukasl ima baš lak raspored do kraja. Liverpula neće biti u LS ma šta se god dešavalo do kraja.
F

FM

pre oko 1 godinu

Gde Njuka lak raspored, Arsenal, Celzi i sve timovi kojima gori za opstanak, tipa Lester, Everton… Bice gusto do poslednjeg kola, Njuka ce prosuti puno bodova, sve zavisi da li ce Liverpul uci u modus za mlevenje mesa ili ne, ali kako igraju ove sezone…
d

dadobob

pre oko 1 godinu

Magare Henderson prije prekida govori Nunezu da ne čuva Gibbs-Whitea te potom isti Henderson kasni na zatvaranje šuta 5 sekundi poslije, najbeskorisniji kapetan ikada. Dugo nisam vidio ovaku lošu ekipu iz prekida obrambeno od Foresta, svaka imalo solidna lopta ih je ubijala. Raspored je i više nego dobar za juriš prema Europi, ali trebat će raspoloženi napadači jer će sve ekipe sad gristi kako bi se sačuvale u ligi.