Komentari na vest

Žoze, sad nema zaustavljanja! Roma je spremna za ozbiljnu nadogradnju

S

Smislov

pre gotovo 2 godine

Nesporno da je veliki trener i da cilj ne bira sredstva, ali njegovo je geslo, što imamo loptu u manjem posjedu imamo veću šansu da pobijedimo, a loptom neka se bavi protivnik. Zamislite da u subotu treneri imaju tu filozofiju, pa ko bi to gledao.
G

Gost900

pre gotovo 2 godine

Ne treba potcenjivati ni jedno takmicenje,ne mogu svi da igraju LS ali i ovo je evropsko takmicenje za slabije ekipe i treba to postovati,pogotovu kad se osvoji..Roma je juce imala i srece,prvo kod postignutog gola,a drugo sto Fejnord nije znao da iskoristi svoje sanse ali to je vec njihov problem i zbog toga su izgubili..Da bi Roma napravila nesto mnogo vise u Evropi,pa cak i u Italiji treba dosta da se poradi na timu jer nisu blistali ni u domacoj ligi..
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ovi koji smatraju da Liga Konferencija nije neko takmicenje, ne shvataju koliko Romi i njihovim navijacima znaci ovaj trofej. Trofej je trofej, jos je evropski, jos posle jako dugog posta i ne osvajanja nicega, mnogo to njima znaci.
H

Hidro

pre gotovo 2 godine

Da li je realno da ste mi objavili komentar, ispravili grešku u tekstu na koju sam vam ukazao i nakon toga ga obrisali? I kao šlag na tortu, ostavili ste komentar koji je bio direktan odgovor na moj komentar.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Uzeo covek ligu konferencija a o tome pisu mediji vise nego kad je Real uzeo 4 lige sampiona u 5 godina, ionako ce dogodine opet voditi borbu u seriji a za lk, a u ligi evrope ispasti u osmini finala, udaviste vise sa Romom i Murinjom
Z

Zole

pre gotovo 2 godine

Potreban je remont kompletne odbrane, jedan dobar zadnji vezni, desni full bek i rezervni napadac. Solidna ekipa i iz nje je izvucen maksimum. Zaniolo i Pelegrini su majstori koji nogu igrati u bilo kom timu
H

Halfar

pre gotovo 2 godine

Ovaj junajted je grdio murinja Ali brate moj on je njima zadnji trofei doneo. Jose je po meni samo u realu los Bio. prvo je odradio fantastican posao u realu I uzeo ligu protiv tada Jake barce ali je onda lose odradio u LS. Ja se nadam da ce da uzme LE slededje sezone I onda LS. Jedan od najjacih trenera ikada.
M

Madridista

pre gotovo 2 godine

Ne bih se složio u potpunosti. Sa tim Realom igrao polufinale LŠ u kojem je na penale izgubio od Bajerna. Stvorio generaciju koja će kasnije uzeti La Decimu iz jednog opšteg ludila u kojem je Real bio pre njega, kada su bili navukli i Kaku i Robena, Robinho je bio tu, Van Nistelrooy... Sve što im treba i ne treba. I onda je došao Žoze i počistio to, napravio pre svega tim. Uzeo LaLigu sa 100 osvojenih bodova, Kup kralja prvi za Real posle 22 godine posta u tom takmičenju, igrao polufinale LŠ... Ne može se reći da nije napravio dobre stvari.
M

Madridista

pre gotovo 2 godine

PS Ovim nisam želeo da kažem da su Kaka, Roben, Van Nistelrooy... loši igrači, već da ih ne možeš sve natrpati u ekipu i očekivati rezultat. Imaćeš onda odlične individue a nikakav tim. Bolje je dati i mlađanom Benzemi iz Liona priliku, nego da ti neko nezadovoljan bude na klupi i to je Murinjo dobro uradio, ta generacija se kalila i onda je naprosto stasala i kliknula, kada su osvojili La Decimu, a potom i 11,12,13
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

I u Realu je bio odličan. U svojoj drugoj sezoni je uzeo titulu ispred najbolje Barse ikada. Igrao je i polufinale Lige šampiona i ispao na penale.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Човјек је мајстор свог заната.
P

Palacio

pre gotovo 2 godine

Jel moguće koliki hajp i slavlje prave od ovog trećerazrednog trofeja,auuu bre kakav krindž.A u međuvremenu na slavlju mansini im bahato nasrće na mlađeg kolegu gyana,umalo da bilde nokautira dete,pravi timski duh.
B

Bolestina

pre gotovo 2 godine

Jel mozes da prevedes na srpski tvoj komentar??
W

West

pre gotovo 2 godine

Evropski trofej,je evropski trofej
@

@Bolestina

pre gotovo 2 godine

Ne mogu.Engleski se uči od osnovne škole,ako si preskakao časove go back u školu.
G

Giggi

pre gotovo 2 godine

Slavilo se sinoc a tek ce se slaviti danas na Circo Massimo, ocekuje se milion navijaca. Ta slika ce otici u svijetu ali to je Romin fanatizam i to je njihov univerzum. Zato je Roma "najveci mali klub" na svijetu. Roma ima sve sto i najveci a u navijackom svijetu cak i vise ali nema trofejnu vitrinu. Italijanske analize su se bavile time davno i svi su zakljucili da u slucaju da su osvojili Kup Šampiona 1984, Roma bi bila evropski gigant ali sudbina nije bila takva. Mnogo drag klub.
b

bobrockrock

pre gotovo 2 godine

Ovaj trofej je jako bitan jer je skinut pritisak da se nesto osvoji posle toliko godina. Cak 6-7 puta su zavrsili drugi bili u Seriji A za ovih 15 godina. Sad se mogu opustiti i napraviti odrziv i jasan plan za naredne 3 godine. Roma Primavera radi fenomenalan posao, najbolji u Italiji, tako da na dobre omladince vazda mogu racunati a novac investirati u skromna ali kvalitetna pojacanja. Forza grande Roma!
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

žoze sad si spreman za 5. mjesto hahahaha
B

Brkalo

pre gotovo 2 godine

Ja bih braćo iskreno voleo da ti budeš peti bar u svom selu, ali znamo svi da ne možeš ni to
M

Maresca

pre gotovo 2 godine

Treba dovesti 3,4 dobra igraca...kostica dovesti on levo spinazola desno...probati bremera dovesti nekako...belotija...i jos jednog veznjaka dobrog...tipa madjionicar neki kao fekir...dibalu ne treba dovoditi propao igrac...i naravno nikog da ne prodaju
S

Slažem se

pre gotovo 2 godine

Kole bi legao 1/1, uz Matića, čista p*rnjava, da osvoje LE laganica
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Stvarno braco, malo se uozbiljite. Ja razumem da ste verovatno broj 1 kompanina u Srbiji, vrlo moguce u regionu, ludilo je sta je Mozzart postao, ali u zadnje vreme previse gresite sto se tice MozzartSport portala. Neki tekstovi bas nisu na mestu, dosta slovnih gresaka, greske kao ova, pa za Dijaza u Liverpulu da je postigao 22 gola, stvarno nemojte. Sve je okej, malo se opustiti i raditi poput “tabloida”, al bar vi imate zaledjinu i toliko toga moze o sportu da se pise.
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Uze Murinjo i kup Lilijane Ronketi da upotpuni trofejnu salu.
G

Gostwr

pre gotovo 2 godine

Zaniolo isti kao Jovetić taj hod dribling potpuno isti čak i fizički,mora da mu je majka ljetovala kod nas hahaahah salu na stranu nevjerovatno je velika sličnost čak i što se povreda tice
J

Jačina? Težina!

pre gotovo 2 godine

Vidim da se potencira na tome da je Liga Konferencija kao neko žnj takmičenje, kod određene manjine ljudi, i da je Liga Evrope kao neko vrh superiorno takmičenje. Pa hajde da analiziramo malo, četvrtfinaliste: West Ham, 7. u Engleskoj, plasirali se dogodine u tu baš osporavanu LK... Lyon 8. u Francuskoj, ostali bez Evrope... Frankfurt 11. u Nemačkoj, da nisu uzeli LE ostali bi bez Evrope... Barselona koja se tu preselila sticajem okolnosti, sigurno najgora Barselona u poslednjih 20 godina... Leipzig 4. u Nemačkoj na 20 bodova od šampiona Bajerna ("klub od juče" inače, ali nema ni to veze, znali su bar u poslednjih 2-3 godine da budu kandidati Bajernu za naslov, ove, raspad sistema)... Atalanta 8. u Seriji A, ostali bez Evrope (osim ako ih Romino osvajanje nije poguralo, to ne znam)... Braga, 4. u Portugalu, obezbedili dogodine takmičenje u LK.... Rendžers 2. u Škotskoj od 2 ozbiljna kluba... Eitracht prošle godine nije ni igrao Evropu, preprošle ispao u 1/16 LE... Rendžers i prošle i preprošle ispao u 1/16 LE... West Ham nije ni igrao Evropu prethodnih 5 godina, kad su to radili, ispadali su u kvalifikacijama za LE... Leipzig prošle godine 1/16 LŠ... A hajde sad malo da bacimo oko na Konferenciju: Leicester 8. tim Engleske, ostali bez Evrope... PSV 2. tim Holandije, sa samo -2 u odnosu na Ajax, obezbedili kvalifikacije za LŠ, donekle i LE... Bode šampioni Norveške, obezbedili kvalifikacije za LŠ, samim tim donekle i LE... Roma 6. tim Italije, obezbedili takmičenje više, Ligu Evrope... Fejnord, 3. u Holandiji, obezbedili kvalifikacije za LE... Slavija Prag 2. u Češkoj, kvalifikacije za LK... Marselj 2. u Francuskoj, obezbedili LŠ... PAOK 2. u Grčkoj, obezbedili kvalifikacije za LK... Pa me baš zanima da li je LK toliko slabije takmičenje? Izgleda da ćemo po svemu sudeći više tih ekipa gledati dogodine u Evropi (čak i u višim rangovima) od ovih "super" iz LE koji idu na hlađenje na bar godinu dana... Još jednom Bravo za Romu koja je zaslužila taj evropski trofej i idemo dalje u nove pohode i pobede!
B

Bežibre

pre gotovo 2 godine

Ne nego je jača od evropa lige,jesi li sad zadovoljan?
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Nisi trebao ovo napisati. Sad ce te napasti navijaci sa Crvene strane, oni se polomise citavu godinu da predstave da je LE bar 10 puta jaca od LK, da je to na granici Lige sampiona, a oni nesretno ispali od Rangersa, inace bi to osvojili.. a cinjenica je da bi ih svaki tim iz cetvrtfinala LK rutinirao (ajde s Paokom bi se nosili).. a gdje su tu jos Ren, Kopenhagen, Basel..i pogotovo Totenhem, koga su sigurno zapamtili, koji bi se prosetao i kroz LE, a kamoli kroz LK da su htjeli..
@

@Bezibre

pre gotovo 2 godine

Pa covek ti je lepo napisao kad je toliko jaca sto pola ekipa nece igrati Evropu dogodine plus neki od ovih koji igraju cak ce i preci u tu konferenciju
p

peki98

pre gotovo 2 godine

@Bežibre Nije jače, ali LE je mnogo bliža LK po kvalitetu neko LŠ.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Ako vec hoces da radis analizu, radi je kako treba. Prva stvar koju treba da skapiras je sledece - sastav ucesnika se pravi na osnovu rezultata ekipa iz prethodne godine. Dakle, rezultati iz ove godine kao i oni iz prethodne ne mora da se poklapaju, za neke ekipe je bolje, za neke je slabije. Drugo, ekipe sa zvucnim imenima u LE su ispale u osmini finala, cetvrtfinalu, grupi, dok u LK je par njih ispalo jos u grupi (jer ih ovo takmicenje ili nije zanimalo ili su imali turbulentne periode u timu), a od ostalih samo Marsej je ispao kasnije. Trece i najbitnije, ne mozes snagu takmicenja da odredjujes na osnovu toga kako se zove ekipa koja ga igra, vec na osnovu kvaliteta fudbala koji igraju ekipe koje ucestvuju u tom takmicenju. A tu je LE daleko ispred LK, i tu sva poredjenja prestaju. Isto tako je kvalitativno LS daleko ispred LE. Pa uporedi samo kvalitet fudbala u finalima ovih takmicenja i bice ti jasno sve. Sve ostalo su navijacke bajke ovih iz Humske, kojima verujem da i ti pripadas, koji hoce da dokazu da se oni nisu brukali po Evropi, nego je takmicenje prejako. Na njihovu zalost, nije, LK je slabija od LE i to dosta, i da, oni su se zestoko brukali po Evropi. Evo , ja im zelim da sad na leto udju u LE, pa neka se dokazu tamo, kad je vec "slabije takmicenje". Ono sto je cinjenica je da je LE nikad jaca nego ove sezone jer je bilo mnogo kvalitetnih ekipa u takmicenju, isto kao i LS. Taj Lester koji je igrao polufinale LK je bio treci u grupi LE, Marsej isto. Toliko o snazi LK!

Lemi

pre gotovo 2 godine

Nema potrebe bilo sta objasnjavati fudbalski nepismenim ljudima. Ko se iole razume u fudbal - kad upali televizor vidi da Fejnord igra najbolji fudbal od svih polufinalista i u LK i u LE. Juce ako je neko gledao - da je Fejnord imao crvene dresove mnogi bi mislili da je Liverpul ili Bajern na terenu. Takva brzina u gradjenju napada, brzina u presingu, neumornih 90 minuta kvalitetnog fudbala... Murinjo i igraci Rome da ne izlaze iz crkve celo leto, jer sam Bog im je poklonio ovu pobedu. Licilo je na one utakmice Sitija i Totenhema gde Siti ima 88% posed lopte 24 kornera i 18 suteva na gol. A Tot iz 2 suta i 0 kornera dobije 0:2. A s druge strane i ta Roma bi lagano bila najveci favorit u LE od svih polufinalista. Jednostavno jacinu ta dva takmicenja odredjuju jacine ekipe iz top 5 liga koje je igraju. A njih boli uvo gde su ako nisu u LS. Nagradni fond je smesan u odnosu na taj u njihovim domacim ligama. Zbog toga i mislim da LK ne treba uopste da igraju klubovi iz velikih liga.
G

Gost234

pre gotovo 2 godine

@Gosthjk Kakav fudbal igra taj Frankfurt kada ga Union Berlin ostavi iza sebe 15 bodova, ili jedan Freiburg ili jedan Mainz koji je do juče bio davljenik?Kakav fudbal igra Lion kada pre njih Evropu obezbedi neki Ren iz raspale Lige Konferencija?O Olimpiku koji je vicešampion te lige i ne bih,i oni su iz raspale konferencije.Čuj Rendžers,klasična ostrvska škola nabi loptu napred i trči pa koga pogodi, pogodila je.Uvek bih pre birao PSV ili Fejnord nego Rendžers.Liga Konferencija je nastala tako što se Liga Evrope podelila na dva dela.Neki timovi su ostali u Evropi,neki u Konferenciji,zavisno kako se kome zalomilo.Ali pričati da je Liga Evrope neki univerzum univerzuma za Ligu Konferencije je smešno.Ja to hvala Bogu mogu da kažem jer me ne interesuju ni Zvezda ni Partizan.A vi bolesnici koji u svemu vidite tu prepirku,pa makar se radilo i o osmoj kamerunskoj ligi (ne znam šta bi izmislili već,da li je i za koga igrao nzm onaj Rikardo ili Kanga)mogu samo da vam kažem da idete da se lečite!
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@gost234 - Sta ima taj Frankfurt? Pa ima evropski trofej a ti drugi koje si nabrojao ne. Procitaj moj prethodni komentar ponovo, jer si upravo pokazao sve greske u logici koje sam nabrojao. Prvenstvo je jedna stvar, kup je druga stvar, a evro takmicenje je treca stvar. To sta je neko uradio u prvenstvu uopste nije bitno za njegove rezultate u Evropi, naravno, pricam o ozbiljnim ligama, ne ovoj nasoj kojoj Evropa sluzi da pokaze ko je kakav. Jer po tvojoj logici, Gladbah je bolja ekipa od Bajerna jer su ih pobedili 5:0, i samim tim takmicenje u kom je Gladbah je jace od onog u kom je Bajern. Sto je notorna glupost (tako svojstvena rezonovanju navijaca Partizana, kao i omalovazavanje nekih timova). A da li postoji razlika, postoji i te kako. U LE imas 25/32 kvalitetne ekipe a u LK imas 7/32 kvalitetne ekipe. Tako da je razlika u kvalitetu ekipa pa i kvalitetu fudbala velika, i to je vise nego ocigledno svakome ko je odgledao bar po 3 utakmice u oba takmicenja. A ti mozes da pricas da ne navijas ni za Zvezdu ni za Partizan, ali lazes sebe, ne mene.
С

Срело91

pre gotovo 2 godine

Ма не он то није знао чекао је вас из Моцарта да му кажете... Јуче какав сраман наслов Мурињово последње финале, па то не може да се тврди ни за Крстајића а не Муриња, који сутра може да преузме неки Њукастл, врати у Реал нпр или још боље преузме неку репрезентацију, где тврдим да ће тек да да диже пехаре... Смешни и не довољно информисани очигледно ко је велики Жозе