Komentari na vest

Zuma u Vest Hemu, Čelsi u debelom plusu: Pokriveni troškovi šopinga u Milanu, ostalo još 44.490.000 evra

G

Gost1111

pre preko 2 godine

Zao mi je sto Celzi tezi tome da izgubi Hadson Odoija. Mislim da slijedi De Brujne scenario ako ode. Definitivno ubaciti klauzulu. Mislim da je talentovaniji igrac od Sanca, samo sto nema kontinuitet.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Odoi je pune 3 sezone u prvom timu, sad je zapoceo i cetvrtu i za to vreme uopste nije napredovao. Ne moze sad svaki mladi igrac da bude kao De Brujne ili Salah...
F

Ffs

pre preko 2 godine

Hvala Hepiju na 7.5 godina, zver je bio kad je dosao sa 19. Posle povrede nikad isti. Uvijek pozitivan i navodno jedan od omiljenih likova u klubu. WH je navodno platio 29.8m funti sto je fin novac i mislim da se Zuma uklapa u njihov stil igre. Dobro posao za sve.
c

czv123

pre preko 2 godine

Braca kao da igraju FM, prodaju igrače koji ne igraju i koji se vraćaju s pozajmica, da bi doveli ono što im treba. Primer koji bi trebalo svi da slede
S

Svakaimdala

pre preko 2 godine

Kako ne igraju kad su među najboljim igračima gde god odu na pozajmicu
S

Srecko Sojic

pre preko 2 godine

Svako u zivotu radi greske u zivotu pa tako i Celsi. Bilo je promasaja tipa Drinkvoter ali i pogodaka tipa Azpi. Ako je se neko bavio bilo kakvom trgovinom zna da to tako funkcionise. Ovo sto radi Celsi je najbolji modeling u svetu fudbala za njih. Uzmu jeftino i talentovano a kasnije prodaju za masne pare. Onda od zarade uzimaju realtivno mlado ali kvalitetno. Osvajaju trofeje i sami se financiraju. Svaka cast.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Zuma je panj, slabo cita igru, jedino je dobar u skoku, a tehnika nula. Uzeti za njega 30 miliona je fantasticno. Ali Celziju treba pravi defanzivac, ako je taj Kunde pravi nema se sta cekati. Uprava i marina rade fantastican posao sa transferima
K

Kleo

pre preko 2 godine

Po meni treba Hadson Odoija da puste na pozajmicu, gde god to bilo. Ne vidim gde on moze uopste da skupi minute kad na njegovoj poziciji igraju Haverc, Verner, Pulisic, Zijeh i Mount. Eventualno ponekad na desnom beku, mada su i tu James i Aspilikueta, tako da mu je najbolje da ide negde i igra konstantno.
G

Gebruder

pre preko 2 godine

Celzi je tim koji ima najbolje poslovanje u svetu u prethodne 3-4 godine, ali su se rezultati toga videli tek prosle godine, a tek ce se videti u narednim godinama. Kupe mlade igrace ili ih pokupe sa svoje akademije, pa ih salju u druge timove na pozajmice ili ih prodaju da bi rasteretili budzet, a kasnije ih vrate kad sazreju.
D

Deniz

pre preko 2 godine

Ako ćemo da budemo realni, niko više nema pravo da Čelsi naziva 'plastikom', jer je od troškarenja Romana prošlo 18 godina. Tom logikom može se svaki klub zvati plastikom, Mančester Junajted je potoršio ovaj rok manje od 200 miliona, Arsenal 160 miliona, Real Madrid tradicionalno mnogo troši, očekuje se Mbpape za 180 miliona, prije toga Azar 130 miliona, Barcelona je na Dembelea i Kurinja potrošila 300 miliona(Čelsije za za 350 mil kupio 10 igrača koji su trenutno prva postava, prošle i ove godine) a, da ne spominjem PSG i Siti. Čelsi nije u vodama ove dvije navedene ekipe, a imamo i dokaz. Kad jedan West Hem i Lids(prošle sezone) potroši 70 mil, Aston Villa 100 mil, postaje jasno da više nema nevinih. Epitet 'plastika' trenutno za Čelsi mogu kazati samo oni navijači suprotih tabira u PL koji su ljubomorni. Pored svega navedenog titule govore same za sebe, dvije Lige Šampiona, dvije Lige Evrope, dva Super Kupa, itd. Titule se ne kupuju, titule se osvajaju. Dokaz je PSG i Siti, titule se kupuju!
D

Darkman

pre preko 2 godine

Pau
D

Darkman

pre preko 2 godine

Pa jel se kupuju ili osvajaju?
V

Vare

pre preko 2 godine

Sta si hteo da kazes ne znas ni ti sam
9

951357

pre preko 2 godine

Celsi nikad nije ni bio plastika
m

mislis

pre preko 2 godine

lagano tebra, pozlice ti....sve ok, svi volimo celsi 🙌
a

aa

pre preko 2 godine

celzi moze ligu opremit sa pozajmicama...kakve mlade snage imaju uvijek na izvoz
S

Sir Bobby Moore

pre preko 2 godine

⚒️COYI
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Ma trebaju oni kod brate Edua na casove poslovanja. Da nauce kako lako spickati pare, a nista ne kupiti za prvi tim.
K

Klub 21.veka

pre preko 2 godine

Nema kluba koji stanca lovu kao Celzi tu mislim samo na ove TOP klubove.... Celzi je buducnost cak i mali princ navijac Celzija, znaci buduci kralj Engleske je uz Celzi, ovi Luzeri i Junajted to je proslost.