Komentari na vest

Zvanično: Džordan Henderson bez evra zarađenog u Arabiji potpisao za Ajaks

T

TTT

pre 3 meseca

Nema ništa od njega više,zenit mu je davno prošao, mislim da se Ajaks neće usrećiti s njim.Finansijski je naravno sjajno prošao.
D

DDF

pre 3 meseca

Nacin zivota je potpun drugaciji naspram Evrope,supruge ne mogu da se ponasaju"slobodno"kao kod kuce,da setaju same i polugole u javnost i ulicama...ako neko nije upoznat pored igraca mogu da budu samo supruge i deca,ne i devojke sa kojima su u vezi,mnogo mnogo toga istrpeti za ogroman novac koji im je moze se reci"poklonjen"za 2-3 godine igranja u ligi gde nema nekog velikog kvaliteta
O

Oleg

pre 3 meseca

Sta ima da se tu trpi, to je valjda normalno. Znas ko trpi? Onaj koji zivi u drzavi gde je legalizovana prostitucija, legalizovana narkomanija, trans, alkohol... Tu trpis razne budale.
g

grd

pre 3 meseca

pa ti se bato lepo preseli u severnu koreju, tamo bas nista nije dozvoljeno i po tvojoj logici nemas ni sta da trpis.
K

Koan

pre 3 meseca

@ Oleg Po tebi Henderson će da "trpi" zato što je otišao u Holandiju.jer su tamo legalizovani prostitucija, narkotici u nekom obliku, alkohol....?
D

Dostojevski

pre 3 meseca

Stvarno nemogu da razumem Sto se njemu ne svidja U arabiji? Pa za jednog engleza mora arabija biti Raj.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

tezak je to hleb...zivis na vrucini, drugi jezik, slabija liga , nema kise svaki drugi dan , nema bledunjavih engleskinja ...isplati li se stvarno za milion mesecno ??
k

kintos

pre 3 meseca

Upoznao sam britance u Grčku koji ne mogu duže od 20 dana da letuju jer im smeta tolika toplota.Par godina kasnije, upoznam isto jedan stariji bračni par koji su isto to rekli. Kažu da obavezno ako pređu tri nedelje vraćaju se kući zakrčeni, prehlada temperatura. Sad može da je do klime uopšte jer tamo u Britaniji od 365 dana 366 pada kiša, maltene.

Немања Земун

pre 3 meseca

Tesko da igde za Engleza moze biti raj ako nema Alkohola.
I

Ivan FCRS

pre 3 meseca

Ne moze svaki dan da je pojavi novi Tadic. Inace Tadic nije dosao u Ajaks pred finis karijere, nego im je dao svoje najbolje godine. Dosao je u tamo u trenutku kada je bio najbolji.
H

Hannibal

pre 3 meseca

Pametan rezon već bogatog Hendersona. Postoje stvari bitnije od novca, a to je kredibilitet, a bogami i želja da ostaneš relevantan tamo gde si mukotrpnim radom uspeo da se istakneš i etabliraš kao odličan fudbaler. Kamo sreće da ponuda Čelzija za Mitra bude dovoljno dobra, jer je i on požurio sa odlaskom na fudbalsku periferiju. Saudijska liga je smešna u poređenju sa evropskim ligama sa koeficijentom 4, a kamoli sa ligama "petice", golovi koji se tamo postižu neretko su na nivou amaterskog fudbala i realno - džaba ti Ronaldo, Mitar, Sergej ili Jasin Bono, kad ostatak njihovih timova čine poluneuki i taktički neobučeni domaći igrači. Svaka čast Hendersonu, a istu odluku priželjujemo i od Sergeja i Mitra.
P

Pdk

pre 3 meseca

Pa da je bilo tog kredibiliteta ne bi isao... Drugo ako vec odes, pa posle sest meseci pljunes po sebi gde je tu kredibilitet?
T

Tito

pre 3 meseca

Sve je to zenino maslo
V

Veljko9

pre 3 meseca

Da je srece da ovo urade i Sergej i Mitar
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Zinulo mu D za pare i na krjau nista. U Ajaksu ce se bas usreciti... I Sigurno ce zaigrati za Englesku hahahaha. Pa Bre Brate kad Benzema i Neymar nisu izdrzali gde ce Englez d aizdrzi...izgleda samo nasim pase Saudiska Arabija. Mitrovic i SMS kidaju...dok Matic,Pavkov i Stojkovic pune njima kasu ...
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Gde vam je obraz? Vracate se iz te Arabije ko psi podvijenog repa.
P

Pfc

pre 3 meseca

Kako ste gl... Lik verovatno dobio lep jes da ode na 6 meseci, ispromovise ligu itd.
P

Pfc konj

pre 3 meseca

Procitaj druze tekst vec kad komentarises...
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Bežanija u najavi!
V

Vinegar

pre 3 meseca

Nije on jedini, mnogi ce pobeci. Kod Arapa nije za svakog, idealno mesto za Kristijana, egomanijaka koji i dalje ima zelju da bude najbolji, a prosto u Evropi to ne moze. Idealno za razmazenog Nejmara, da dobije 3 kuvara, 12 soba i podmornicu. Idealni npr i za naseg Mitra, koji ce uzeti lovu koju ne moze ni da sanja, odrzavati golgetersku formu i docekati spreman, a opet manje umoran, EP.
j

jedan se

pre 3 meseca

vratio od 50, i garantujem ti, zbog zene.. pa sta bi hteo 20 miliona godisnje tek tako.
O

OOiO

pre 3 meseca

Dzordan od Arabije.
b

bgcz

pre 3 meseca

jednako besmislen transfer, kao i u Arabiju. Dobar, ali nit marketinški nešto isplativ, nit igrački pravi razliku, ni u Arabiji, niti će u Holandiji