Komentari na vest

ZVANIČNO: Gabrijel Žezus za 52.000.000 na Emirejtsu, da li je Arsenal konačno dočekao pravu devetku?

F

Florentino

pre gotovo 2 godine

Idealno rjesenje za Arsenal - IDEALNO Svaka cast! Vrijeme je za Ligu Sampiona
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Nedorecen,nit je krilo nit je spic..dzaba pukli kes,mogli su mnogo kvalitetnije resenje
С

Сербона

pre gotovo 2 godine

Боље да су кренули по Жоао Феликса, али... није ни овај лош.
E

Ealoo

pre gotovo 2 godine

Eto jesam li vam rekao da je potpisao i da prestanete svaki dan da smarate "kad će žezus kad će" ,ne date čoveku da iskoristi 7 dana slobodno na miru na odmoru
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Auuu kakav promasaj pa on uz magiju de brujnea i silve nije mogao da dodje do nekih 15 golova...u derbijima igrac manje.. Ovde alo da 10golova u PL isplatio se...
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

U kojim derbijima igrac manje? Dao golove prosle godine Liverpulu, Celsiju, Parizu, Realu.. sta pisete vi ljudi, ovo je nerealnoooo..
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Dobar igrač. Pamtim ga još iz finala Svetskog prvenstva koje smo uzeli protiv Brazila. Mislio sam da će se razviti u još boljeg igrača, ali u Sitiju možda i nije dobio šansu kakvu zaslužuje. Možda će u Arsenalu razviti svoj puni potencijal.
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

U Arsenalu ce oziveti karijeru i bice od koristi. Ali Arsenal pored ovih drugih ala nece moci da konkurse nizasta. Sve je to prosek i razvijanje igraca i dalje za bolje klubove. Totetenhem ce biti ispred njih na tabeli, verovatno i Man utd a sam vrh 3 mesta zna se ko drzi tako jako. Mislim da ce Celzi uzeti titulu ako dodje De Liht.. Liverpool, Celzi za titulu, Siti 3 favorit..
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Celzi ne deluje ni po cemu dovoljno ozbiljan da konkurise lfc-u i sitiju, a arsenal kako se zalaufao u prelaznom roku moze da se nada 4. mestu ako se to skocka dobro, totenhem deluje kao glavni protivnik za 4. mesto, dok junajted deluje kao beznadezan slucaj.
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Siti 3.favorit,o jadan,sta sve neces cuti,Celsi ne moze osvojiti titulu da dodju 4 De Lihta...
H

Haehaheaheahe

pre gotovo 2 godine

Koliko srece imali mali Arsenal da su uspeli da dovedu ovog coveka, samo iz prostog razloga sto u Realu nemaju mesta za igraca sa pasosem van EU , da je mali Vini dobio dualno drzavljanstvo kao sto su zeleli, Gabriel bi sada igrao u Realu a ne u Arsenalu.. Ali spanci i njihove drzavne sluzbe.. Gori su od nas.
d

djalminha

pre gotovo 2 godine

e ovako,moram reci svima koji kazu da je jesus krs igrac...mozda je krs,ali je za nas u ovom momentu cista premija i neko zbog koga bi takodje ozbiljniji igraci dosli kod nas,sto je godinama bio problem...ja zaista ocekujem puno od jesusa,igrac sa tolikim iskustvim a samo 25 godina,mora da donese kvalitet...ko osporava njega,samo nek pogleda kakve je golove dao celsiju i liverpulu,u 5 metara okrenuo po 3 igraca,mi to u ekipi nemamo,sad smo dobili.....u sitiju nije bio standardan ni konstantan a opet je bio dobar.....ovde ce to dobiti,da bude lider i imace najvecu minutazu sigurno ukoliko ga povrede zaobidju....e zato i zbog toga ocekujem puno od njega....i ja i svi navijaci arsenala sigurno.
R

Rokica

pre gotovo 2 godine

I u Brazilu i u Man City 9 bila rezervisana za njega. Ništa više neću da napišem. Pametnom dosta.
.

...kll

pre gotovo 2 godine

Meni zao sto ga Tuhel uzeo nije. Covek tim, neka verzija Zirua, samo slabiji fizicki.Gleda tim prvenstveno, sebe ne.Sjajno pojacanje za Arsenal sigurno.
O

Oppv

pre gotovo 2 godine

Arsenal ne volim nikako, volim i simpatisem plavce, ali reci za Zesusa da je smesan igrac, to moze samo covek koji misli da je fudbal vaterpolo.
L

Lajk

pre gotovo 2 godine

Arteta najbolje zna šta je kupio i koliki su mu dometi.
O

Odličan odlican

pre gotovo 2 godine

Timski igrac al nikako lider i igrac za velika dela.zato je i napustio siti
V

Venger

pre gotovo 2 godine

Da je valjao ostao bi u sitiju. To je jasno svakome ko prati fudbal. Ostace upamcen kao igrac koji je isao desnom nogom tamo gde treba levu samo da postavi i lopta ulazi u gol. Međutim on koristi desnu i salje loptu 20 metara preko gola. Razmisljanje mu je slaba tacka. Arsenal je srecan sto ga je doveo jer im je klub srozan toliko da nijedan ozbiljan igrac nece tamo. Sledi pet borba za ligu evrope. A nekada su osvojili PL bez poraza...
f

flop

pre gotovo 2 godine

Prevara od igraca. Arsenalovo igraci ga hvale kao da je Romario. A ono bot koji je masi zicere kao na traci. Mada za vas klub je taman. To je taj nivo. za 7. mesto na tabeli.
Н

Никола

pre gotovo 2 godine

Класични коментари симпатизера трофејног клуба званог Тотенхем
P

Petran

pre gotovo 2 godine

Najjači su ovi što pišu samo da se otarase dzake, Arteta da hoće već bi ga odavno oterao, pogotovo kada je bacio kapitensku Emeriju, tu je trebao da bude kraj. Neće se on njega tako lako otarasiti, al sta je tu je...
1

14

pre gotovo 2 godine

Ako ga neko zna, to je Arteta. Ne trenira ga prvi put.
n

nešto onako

pre gotovo 2 godine

Gledajući i čitajući komentare o ovom liku, on je baš enigma... E sad, da li će biti promašaj ili pogodak vreme će pokazati... Ono što se meni čini, deluje mi da nema šampionski kod koji je potreban City-ju, da bude ubica kad je najpotrebniji (tipa Aguero), e sad pritisak u Arsenalu nije kao u City-ju i možda će mu prijati... U svakom slučaju voleo bih da uspe...
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Nije igrac za velike utakmice, a porediti njega i Berkampa je smijesno. Bice dobar protiv ekipa iz donjeg dijela tabele, cak za neke iz gornjeg, ali nije on top klasa igraca kao sto je bio Berkamp, on je vise srednja klasa koja uz par dodatnih pojacanja u klubu moze biti kao Liverpulu Firmino.
B

Buha

pre gotovo 2 godine

Uporedjuvati Firmina i Jesusa je nerealno. Ima 1000 razloga gde je Isus za njega igračina, evo jednog. Gde je Firmino, a gde Jesus u svojoj reprezentaciji?
S

Solemio

pre gotovo 2 godine

Zna se ko je devetka9 u Brazilu, tj. zna se ko je tatko u špicu.
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Skoro sam citao izjavu zube Ronalda,kaze da je Zezus za njega najbolji napadac Brazila,strasno brz i mlad napad Arsenala,jos kad bi dosao bar Tilemans ili Lisandro i da ostane Saliba,odlicna bi bila ekipa...
V

Vinke

pre gotovo 2 godine

Moraju makar Tilemansa, sredina im je bas tanka ne mogu Elneni i Dzaka da budu prvi izbor.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

To što je najbolji napadač Brazila dovoljno govori o problemima koje ima Brazil. Njima su do skoro Jo i Fred igrali napadače.
k

kidalicaa

pre gotovo 2 godine

Pravi igrac za Arsenal. Precenjen indijanac koji ne ume nista nego da cusne loptu sa pola metra u mrezu svake 3-4 utakmice. Ni ove a ni narednih 5 sezona arsenal nece biti u top 5.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Има обрве и поглед у току меча као да се ус*о у гаће...тако ми делује сем кад се насмеје. Иначе по мени добар посао,превише новца
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Vrhunski napadač za smešne pare.
H

Hoster

pre gotovo 2 godine

Samo Džaku da maknu Tilemansa treba uzet i jedno krilo pa da kažeš mogu da se bore u top4
I

I to je gotova stvar!

pre gotovo 2 godine

Tilemans je kupljen!
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Kakav je City tim kada se morao riješiti jednog ovakvog igrača, Jesus je odličan i ima da pokida u Arsenalu. Sretno Gabby
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Utisak je da je trebao da postigne mnogo više golova u ovakvom Citiju. Sad nega se pokaže u Londonu.
T

Taribo West

pre gotovo 2 godine

Nešto sam ubeđen da će zablistati u Arsenalu i da će imati odličan učinak. Opet videćemo...
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Vrhunski ucinak. 11 golova u PL.
G

Gogija

pre gotovo 2 godine

Stvarno je tuzno gledati ovaj tim i secati se Anrija i ekipe nekada… Cekaju ovog lika kao da je sam bog a realno momak je prosek teski i ne verujem da ce biti nesto posebno efikasan.
?

??

pre gotovo 2 godine

Gabrijel prosek? Odlican ledjima i iz okreta, dobar tehnicar i dribler, kvalitetno igra glavom i ne gleda samo da postigne gol vec je sjajan timski igrac koji ume da igra i levom i desnom nogom (ne kao De Brujne ali i dalje kvalitetno) za razliku od Halanda koji je samo levak. Gabrijel je na sve to i najbolji defanzivac medju ofanzivcima. Iako je Haland fizicki neverovatan, goal-scorer kakvog mozda nije nikada bilo, on je prosle sezone vise bio odsutan nego sto je igrao zbog povreda. Pa ko sta voli.
г

гост

pre gotovo 2 godine

За ове паре скроз коректна куповина.
G

Gostrealno

pre gotovo 2 godine

Ali i dalje daleko od top 4 , najvazniju poziciju koju treba da ojacaju oni zadnju rjesavaju , zamjenu za xhaku..