Marko Gobeljić (©Kifisiafc)
Marko Gobeljić (©Kifisiafc)

ZVANIČNO: Gobeljić kod Ožegovića u Atini

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 13:57

Desni bek potpisao za Kifisiju

Šest godina, šest titula i upola manje kupova – došlo je vreme za rastanak. Sada je i zvanično: Marko Gobeljić je završio epizodu u Crvenoj zvezdi i potpisao za grčku Kifisiju.

Desni bek se sinoć oprostio od crveno-belih, zahvalio se na svemu i već danas zadužio opremu novog kluba. Otputovao je u Atinu, prošao lekarske preglede i stavio paraf na ugovor. Saigrač i Kifisiji biće mu Ognjen Ožegović, a srpski napadač je takođe tokom letnjeg prelaznog roka obukao plavo-beli dres.

Izabrane vesti

Atinjani nisu izašli sa zvaničnim informacijama oko uslova saradnje, ali kako je Mozzart Sport ranije pisao, Marko Gobeljić će u Grčkoj provesti narednih godinu dana. Možda i više, zavisi od igara, ali u glavnom gradu ga je dobio jednogodišnji ugovor.

Marko Gobeljić je u Kifisiju stigao kao slobodan igrač. To je model po kome klub posluje. Nije izdvojio ni cent za obeštećenja, a isto tako ništa nije ni zaradio tokom leta. Srpskog desnog beka Atinjani su najavili kao veliko pojačanje, trebalo bi da im pomogne u borbi za opstanak. Posle tri odigrana kola, Kifisija ima tri boda i drži devetu poziciju.

Kifisija je četvrti klub u karijeri Marka Gobeljića, a prvi inostrani. Počeo je u Slogi iz Kraljeva, potom zabeležio 90 nastupa za kruševački Napredak i u transferu vrednom 100.000 evra se 2017. preselio u Crvenu zvezdu. Trebalo je da pokriva pozicije u veznom redu, međutim, dobio je šansu na desnom beku i upisao 188 nastupa u crveno-belom dresu, od toga 52 na međunarodnoj sceni. Kada se pridodaju I prijateljske utakmice, sve skupa 233 utakmice.




tagovi

Marko GobeljićFK Crvena zvezdaKifisijaLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara