Komentari na vest

Zvanično: Inter doveo štopera kojem će njegovi navijači zviždati...

L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Inter treba da rasproda sve što može i da uzme pare sad, jer dogodine ti igrači neće vredeti ni upola nakon što završe Seriju A od petog do sedmog mesta. A to im ne gine.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Bole li ruke od lupanja minusa? Vidim ne lupaš na ovoj objavi, jel u tome problem?
G

Gist

pre preko 1 godinu

Jedino sto inter treba da proda su dzeko, galjardini i mihtarijan na kraju sezone, ali to ce ici jako tesko verovatno ce biti kao sa sancezom, a acerbi u zavisnosti kako se pokaze on je i onako doveden za klupu
S

SS Lazio

pre preko 1 godinu

Uprkos godinama, veoma solian igrac i ne bih se cudio da se ustali u prvoj postavi Intera, ne zbog njegovih licnih veza sa Inzagijem, vec zbog kvaliteta. Ipak, uzimajuci u obzir sve, imao je svoje problematicne epizode u Laciju ne samo sa navijacima vec i sa upravom. Cujem, da navijaci Intera nisu presrecni zbog njegove potvrdjene ljubavi za timom Milana ali i zbog navedenih epizoda.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Slažem se sa komentarom. Mislim da je kvalitetniji od De Fraja i mogao bi njega izgurati iz postave. Pitanje je kako će djelovati na svlačionicu a i navijači će mu sigurno zviždati.
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Ovi sto lupaju minuse na komentar covjeku gore neka ostave navijacka prepucavanja na stranu. Svako ko se razumije u fudbal i prati Seriju A zna da je Acerbi odlican stoper i jedan od najboljih ljevonogih stopera u ligi koji odlicno igra i u sistemu sa 3 i sa 4 igraca u zadnjoj liniji.
S

SSL

pre preko 1 godinu

Bio dobar jeste, ali stigle su ga godine i prošao je zenit. Prošla sezona je to i potvrdila. Ne veruj da će odigradi više od 10 utakmica u Interu a onda sledeće godine najbiše čemu može da se nada je neki tim koji će se boriti za opstanak.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Kad bi gledali fudbalske kvalitete dobar je to štoper, ali uzimajući u obzir situaciju, bolje da su zadržali Ranokiju koji živi za Inter i solidno je odrađivao tu ulogu 4-5 štopera.
S

Sms

pre preko 1 godinu

Dobar igrac!