Komentari na vest

Zvanično: Ivan Obradović i naredne sezone u Partizanu

H

Hahahahah

pre gotovo 3 godine

Jel Mr. Koki deo tala sa vama???
П

Прђа

pre gotovo 3 godine

Има ли неко информацију, д је Терзић синоћ најури Пантелића из неког ресторана... Како сам чуо овај седео са неким из Уефе, Дејаном Станковићем и још неким играчима Звезде... Пантелић ушао у ресторан и овај насрнуо на њега са обезбеђење... Као рекао му да сутра на Маракану неће да га приме и да неће он уручивати пехар.
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Ja sam mislio da ce PFC da se pojača, a ne ovako..
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Ja kao navijač Crvene Zvezde sam se prilično obradovao ovoj vesti. Grobari spremate suncobrane, ležaljke i kupaće
m

miki666

pre gotovo 3 godine

ja navijam za zvezdu ali ovog decka poznajem licno,njegov brat mi je skolski drug i mogu da kazem da je decko skroz na mestu ne bavi se nikakvim manipulacijama,skroman i ubedjen sam da gine za klub koji igra,to sto su ga povrede osakatile nije on kriv
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Partizan vode paraziti i nesposobnjakovići koji reketiraju igrače i uzimaju im procenat od plate.Vraćamo stare islužene igrače i one koji ne zaslužuju da igraju u Partizanu.Vazura,Vučela,Iliev,Stanojević i ekipa lepo žive od kluba i bogate se dok se Partizan raspada.Skauting im je očajan i dovode se ljudi koji pristaju na kombinacije.
T

Treppenkind

pre gotovo 3 godine

шарлоа лајкс дис
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Bravo Vezara, samo ti potpisij ove invalide koji su na kraju karijere došli da se rekreiraju u Partizanu za debele pare, uskoro će motke da rade, pa ti gledaj šta ćeš i kuda ćeš, bitago neovejana.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Tuzno
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Cekaj bre vi produzavate saradnju sa obradovicem i posle cete da kazete da je prvenstvo reseno u avgustu...pa sledece prvenstvo je sad reseno ako ne rodite 5 dobrih igraca jer vam je ekipa tanka.
A

AlT

pre gotovo 3 godine

Necu da imenujem igraca partizana sa kim sam bio na moru. Matrica u klubu je "potpises na 300 000€, naprimer" igrac dobija pola, ekipa Vucela,Vazura ostatak, Vuletic je ispao iz kombinacije.Stojkovic ne dolazi na treninge uopste.Eto vam eksluziva.
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Kolika mu je plata ili to ne smete da objavljujete kao za igrace Zvezde? Ma sta se urusava Partizan? Nama je Tadic poslao Vesica koji je urnisao i FK i KK Crvena Zvezda. Zvezda nije imala za sampon,gasili joj struju,otimali grb,koseve a Partizanu se placaju licence,poklonio stadio,poklonio Teleoptik,izbace Zvezdu iz Evrope i vlast zmuri i pusti Partizan da igra kvalifikacije za ligu sampiona. Partizan dva puta izbace i oba puta mu drzava da lovu da ga vrate. Partizan se toliko urusava da se dovodi Asano za milion eura,Sadik za 1.6m, Suma za 2m, daje se Jojicu plata 600-700k, Markovicu takodje, Natku,Stojkovicu. A nama tada glavni igraci bili Kadu,Savio,Krneta,Jakovic,Eli Babalj,Guma Bogdanovic,Aval Isah itd.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

A kako ste vi stadion dobili,znas li ili samo znas da trabunjas? Krcun uzimao drzavne pare,ciganili ste za svaki dinar. A taj vesic je 20 milki ulozio u kk zvezda dok je tadic na vlasti,plus dosao gasprom. Dokle cete se folirati kao da mi svi ne znamo nista
D

Danilo91

pre gotovo 3 godine

Jel ti stvarno mislis da lik ima neku anormnu platu pa moramo da krijemo!?!?Vi imate po 3 igraca na svakoj poziciji,svaka dalja diskusija je nepotrebna.
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Danilo91, Zvezda je proteklih godina prihodovala preko 150 miliona eura
@

@Gost1111

pre gotovo 3 godine

Cuj navijac partizana pita otkud Zvezdi stadion?A partizan dobio stadion, dobio Teleoptik najmoderniji internat za igrace, Banjicu za vaterpolo nosta olacali nisu, Tanaskovic preko stranke sprema i halu za odbojku vaskrsnuse iz druge lige odjednom.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Bravo za komentar.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Trebalo bi da se odrzi neki nivo zdravog razuma pri komentarisanju. Nije recena plata, a citam komentar da nema razloga da se krije i opet u nastavku mi nesto krivi. Ajmo onda da vidimo kolika je plata i da vidimo te izvjestaje poslovanja koji trebaju da budu,dostupni javnosti. Ljepo je rekao covjek gore, ne spominje se jer se ugradjuje ko zna koliko ljudi. Ista prica je bila kod Vujosevica i Danilovica, nikad se nista znalo nije, zato i niste dobili A licencu svojevremeno. A Vesara za ono sto je uradio u Zvezdi treba da robija. Neko je spomenuo da je uneo 20miliona evra? Pa ocigledno pozajmljenih cim su nam skidali koseve zbog toga.
B

Bla bla

pre gotovo 3 godine

@Djovinko Kadu legenda.Onaj gol stonje zabio grobarima nikad necu zaboraviti,a nece ni grobari sigurno.
D

DeluxGost

pre gotovo 3 godine

Super da nemamo nijednog klinca koji moze da igra po levoj strani. Još jedan igrac koji ce uz tužbu pre ili kasnije napustiti klub.
D

Domogkurca...

pre gotovo 3 godine

...sad ste jaki k'o crna zemlja !
r

rty

pre gotovo 3 godine

Da ga nisu 'blindirali' novim ugovorom ne bi ni igrao finale vrv. Ovako ce da 'pogine' da se dokaze da je vredan istog. Svaka cast uprava dobar potez decko profi pravi. Bolji od mnogih koji se krecu livadama JSL.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Partizan je ustanova za svoje nekadasnje igrace koji se raspadaju. Stojkovic, Obradovic, Miljkovic, Jojic, Smiljanic, Tosic, Markovic... bice ih jos, zalosni su.
N

Normalno

pre gotovo 3 godine

A gdje su vaši bivši igrači ?
0

0211

pre gotovo 3 godine

Prvi kuvar FK Partizana
G

Gost778

pre gotovo 3 godine

I sad ce Urosevic da trpi jer ovaj mora da se razigra do sl god da sa cistim papirima ode u drugi klub izboksuje jaci ugovor. Ovo me podseca na onaj mucni period Zvezde sa Duskom Tosicem ako ne i gore
P

Perinco

pre gotovo 3 godine

Kada su nasi sadasnji bekovi odlazili iz Partizana pre 10-tak godina,nadao sam se da ih nikad vise videti necu u voljenom klubu!Oni su opet tu,u,,sigurnoj kuci"!Zalosno!!!
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

bas se pokazao
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

"Odlican posao" uprave jer ovog virtuoza ne levoj strani koji je u top formi sigurno traze mnogi Evropski velikani.