Komentari na vest

Zvanično je: Real Madrid zaradio 10 puta na Edegardu!

@

@blajvco

pre preko 2 godine

Ne pratim Real, nisam simpatizer Jovica, ali decko tebi je Jovic nabio takve komplekse da ti moras 3 komentara na ovoj vesti da ostavis vezane za Jovica.
K

Kalimero

pre preko 2 godine

Šta znam, meni ovo izgleda kao zanimljiv projekat. Prave strukturu za mlad i perspektivan tim uz prodaju par igrača koji su na velikim platama a ne igraju i nadam se dovođenje još jednog veznog (recimo Auara) kome je cena sada znatno manja u odnosu na prošlu sezonu i desnog beka biće to po meni veoma zanimljiv tim. Jedino što se rezultati ne mogu očekivati odmah u smislu borbe za top 4 jer su ipak trenutno Siti, Celzi, Junajted i Liverpul dosta ispred ali ako uspeju da izvuku neko 6. mesto ove sezone što je veoma realno jer ne igraju evropu i mogu se fokusirati na ligu biće to dobra uvertira za sledeću sezonu.
B

Brko

pre preko 2 godine

Koje bacanje para, ljudi moji. Pa zamislite jednu Borussiu Moenchengladbach ili Leverkusena šta bi stvorili da svake godine mogu trošiti po 150 miliona eura?
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Mislio sam da će sad kod Anćelotija da dobije neku šansicu jer ga je uostalom on i doveo pre 6,5 god...ali očigledno da on i nije neki veliki igrač,jednostavno prosek,ali je Real lepo zaradio na njemu i šteka pare za Mbappea,Halaanda itd...biće to sve dobro.
P

PetarPu

pre preko 2 godine

Arsenal je kao kad stalno krpis stari auto, a na kraju potrosis skoro kao da si kupio novi. Pocelo je od Edena Azara, bio im je skup za nekih 25 miliona sezonu pre nego sto je otisao u Celsi, ali su zato Zervinja uzeli za 10 miliona manje. Pa im je bilo puno 50 miliona za Iguaina kad je bio u top formi, pa posle za Suareza bilo mnogo 50, kad su ga imali na tacni, nudili su 40,opet 10 miliona razlike. Pa im je posle bilo mnogo 50 miliona za veznjaka, pa su dali 10 manje za Dzaku. Pa im je sad ove sezone mnogo 60 miliona za Kundea, ali daju 10 manje za Bena Vajta. Tako im je isto mnogo 10 miliona vise za Auara, pa dovedose Edegarda. Na kraju potrosise 150+ miliona i nisu se pojacali ni za promil.
P

Pavle2021

pre preko 2 godine

Svaka cast za komentar
d

djalminha

pre preko 2 godine

@petar pu...ispravka burazeru....za vajta su dali punih 60 miliona,a ne 10 manje,a auar trenutno vredi manje od edegardovih 40 miliona,tako da ni za auara nisu trebali dodavati,vec bi im i ostalo 10-15 miliona viska....pala mu je cena i procenjuje se na 25-30 miliona...drago mi je da se trosi,drago mi je da se rekonstruise i podmladjuje,ali mi nije drago,jer ne vidim da smo puno jaci nego prosle sezone...
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Arsenal bas voli da preplati Realov otpad, Ozil, Sebaljos, Edegard. Jos samo kad bi im uvalili onu motiku Jovića, pa da pevaju. Onakav okorak se retko sreće.
Q

QQ3

pre preko 2 godine

Kako je Arsenal uspeo da potrosi 160 miliona, da se nisu pojacali, na koju foru zajebase Koperfilda?
B

Bumsakalaka

pre preko 2 godine

Oko 130m funti bacis na drugi tim, dok ti je prvi skart. To je taj Arsenal
D

Damir92

pre preko 2 godine

Real pametno sklanja matorce i prosecne igrace oslobadja se budzet za top igrace.
K

Koji

pre preko 2 godine

Top igrac zeli da oredje u la ligu koja je svakim mesecom u sve vecem kanalu
N

Noleeeeeeeee

pre preko 2 godine

Jedini klub koji moze da potrosi 160 miliona I da se ne pojaca
K

Kobra.

pre preko 2 godine

Hahahaha kao navijac Arsenala stojim iza tvojih reci u potpunosti
E

E!

pre preko 2 godine

Jos danas kad potpise onaj golman iz Sefilda za Arsenal, bice to zvanicno bacenih 220.miliona funti od strane Artete od kad je seo na klupu Arsenala, a Celzi za tu lovu napravio tim sa kojim je uzeo LS!
t

trpadzija

pre preko 2 godine

ostade na kraju jos jedan u moru talenata.. Arsenal je premija za njega,nikada u kontinuitetu nije pokazao nista. Jedna dobra polusezona u Sosijedadu,i 3-4 dobre utakmice u Arsenalu.
S

Savaloralinovački

pre preko 2 godine

Nije neki vrhunski fudbaler, ali i dalje je mlad, može još da napreduje. Očekuje se da ove sezone, kao naviknut na PL, ostavi bolji utisak nego prošle. Arsenal zaista gradi mlad tim, sa dosta potencijala. Ima tu i dalje krša kojeg treba da se reše, ali džaba kad je uprava nesposobna i ne može nikoga da proda. I naravno, trenera treba boljeg da nađu, i onda tek mogu da razmišljaju o ozbiljnijim rezultatima.
p

polopi

pre preko 2 godine

ko bre daje pare u ovom arsenalu, boga oca za vajta, neko dete iz smesnog anderlehta za 18 milja i sad za ovog propalog edegarda 35 milja, niste za drugo nego da ste vecno 7 ili 8.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Greška reala što ovom dečku nije pružena poštena šansa, a to će se tek videti :)
x

xeexxeex

pre preko 2 godine

totalno prosecan igrac, real vec ima boljeg u vidu iska, fedea i ostalih...odegard nista nije pokazao.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ovo je najbolji Realov potez u istoriji. Jos samo panjinu Jovića nekome da uvale, ali to ce tesko ići. Edegard bar lici na sportistu, a debeli Jović ni na rekreativca.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Kakvi su to mozgovi u Arsenalu pa to je neverovatno... Jedini klub koji kada pukne pare za pojačanja ne poboljša kvalitet svog tima.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Ok, slazem se sa ovim izborom. 40 miliona za martina je, po mom misljenju, bolje nego 70,80 za medisona. Verovali ili ne, arsenal je ekipa koja je najvise potrosila u engleskoj. E to je problem. Kakvi igraci su dovedeni. I vajt i remzdejl debelo preplaceni, odegard, lokonga i tavares imaju realnu cenu. Ali opet, arsenal nije nista bolja ekipa nego sto je bio. Dok god su tu kolasinac, dzaka, vilijan, cembers, holding, elneni, to je ekipa za sredinu tabele. Al hajde, dobra osnova za, nadam se, nesto u budućnosti. Saka, martineli, esr, odegard, lokonga, balogun, saliba su sve veoma talentovani momci. Sadašnjost - oko 8.mesta.
М

Медисон је доказан

pre preko 2 godine

Играч у пл а овај још један промашај у мору аресналових трансфера није ни чудо да их је један озил очерупао толико а по свему судећи исто ће и обамејанг да уради
A

Allianz

pre preko 2 godine

Trošila je i Barsa, ali sa istim znanjem kao Arsenal. Sad nema ker za šta da ih ujede
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Brate, bolje 100mil za Medisona nego 10 za Edegarda. Tamo za 100 bar znas da si dobio igrača, ovde samo bacas pare i ne dobijas nista.
d

djalminha

pre preko 2 godine

ovih 6 meseci pozajmnice,nista nije pokazao tj nije doneo nikakvu razliku na terenu....nadam se da je to bio samo period adaptacije i da ce sada opravdati zasto su ga toliko zeleli otkupiti...
J

Junker

pre preko 2 godine

A ko je sta opravdao u Arsenalu od Fabregasa?