Komentari na vest

Zvanično: Lingard među najplaćenijim fudbalerima Premijer lige

R

Redsi

pre gotovo 2 godine

Samo napred Šumari!
b

barranjaccccccccc

pre gotovo 2 godine

Kao navijač United-a drago mi je da je otišao u Forest umesto West Ham Utd. Previše je dobar fudbaler da bi sedeo na klupi United-a a nikada nije dostigao nivo performansa I da ga je zadržao barem sezonu ili dve..... uvek je bio neki bljesak na par meseci I onda melanholija.
k

kikomann

pre gotovo 2 godine

Brate, nemam pojma ali je lik onu polusezonu u Vest Hemu odigrao bolje nego bilo koji Junajtedov ofanzivni vezni u poslednjih desetak godina. Neki jednostavno nisu za velike klubove, ali jesu veliki igrači.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Lingard do prije 2 sezone je I dalje obecavao,sad odjednom iskusnjara 🤣. Englezi su imali mnoge,mnoge cirkuzante od fudbalera Ali ovaj je ubedljivo najveci uz Megvajera !
D

Djooske

pre gotovo 2 godine

20% fudbalera u PL su Englezi,a klubovi moraju da imaju odredjen broj domaćih fudbalera kako bi popunili tu kvotu za učešće u takmičenju.Otuda i ove sumanute cifre za bezvezne igrače.Ja bih iskreno volio da je i u Srbiji isto i da se iste pare vrte ali ko nam je kriv kad ne želimo privatizaciju jer volimo da se ugradimo i kada navijač služi za ostvarivanje političkog, a ne sportskog i ekonomskog cilja.Srbija brate.
G

Gost..

pre gotovo 2 godine

Lingard je pokazao u West hemu kakav je igrac jer sebe tu vidi kao zvijezdu da nema boljeg od njega sto u Unitedu nije uspio jer imao je uvijek sest sedam igraca koji su bili bolji od njega a tek sad u Forestu bice broj jedan oko njega ce gradit tim igru pozzz
M

Monteroo

pre gotovo 2 godine

Ovaj cirkus igrac,zajedno s rasfordom sluzio fergiju da popuni tim kad neko bassss nemoze...ali manc je tada bio ozbiljan klub
G

Gost2233

pre gotovo 2 godine

ee izvini da te podsetim da fergi nije aktivan već 10godina, a rasford je inače igrao u pionirima
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Lik je ofanzivni veznjak a ne napadac..
G

Gost2233

pre gotovo 2 godine

Najbolje pojačanje na engleskom tržištu , igrač koji drž fudbal u malom prstu i vapi za sredinom gde će biti prva zvezda, a Notingem je napravio krupan korak ka opstanku!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Zbog 1979. I 1980. respekt za Forest, ali ovo je glupost!
G

G

pre gotovo 2 godine

Napadač... svakako čast.
I

Ijauo

pre gotovo 2 godine

Plata jeste ogromna i decko ima bukvalno 6 meseci fudbala u celoj karijeri ali shvatite da dolazi za dzabe, da su ga doveli za neko obestecenje sigurno bi dobio 2-3 miliona platu ali ovako moze da zahteva!Forest nema sta da izgubi, ta plata za klub u PL je sica ako su doveli igraca za dzabe, jos ako ponovi igre iz VH gde je jedino u karijeri i pokazao nesto moze lagano on sam da ih ostavi u PL sto je daleko veca suma novca od ove koju oni njemu daju za platu!
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Notingem je klub koji najviše volim od engleskih klubova. Bolje reći jedini koji volim. Na moju žalost dovode polu fudbalere u liku Džesija Lingarda za ogromne pare. Takvom politikom ih sleduje kanal u kojem su bili zadnjih dvadesetak godina.
J

Juventino10

pre gotovo 2 godine

Ma protiv Superlige, necemo to, a ne kontaju da vec postoji Superliga... Drugoligaš daje vecu platu nego inter i juve, a milan moze da sanja. Ma necemo Superligu, a a. JOJ JEDVA čekam dan kad ce da se formira liga kao u americi i samo veliki igraju i da konačno italijnski klubovi imaju pare
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

Нотингем игра Премијер Лигу, мислим да само од ТВ права добија 100.000.000€.
D

Djooske

pre gotovo 2 godine

Juve i Milan bi, da je pravde, tavorili u četvrtoj ligi.
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Fudbal ne treba da postoji.