(©Starsport)
(©Starsport)

Zvanično: Napredak i Perišić nastavljaju saradnju

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 12:52

Klub potpisao novi jednogodišnji ugovor sa šefom struke

Stigao je Dragan Perišić pod Bagdalu krajem februara kao relativno nepoznat strateg na superligaškoj sceni, s obzirom na to da je iste sezone tek nekoliko kola predvodio i Radnik, ali sa Surduličanima nije zabeležio nijednu pobedu. Jeste u premijernom meču sa Čarapanima, upisavši svoj prvi trenerski trijumf u elitom rangu.

Uspeh protiv niškog Radničkog (2:0) kao da je najavio izlazak Napretka iz nove krize rezultate, sa druge strane obećavao da je Dragan Perišić taj koji bi napokon trebalo da donese stabilnost u osvajanju bodova kruševačkog tima. I jeste. Napredak je sa njim na klupi po pet puta pobedio, remizirao i izgubio u Mozzart Bet Superligi, a statistiku je pokvarila završnica šampionata, kada su Čarapani već obezbedili opstanak u ligi.

Izabrane vesti

Nakon svega toga, nisu bile neobične najave iz Kruševca da će Napredak verovatno nastaviti saradnju sa dosadašnjim šefom struke, Draganom Perišićem, što se danas i zvanično obistinilo, a ugovor je potpisan na godinu dana.

Čarapani sa pripremama kreću 15. juna, a s obzirom na veliki broj isteklih ugovora igračima, kao i raskide, trebalo bi do tada očekivati još neko novo ime pod Bagdalom, nakon promocije prvog pojačanja, Filipa Krstića koji je stigao iz Trajala. Dogovorene su i prve kontrolne utakimice: Napredak će 24. juna igrati sa Radničkim iz Kragujevca, 29. sa novim prvoligašem Dubočicom. Drugi deo priprema biće odrađen u Moravskim Toplicama, od 1. do 13. jula, gde su ugovorene dve utakmice: sa rumunskim Petrolulom i mađarskim Debrecinom. A, traže se još dva protivnika.


tagovi

Dragan PerišićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara