Komentari na vest

Zvanično: Rubin izbrojao 4.500.000 evra za srpski trio

N

Novosadjani

pre 8 meseci

E moj kapitenu Cumicu, kapiten tako ne odlazi iz kluba... Sve najbolje.
f

ff

pre 8 meseci

Nemas pojma sta je momak preziveo zadnja 3 dana u NS.
m

mek

pre 8 meseci

@ff Sta je preziveo, daj nam nesto?
N

News

pre 8 meseci

Decko je vec nedelju dana u Rusiji.
K

KOMSIJANA

pre 8 meseci

Mogao bi Cumic umesto Andrije Zivkovica najgoreg u istoriji reprezentacije.
L

Lazaarrrr

pre 8 meseci

Cim Radonjic na klupi a Zile igra mi pobedimo
9

985

pre 8 meseci

Opet za kikiriki odose...
L

LazarrrrSRB

pre 8 meseci

Randjelovic i Cumic mogu lagano u reprezentaciju, tu su negde sa Radonjicem.
N

News

pre 8 meseci

Randjelovic nema kvalitet za reprezentaciju on je igrac za male klubove u kojima je vecinom bio na tribinama ali ima dobrog menadzera.
n

nemoj

pre 8 meseci

ti mnogo da pametujes randjelovic je igrac koji je olimpijakosu doneo trofej sam tako sto je resio derbi u finalu kupa,takodje igrac koji je uveo olimpijakos u ligu sampiona tako sto je u 4. kolu kvalifikacija za ls u revansu resio krasnodar sa dva komada
R

Rubin Kruševac

pre 8 meseci

Bolje da su otišli u Rubin iz Kruševca. Ovde je najbolji posao odradio Čuka, već ima spremne zamene, tako da će pare iskoristiti da ponovo napuni omladinsku školu najtalentovanijim igračima iz Srbije. Voša izgubila pola tima, nema zamenu za odličnog Čumeta. Ovaj prelazni rok neće promeniti poredak u našoj ligi. Zvezda je bez konkurencije. Tsc i Čuka, borba za drugo mesto. Partizan zbog tradicije četvrti, a Voša ponovo u teškoj borbi za peto mesto. Mnogo se više očekivalo od Voše, veliko su razočarenje ovog prelaznog roka. Od Partizana nije ni moglo da se očekuje više. Tsc, skromno, po tradiciji bez stranih igrača, ali stabilan klub, nastaviće sa odličnim rezultatima, jedino ih Evropa može malo da poremeti, nisu navikli da igraju dve utakmice nedeljno. Čuka fantastičan prelazni rok, odlično zaradio, a dodatno se pojačao, sada ima ekipu za velike utakmice, samo treba malo vremena da se sve novajlije uklope i da se skocka tim koji če biti odličan i u Evropi. Zvezda nije za komentarisanje, to je tim koji iskače iz naše lige, za pet klasa ispred svih. Još jedan dan do kraja prelaznog roka, svi se pojačavaju, biće interesantno u mozzart super ligi. Teško će biti kladioničarima, nema sigurnih bodova, svaka utakmica će biti interesantna, a pobednika je teško prognozirati. Gostovanja u Pazaru, Subotici, Kragujevcu, Kruševcu, Lučanima, sve teško i ne izvesno. Još odlični Imt, Željo, Vožd, ma ima da pršti od Subotice do Surdulice.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Smanji malo sa Rubinom.
V

Vozdovac 3:2

pre 8 meseci

Pet klasa bolji od Cz
P

Plavi10

pre 8 meseci

Na sto je spala ova Ruska liga.
Б

БоБ

pre 8 meseci

Срећно момци... и ја сам тако био талентован фудбалер али ме Рубин упропастио. Надам се да ћете имати више среће са овим из Казања него ја са нашим из Крушевца.
f

ff

pre 8 meseci

Iz NS sam i znam da je Cume hteo da ostane do leta, ali iz njegovog okruzenja su mi rekli da je dobio neverevotne uslove za 4 godine ugovora, u Vosi je briljirao srecno Cume!
N

News

pre 8 meseci

Rusi objavili da su platili 1.5 milion evra za Cumica a danas Zbiljic kaze da su dobili mnogo bolju ponudu od 1.5 i zato je prihvatio. Pola od ovog iznosa ide Olimpijakosu.
N

Naopako

pre 8 meseci

A olimpijakos je objavio da je cena transfera 2.5m i da su ini dobili 1.25 a Zbilja kaze vise od 1.5m ne znas ko je veci mufljuz…
l

lol12

pre 8 meseci

Bravo za Cuku ali Vosa totalno losa odluka.
G

GostPa

pre 8 meseci

što je najgore za 4.5 m dobra pojačanja, neće škoditi + igrači koji tek ulaze u najbolje fudbalske godine