Komentari na vest

Zvanično: Rudi Garsija novi trener Napolija

J

Jan

pre 11 meseci

Isto ovako je bilo i kad je Spaleti dolazio...niko ga nije volio,kao pojavu uopste...luzer od trenera,uobrazen,umisljen,nikad nista nije osvojio,toliko godina trenerske karijere a samo titule u ligi kakva je Rusija...na kraju se sve poklopilo i trener i igraci i napravili su to sto su napravili...
z

zivoraddd

pre 11 meseci

Srbi koji rade za 300 evra su ljuti sto milioner nece da ulaze svoje milione u fudbalski klub, vec bi da zaradi.
Л

Лазар

pre 11 meseci

Наполи - СТАТИСТИЧКА ГРЕШКА
S

SilvioB.

pre 11 meseci

Za one koji ne znaju i ne pokušavaju da se informišu. Spaleti nije otpušten. Ugovor sa Napolijem mu ističe na kraju ove sezone. De Laurentis je samovoljno, bez konsultacija sa Spaletijem, produžio ugovor na još godinu dana. Zbog ove klauzule u ugovoru, Spaleti odlučuje da ode. Spaleti odlazi jer nije konsultovan. Ne brinite, on će dobiti platu za celu sledeću sezonu jer je to bila greška De Laurentisa. Spaleti je rekao i da između njih dvojice nema problema i da želi da se odmori od fudbala u narednoj godini.
p

pdk

pre 11 meseci

Ja se bas zabrinuo za Spaletijevu platu kadsam krenuo da citam.
T

Trpadzija

pre 11 meseci

Napolitanci moraju oterati ovu gnjidu De Laurentisa. Nasilje, pretnje, pritisak na porodicu, bez da biraju sredstva!!
j

juventino10

pre 11 meseci

Zalosno, jadno i sramno!!! Oduvijek sam bio uz de Laurentiisa jer nikad nije pravio od napolija fudbalsku fabriku - nije trpao oare u dzep, kad bi god prodao igrace potrosio bi lovu na tim. Medjutim nakon korone, novi de Laurentiis. Sad je poceo da trpa pare u dzep, samim tim ne podržavam ga vise. Ok sto je proslo ljeto raspustio tim, međutim ova sramota sa spaletijem je neoprostiva. Ne dati covjeku vecu platu, sebe oholo dici u nebesa, ma fuj. Jos ta oholost i dozanje samog sebe, jadno. Naravno da nisam ni ocekivao da dodje dobar trener, ovo je ono bas sto sam i ocekivao... E sad ce napoli da tone i tone. Do sad je isao ka vrhu, sad ce ka dnu.
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Šta pričaš druže, čovek je sve što valja prodao, od Lavecija, Kavanija, Pipite, pa sve do Kulibalija. Možda će jednu godinu da iskulira Osimena I Kvaradonu, ali će ih prodati kad tad.
j

juventino10

pre 11 meseci

To tako djeluje na prvu. Odi na transfer markt pa provjeri koliko je potrosio nakon njih
B

Brat Nevera

pre 11 meseci

Gazda Napolija zlatom piše, a g**netom pečati, bruka, zbogom Napoli...
p

pantela24

pre 11 meseci

Kao krava kad da 20 l mleka pa prospe! Užas
P

Pantela24

pre 11 meseci

Napoli kao krava kad da 20 l mleka pa prospe...Gde ovog nađe majko mila.. Vratiće ih u drugu ligu 🙈
Ž

Žuta podmornica

pre 11 meseci

Stara famfulja DeLaurentis, samo da se uštedi koja pinka, nedaj bože nešto napast i probat jakim trenerskim imenom nagovorit ključne igrače da ostanu. Sad ljepo zaradit na prodajama pa opet narednih 30 godina ništa. Ne kužim kako ti padne na pamet da prvaku italije, i to ovom prvaku italije koji to čeka 30 godina, i gdje sad gori, gdje su namirisali krv i trofeje, ti dovedeš trenera koji je dobio otkaz u saudijskoj arabiji i koji dokazano u italiji nije napravio ništa.
M

Miskee

pre 11 meseci

Totalna neznalica od trenera gde god je bio nista dobro nije uradio ni rezultatski ni po igri tako da dajem mu 4 meseca i eto otkaza.
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

U zadnjih pet godina jedini trener koji je vodio Lion da valja. Polufinale LŠ, finale Liga Kupa, u prvenstvu četvrti, a bio je dugo prvi na tabeli. Ovi prije i posle ne mogu ni do Top 6 doći.
G

Gost028277

pre 11 meseci

i ja kao navijac Liona, opet Blan nadam se da ce uspeti najbolje kao trener bar se nadam da ce Lion naredne sezone biti top 3 i ako u Ls ce biti i 4. tim u kvalifikacije.
M

Miskee

pre 11 meseci

Ivane pa ja ne znam sta je tebi tu toliko uspesno ja Lion volim isto ali prosto ne znam ajde sto je on ovako kao licnost gadan nego sta god da je i pokrenuo okej ili dosao do neceg veceg upropastio je ako ga gotivis u redu postujem ali ja sam rekao pretpostavku sta ce biti sad u Napoliju spaleti je za njega trenercina ali prosto covek je veciti baksuz bio ali mnogo bolje sebi stvorio karijeru
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

Bio sam protiv njegovog dolaska, zbog izjava i ponašanja kad je vodio Marsej, Ali činjenica je da je većina igrača kod njega igrala najbolje. Auar, Ekambi, Depaj, Kadevere, Korne, Duboa... jedini koji ga je ukanalio je Lopez koji je tada branio katastrofalno, a sad je najbolji. Ove sezone je spasio odbranama klub da ne završi ispod desetog mjesta, a te sezone je kiksevima spriječio da ne osvoji ligu. Posle kod Boša isti igrači katastrofa.
H

Hehehe

pre 11 meseci

Baš će da se usreće s njim😄