Saša Lukić i agent Zoran Pavlović (©Mozzartsport)
Saša Lukić i agent Zoran Pavlović (©Mozzartsport)

ZVANIČNO: Saša Lukić u Fulamu, Torinu 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 19:17

Ugovor potpisan na četiri i po godine

Srpski fudbaleri "drmaju" zimsku transfer pijacu u poslednjem danu! Saša Lukić je realizovao transfer u Fulam i pridružiće se reprezentativnom kolegi Aleksandru Mitroviću na Krejven Kotidžu.

Transfer srpskog veziste u London po ceni od 10.000.000 evra je danas ozvaničen. Iako se šuškalo da postoje određeni problemi u realizaciji isplate obeštećenja, klubovi su brzo premostili i tu prepreku, pa je Lukić mogao da završi transfer na kojem je insistirao.

Izabrane vesti

Sada već bivši vezista Torina je još ranije sa Fulamom dogovorio lične uslove saradnje. Ugovor je potpisan na četiri i po godine, uz godišnja primanja od 2.000.000 evra. Uz to će imati i pripadajuće bonuse od oko 500.000 evropskih novčanica.

Ovim se završava transfer saga koja oko srpskog veziste traje još od letos. Podsetimo, on je želeo da ode iz Granata, pa je na kraju ipak ostao, ali onda nije hteo da pristane na uslove za produžetak ugovora. Bilo je raznih spekulacija oko toga gde bi mogao da nastavi karijeru, pominjao se čak i Vest Hem, ali je na kraju izbor pao na drugi klub iz Londona.

Torino je istovremeno završio još dva posla. Naime, sa Sampdorijom je trampio igrače, odnosno put Marasija će Emirhan Ilkan, dok će u Torino Ronaldo Vieira. Bikovi su takođe doveli i štopera Remsa Andrjua Gravilona na pozajmicu do leta, uz opciju kupovine.


tagovi

Saša LukićZimski prelazni rok 2023TorinoFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara