Stefan Mihajlović (©MN Press)
Stefan Mihajlović (©MN Press)

Zvanično: Stefan Mihajlović se vratio u Niš

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.22. | 16:35

Kao što je Mozzart Sport najavio, temperamentni napadač ponovo na Čairu – potpisao ugovor do kraja sezone

Juče rekosmo da se „krčka“, danas je „skuvano“ i servirano. Stefan Mihajlović vratio se u Radnički, tačno dve godine otkako je otišao sa Čaira, potvrđeno je iz niškog kluba jučerašnje pisanje Mozzart Sporta. Temperamentni napadač stigao je u Niš, potpisao ugovor do kraja sezone i ovog popodneva već trenira pod komandom Nenada Lalatovića.

Trebaće mu vremena da pronađe staru formu posle perioda neigranja po odlasku iz Kine. Takođe, Radnički trenutno ne brine za poziciju špica, sa raspucanim Nikolom Štulićem, uz Savu Petrova kome je takođe to primarno mesto u timu, a sve čekajući oporavak Miljana Škrbića, koga nema na terenu još od kraja prošle godine. Pa ipak, onaj Mihajlović koga Nišlije pamte, i te kako bi dobro došao Radničkom.

Izabrane vesti

Na Čairu je odigrao svoju sigurno najbolju sezonu u karijeri, na 29 utakmica postigao je 15 superligaških golova, maltene koliko u svim ostalim klubovima u Srbiji zajedno.

Počeo je 28-godišnji napadač u Zvezdinoj školi, debitovao i za prvi tim crveno-belih, igrao zatim za Slobodu iz Užica, Rad u dva navrata, Borac iz Čačka, Vojvodinu. Za Radnički je igrao u sezoni 2019/20, a septembra 2020. godine otišao je u Kinu i tamo bio član dva drugoligaša.

Radnički naredni meč igra protiv Spartaka, u sklopu 12. kola Mozzart Bet Superlige, u ponedeljak od 19 časova na Čairu. Možda Mihajlović upiše prve povratničke minute...



tagovi

Radnički NišStefan MihajlovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara