Komentari na vest

Zvanično: U Liverpulu nije uspeo da se nametne ali je doneo duplu zaradu

Y

YNWA

pre gotovo 2 godine

jos jedan transver iz Liverpula,jos da se prodaju, Williams,Filips,Oks i jedan fini veznjak da se dovede i ljeto odlicno uradjeno.
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

Steta za momka jer je nakon teske prve sezone i privikavanja na EPL i Liverpul napokon ove sezone u svakoj prilici odigrao vrhunski, bukvalno najjaci igrac ekipe u oba osvojena kupa i najbolji strijelac. Sto je bitno reci je da je iako sjedio na klupi i rijetko kad poceo, opet je svaki put izgledao kao da je 100% fokusiran i spreman, nije se vidio taj nedostatak minuta, Taki ima kvalitetu,a mislim da ce to pokazati u Monaku, u Liverpulu jednsotavno je konkurencija prejaka bila,a igrac kao sto je on ne zasluzuje da sjedi na klupi 3 godine za redom. Liverpul odlican posao napravio i zaradio, a ovaj im isporucio 2 trofeja jos usput. P.S. Mislim da osim te 3 prodaje iz Liverpula idu i Neco Wiliams i Nat Phlilips sto ce donijeti zajedno 30ak mil tako da ce kompletan Darwinov transfer biti pokriven cak i s bonusima.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Hvala i srećno! YNWA!
A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Fina prodaja 5godina narednih po 3milioja da im uplaxuju,pa bolje da su im ga dzabe dali..

Pule

pre gotovo 2 godine

Po meni jako skolovan igrac tipa ko Son iz Totenhema,al decko ima konkurenciju na njegovoj poziciji i to je najveci problem,al ako ga liverpul da ,to ce biti velika greska za njih