Komentari na vest

Zvanično: Umtiti na Nou Kampu do 2026, Barsa konačno može da registruje Ferana Toresa

G

Glatki

pre preko 2 godine

Jedini koji vredi u zadnjoj liniji Barse, i jedini koji godinama ne igra. Doktor fudbala za tandem Pikea-Lengle.
B

Barsa1

pre preko 2 godine

Mislim da oni nikoga nisu molili, jednostavno verovatno su se dogovorili da on predje negde, a dok ne potpisali su ugovor sa smanjenjem plate zbog lakseg transfera i svega. Izasao im je u susret jer zeli da predje bilo gde a trenutno obe strane ne znaju da li postoji mogucnost za to.
p

papalukas

pre preko 2 godine

majko mila koji ciganluk,dovode igrače a onda smaraju druge igrače u klubu i teraju ih da im smanje plate ili da odu da bi mogli da ih registruju
P

Pola

pre preko 2 godine

Pa i tim igracima je u interesu da se klub pojaca.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Odlicno. Sa manjom platom lakse ce ga prodati ili pozajmiti od sledece sezone. Ne verujem da ce ikada dostići nivo igara na poslednjem SP.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Tek cete da vidite Laportinu i Barsinu noc kada dovedu na leto Halanda Dr Lihta Mazrauija i azpilikuetu da su Perez i Real mali mravi za Barselonu... Svi uspevaju da se pojacaju samo mali Real nemocni nista ne moze... Bruka...
1

1899

pre preko 2 godine

Ne moze ili mu pojačanja trenutno ne trebaju?
E

Erko

pre preko 2 godine

Eto i takav Real Madrid bez pojačanja. (A ima novih Alabu i Camavingu ali ajd.) I tako je prvi na tabeli 17 bodova više od Barcelone.
P

Pred zoru mrzne

pre preko 2 godine

Čućemo se na proljeće kad se obično oni iz MC i Minhena polome,u Psž zaborave da se bave fudbalom pa snimaju ploče(iako ih niko ne kupuje),da vidimo ko je kralj situacije!?Ima samo jedan!!!
l

lmaorofl

pre preko 2 godine

moćna barca koja moli igrače da smanje plate ,bukvalno se bave prosjačenjem
B

Bari

pre preko 2 godine

Mali i nemoćni Real trenutno prvi na tabeli, ubedljivo ispred Barselone, na leto dovodi Mbapea. A svemoćna Barselona morala da sačeka da se neko od igrača odrekne dela plate kako bi registeivala Toresa. Koliko njih će još morati da prihvati smanjenje plate da bi potpisali Halanda, de Lihta, Azpilikuetu i Mazrauija? Nije ti ovo FIFA pa da potpišeš svakog ko ti padne na pamet.
D

Dovlis

pre preko 2 godine

Terza je mala maca za ove iz barse sto se tice muljanja…