Komentari na vest

Zvezda blizu velikog udarca: Pobeda nad Šerifom vredna minimum 11.270.000 evra

D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

20ml. NAPRED ZVEZDA
G

Goust

pre preko 2 godine

Do juce svi kritikovali Zvezdu, Dekija, Terzu, Mrkelu.. Posle jucerasnje pobede Deki Vukovac, Terza Doktor, Igraci klasa..
M

Mitt

pre preko 2 godine

Terza i jeste lopov, a igracima i Dekiju svaka cast!
G

Gaspar

pre preko 2 godine

Eto radosti Konstantinu I Masi.Bice za nove dzipove , nije red da se voze krsevi od pre godinu , dve.
s

s.s

pre preko 2 godine

Ove kvalifikacije za l.s.je jedna velika bruka,u kvalifikacijama za ovo drugo takmicenje ekipe su za dve klase iznad ovih,soci da igra protiv zvezde deklasirao bi je,ovi sve nesrecnici koji zalutaju u ove kvalifikacije,su sve samo nisu fudbaleri🤔🤷‍♂️
M

Mitt

pre preko 2 godine

Pa junace imas li ti ikakav svijetao momenat u zivotu ili si u fazonu ,,Nek komsiji crkne krava,, ?! Ja ne navijam za Partizan, ali kad god dobro odigraju reci cu dobro su igrali svaka im cast. Po logici vas Zeksovaca bice da je Soci jaci sad nego Liverpul 2018-e!? Sinoc me zove prijatelj sa faxa, inace veliki grobar i kaze mi ,,Zvezda je razmontirala Kairat,,. Covjek ne podnosi Zvezdu, ali nije kompleksas.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Lopov Terza bi isisao pare iz Sitija i Pariza.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Paklen igrac, tehnicar van takav. Za nase uslove Vilfrid Zaha licno. Oni koji ga pljuvaju razumiju se u fudbal ko Busmani u Krsnu Slavu.
p

prti

pre preko 2 godine

Inace Soci je velesila. Aj jednog igraca bez googla molim te?
G

Goust

pre preko 2 godine

Jel mi to ovde cujemo alibi za ispada je iz 3.kola intertoto kupa 😂😂😂😂
g

gost za s. s

pre preko 2 godine

Sto tako nisi govorio 2011 godine kada ste vi igrali protiv Samroka, a mi protiv francuskog Rena? Sto tako nisi govorio 2012 godine, kada smo mi igrali protiv francuskog Bordoa a vi protiv norveskog Tromsoa? Sto tako nisi govorio kada ste igrali protiv Videotona, Ziline, Nefcija? A mi protiv Sasuola i Slavije Prag? Sta je, Toletove titule mnogo sansi za ulazak u grupe obezbedjivale, sad mecka vama zaigrala pa ajmo da glumimo postenje. More mars.
X

Xezlgzwx

pre preko 2 godine

S obzirom da razum kod vas ne postoji, mozemo da poredimo samo po transfermarktu. Vrednost Zvezde je 64,5m, Partizana 30m, Sochija 29,4m, Kairata 21,4m, Sheriffa 12,4m i DAC-a 11,8m. Verovatno nas ceka u plej ofu tim koji vredi preko 100m, a vas opet neko od 10-30m. A ako je neka ekipa SAMPION svoje drzave, to znaci da ima odredjeni kvalitet i dobru koheziju. Zvezda je izbacivala i pobedjivala i bolje ekipe od Zenita, a vi trazite alibi za njihovu filijalu... U svakom slucaju, Kairat je negde izmedju Vose i Partizana po kvalitetu, blize Partizanu, Soci je nivo Partizana, a Zvezda je duplo bolja. Sportski pozdrav...
N

Nebo

pre preko 2 godine

Sunce ti, samo o parama se prica, a sta ja kao navijac Imam od toga?????
N

NoName1

pre preko 2 godine

Ko vam piše ove tekstove? Znate li vi šta znači izraz finansijski udarac? Ovo o čemu vi pričate se može nazvati finansijskom inekcijom, nikako udarcem.
7

777

pre preko 2 godine

Ocekujemo jos jedno gazenje!

MIJA

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo..da u utorak grmi Marakana na sve strane..i ako neko moze i zna kako to.ide da se pokrene Peticija i uruci Terzicu i ekipi da odsad Jug Marakane bude samo za decu iz Srbije,Republike Srpske i dijaspore..bravo za Decu i navijanje..zasluzi
Т

ТАНАСИЈЕ

pre preko 2 godine

ОВЕ ЦИФРЕ КОЛИКО ЋЕМО ЗАРАДИТИ ОД ЛИГЕ ЕВРОПЕ, А КОЛИКО ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА ЉУДЕ ВИШЕ И НЕ ИНТЕРЕСУЈУ ЈЕР АПСОЛУТНО ЈЕ НЕБИТНО. НА КРАЈУ ЋЕ УВЕК ФАЛИТИ НЕКО МИЛИОНЧЕ ДА СЕ ПРЕЖИВИ. 5,10,15,20,25,30 СУШТИНСКИ ЈЕ НЕБИТНО. КОЛИКО ГОД ДА СЕ ЗАРАДИ СВЕ ЋЕ БИТИ ИСПУМПАНО.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Ne može Zvezda zaraditi koliko Terzić i njegova Maša potrošiti.. Tako da, što kažeš cifre su ne bitne... Sve to ode na automobile, putovanja, hotele, Dubaije, Maldive...
M

Maaaj

pre preko 2 godine

Daj bre kakvi su ovo protivnici, neki kajrat i šerifi, preko azerbejdzanaca i moldavaca do plejofa? Komično, ni ova lš nije što je bila nekad
S

StefanPN

pre preko 2 godine

Druze, to je zato sto smo povlasceni.A povlasceni smo jer smo se izborili za takav status.Sportski pozdrav....
g

gost za maaj

pre preko 2 godine

Kada su vasi protivnici bili Zilina, Samrok, Nefci, Tun, Tromso, to su vam obezbedjivale Toletove titule. Kapiras? Nisi se bunio kada je Zvezda igrala protiv Rena, Bordoa, Slavije iz Praga ili Sasuola. Nisi moralisao da je nepravda ili da je nemoguce uci. Ajd sad paljba sa nasih vesti.
I

IstineRadi

pre preko 2 godine

Ne tako davno grobari su pobedu nad Nefcijem svrstavali u istorijski.
1

123455

pre preko 2 godine

Svaka cast delije na prolazu, vidim sada hvalite zvezdu, ali ova pobeda je zahvaljujuci golmanu Kairata ( rezervni) koji je primio prva 3 gola kao da je u obdanistu.
1

1/1

pre preko 2 godine

Sta vredi kad pare ispare
M

Markecccc

pre preko 2 godine

Pet puta je uci teze u ligu konferencija nego u ligu sampiona eto toliko.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Priznajem, u pravu si. Sve krs ekipe i prakticno svako svakog moze da pobedi.
B

Bogoljub BGD

pre preko 2 godine

Mi ili imamo toliko srece ili Ceferin kao Dekijev ortak izvlaci ove parove.Pa teze je grobarima nego nama sto nema nikakve logike.
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Posle moldavaca jel vam daju albance ili farska ostrva sta kaze lakovic i vodja vas
R

Rodjak 85

pre preko 2 godine

Nemojte vise o parama, to franjine najviše boli... Pocrkace jadnici
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Mama ti je franjina
U

Ugasila si me

pre preko 2 godine

Ajde nemoj tako,komšije vređa mesto rođenja 😂😂😂
1

11:17

pre preko 2 godine

Ako moze neko, neka objasni novinaru da 'finansijski udarac' definitivno ne znaci da neko hoce da ti da 11 miliona... Hvala!
D

Da se zna

pre preko 2 godine

Kako se lako prelazi preko nekih stvari. Hiljadu posto tačna informacija, Degenek ne igra jer nije hteo u Singapur. Tvorza zašto kriješ Ultra Kopača koji je vredjao Ibru. I pored dobrih rezultata ovih godina, moje mišljenje će ostati isto, dosta muljačine ima u klubu.
X

Xezlgzwx

pre preko 2 godine

A eto lud je da kaze ime pa da se zamera budalama. Nije Terza toliko svemoguc kao sto svi misle i postoje puno jaci i ozbiljniji ljudi u klubu i uz klub. I ja da znam ime tog coveka nikad ne bih rekao da sebi ne napravim problem. Pa i Vazura i Vuletic su se plasili Velje i njegove ekipe kao djavola tako da razmisli jos jednom...
S

Sascha

pre preko 2 godine

Poslednjih nekoliko godina,Uefa bas favorizuje sampione drzava,sto ranije nije bio slucaj, Svaki od njih ima po nekoliko sansi za prolaz,sem onih iz pretkola kfalifikacija. Sve u svemu ekipa mora biti bas slaba da ne dodje do nekog takmicenja u grupi,za sve to su nagrade velike. Dok ove iz LE ili LConf.odmah lete napolje Bas su preterali. Uzmite primer Buducnosti CG, Doziveli dve blamaze puta 4 ,ni krivi ni duzni. Nego sta cemo nismo bili prvi 4 godine i sami smo krivi zbog toga. Za nas deluje neverovatno, kako je uprava kluba uspela da od one generacije sa Nikolicem koja je bila sampion,4 godine ne bude ni blizu prvog mesta ,zaista smesno
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Davali su i vama drugu sansu al onda dodje Samrok.
S

Sportski__lik

pre preko 2 godine

Al ovi u komentarima se loze ko da ce oni taj novqc da dobiju, a ne da ce Terza da ga uzme.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Džabe pare kada opet neće biti para. Okreni obrni na kraju para nema. Jedina dobra stvar je što raste imidž kluba.
i

iz sljivika

pre preko 2 godine

Na osnovu predhodnih sezona videli smo da klub ne moze da racuna ni na cvonjak. Na to računaju Terzic, Mrkela i onaj kom placaju reket.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Dovesti Marina i beka i ja tu vise nebi nista dirao.
F

Fiume

pre preko 2 godine

Ovi iz jsd nikako da shvate da nam pomazu kada ustupe teren za trening Zvezdinim protivnicima jer kad dođu sa one livade na nas tepih oni se pogube.
G

Gost0017

pre preko 2 godine

Samo se nadam da su konacno shvatili da Falko mora da igra, decko ima fudbal u malom prstu, nisko teziste, nevwrovatno tesko ga je cuvati, a da ne pricam koliko znaci samo sto rastereti Kataija i levu stranu, Ben vise nije taj igrac kao nekada, Falko mora u 11.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Sad ovo sto se ne racuna gol u gostima kao prednost znaci da domacin, tj.mi u utorak treba da napadnemo kao juce..jer iako primimo gol, nije vazno..bitno je dati sto vise..tako da pun gas kao sinoc i ne treba se plasiti..jer imamo jaku sredinu i napad..ok je i Dioni..skolski igrac..jaci smo od Serifa..samo da to potvrdimo..srecno momci

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Slušam onog Pantića polupanca...Sad mu Arena TV smeta.. prvi put cujem da je "smesno" slaviti pobedu..Pa kad je cak i petarda..Koga boli t..ko kome nije igrao?Nismo samo jahali reportera...Jahali smo i partizan sa mustafom i duplom krunom...Idemo još jedna grupna faza obezbedjena...5-ta u nizu...Koeficijent raste...Srećno protiv Sočia hahaha..Dzabe ti je sine da Zvezda pobedi i 18-0 opet ce naci neki razlog...Da je ovo bila LingLong tekma,vec bi bile price kako se ovi sklanjaju..Pa su dali gol sami sebi u Almatiju...Sad kad krenu pobede i goleade u linglong ligi sa sve varom,sta ce sledece biti na meniju?? Plač....Nego daj opet emisiju o Tenku ispred Marakane..Ili koferčeta u Parizu,ili L ekip..Snimao 6 epizoda,sa sve Tenkom ispred Marakane...Ah da..Ipak kad vidis Zvezdu i crveno bele boje mozak ti pošizi..
G

Gost0199

pre preko 2 godine

A zaboravio da spomene koliko igraca onoj mucnoj Dunavskoj Stredi ili kako.se vec zove nije igralo :)
S

Sportski__lik

pre preko 2 godine

Bolesno je jahanje novinara.Mislim da je cesce vas Stojkovic jahao, koliko vas boli taj odlazak, da ga pominjete i dan danas.Prosto sramota pljuvati takvig golmana koji je i repki puno dao.Bila bi sramota koliko vam drzava daje da ne igrate ls i da ne uzimate titule, al tae vam trebaju sudije.
g

gost > psihydelia

pre preko 2 godine

Zeljko Pantic je najvece zlo koje se pojavilo u zadnje dve decenije u medijskoj sferi Srbije. On uopste nije tako bezopasan kako mnogi zele da ga predstave. U ono doba kada je bio na SOS kanalu, nije mu bilo dosta sto je Partizan bio uzastopno prvak, vec je stalno pricao da Zvezda ne sme da postoji i da budemo uopste zahvalni sto postojimo,a kamoli da osvojimo titulu. Onda je bio ukoren i od vlasnika SOS kanala da ne sme toliko da bude ostrascen kao novinar. Kaze jedan info da kada mu je to predoceno, da je imao takav napad i izliv besa, da svi koji su bili prisutni su bili sokirani reakcijom coveka koji bi trebao da bude koliko toliko nepristrasan. Uzasan je i stalno potcenjuje svoje neistomiljenike. Otprilike ista psiholoska struktura licnosti kao i Vucic koga stalno proziva. Pamtite moje reci, ukoliko se Panticu bude i dalje dozvoljavalo da lupeta to sto lupeta, bice ljudi, posto ima veliki broj svojih pristalica, koji ce se ohrabreni njegovom paranojom, sukobljavati i na stadionima i van njega. A trenutno nema nikakvih najava da ce biti sudijski utuzen za sve nebuloze i neistine koje pripoveda a za koje nema dokaza.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Ma čovek je diabola ne viđena, njemu smetaju olimpijske igre i dete od 13 godina koje je osvojilo zlatnu medalju u skejtbordu prolupao 1100%.
M

Malj

pre preko 2 godine

Pa pa paranoja
T

Toooomedara

pre preko 2 godine

Au ala te brat uznemirio i izbacio iz takta jednom reči da si toliko zapenio

Prime

pre preko 2 godine

Da da ali su i troskovi kluba,transferi kao i plate igraca veci nego i prihodi od uefe.Pa terzic je san reka da na plate ide 12 milioja eura godisnje.S tim sto sad i to ide jos vise dolaskom par inostranih igraca,plus bonusiZnaci zvijezdi ni prihodi od uefe ne mogu da pokriju te troskove.Znaci dolazimo do zakljucka da od uefe zvijezda ne moze da pokrije sve troskove za jednu sezonu.E zato su tu sns-ovci koji su pruzili pipke sve do Uefe.Prvo je uz pomoc njih ceferin postao prvi coek uefe,(sto je lako provjerljivo,kao i da su mu ti ljudi najblitzi saradnici) odma nakon toga slijedi uzlet zvijezde u evropskim takmicenjima.Da ne pominjemo dovodjenje par skupih igraca iz najvecih zemalja Evrope i to u trenutku kada nisu Evropu vidjeli od proslog vijeka.Pa da ne pominjemo da je dolaskom ceferina zvijezda imala ubjedljivo najlakse protivnike na putu do nekog od Evropskih takmicenja(sto je lako provjerljivo)

ANALIZA

pre preko 2 godine

Pod hitno kod kod psihijatra...prošetaj malo zar ne vidiš da ti uspesi Zvezde podrmali mozak...Mani komentare nisi sposoban za tako nešto
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Ako purgeru, samo dokazuješ koliko si bolestan.
X

XD

pre preko 2 godine

Ti imaš problem(što je lako proverljivo) ali moraš kod lekara, mi ti ovde ne možemo pomoći.
c

crna_mamba_24

pre preko 2 godine

Tebi nije lako. Udara ova vrucina.
M

Milan984

pre preko 2 godine

Nije zvijezda nego ZVEZDA, čak i Hrvati kažu Zvezda.
r

realno....

pre preko 2 godine

Ti nisi normalan....
G

Gost0188

pre preko 2 godine

Sine aj ne luoaj mnogo, ili si ispran mozak, ili si provokator, i kaze se Zvezda, a ne zvijezda, jer Zvezda je jedna. PS. I ja pricam ijekavicom, pa da te naucim nekim osnovama.
S

Sportski__lik

pre preko 2 godine

Iskreno ne znam cemu ovolii minusi kad je komentar istinit..Jedina greska mislim da Zvezda daje vise od toga na plate
b

bokinho

pre preko 2 godine

Auuuuu... Definitivno nije bolest sve sto boli... Sine iskljuci televizor, ukljuci mozak i razmisljaj svojom glavom. Mozda jos ima nade za tebe
Ф

Фоле

pre preko 2 godine

Све си то лепо објаснио, сем једне "МАЛЕ" стварчице - па како то онда ВИ (Партизан) послујете, који већ годинама имате "минус" у каси!?
D

De

pre preko 2 godine

Isto sto je lako poverljivo,jeste da veceras zene u crnom ispadaju. Jako poverljiva informacija. SVIM SILAMA NAVIJAMO ZA BRACU SLOVAKE!
g

gost za prime

pre preko 2 godine

Molim te covece, iskreno odgovori, da li zaista verujes u to sto pricas? Zivo me interesuje?
H

Haha

pre preko 2 godine

Naravno da moze ali ako izmisljas i isplacujes premije vece od ekipa koje osvoje LS, onda ne moze ni milijarda. Koliko god zaradimo, oni ce naci nacin da izvuku pare.
G

GostAaaa

pre preko 2 godine

Druze predlozio bih ti da manje gledas.x.files
@

@prime

pre preko 2 godine

Koji je to klub Zvijezda? Onaj iz etno sela Stanišić?
p

pitam se....

pre preko 2 godine

Dal si ti normalan???
g

gost odgovor za prime

pre preko 2 godine

Naravno da ce bivsi prvak Evrope i sveta imati budzet oko 50 miliona evra. Naravno i da ce trositi 5o milki godisnje. Naravno da ce biti i sponzora i donatora. Naravno da ce ljudi sirom sveta zeleti da ucestvuju u sponzorisanju Zvezde. Bivsi prvak Evrope i sveta je ipak neko ime i uvek ce privlaciti pare. Ljubav prema klubu pre svega.
9

951357

pre preko 2 godine

Pricas o Stojkovicu iz nemackog treceligasa, Savicu iz moldavskog prvoligasa, Rodicu, Le Taleku, Kangi i Jovicicu iz ruskih ekipa donjeg dela tabele prve lige i drugoligasa, Boaciju iz italijanskog treceligasa, Borjanu iz bugarskog prvoligasa, Pesicu iz francuskog drugoligasa, Radonjicu, od gde god da je bio pre Zvezde? Ili mozda o Bambiju iz Junajteda/CSKA, Panticu iz Celsija, Asanu iz Arsenala, Markovicu iz Liverpula, Jojicu iz Dortmunda, Baebeku iz PSG, Sadiku iz Rome, verovatno sam nekog i zaboravio? O njima pricas, muceni i ugnjeteni Grobaru?
9

951357

pre preko 2 godine

A da, pogledaj kakve protivnike je imao Karabag prethodnih godina. Oni su apsolutni pobednici zrebova. Jer sumnjam da je Zvezda sa Spartom, Krasnodarom, Kopenhagenom, Jang Bojsima i Salcbirgom bila bas najsrecnija na zrebu. Ali ona ekipa sto je imala skolu fudbala iz Rige, Trakai cini mi se, Buducnost, Sfintul za koji znaju samo porodice njihovih fudbalera, kao i onaj nesrecni Sarlroa sto je bio prvak posle 6 kola a posle ostao u ligi sa 2-3 boda vise od ovih sto su ispali se moze nazvati srecnom na zrebu. Da i njima Ceferin ne namesta?
k

komsija-mali

pre preko 2 godine

Svaka cast, ti si pravi primer kako ove vrucine mogu da imaju za posledicu buncanje i ludilo mozga :) Jedino si zaboravio da spomenes Masone i Vatikan, bez njih nema prave teorije zavere.
g

gost , povratak kralja je budala

pre preko 2 godine

Serif jos laksi rival u sledecem kolu, ocekujem dve lagane pobede. Posle u plej ofu borba do zadnje kapi krvi za grupu LS. Ako udjemo u LS, nebo je granica.
C

Crkni

pre preko 2 godine

od muke covece sa bezbroj nikova,petu godinu za redom igramo u nekom evropskom takmicenju. Idi broj pare u tvom Partizancicu koji ce u strahu igrati svaku utakmicu u kvalifikaciji jer ako kiksirate ponovo cete biti najbrojniji na plazi. Ada vas vreba janici samo ako kiksnete pa se onda bavite Zvezdinim finansijskom stanju.
M

Mene...

pre preko 2 godine

...zanima kako Partizan dovodi najskupljeg trenera u Evropi u košarci, plus 2 igrača po milion i po evra za sezonu, plus još skupih stranaca. Prihod kluba je oko 360 hiljada evra u zadnjih nekoliko godina.
G

Gostsamja

pre preko 2 godine

hahahahahahahaha, pobednik, hahahahahahaha
p

pancevac92

pre preko 2 godine

eh da su svi imali lakog protivnika za ulazak u Ligu Sampiona kao sto je Salzburg polufinalistu lige evrope ili Jang Bojs,a ne tamo neku Artmediu Petrzalku kao "neki",komedija sa tobom..
E

Eh prime

pre preko 2 godine

Koliko tuge I gorcine. Verujem da se to bas u tebi nakupilo. Pises I sam ne verujes u to, ali ajde samo da se pise. Nema zvezda rashode za plate, sredio Lakovic sa Ceferinom. UEFA placa igrace Zvezde kao stalne ucesnike grupnih faza evropskih takmicenja. Odakle vi obezbedjujete plate. Jaguar pobeze pun gas, bez I jedne jedine reci vise o tome. Projektovan bio na 5m, a odleprsa haha. Pozabavi se tim, I ne treba da mrzis I da zivis sa tim da I komsiji crkne krava. Treba da budes ponosan na komsije, bar mozes da gledas kvalitetan evropski fudbal. Sportski pozdrav Prime
K

Koma

pre preko 2 godine

Moli se Fk Partizan da ustupi svoj stadion i moldavskom Serifu....
S

Sportski__lik

pre preko 2 godine

Zar vi ne trebate da date ljudima da treniraju na vasem terenu kad igraju protiv vas
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Da, ali pravila kazu.... jedan trening dan pred utakmicu u istom terminu. Za ostale treninge, gost se snalazi....
t

tegi debela striptizeta

pre preko 2 godine

znači od prolaska šerifa preko 11 miliona€ od uefa.Uz karte,bodove i tv prava minimum 15 miliona,možda i čitavih 20.Gasprom i mts još 5 miliona,tako da zvezda recimo prodajom ivanića zatvara budžet za ovu godinu.I onda ovi franjevci prekoputaši pitaju odakle pare?

ANALIZA

pre preko 2 godine

Sad je vreme da se Zvezda podigne još više igračkim kvalitetom
š

šabane

pre preko 2 godine

i ti ćeš zato bolje živeti? haha
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Prodajom Ivanića bi možda dobili na finansijskom planu, ali bi izgubili na sportskom... Mnogo jeftinija varijanta je zadržati Ivanića većim ugovorom, jer, prvo ne mogu da mu nađu adekvatnu zamenu, drugo razlika u visini ugovora se nadoknađuje samo jednom pobedom u LŠ...
d

djile

pre preko 2 godine

Koliko god para uslo opet ce biti dugova.. Banda je to, ne samo u Zvezdi, svuda
M

Malj

pre preko 2 godine

33 igraca imamo racunajuci one na pozajmicama, nadam se rasterecenju budzeta. Zao mi je da Nikolicu i Petrovicu pada cena jer ne igraju, ako nisu u planu prodajte ih barem

ANALIZA

pre preko 2 godine

A umesto koga da igraju?
M

Malj

pre preko 2 godine

Nikoga, nek ih prodaju sto pre
V

VUK ,777

pre preko 2 godine

posteno govoreci kompletan fudbal se prtvorio ko ce koliko zaraditi i ciji ce celnici u celom svetu strpati vise para u svoje dzepove,navijaci su zadnja rupa na svirali zato mlade u svetu posebno u evropi sve manje inteereesuje fudbal i sve je manji prosek gleedalaca izuzimajuci englesku
X

XD

pre preko 2 godine

Mlade sve manje interesuje fudbal jer ih mrzi da se maknu 2 metra od kompa.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Evo zašto grobari kmece... i žele da Zvezda ispadne što pre
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

LŠ donosi 20 M i još ulaznice i bodovi da osvojimo minimum 5, ukupan prihod oko 30 M uz sponzorstva, to je budžet od 35M. To je ozbiljan budžet.

ANALIZA

pre preko 2 godine

To mora da se iskoristi i da se kvalitet podigne još više! Treba da se izvrši pritisak i na Terzića ko sto smo izvršili na Stankovića!
P

Paleo

pre preko 2 godine

Samo da se ne opuste, sad ce standardno lozenje opet da krene, a do juce do 20:35 pljuvali. Serif je jako nezgodan u napadu, nama i dalje skripi i to poprilicno, Rodic sa plucima ko krtica, vec u 60’ dusa u nosu, guzati Gobelja tesko da moze njihova krila da juri, a Falku je tanka defanziva veoma. Morace nesto Deki da izmisli, mislim da postava od sinoc ne sme da izadje protiv Serifa. Napad nama stima, iako ono sinoc nije merodavno, golman brani ko copav pas. Samo zategnuti nekako odbranu, valjda ce Degenek konacno zaigrati. Problem je krilo, Falko jednostavno mora da igra, al sa defanzivu je bolji Ben, koji je u uzas formi.
У

УЛТРА...

pre preko 2 godine

ХАХХА Е МУЧЕНИЧЕ ЈЕСИ БИО СКЛУПЧАН У ПОЗУ ФЕТУСА СИНОЋ И ЈАКООО ЈАКОО РИДАО ГОРКЕ СИЗЕ КАО У ХАДЊИХ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ГОДИНЕ ДУГЕ ГОДИНЕ БОЛА ГОДИНЕ ТУГЕ ХАХАХАХАХАХАХАХА
@

@odgovor

pre preko 2 godine

e dete drago, ja dok sam isao na zvezdu, ti si se drzao mami za suknju. Najbolji su komentari vas decurlije, sto pratite zvezdu od pobede na Liverpulom i gledate samo takve utakmice. Komentar je moje misljenje, procicemo i moldavce, nadam se, al odbrana skripi, Dragovic ne moze sam da drzi sve, Pankov je rupa, Gobelju da ne komentarisemo, a Rodic realno nema snage za vise od 60 min i 4-5 utakmica vezanih.
K

Kiks

pre preko 2 godine

Ti Šerif nahvali kao da je PSG a naše igrače kao da su za Beogradsku Zonu :(
M

Malj

pre preko 2 godine

Terza zovi onog prijatelja da vredja moldavce, hocemo opet utakmicu sa decom na tribinama!
M

Malj

pre preko 2 godine

Ekipa nam je formirana sem po meni desnog beka i levog rezervnog.. Nadam se da nece biti skupih pojacanja u poslednjem trenutku jer su se uvek ispostavili kao promasaji.. Bice sigurno makar LE, lepa prilika da se smanni dug, koji iznosi koliko terza?

ANALIZA

pre preko 2 godine

Tačno, a ne bi bilo loše da i onog napadača dovedu odmah..
X

XD

pre preko 2 godine

Jeste, baš je Marin bio promašaj.
M

Malj

pre preko 2 godine

Pa ako pogledas bolje 1/6 i nije neki pogodak
V

Vuc

pre preko 2 godine

Samo cepaj.
C

CzBgg

pre preko 2 godine

Kako su se do juce smejali oni mucenici a sad ih standardno nema nigde, jadnici ! Bravo Zvezdo ! Opet ce navijati za najjace Evropske klubove protiv Zvezde da probaju bar malo da se zaraduju :)
d

diz

pre preko 2 godine

Jake mi kvalifikacije za ligu sampiona kada redom rusis sile kao Kairat i Serif… Serif se nekada dobijao u prvom od cetiri kola kvalifikacija za ls.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Zvezda je nosilac i Serfif jedno vreme. Serif je nakupio bodova ranije. Sta hoces da Zvezda kao nosilac igra 1 kolo sa Olimpijakosom?
E

Euro

pre preko 2 godine

Pa jesu teski rivali ali ni blizu teski kao konobari iz Velsa i slicni...
t

tifo

pre preko 2 godine

Zato je uvek neugodni Šamrok čekao u plejofu?

ANALIZA

pre preko 2 godine

Tvoj partizan nema kvalitet da izbori kvalifikacije za LŠ. Takođe neće igrati ni grupnu fazu lige konferencije!
K

KmeKme

pre preko 2 godine

Bile kvalifikacije 2002-2010 itd kad Zvevzda igrala kvalifikacije za LS i igrala protiv Milana pobednika te godine LS,pa sledece godine,Bajera Leverkusena finaliste te godine LS, pa neke godine PSV polufinaliste te godine LS,pa Rendzersa,te godine finaliste LE,i Dinama iz Kijeva koji jedini nije postigao nesto. Onda Platini promeni sistem takmicenja,grobari postadose prvaci i krenuse njihove utakmice sa Petrzalkama,Njukastlom,Anderlehtom i jos nekim pilicarima sve gigantima fudbala. I sad oni nesto pametuju. Majko moja dajte novinari,pisete malo ko je sa kim igrao,jel grobarcici amneziju imaju u svemu.
g

gosturina

pre preko 2 godine

Diz, brate, priznaj da si se ponadao sinoc. Nije sramota, samo priznaj molim te.
g

gostivoje

pre preko 2 godine

Samo da udjemo u grupu LS, imam utisak da imamo tim koji moze da se plasira u cetvrtfinale LS. Bas imamo brutalno jak tim.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

ne moze svako da rusi Salzburg i Jang Bojs za ulazak ligu sampiona,neko mora i Artmediu Petrzalku