Komentari na vest

Zvezda desetkovana u Kruševcu: Bez Dragovića, Ivanića, Kataija, Stamenića...

a

alabama

pre 5 meseci

Katai je stalno povređen ili prehladjen ne znam sta se desava sa njim, ako ne može da igra na ozbiljnom nivo onda rastanak.
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

“Zvezda desetkovana u Kruševcu: Bez Dragovića, Ivanića, Kataija, Stamenića”! Uh, dobro je! Sad mi je malo lakše! Pa, ‘ajde nekako ćemo se izboriti bez ove četvorice, ali ne daj Bože da ne igra neko od naših galaktikosa iz Afrike, koji su se sjajno pokazali u grupnnim fazama LE i LŠ, prošle i ove godine! Da nije bilo njih, zar bi smo osvojili dva uzastopna četvrta mesta, što je zaista veliki uspeh! Dovoljno je podseteti se samo kako kako su ove godine u grupnoj fazi LŠ igrali Nedaje i Brukari! Još nam je u svežem sećanju onaj velemajstorski kontranapad Brukarija, kada se onako znalački zakucao u golmana Jang Bojsa, u Bernu!
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Ma šta se ložite, pobeđuje zvezda glatko. Ovo su sve neki kvazi-razlozi da se malo izdramatizuje cela priča nakon Berna. A to o kašnjenju plata, pa uvek su kasnile i ne samo u zvezdi nego kod svih. To se uvek pegla na kraju kad igrač odlazi, ništa novo. Jedino što se (ne) zna ko se sve ugradio u igračke plate pa možda tu ima malo frke oko kašnjenja love...
m

mikuli

pre 5 meseci

Dosao duh u ponoc i doveo vam 50 igraca na platni spisak i tako ste opstali, ne lozi se na Terzica nema to veze sa njim, za sve se pita duh znas i ti to samo se pravis lud
P

Popsi

pre 5 meseci

Pa ok, da vidimo kako ostali igraju.
Z

Zvlat BG@Popsi

pre 5 meseci

@Popsi – mislim da je tvoj komentar potpuno na mestu! Sada je dobra prilika da odjednom zaigraju svih sedam velemajstora iz Afrike! Do sada nismo imali prilike da ih gledamo svih sedam odjednom. Obično su u prvom poluvremenu igrala četvorica, a u drugom poluvremenue ostala trojica. Ali, draž je videti ih svih sedam odjednom. Verujem da navijači Zvezde to najviše vole!
X

XXXMAX

pre 5 meseci

Eeeeevo ih krecu da se vade ne igda im jedan eeeej JEDAN igrac i oni odmah desetkovani....... Sutra ce im smetati teren zbog samo jednog datog gola....
I

I tata bi sine.....para

pre 5 meseci

Znači trebaće neko da glumi lijevog beka,a prodaste Azarova ljigavci.Valja Šahtjoru,a ne valja Zvezdi.Zato i jesmo tu gdje smo...... nigdje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 5 meseci

To što ova četvorica ne igraju i nije toliko opasno, zamislite samo kakav bi nenadoknadiv hendikep bio ,da ne može Šerif da nastupi sutra, rasni golgeter i najskuplji centarfor u istoriji Zvezde.
S

Strašno,

pre 5 meseci

strasno sta ce sada Zvezda bez njih a teren uzasan?
M

Mladen S

pre 5 meseci

E Stamenic ce da nas ojaca izostankom.
G

Golemac

pre 5 meseci

@Pedja108 U Partizanu se duguju plate sigurno vise ali to nije poenta i ne znaci da se u zvezdi ne duguje. Dovoljan je jedan "igrac" da resi sve u korist Zvezde.
B

Bojkoslav

pre 5 meseci

Dragovic, Katai i Rodic bojkotuju Bahara..
V

Vladimirko

pre 5 meseci

Bolje bi bilo da bojkotuju nesposobnu upravu
P

Pravi

pre 5 meseci

Je za smenu trenera...
P

Pa realno

pre 5 meseci

Zvezda je kako kažu novinari u lošem momentu. Ali ne sad, nego od početka sezone.
v

vrv

pre 5 meseci

Jaki igrači pa je katastrofa što ne igraju. Sad ubaci Degeneka i Đeda i videćeš gde si izgubio Evropu. Biće bolji od dotičnih bar 3x
D

Dragan 1985

pre 5 meseci

Nije nasa liga toliko slaba nego TSC i Cuka nemaju dobar klup[ski koeficijent pa su bili u 4 sesiru. Zvezda isto tako kada je u pitanju LS. Samo sto u LS nema velike razlike izmedju 3 i 4 sesira. Da su svi igrali LK i bili u prvom sesiru, ja verujem da bi nas fudbal uzeo bodova kao i prosle sezone. Zvezda je ove godine ocajna u domacoj ligi to se vidi po igri, po primljenim golovima, dva poraza i nereseno...toliko Zvezda nije imala za proslu celu sezonu za odigranih 37 utakmica. Vojvodina je u Novom Sadu izgubila samo zbog loseg golmana Carevica, inace je napadala Zvezdu vise nego ikad ranije. Zvezda mora kompletnu odbranu vec sada u zimskom prelazu da reformise kako bi se ekipa uigrala za drugi i treci derbi. Zvezdi treba oba beka, oba stopera, i defanzivni vezni. Bez toga nece uci u LS, a dovesce u pitanje i titulu. TSC ima najbolju odbran u ligi ubedljivo, Zvezda vezni red, a Partizan napad.
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Hipotetički, da su Čukarički i TSC bili u prvom šeširu (na osnovu nepostojećih rezultata iz prethodnih godina), to bi značilo samo da bi izbegli jedan dvomeč sa mnogo kvalitetnijim timom nego što su oni. Umesto toga bi TSC pobedio tim tipa Čukaričkog, a Čukarički pobedio tim tipa TSC-a, ako još takvih u evropskim takmičenjima ima (ne valja se blatnjav trsiti kakvog sve mulja ima). Hipotetički, da je Crvena zvezda igrala Ligu konferencija, naletela bi na jedan tim kvaliteta Jang Bojsa, sebi sličan iz trećeg šešira i sličan TSC-u iz četvrtog. Pitanje je da li bi ovakva, kakva je ove sezone, uopšte izašla i iz takve grupe. Hipotetički, da je Partizan igrao Ligu konferencija, naleteo bi na hor danskih dečaka, na tim sebi sličnog kvaliteta i na tim poput TSC-a. Konačno, a i dalje hipotetički, da je Vojvodina u stanju ikoga pobediti u Evropi, možda bi nekada moglo i da se pričaju bajke kao što je "Zečevi iz prvog šešira", pre služenja zečjeg paprikaša.
O

Objektivac

pre 5 meseci

Nije vam valjao V.Milojević, igra mnogo defanzivno. Nije vam valjao Stanković, nije ušao dva puta u ligu šampiona. Nije vam valjao M.Milojević bio je poslednji u grupi lige Evrope. Dok su oni bili u Zvezdi, 6 titula u nizu, 7 godina Evrope, 3 lige šampiona u 5 godina, 4 lige Evrope od toga 3 proleća. Ne valja vam Terzić, ni meni se ne svidjaju neke stvari koje radi, ali da se setimo gde smo bili dok nije došao u Zvezdu. Jel vam se više svidjalo vreme kada su treneri bili Janevski, Kristić, Janković, Sa Pinto, itd itdddddd. Jel vam se više svidjalo kada su klub vodili, Spasojević, Lukić, Den Tana itd itdddddd. Stoji to da Zvezda stagnira 3 sezone u Evropi, jednostavno ne može se u Evropi mnogo bolje od ovoga sa ovakvim budžetom. Umesto što pljujete Zvezdu, Bahara i igrače, dajte malo podrške Zvezdi sada kada je najpotrebnije, sada kada se lomi za titulu. Svi će oni doći i proći, a Zvezda nam stalno ostaje tu i treba je podržati.
p

perinco

pre 5 meseci

Jedno ime si zaboravio da pomenes!?Njemu ipak moras najvise da zahvalis!!!

Gostimir

pre 5 meseci

Ko upravlja zvezdom preko Terze mađije? Zna se ko.......da nema dragog vam preCednika, isto bi vam bilo sa i bez Terzića. Ne pita se on tu ništa. Čim se završi ovo crno doba sa Vučićem na čelu, završiće se i era zvezde, ako ne gašenjem, onda vraćanjem kluba gde mu je i mesto, u rangu IMT-a, Radnika iz Surdulice i njima sličnih
n

nezvani gost

pre 5 meseci

Nije Terzić ništa zaslužan za "uspehe" koje je zvezda postigla u navedenom periodu. To je zasluga duha koji lebdi. Dobro je pitao Vidić, je li osnovni uslov da imaš visoku funkciju u FSS i zvezdi da si bio u zatvoru. Za ispravne mozgove tj zvezdine navijče, najveći grobari su Vučić, Kokeza, Džajić, Piksi, Šurbatović, Filipović, Santrač itd, i svi oni rade protiv zvezde.
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Terzić ni zatvoru ne valja ... još neko vreme.
J

JEROTIJE boss

pre 5 meseci

U redu je ,navijaćemo za Zvezdu naravno uvek, nego ajde pošteno napiši koje ti se to "neke stvari" ne sviđaju kod Terzića ? Samo nemoj molim te kao naj veseli u inat dušmanima 'de smo bili 'de smo sad ??? i slične splačine glupiranja.
M

Miror

pre 5 meseci

Ne mlati praznu slamu. Njedan direktor pre Terzica nije dobio tolike pare od drzave koliko je dobio Terzic. i Vladan Lukic i Den Tana bi uveli Zvezdu LS, da su dobili 20 miliona evra od drzave da naprave Zvezdu za LE i LK. Fripong, Leta Lek, Gelor Kanga, Ricmond Boaci, Luis Ibanez, Ricmond Boaci, Johan Ruiz, Micel Donald, Embesilio...sve su to igraci dovedeni zajedno sa Grofom Bozovicem, kada je Zvezda na kraju 2016 imala najveci dug u istoriji, a nije ih Terzic doveo od svojh para, nego uz pomoc drzave. Na taj nacin bi i ja mogao da uvedem Zvezdu u 3 LS i 3 LE.
.

.....

pre 5 meseci

Moglo se i moralo bolje u Evropi ove i prošle godine. @Gostimir Teško da je Zvezda ikad bila u rangu IMT-a i Surdulice. Kad vi grobari već uplićete politiku u fudbal onda pišite da je i Partizan imao pomoć političkih prijatelji i onih iz saveza devedesetih i od 2007. do 2014.
V

Vladimirko

pre 5 meseci

Sta pricas covece, potrosilo se x miliona evra a pogodili su tri igraca :Bena, Borjana i Dragovica. Kanga jos i Ivanic... Kad ovaj ode ugasice se Zvezda, toliko smo bahati da je krah neminovan. Kakva podrska, verujes u to sto pricas???
o

omg

pre 5 meseci

Nece valjda i milunovic da propusti mec?!?!??!
С

Сале2323

pre 5 meseci

Ауууу сад кад се сетим оног ликовања и охољења Терзе у она 2 интервјуа на почетку сезоне, до ево ни пола сезона није готова, а многи играчи већ бојкотују и не игра им се због ко зна којих разлога!?!?!. Што би се отворено рекло, тотални распад тима!
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Ako bojkotuju alal im odluka -koristilo bi i da kazu javno zašto?!?
n

ne moraju

pre 5 meseci

Da trose noge i kolena po blatu u Krusevcu kad crmo da dobijemo sa pola gasa! Katai van forme i hronican problem sa kicmom, Ivanic zbog povrede izaso u Bernh, Dragovic za butni misic se uhvatio u 3minutu... Bolje gledaj ove tvoje sa sve stitom do izbora i komentarisi javne ispade koje svi vide npr mening i duljaj a ne da lupas gluposti
С

Сале2323

pre 5 meseci

Не морају... Које "моје" балавче ниједан?!?! Да си паметан, схватио би шта сам написао! Узгред, довољно сам зрео да знам шта значи кад Звезда има европски тим, кад осваја титулу првака Европе, кад Реал туче у БГ-а са 4:2, а на полувремену води 3:0. Сећам се великих победа из мог детињства, па младости и титуле у Барију, сећам се кад је Звезда била Звезда, а не ово сад! Не лупај ту, но читај лепо!
n

ne vidim nigde

pre 5 meseci

Raspad tima, kao sto pises. Balavac nisam, tvoji su svi drugi sem Zvezde. Kad na prvi problem okreces vodenicu i pljujes ne zasluzujes da budes navijac Zvezde. Tj takvi nam ne trebaju! Cak ni u komentarima. Samo da razjasnimo ovaj raspad tima? Ko se tu raspao, jel se neko pobio, pobunio javno? Ovi tvoji nisu mozda su oni drugi ili treci ali ovi ne. Ps. Dovoljno sam svestan da je ovo samo sport a i u sportu kao i u zivotu prolazis kroz neki proces i privikavanje kad je nesto novo i nepoznato. Nemam nameru ovde da se vredjam sa tobom, za mene to navijac Zvezde nisi!
r

rnduljo bre

pre 5 meseci

Klasičan bojkot od strane domaćih igrača, nema tu šta.
R

Ris

pre 5 meseci

Bojkot na nagovor Terzica da se otjera Bahar! Ne bi me cudilo da i derbi izgubite namjerno samo da Izraelac ode sam.
S

Salamander

pre 5 meseci

Kaže, Milunović nije u konkurenciji. A kad je bio? Za Ivanića smo znali da neće biti spreman. Degenek, Spajić i Điga od halfova, mada kakav je car, može i Mijailovića opet da vrati na tu poziciju, eventualno da mu igra desnog beka. Nadam se da neće. Degenek, Điga, Spajić i Nikolić verovatno počinju u poslednjoj liniji. Verujem da će i Kanga i Kangva da počnu baš kao i Olajinka i Lučić. Ostaje da se vidi da li će Hvan ili Mijailović ispred odbrane i ko će u sam špic, Šerif, Kraso ili Mijatović, a mislim da će Mijatović. Mada, bilo bi zanimljivo da opet počne sa trojicom pozadi, Glazer, Degenek, Điga Spajić, desnog spoljnjeg Nedeljković, levog spoljnjeg Mitrović, Mijailović, Kanga i Kangva u sredini i u napad Olajinka i Kraso. Glazer, Degenek, Điga, Spajić, Nikolić, Mijailović, Kanga, Kangva, Lučić, Olajinka i Mijatović. Ulaze sa klupe Nedeljković, Hvan, Kraso, možda Mitrović i Šerif.
m

mile b

pre 5 meseci

Koji crni Điga.On jeopasniji po naš go nego svi Napretkovi igrači.
p

ppp

pre 5 meseci

A Bukari?

Mile Stručnjak

pre 5 meseci

Pa dobro, rešili ljudi da za mesec dana potpišu za neki drugi klub i da lagano treniraju do juna. Tako da razumem u kom predelu osećaju bol. Njihovi odlasci su svakako očekivani i još minimum 3 izlazna i ulazna transfera... Neka nam je sa srećom i živeli.
p

podesen

pre 5 meseci

Duguju se plate igracima,Bukariju 3 ,hoce da ide na zimu besplatno,kasa prazna,cudo jedno za neverovati.Igras LS ,a plate kasne,magija doktora.
P

Pravi izvor

pre 5 meseci

Apsolutna laz
E

Esex

pre 5 meseci

Otislo za troskove kol centara sirom naseg srbistana
P

Pedja108

pre 5 meseci

Ti znas da li se duguje igracima? A jesi li cuo kako u Partizanu daju i platu unapred? Dosta laganja. Videlo se da je Ivanic povredjen. Stamenic takodje bio zamennen, Dragovic jos na pocetku dobio jak udarac. Bez obzira ima dovoljno igraca koji ovo mogu da rese.
.

.....

pre 5 meseci

Katai je umoran od pet minuta provednih na terenu po utakmici od avgusta. Ako više nije za ozbiljan nivo igre treba da se penzioniše.
d

dr Terzinjo

pre 5 meseci

Zatvoreno,mogu sa petlicima da igraju.
H

Ha ha ha

pre 5 meseci

Zato je delegiran Jovan Šegrt, zvezdin specijalac, da sve to anulira
v

vpCbr

pre 5 meseci

Dobijamo sto posto, jer svi koji im budu zamene bice bolji na terenu nego sto su ovi trenutno...
?

??

pre 5 meseci

Sto desetkovana. Pocinjemo sa crvenim kartonom?
P

Pa,

pre 5 meseci

.. zar Zvezda nema dva tima, kakve veze ima što ovi ne igraju. Nije valjda da se Bahar usrao od straha i od Napredka koji je jedan od 3 najslabijih ekipa u ovoj očajnoj ligi.
o

ojo

pre 5 meseci

Ovo liči na bojkot od strane igrača.
p

podeden

pre 5 meseci

Kasne plate.
m

madmix

pre 5 meseci

pa imamo azarovaaa a da,on sa šahtjorom juri prolaz,katai i drago osetili slabost...u kom delu?
S

Sischke

pre 5 meseci

Koliko bolesno uvredjenih,i gle cuda odmah posle berna..
P

Pjer Karden

pre 5 meseci

Dragović je vidno nezadovoljan i treba ga pustiti da ide,jasno je da mu je dosta ovih oranica i blata,neka neko sedne sa njim i lepo mu kaže da je u junu slobodan,možda tada malo podigne formu,kako god da se završi sezona a bukvalno će oko titule odlučivati par bodova a možda i gol razlika Zvezdu u junu očekuje kompletna rekonstrukcija ekipe i ako bog da uprave.
B

Bojo

pre 5 meseci

Zvezda ima dvadesetak igrača podjednakih kvaliteta... U našoj ligi uvek 4-5 igrača odmaraju.
L

Like a boss

pre 5 meseci

Igra li Bahar, zna li se nesto?
?

??

pre 5 meseci

Kaze se "zna li se sta"

Bojank91

pre 5 meseci

Dobro je pa smo doveli Azarova da odmeni Rodića i polako preuzme ulogu startera. Šta, prodali smo ga?
i

idi begaj

pre 5 meseci

Drago, Bukari i Ivanic idu na zimu, prodaju se jos tri omladinca. Nama ostaju Šerif i Korejanac koji ce nas kostati 15 milke sa platom. Trener ide ako ne dobije derbi, tako da ako partizan zeli titulu bolje da puste zvezdu da dobije derbi jer u suprotnom ode bahar i ekipa. Ko god da dodje bice bolji. Bahar i piksela pata karta, ne vidi se sablon igre i nema prekida, potpuno smo bezopasni iz prekida sto je nenormalno, svaki prekid je pola go kad ga igraju i organizuju majstori. Čak bi i ovaj nesrećni Duljaj sa ovom zvezdinim ekipom proso ovu grupu u LŠ.
5

5.000.000,00 €

pre 5 meseci

... Ће припомогне Дуљај... Не секирајте се... снс директива стиже😉
G

Gost "

pre 5 meseci

Svi nekako , ali kako bez Milunovića???
l

liči mi na neki

pre 5 meseci

Bojkot?
N

Nejbi

pre 5 meseci

Smislice Bahariola [Baharinjo] nesto. Stolica mu ravan nije. Mali je talentovan.
H

Holse

pre 5 meseci

Dragovic i Katai osetili slabost...ili im samo kasni plata 3 meseca..nesto jeste..nista u klubu ne funkcioniše,jedina je sreca sto je u nasem prvenstvu jako losa konkurencija.
D

Deka PG

pre 5 meseci

Liči na bojkot domaćih igrača, nosioca igre iz prethodnih sezona. Puklo im je. Ko zna što se tu iza brda (ili u upravi i svlačionici) valja. Za Ivanića se vidjelo, a ostali su čudni

Ivica Gasic

pre 5 meseci

Odlično! Znači, 2-ka je tu fix dana, pre-la-ga-noo
s

sacuvaj me boze

pre 5 meseci

Nazdravlje...Kakav strucni stab takvi i rezultati i sve sto se desava...
S

SUŠTINA

pre 5 meseci

A kakva je uprava?
B

Bida

pre 5 meseci

Pa sta ako odmaraju igrace zato su tu sigurica dan tana miskovic i binic xaxa ijedno 4.-0 za krcunove
l

lol12

pre 5 meseci

Ajde makar si se sam sebi ismijao,posto nikom vise nisi duhovit.A vidimo od pocetka sezone na koju se stranu namesta,tabela sve govori i prvi malo jaci protivnici 5:0,4:0 ...Sve sto nije sklanjalica
p

prti

pre 5 meseci

Nismo mi vi da moraju da nam se sklanjaju a i ove sezone imate vise penala nego svi ostali zajedno a i dalje kukate...