Zvezda dovodi još jedno krilo, možda i napadača

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.08.19. | 12:04

Ako proda Boaćija...

Jang, Bojs, Jang, Bojs, i još jednom – Jang Bojs. Revanš susret sa prvakom Švajcarske, vredan plasmana u Ligu šampiona, trenutno je jedina preokupacija ljudi iz sportskog sektora Crvene zvezde. Ishod tog duela doprineće i aktivnostima srpskog šampiona u finišu prelaznog roka. Baš kada kao prošle godine, kada je u furioznom finišu, i posle trke sa vremenom srpski šampion doveo Ričmonda Boaćija, Gorana Čaušića i Marka Marina. Bio je to pravi „cunami“ na letnjoj pijaci, iako je samo bivši reprezentativac Nemačke opravdao epitet velikog pojačanja.

KOPENHAGEN HOĆE BOAĆIJA

Izabrane vesti

Možda neće biti tako vrelo u Crvenoj zvezdi ako se prođe Jang Bojs, ali očekuju se vruća dešavanja. Naime, posle El Fardu Bena, koji je već dogovorio transfer u arapski svet, Marakanu bi vrlo lako mogao da napusti i Ričmond Boaći. Današnji Žurnal je preneo informaciju da je Kopenhagen zainteresovan za povremenog reprezentativca Gane i da bi trebalo da pošalje ponudu tešku tri miliona evra. U slučaju da samo Boaći ode, prema saznanjima MOZZART Sporta, Crvena zvezda neće angažovati novog špica. Poverenje će biti dato Portugalcu Tomaneu, Milanu Pavkovu i mladom Krstoviću uz dodatak da na toj poziciji može da igra i Aleksa Vukanović.

Potencijalni odlazak Boaćija napunio bi dodatno kasu Crvene zvezde, a oslobodio bi i mesto stranca. Bez Boaćija i Bena, crveno-beli bi na platnom spisku imali šestoricu fudbalera sa inostranim pasošima. U našoj ligi moguće je igrati sa četvoricom, ali će fokus crveno-belih biti na dovođenju još jednog krilnog fudbalera. Dakle, tražić se još jedan brzanjc, tip kakav je tek pristigli Argentinac Mateo Garsija.

Zvezda je dobila brzinu sa nekadašnjim članom Las Palmasa, plaćenim 1,8 miliona evra, ali sportski sektor bi voleo da ima na raspolaganju još jednog igrača sličnih karateristika. Tokom potrage za prvim krilom skautiran je Marokanac iz Slovana Moha, raspitivalo se o „zdravlju“  Aleksandra Čavrića... Na meti je bio i Arda z PAOK-a, ali se od Egipćanina privremeno odustalo zbog ponašanja van terena.

Odlazak Boaćija otvorio bi širom vrata Marakane nekom od nabrojanih igrača.

Postoji mogućnost da Crvena zvezda angažuje i novog napadača. Ali da bi se to desilo moraće da se relizuju transferi i Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova. Za sada to ne deluje realno.

Ali da prvo prođe Jang Bojs...

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara