Komentari na vest

Zvezda i dalje čeka odluku o Gajiću

N

Nikola0w

pre oko 3 godine

Kakva glupost.2 utakmice neigranja za nesto sto realno i nije morao da bude crveni.Vec je svirao penal,a po novim pravilima,sudija procenjuje da li je prekrsaj za crveni,nije vise ono staro pravilo da se obavezno daje crveni.
s

sdsGostr

pre oko 3 godine

Bolje sa igracem manje početi nego Gobeljića da gledam
b

bojank91

pre oko 3 godine

Em što je sad preporuka das e ne daje crveni i penal još i dve utakmice zabrane? Zato što muj e ruku stavio na rame?? Sanogo onomad otkinuo dečku koleno i samo žuti. Leonardo udara šamare na utakmicama i nikad nikakvu kaznu nije dobio. Primera je mnogo i ovo je velika nepravda
P

Popppaa

pre oko 3 godine

Kad pročitam u tekstu da je nekog stigao umor ne znam šta bih rekao. Koga je to mogao da stigne umor? Šta da kažu u Engleskoj?
G

Gost_1

pre oko 3 godine

vidis rezultate liverpula, umor i povreda igraca
K

Kataklizma

pre oko 3 godine

Kad ste mogli Gobeljica da stavite protiv Milana i nepravedno Gajica sklonite na klupu, isto to ucinite i protiv Macve..
L

Lazne korone

pre oko 3 godine

Ma jestee vazi kako da ne,jedino nasi igraci inficirani uvek koronom,prvo u basketu pola tima pa sad i u fudbalu isto pola tima,a kod bunkerasa niti jedan jedini ni u kosarci ni u fudbalu,tacno se sprema teren po naredjenju sa vrha da im se pokloni titula pod izgovorom kako ce non stop svi nasi najvazniji igraci da budu inficirani tokom cele sezone i da zbog toga propustaju derbije i najvaznije meceve,to je toliko Providno sta se radi i kako se mucka da bi se Zvezda unistila da nemam reci!
R

Ros

pre oko 3 godine

I sve to rade samo da ne biste pobedili pretposlednju Mačvu?! Ne loži se...
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Ja bih pre rekao da ne primaju plate.
G

Gospodin Dr.Terzic

pre oko 3 godine

Gale brat nas dobri
K

Kanga!

pre oko 3 godine

Ma sve je to ok. Gobeljić beka i samo beka aispred njega Srnić i tastrana je kogra ot iuodbrani i u napadu Petrović i Kanga u sredini levo Ivanić i Gavrić pp kao bonus pošto mora a za dp ima ko Ben, Katai...
S

Spaja

pre oko 3 godine

Komentar ti je kao sam Kanga da ga je pisao.
l

lol12

pre oko 3 godine

Ne znam sta se imaju zaliti.Ako smo mogli protiv Cuke mozemo valjda i protiv Macve pobediti bez njega.Direktan crveni karton je gotovo 100%-tno 2 ili vise utakmice suspenzije bez obzira koliko bio lagan kontakt a ako je grublji naravno onda ide vise od 2.Zalba bi imala smisla samo ako je bilo bez kontakta tj ako je sudija pogresio ali i sam Stankovic je rekao da je ispravna odluka tako da je i ova suspenzija od 2 utakmice ispravna.
I

Ivke88

pre oko 3 godine

Pogledaj kako smanjuju kazne u Engleskoj što se tiče penala i crvenih. Em je penal, em crveni karton, em dve utakmice. Mnoogoo je. Ali kako god, ovu grobarsku filijalu moramo da pregazimo i bez bekova.