Aleksandar Dragović (©Reuters)
Aleksandar Dragović (©Reuters)

Zvezda ima jaku konkurenciju: Keln i Dinamo Moskva hoće Dragovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.05.21. | 11:17

Srpski i ruski klub mogu više da plate od Jarčeva, kaže Skaj

Dao je reč, kažu, Aleksandar Dragović Crvenoj zvezdi kada je bio na Marakani pre nekoliko dana. Ali, što bi rekli navijači, dok ne podigne šal nakon potpisa ugovora, ništa to ne mora da znači.

Austrijski reprezentativac postaje sve traženija „roba“ kako se bliži kraj sezone. I kako mu ugovor sa Leverkuzenom broji poslednje dane. Od 1. jula Dragović će biti slobodan igrač i moći će bez prepreka da izabere novi klub.

Izabrane vesti

A, čim je valjan igrač, još i besplatan, zainteresovanih mora da bude dosta. Kako javlja nemački Skaj, Aleksandar Dragović je na listi želja Kelna. Jarčevi su rešili da naprave generalku u ekipi, ali nemaju baš mnogo novca. Zato gledaju da dovedu fudbalere koji će na leto biti slobodni. Jednog su već ulovili, u pitanju je Dejan Ljubičić, vezista Rapida iz Beča, dok je želja broj dva Dragović.

Iako su obojica naše, balkankse gore list, Ljubičić i Dragović su reprezentativci Austrije, pa u Kelnu veruju da bi i ta linija mogla da prevagne u njihovu korist, iako su i Nemci dobro obavešteni da je štoper Leverkuzena dao reč Crvenoj zvezdi.

Samo, ni Keln i Zvezda nisu jedini u priči. Za Dragovića je zainteresovan Dinamo iz Moskve, a zanimljivo je da Skaj piše kako i ruski i srpski klub mogu da Aleksandru daju više novca nego Keln!? Za Ruse se i može razumeti, ali...

Austrijski as je nedavno, nezadovoljan zbog slabe minutaže u Leverkuzenu, izjavio:

Ako ne igram iz nedelje u nedelju, postanem očajan. Postao sam fudbaler zato što volim da igram. Više bih voleo da redovno igram u manjem klubu, za manje novca i da budem srećan, nego ovako kako je sad“.

I baš ta izjava daje nadu i Zvezdi i Kelnu, pa i Dinamu, da će nagovoriti Dragovića da obuče dres jednog od njih.

 


tagovi

KelnFK Crvena zvezdaAleksandar DragovićDinamo MoskvaSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara