Komentari na vest

Zvezda ima rizičnu ponudu: Rendžers za Ivanića daje 3.500.000 evra

g

gost 123

pre preko 2 godine

treba ga prodati , falka gurnuti da igra 10ku , ben desno katai levo . dobar je falko na toj poziciji , zna da deli lopte a ima i šut .
M

Majator

pre preko 2 godine

Iako ima 28 godina, cena nije realna. Mirko vredo bar 5 miliona, ali ce ga magija prodati za 3 mio.😅
M

Milos29

pre preko 2 godine

Vidim da neki kapiraju, neki ne. Da bi se kralo iz Zvezde i Partizana Vučko mora tu da postavi nekog koga nije sramota da krade pre svega. Još bolje ako ta osoba ne bi tu bila ni u jednom normalnom sistemu. Primera radi, čovek sa poternice u fudbalskom klubu tj u sportu? Dečko kome je prvi posao da vodi veliki sportski klub? Tako da oni kad kradu, malo uzmu za sebe, ovo ostalo zna se kome ide. Pa od čega mislite da se finansiraju botovi, ovi što idu da se deru lopove malo malo? Pa nije iz budžeta, to bi se lako izvalilo.
d

dottore

pre preko 2 godine

koliko naručenih komentara, to je čudo. Svi se petljaju, a pojma nemaju o transferima. Kao narod smo pukli.
G

GostttBg

pre preko 2 godine

Zar je bitno da li je 3 ili 6 milki, za tu razliku bi samo otkupili Dionija i cao. 5 godina igras jevropu i dalje ti je Gobelja prva opcija na desnom beku. To vec sve govori o kvalitetima Gajica. Gajicu sram te bilo, Gobelja ti uzeo mesto u prvoj postavi, hit. Ponavlja GOBELJA !! Extremno spora ekipa, jedna od sporijih u svim evropskim takmicenjima, ukljucujuci i snuker timove.
v

vcv666

pre preko 2 godine

Vise ne zna sta ovaj Darijan da pise i kako da brani poteze nenormalne ove uprave kada svi znaju o cemu se radi. Ivanic najvredniji igrac lige 6,5 miliona evra trenutna vrednost mali Nikolic 5 miliona i Gavric je 4, 5 miliona evra. Najvredniji igraci lige i oni ih prodaju za smesne pare, uz to Ivanic u najboljim godinama a on napise za momka koji puni 28 godina lepe pare. Ali zato Pogba to isto godiste nije star i moze da ide za 100 miliona ili slicni igraci. Ne poredim kvalitet igraca nego godine i kako pokusavaju da narucenim tekstom opravdaju ovaj lopovluk. Sledeci je Nikolic, sigurno pa ista prica kao i sa Gavricem ne igra da mu obore cenu i da bi mogli da ga prodaju za 1 milion evra. Umes da se pojacavamo, usli smo u LE za koju ste juce tekst napravili kako je jaca mnogo od prethodnih i da je u rangu LS i da su zarade bolje takodje u rangu LS proslogodisnjih. Ali ne mi pordajemo igrace, REndzersu trebaju pojacanja koji jos nije obezbedio Evropu a nama ne trebaju najbolji igraci. Ovo je prevrsilo svaku meru, zasto Darijan ne napravi nekada neki tekst, clanak kako to da smo 15 liga a jurimo 12 mesto u Evropi a sada prodajemo za menje novca igrace nego kada smo bili 21 liga? Kako to da samo mi dajemo ispod cene i do tri puta menje nego sto je vrednost na Transfermarktu? Dal sme Darijan postaviti pitanje koliko se miliona evra ispod stola pokupi? I ovde sto je najgore grobari se ismejavaju kao Zvezda prodaje za smesne pare zato sto igraci ne vrede a ne shvataju da su toliko naivni i izmanipulisani da isto se i kod njih dogadja. Cela liga daje ispod cene i ispod zita , i da su sve isti ljudi u to ukljuceni, pa zato i nema privatizacije niti ce je ikada biti ako se nesto ne promeni. Mozart ne sme da objavi komentar evo peti put ispravljam, jel nekog vredjam ili ne smete da objavite. DA objavite svaki peti komentar koliko bi tek bilo kritilke na racun uprave.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Zar se tako brzo zaboravljaju izjave legendarnod dr.Terzica od pre 2-3 meseca da ni jedan igrac nece otici iz kluba ispod 5.mil. i jos navedeni igraci po imenu i prezimenu koji mogu da odu.Ispostavilo se da je to ozbiljna taktika koja przi mladje navijače Zvezde sa bombasticnim izjavama....jos tada sam tvrdio da sva tri igraca koje je Terzic naveo otici ce iz kluba za ukupnu cifru 5-6.milevra i kao sto se vidi iz prilozenog cak i ta cifra koju sam naveo bice tesko ispostovana.Vec na prvom transferu igrac je otisao za novac koje dobija Čukaricki a ne šampion jedne drzave.Neznam sta se desava sa napadacem koji je obecao Terzic pre revans utakmice sa Šerifom i najavom o napadacu cija ce sloboda biti placena 2.5.mil.evra plus plata.Mozda neko zna o tom transferu i dali je taj igrac stigao u Beograd pa ako keste neka kaze da ispratimo kako igra.Uostalom nerazumem cemu tolika briga u klubu za novac koji vise nije toliko potreban...uveden je VAR sistem u Srbski fudbal tako da vise Terza nemoze kešom da placa penale na poluvremenu utakmice čista zarada za Zvezdu ostaje u kasi.
G

Gle eno ga

pre preko 2 godine

Ide i uprava za te pare ?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Pa dajte ga za 3.5 miliona i 15% ...Ako zeli da ide ako nece da potpise novi ugovor i uzmite marina to ce da skrpi ovu i sl pocetak sezone...A onda unajmite par scauta i pocnite da jurite igrace a ne da cekate menadzere da oni vama nude igrace od 30god...Vec jurite mlade igrace.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Ono sto se kaze - dadose Micu za sicu.....raspala upravo. Za tu sitninu moze, ali jedino ako sa njim odu Terza i Mita.
b

borovo

pre preko 2 godine

Hahaha Terza u Glazgowu hahaha,to bi bilo zanimljivo.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Partizan za toliko prodaje rezerviste
K

Kazi

pre preko 2 godine

Santa Klarita..
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Sve ispod 10 mil je smesno razmatrati.
M

Mikri

pre preko 2 godine

Prodajte ga sta...dajte i dragovica i rodica i kangu pa da igramo kup srbije samo kako valja...e majko moja moras da prodas ivanica da bi dao platu babicu, pankovu, srnicu, krsticicu, erakovicu...pa bolje da se gasimo polako ako je tako
?

?????

pre preko 2 godine

3.5 miliona je javna cena, a koliko ide para ispod stola.
r

red4ever

pre preko 2 godine

Ne damo Miću za siću i gotovo!
L

Labu

pre preko 2 godine

AKO PRODAMO TAKVOG IGRAČA ZA 3,5 MILIONA ONDA DEFINITIVNO NISMO NORMALNI. TO JE SIĆA ZA TAKVOG IGRAČA. MINIMUM TREBA TRAŽITI 10 MILIONA.
P

Plakyyyy

pre preko 2 godine

Hahahah,smjesno totalno.. Za ovog lika niko nece dati vise od 1m 😂
e

esex

pre preko 2 godine

smisli neki bar malo zanimljiviji pokusaj provokacije
P

Propas

pre preko 2 godine

Ako dobro sabiram to je oko 9 miliona. Za ivanica 3.5, gavric 1.3, petrovic 1.5, babic nesto ispod milion i nikolic nesto preko milion. Pazite sta vam kazem, doci cemo u situaciju da za ovih 5 igraca ne dobijemo upola od tih 9 miliona. Pritom rasteretis igracki kadar i za taj novac dovedes 3 top pojacanja u odbrani(bekovi) i napadu i eto lige sampiona....

Delija

pre preko 2 godine

Momak dobija novi ugovor.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Odma dovesti dr.Marina.
G

Gladiola

pre preko 2 godine

Iskreno jedini igrač u Zvezdi koji vredi neki veći novac. Nažalost prodaće ga sigurno, plate su ogromne, a prihodi mali. Neće to biti ista ekipa bez njega.
K

KomsijaNS

pre preko 2 godine

Nas brat ne zeli da ide, sve je na upravi. Pozdrav i IDEMO JAKO ZVEZDO!
n

ngolo kante

pre preko 2 godine

malo je kume
M

Maximilijan

pre preko 2 godine

Prodajte ga.
l

linoleum

pre preko 2 godine

ako on zahteva,pustiti ga ,zasluzio je a dovesti besplatno marka marina za dzabe ,proveren igrac..

Lanmi23

pre preko 2 godine

Prodajes Ivanića da bi namirio plate a dovesti Marka Marina koji ne igra ispod milion! O čemu ti zemljace pričaš?
g

gunners

pre preko 2 godine

Prodati ga, ali bar za 5 miliona. Na njegovoj poziciji isforsirati Falka i moze to biti dobro.
Г

Гост 442

pre preko 2 godine

Одмах прихвата, јер ће отићи ко и Милуновић без обештећења, јер је то природна позиција Филипа Фалкаа. И да понудити у пакету Панкова и Мркелу, па можда нешто и буде од Звезде.
B

Bilivoje

pre preko 2 godine

Ova vest moze da se posmatra iz vise uglova, ili je Mirko Ivanic projektovan za prodaju sto je sasvim ok, decko je to zasluzio posle tri godine u Zvezdi treba da se oproba u nekom vecem klubu, sto se nas tice ova suma je sica ali opet i ovo je dobro nego nista, pa se pusta prica da se mora jer eto para nema, ili je spinovanje i nista drugo a da bi se pojavili dusebriznici koji bi rekli evo ipak brinemo o timu jer nam je klub ispred svega pa cemo se zrtvovati kako bi sacuvali jednog od najboljih igraca jer smatramo da on vredi daleko vise i nedamo Mirka on ostaje i bla bla a konkretnih ponuda zapravo nema, svaka cast svim postovaocima Mirka Ivanica ali mislim da je ovo maksimum za njega pod uslovom da je tacno, pa ni mi ga nismo platili neznam koliko mozda milion ipo najvise koliko se secam, jeste on trenutno jedna od najacih figura ali veca je tragedija sto skoro vise nema nikog tu da udahne neki zivot u nasoj igri, Katai ce sve vise igrati toplo hladno, Kanga osim cuvanja lopte i kratkih pasova nesto vise ne pokaza od onog njegovog igrackog potencijala i bojim se da ga necemo dobiti, Ben bljesne na neki odbitak i to je to ostali nisu za komentarisanje, e sad ova prica da treba da se dovode novi sve nas najvise plasi pouceni losim iskustvom sa silnim promasajima koji po meni tesko da su slucajnost, razmislite i o dvomecu sa Serifom sve je vise prica da je cudno kako su obe utakmice odigrane a onda Kluz razmontiran tek tako, mnogo je to mutno, a evo vidimo u tekstu da para nema a ocekivali smo nekih 11 miliona pa daj sad popunjavaj to sto fali prodaj kupuj i dalje sve po starom, kazem mnogo se muti sve vise nas se bavi ovim zakulisnim radnjama a eto na pragu smo nove lige evrope vec petu godinu za redom igramo jedno od dva velika takmicenja sto nije mala stvar, ono sto svi zasluzujemo jeste Zvezda stabilna i igracki i finansijski da brige nema i da kad dodjes na tekmu imas bar nesto da vidis a ne igrace koji ne znaju sta je centarsut ili sta je fudbalica na petoparcu pa umesto nje mrcvarenje lopte i dobacivke ja tebi ti meni pa bunar i gde zavrsi, to je nedopustivo, pozdrav svima.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Super, da igra jaku skotsku ligu, a mi naravno zamenu nemamo, ili mozda Birmancevica da dovedemo? A da, za njega sportski sektor Savija i ekipasi ne daje dozvole, koja tuga braco moja
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ako ne daj Boze ode koga Deki, Terza i Mrkela imaju na umu da dovedu kao zamjenu ?
G

Gost23

pre preko 2 godine

Recka iz Dinama iz Vranja!
G

GostCZ

pre preko 2 godine

Mirko je dobar igrac,ali je premekan za skotski fudbal.Italija i Spanija su ok.
M

Milko

pre preko 2 godine

Prodati se mora neko jer smo dubioza kolektiv. Ivanić je već prodat.
J

Jedan od Delija

pre preko 2 godine

Mi smo dali saopstenje i nikada ne ćemo odustati od toga. Kao sto se slao SMS za šampone i peškire a sada ne valja kada igramo Evropu 5godina, kada uzimamo titule i kup,kada dovodimo Marina,Dragovića,Kangu,Ivanica,Borjana.. Svi znamo da na predstavljanju Lalatovica nije bilo struje a sada parking mesta,restoran,VIP loze,mediko blok,omladinska škola ,5 novih terena,hotel,plato,renoviran ceo stadion…. Mnogu ovako do sutra da pišem ali ne pišem ovo zbog minusa i pluseva već zbog toga da znate NIKADA NAS NEĆETE VRATITI U RUŽNU PROŠLOST JER SEVER JE NIKAD JAČI I SLOŽNIJI. Sloga biće poraz vragu
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Sve si ti lepo to nabrojao, dzabalebarosu sa severa, samo....nisi nam rekao sta ti kao "navijac" imas od svega toga pobrojanog ???
F

Familija

pre preko 2 godine

Ćale b UVEK ZA TEBE UVEK UZ TEBE A NJIH KO JEBE A NJIH KO JEBE ovo ti je od mene
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Odlicno,treba ga prodati. Iako igra dobro,pravo vreme da se unovči kasa. Liga Europe je takmičenje gde ce maky bar bi trebalo dati sansu Stanicu ,lazeticu i klincima koji treba da osete atmosferu,i ko zna jos bolji transfer. Mićo srecan put,i ne gasi svetlo.
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Koja demagogija? Cuj igrac ima 28 godina i sjajna cifra 3,5m€ alo, pa nema 38. Sad je u najboljim igrackim godinama i do nekog zenita i silazne putanje ima minimum3 godine. Sa druge strane ako je g. Terzic resio da ga proda i da svoje hirove i promasaje tako zakrpi onda mi tu nemamo ni sta da pricamo ni da radimo.
3

32 titula

pre preko 2 godine

Yolo Simeo trebalo bi da pratis neki drugi sport. Ne ide ti nesto sa pracenjem fudbala.
L

Luja

pre preko 2 godine

Uz Bena ubedljivo najbolji Zvezdin igrač. Ne treba ga prodavati nikako. Minus od tih 3,5 miliona evra neka pokriju samozvani mister, Tvorza i Mita. Prva dvojica direktni krivci za moldavsku bruku a treći je svojom nesposobnošću nagomilao 10 kubika drvne građe.
L

Luja

pre preko 2 godine

Zaboravih i brata Kiaku-Kiakua da ubrojim među najbolje Zvezdine igrače trenutno.
G

Gost-CZ

pre preko 2 godine

Ako ga prodaju za ispod 7-8 miliona, bojkotovati utakmice dok rukovodstvo ne podnese ostavke. A u LE cemo ipak bez levog beka? Pa jos ako ode Ivanic ... Oni nisu normalni !!
G

Gost xxx

pre preko 2 godine

Mrkela bez jube tube ne radi nista.I kad gleda uzivo igraca sto puta,opet se on lati jutjuba da proveri za svaki slucaj,da skrozira to stoposto.Ne prepusta covek slucaju nista.
D

Dil

pre preko 2 godine

Slaba cifra iskreno. Jesam Grobar, ali ovo je smesna cifra za njega. Dobar igrac.
S

Srdjan15

pre preko 2 godine

1,2 miliona i 20% od naredne prodaje
М

Мачак

pre preko 2 godine

Не њега, кумим вас Богом.
N

Neusaglaseno

pre preko 2 godine

Pa hvalio se doktor nauka pre neki dan u saopstenju godine cenama igraca na transfermarktu i da vredimo mnogo. Evo Ivanic procenjen na 6.5 miliona (zasluzeno, jedan od retkih), a prodacemmo ga za duplo manje. Sta ostaje ovim drugima? Hvali se vrednoscu na transfermarktu, a pre samo dve godine prodao Savica i Stojkovica za 0 evra, a prema tom sajtu bili procenjeni zajedno na 6 miliona.
n

niszvezda i

pre preko 2 godine

Brate, eto sam si izračunao... 6.5 m evra mu je cena na TM, za toliko će i biti prodat... 3.5m zvanično, da se zakrpe rupe...i 3m ispod žita, direktno u nečiji džep...
G

Gost 91

pre preko 2 godine

Ivanic konacno opravdava sto je u njega ulozeno,lepo bi bilo da igrama u grupnoj fazi jos vise podigne cenu ...Ako uopste ode dovesti odgovarajucu zamenu ,a Mici je sansa da se obezbedi tim transferom jer zasluzio je to svojim nastupima(partija protiv Milana je primer) u crveno belom dresu .... Najvise boli da ta nasa skola ne moze da izbaci nijednog igraca. I kad udju u prvi tim i dobiju sansu ne koriste to,sve to ide traljavo (Erakovic i Gavric najbolji primeri) i bezdusno,ne mogu da verujem da ti momci ne grizu.Kao da su samim ulaskom u ekipu uradili sve u karijeri,nadam se da ce ovaj mali Lazetic dobiti vise prilika- treba ga forsirati pre dionija i krstovica,jer mali je strasan potencijal ...
M

Muharika

pre preko 2 godine

Štetu prave štetočine. A zna se ko su oni. Sa sve gradjevincima sa severa, koji su svojim ćutanjem saučesnici - štetočine.
F

Fagafaj

pre preko 2 godine

Ljudi vasta oisu,a ne znaju da je zvezda proslu godinu imala minus od 14 miliona i da je ukupan minus 60miliona.
F

Fafagaji dolaze

pre preko 2 godine

Vaistinu 60 miliona
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zna se vec mesec dana da ce biti prodat. Samo mu ne vidim zamenu.
G

Gajta Šošon

pre preko 2 godine

To gotovo. Prodato. Dovešće Mita zamenu, gled’o jutjub ovih dana. A ima i Rayo drva na pretek.
I

Ili ili

pre preko 2 godine

Pristao bih na 5 mil. ali samo da se kompletan novac reivenstira za njegovu zamenu.Samo tako ili nikako!
m

moni

pre preko 2 godine

Nipošto ne prodavati Miću Ivanića za tu siću...takvog igrača ne možemo naći...on je žila kucavica ovog tima crvene zvezde...
D

Djole...

pre preko 2 godine

Zamisli da nije bilo ove sns ucene i da mu se ispunila decacka zelja da zaigra u Partizanu-sada bi vredeo 10 milki evrica-bez problema.
V

Vokri kapiten

pre preko 2 godine

Tako je, igrso bi Evropu.
M

Meleoni

pre preko 2 godine

Kod vas bi vredeo 30 meleona samo što te novce ne bi niko dao.
D

Djule

pre preko 2 godine

Ni pod tackom razno...
Z

Zotax

pre preko 2 godine

Uopste razmatrati ovakvu ponudu bila bi glupost, jer je ponuda ravna potcenjivanju. Covek vredi 6.5 miliona na transfermarketu , igra najbolji fudbal zivota ... ma ajde bre. Sta je radio kalabriji koji vredi 25 ... Ispod 10 ne treba pricati bukvalnoo pa i da ima 30 godina. Donosi on mnogo vise nego taj novac...
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Mita Mrkela....kada bi mu neko dao 100 mil e i rekao da dovede za sve pare jednog igraca koji ce praviti prevagu u Zvedzdi....ni tad ga ne bi "ubo" u to sam 100 posto siguran...
L

Logitech

pre preko 2 godine

Ko ce da kupi tog polovnjaka. Pa nije Rendzers, konkretno Dzerard lud da posalje toliko para za igraca koji nema radnu dozvolu.
B

Blaa

pre preko 2 godine

Ovo izgleda gotova stvar?
Z

Zcvas

pre preko 2 godine

U slucaju da ode Ivanic, vratite Marina, nema ugovor
P

Pirlo

pre preko 2 godine

Pa opet da Marinko igra za tepsiju ribe?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Znači 6,5 miliona, Od toga 3 (tri) miliona za Terzića i lopine iz države koji ga drže a resto za Zvezdu. Na kraju kad bude pobego u Crnu Goru (a to neće biti prvi put), Zvezda ĆE sa dugom od blizu 100 miliona evra BAŠ KAO GLAZGOV RENDŽERS ILI PARMA ILI SADA KIJEVO, BITI IZBAČENA 4 (četri) ranga niže,,,,, I tada će početi otrežnjenje , ali naravno, tada će biti prekasno. U KRAJNJOJ LINIJI TERZIĆ I NEMA TU NEKU ODLUČUJUĆU KRIVICU, DA NIJE NJEGA AV I NJEGOVI PAJTOSI UVEK BI NAŠLI NEKOG VESIĆA, KEBARU, MRKELU, DRKELU I SL. DA RADI ONAKO KAKO MU SE NAREDI.
G

Gost357

pre preko 2 godine

isto ovo što si napisao važi i za Partizan ! Siguran sam da kad ovi odu i kad se budu svodili računi bićemo u nenormalnim dugovima ! Ne treba kažnjavati klub izbacivanjem iz lige već sve funkcionere u klubu poslati u zatvor na robiju od 5 godina i oduzmeš im svu imovinu koju su stekli u periodu dok su bili na tim funkcijama ! Zatvor i mođe novčana kazna od par miliona ! Pa da vidim sledećeg koji će da krade i laže !
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Od kada ja to govorim...onako "realno" i "knjigovodstveno"
I

Izvini da

pre preko 2 godine

li si ti stvarno siguran da navijas za Zvezdu? Pa ti si bre prolupao 100%
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Prodaja ravna samoubistvu....bar za te pare....Mirkec zabija,trci,asistira...jednostavno glavni sraf ove Zvezde...kakva takva je, bez njega je ne mogu zamisliti bar dok se ne dovede adekvatna zamjena,a u kakvoj "formi" je Mita Mrkela te zamjene zadugo nece biti...
Y

Yolo simeone

pre preko 2 godine

Ne vidim po cemu je Ben losiji od Ivanica, a ben sedi na klupi nema prostora za njega, ivanic igra losije ove sezone nego prosle, a ben nije dobio pravu sansu ove sezone
S

Salpingidis

pre preko 2 godine

Mirkec nema pojma, da iole nesto vredi jos iz Vose bi otisao u neki jak klub, a ne u Bate Borisov pa nazad u Srbiju.
r

rusibunker

pre preko 2 godine

Smirite strasti seljoberi,nece ivanic nigde,ostaje 100% u klubu do kraja sezone da zajedno sa Doktorom fudbala Terzom osvoji i 6 titulu za redom u zadnjih 6 godina,tako da opusteno i ne verujte spinovanju,propagandi i lazima vucelinih medija,6 titula i LE su Zvezdine,to je zavrsena prica!
a

abc

pre preko 2 godine

777@ Vidi, Kanga u ovom timu igra na mestu koje traži dobru igru u oba pravca, bili je bezbroj situacija kada je Sanoga punio kartonima, loša predaje lopte, izgubljeni dueli, ili zato što mu je bežao igrač...Sanogo brani veliki prostor jbg to je isto kada stopera ostavljaš da pokriva 30 metara umesto deset, ne može da stigne igrača. Pretpostavljam da je Krstičić doveden da igra umesto Kange, ali je trenutno potpuno neupotrebljiv i beskoristan. Gudelj je više neki primer kakav nam igrač treba, ne vidim ja neku Kanginu kreativnost, dista "tvrd pas", on nije podvalio neku loptu na 25 metara, onako kako je Marin znao, nijednom od kako je u Zvezdi, niti on to može, da povuće loptu deset metara, preda je dalje i ibaci se iz drugog plana to može i Gudelj, i to mnogo bolje, a o igri u defanzivi je doktor ne samo za Kangu nego i za mnogo ozbiljnihe igrače. Kreativnost imaju Ivanić i Katai, treba nam brzina i kvalitet na desnom krilu, dobar špic ili Pavkov od pre neki dan ako može da drži onaj nivo i to bi hilo to prema napred...Bekovi, to je već neka druga priča...
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Da li si realan? Odličan je Kanga igrač ne lupaj ali nije zadnji vezni vec klasicna 10ka
Z

Zotax

pre preko 2 godine

Idi gledaj umetnicko klizanje ...
a

abc

pre preko 2 godine

Partymaker@ Mi ovde pričamo o 8 ne o 10, rekao sam u prethodnom komentaru, svaki tim može da bude bolji ovom timu kakav ima Zvezda trenutno igrač kao Gudelj bi doneo čvrstinu koja je preko potrebna. Svi vide da nam škripi na 30 metara i iz tog prostora primamo večinu golova, ne pokrivamo ga dobro, nismo čvrsti u tom prostoru i ide pas, ili igrač beži sa loptom i imamo opasne probleme. Zar nas nisu ubili Hajdara i Samaseku protiv Salcburga, i gradili igru i uzeli nam večinu lopti, nisu nam dali da igramo uopšte, a nisu desetke.
š

šmajser.šmajser.

pre preko 2 godine

Mićo ostani !!!
м

маре

pre preko 2 godine

ОСТАЋЕ МИЋА!
d

dr.mr.terza

pre preko 2 godine

Ono drvo Pavlovic za 10 a najbolji igrac fk sns zvezde za 3.5, ispod 15m nemoj da se salite.A ovi sto pisu da prodaju njegosa, babica i td, lepo bi bilo kad bi neko za njih dao i 500.000.A posebno su bisti ovi sto pisu da zaradili 15 milki sad od le :) sve i da je tako budzet vam je 40 + miliona, ali dace gazda, sledece i da pojaca da mogu da se izbacuju giganti poput serifa i omonije
K

Klikeri

pre preko 2 godine

Ako hoce da igra za rendzers prihvatiti ponudu i gotova prica. To je neki drugi trip, drugi level, nije turska, rusija. Nek dozivi i nek zaradi. A dobar je i falice nam bas. I naravno da vredi vise para, al opet nije da je vruca roba pa da se otimaju za njega. Opet kazem, Rendzers, nije Konja, Almati ili sta vec.
K

Koji trip

pre preko 2 godine

Liga smehoteka, rendzers precenjen, rezultati ko i zvezda svake godine su tu negde u evropi, trener im isto pocetnik ko i nas, sa 28 treba u nesto jace od ovog a rendzers zo nije
P

Pufne za frezenkovanje

pre preko 2 godine

Smesno bi bilo da Ivanic ode za 3.5 miliona. Kakve veze ima sto je decko napunio 28 godina. Gledano sa igracke strane, takvog igraca ne mozemo naci ispod 6-7 miliona. Ako trebaju da se nađu pare, neka prodaju Nikolica koji nije ono sto Zvezdi treba, Petrovica, isto kao i Nikolic i Babica. Tu mogu da skrpe 3-4 miliona. Ta 3 igraca realno ne mogu da daju Zvezdi ono sto joj treba, ali mozda mogu da igraju u Turskoj, Portugalu, Belgiji u timovima koji se bore za opstanak. Ako zelimo da prezimimo u Le ove sezone, Ivanic, Katai, Kanga, Sanogo, Dragovic i Degenek moraju svaku utakmicu u Le da igraju. Ostali i mogu da se menjaju, ali ovi igraci daju kvalitet Zvezdi. Falko, Krsticic, Dioni, Pankov, Gakic, Krstovic kada dodju malo sebi, mogu da budu tu kao izmene, koje mogu da pokriju, ali ne i da donesu neki dodatni kvalitet. Zvezdi je mnogo trebala Ls zbog para ove godine, ali sta je tu je. Ovih 5-6 igraca ne smeju da idu iz Zvezde ove sezone. Jedino ako bi doveli Radonjica kao zamenu pa da pricamo o prodaji Ivanica, ali to nije realno...
s

samojeB

pre preko 2 godine

A ko će da da ćorav dinar za igrače koji ne igraju a pritom i poima nemaju.Ja sam brži od Babića sa svojih 40 godina.Na kraju krajeva prodaješ robu koja se traži a ne onu koja ti ne treba
S

Sramota za zemlju

pre preko 2 godine

Predmet miruje 10 godina 🤔 Čeka se još 10 godina pa da zastari🤔 Ovo je presedan u istoriji Svetskog pravosudja. Dokle će lešinari da obleću oko Zvezde.
S

Steva ns

pre preko 2 godine

Mića je moj omiljeni igrač u posćednjih 10ak godina miran staložen i kad ga ide i kad ga ne ide prvi bi voleo da ostane do kraja karijere u zvezdi ali zašto se tu ne proba sa nikolićem on je to igrao u mladjim kategorijama igrač sličnih karakteristika voli dugo loptu u nogama ume i pas da pruži to mu je isto bitna karakteristika a i šut ima dobar po meni je to mnogo prirodnije nego kad ben igra ili tako neko izmišljanje kreacije a gušenje nikolića sa veznim redom gde realno i ne pripada bio bi mnogo bolji kad samo pas unapred bio njegova obaveza a po tome je prošle godine bio i rekorder
E

E sad

pre preko 2 godine

Bas da bi vilro do kraja u zvezdi i nebi, covek je izjavio pre 6 godina nikad u zvezdu i pogazio
А

Александар1

pre preko 2 godine

Треба га продати, ако хоће да оде у иностранство. Није ни уговор продужио. На његову позицију могу Фалко, а и Канга, који није централни везни. Звезда има прескуп тим и те велике плате су оптерећење за буџет.
P

Podrska za Upravu

pre preko 2 godine

Kakvo samo spinovanje i sirenje propagande od strane vucelinih medija samo da bi se destabilizovala Zvezda i pljuvalo po upravi dr.Terzi,Dekiju i ostalima! Pazi ti ovo, Zvezda "ne moze da prezivi" ako ne proda najbolje igrace haha, jeste jeste bas ne moze da se prezivi od 15.mil evra koje ce mo sad zaraditi ulaskom u LE i od prodatih karata u grupi plus TV prava na evropske meceve,ali zato o bunkerizanu ni jednog teksta nema u medijima,kako ce tek oni da prezive sa 60.mil evra zvanicnim i potvrdjenim dugom,nisu titule videli cak 5 godina a LS vise od 15.god,2 godine evropu nisu igrali nikako,igraci(asano) im beze iz klubova zbog krize i nedostatka novca..itd itd i niko od novinara da postavi pitanje 'kako ce oni preziveti' ne to ne sme da se pise i objavljuje u opste u vucelinim placenim medijima,ali zato se svaki dan pise i spinuje kako ce to Zvezda "preziveti" to mora i po 10 puta da se napise i objavi u toku jednog dana,Providno!
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Prvo, ne zna se da li je ova informacija uopste tacna! Ako jeste, onda sta je tu je, pa nek ide, ionako sem njega (Kataija i Dragovica) nemamo igraca koji ume loptom, samo ne znam ko ce njega da zameni, jer decko je najbolji, najkonkretniji, bar zadnje godine! Ovaj tim Zvezde je mozda i medju najlosijima poslednjih 5 godina, zaista imati u tim: Pankova, Gobelju, Njegosa, Gaju, Vukana, Veljka, Gavru, Spidia, Bakajoka, penzosa Krsticica (koji bukvalno ne moze ni da trci), Krstovica (koji vredja intelegenciju) onog Kangu (koji stetan po tim kad god je bitna tekma) pa Falka (nista bolji od Kadua)..... ima ih jos verujte mi, ali otom potom. Znaci, mi bukvalno imamo par igraca koji mogu da se nose sa najboljima, a nista nema od pojacanja, da se neko od ovih "velemajstora" proda/pokloni nekome, postojala bo nada ovako, moras da prodas najboljeg sta imas i hranis ove neznalice navedene gore. Zao mi je Ivanica ako ide, zao mi moje Zvezde jer ce ostati na plecima Katija i Dragovica i nema treceg! Pozdrav
C

Cirkus

pre preko 2 godine

Rizicna je za Rendzers,posto ce da bace pare za svilenog Ivanica,tamo se igra muski fudbal,a one skotske sirovine pojesce ga za uzinu.
Z

ZDj

pre preko 2 godine

Ma sto li se ti sekiras za Ivanica hejteru?
F

Fsfsgw

pre preko 2 godine

Ova prevara moze samo ling long da igra
P

PudiDejo

pre preko 2 godine

Ne dajte ga toliko jeftino!!! Dovedite umjesto njega Olivier Ntcham. Teško da će biti kao on, ali sa svojih 25 godina ima iskustvo Serie A, Lige 1 i škotske PL. Senad Lulic može viti odgovor na pitanje ko da mijenja Rodića. Odličan za lijevog beka i krilo. Rado bih njih doveo da imam taj luksuz da odlučujem. Ovako može samo da se mašta.
z

ziveo sarloa

pre preko 2 godine

5-6 MILIONA I MOZE DA IDE, ISPOD TOGA NI POD TACKOM RAZNO!
v

vajdu

pre preko 2 godine

Baš će tebe da pitaju šerife....
V

Vladapb

pre preko 2 godine

Na transfermarkt.com Ivanic vredi 6.5m!!!
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Roba vredi onoliko kolika je traznja na trzistu.
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

Pa ti ga tamo prodaj.....
c

crvena zvezda 45

pre preko 2 godine

Na Transfermarketu Nikolić vredi 5 miliona, Gobeljić je do nedavno vredeo 1.5 miliona, Krstičić 2 miliona, a Gajić ni manje ni više nego 3.5 miliona, ti ako možeš da mi nađeš nekoga ko bi pomenute sve zajedno platio 3 miliona, svaka ti dala, inače se pusti tog sajta za neko ozbiljno određivanje cene.
R

Republika Srpska 2

pre preko 2 godine

Ili koliko ostane dok se Terza, Mrkela i Duh ugrade...
B

BN

pre preko 2 godine

Jeli to rekord zadnjih 5 godina sto se transfera tice???
9

99

pre preko 2 godine

Ljudi mi zivimo od prodaje ... zasto je doveden Falco njegova primarna pozicija je iza spica fako da imamo koga da odmeni Ivanica
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Ja zivim od svog posla, Zvezda zivi od naroda isto kao i Partizan a oni zive od Zvezde i Partizana cisto da odmah budemo nacisto. Neka izadje Terzic da se javno pred kamerama, zakune u crkvi u zdravlje svoje dece i svojih najmilijih da nije ukrao Zvezdi ne dinar nego vise od milion eura i ja cu javno da skocim sa Pancevackog mosta pa ako isplivam neka me Renato vadi a ako ne nikom nista.
B

Brzo

pre preko 2 godine

Prodati ga i dovesti TUFEGDZICA!!!!!!!!
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Cim Ivanic do sada nije produzio ugovor znajte da je planiran za prodaju. Realno, imamo mator tim koji nosi igru, i nema ko od njih da se proda. Ben je trebao da ode pre dve godine, a sad kad je i prematorio za ozbiljniji transfer i dobio drzavljanstvo treba da ostane do kraja. Jeste da mu je plata ogromna za nekog ko nije standardan, ali to je vec pitanje za upravu. Katai je klasa, tu ne treba komentar. Kanga je od onih kojima godine ne mogu nista, motor ekipe. Sanogo neprelazan bedem. Dragovic i Borjan nosioci odbrane... E, to treba da bude kostur tima narednih 3-4 godine, a ostali moraju biti mladi i najtalentovaniji igraci koje klub moze dovesti, oni koji bi igrali i stasavali uz ove starije, koji ne bi sedeli na klupi ili tribinama. Samo od onog ko igra i ima manje od 25 godina klub moze da zaradi dobar novac. Terza je odlicno vodio klub prve dve godine, a onda se sve promenilo. Rezultati su tu, ali po koju cenu?
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Fudbal se i igra zbog rezultata. Prodaja igraca bi trbalo da bude dodatni profit. Za prodaju bi trbali biti oni koji ne cine prvu postavu, jedino u slucaju neke vanseriske ponude, so ova nije, kad uzmes cinjenicu koliko Ivanoc znaci za igru Zvezde. Pusti me toga moramo prodati, a u kasu se slivaju pare od dosadasnjih rezultata.
K

Katjusha

pre preko 2 godine

Do juče ste pljuvali dečka, a sada ga dižete u nebesa. Para nema, treba ih zaraditi. Duguje se 5 plata, poreza, struje, svega. Dečko je sjajan, skoro jedini koji zna da igra, ali ga treba prodati, ali opet, malo je 3,5 milki. Dajte 5 pa neka ide.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Stankovic nek plati porez i struju jer u nikad laksem zrebu prosle i ove godine kostao je klub 10 milki. Mrkela da plati komunalije zbog katastrofalnih transfera i bacenih miliona. Ili proneverenih?
p

podesen

pre preko 2 godine

Dug za struju bio 84 000 000 din, cirka 700 000 evra, cudo prirode stanuje na Rajku.
N

Nex

pre preko 2 godine

Neka Terza i ekipa vrate 60 i vise miliona evra koje su opeljesili iz kluba u poslednje cetiri godine i ne treba nikog prodavati. Cak ce biti i za pojacanja.
d

dodorula

pre preko 2 godine

Nema veze sa ovom vesti - da li iko zna sta se desava sa povredom Degeneka?
о

ор

pre preko 2 godine

Прескаче ТСЦ и реванш с Клужом и онда ће бити спреман колко сам видео
D

Dr.Trezic

pre preko 2 godine

Zao mi je ali mora se prodati..u velikim smo dugovima...oprostite mi za ne domacinsko rukovodjenje...ZNAM DA JE SEVER UZ MENE...vas Madjija.
D

Doktor Fudbala

pre preko 2 godine

Z.Terzic, 6 god u klubu: DVE LS za redom, 4 Lige Evrope za redom, 5 titula za redom..aj na spavanje,i pozdravi tvog gazdu vucelu i pitaj ga jer se u opste seca kad je njegov klub zadnji put uzeo titulu dok je dr.Terza u Zvezdi,toliko je to davno bilo da se ni penzioneri vise toga ne secaju!
N

Nepismeni dr

pre preko 2 godine

" jer se seca? " Izgleda da ti "hvali" osnovno obrazovanje
@

@Doktor fudbala

pre preko 2 godine

Када ћете већ једном научити да су за добре резултате у Звезди најзаслужнији тренер и играчи који су томе допринели терза и мркела немају ни трунку утицаја на резултатски успех њихов примарни циљ јесте први да обезбеди константно пословање клуба значи финасије плате играчима и остали рачуни а други да пронађе играча који је потребан за позицију која се тражи а обојица су неспособни УПРАВА НАПОЉЕ

Cz

pre preko 2 godine

Ne bi ga trebali prodavati ni za koje pare osim ako se igracu ide u drugi klub. Od para Zvezda nece vidjet centa. Ta prodaja nece uticat na novac kojo ce bit utrosen za dovodjenje njegove zamjene a dok se zamjena uklopi i dodje na Mirkov nivo mi mozemo da sanjamo prolaz grupe u LE. Dok je ovako lose poslovanje zadrzati kostur tima sto je duze moguce i ako se Mirko proda mimo svoje volje traziti amjenu uprave pod hitno .
s

severna strana

pre preko 2 godine

Ukoliko je opcija, moze se dovesti Marin za pleja. Cak i ako nije, mozda bi trebalo dati Nikolicu prostora. Ben isto moze da pokrije ovu poziciju.
d

dodo

pre preko 2 godine

Moze prodaja, ali samo ako dodje Marin.
K

Koan

pre preko 2 godine

Da čujemo mišljenje dežurnih hejtera koji su ga prozvali pre dve godine. Čisto da se podsetimo.Ili su zauzeti hejtovanjem drugih.
L

Leba Ruma Desni Dzep

pre preko 2 godine

Šteta zbog neulaska u plej-of Lige šampiona mora da se nadoknadi, ali odlazak sjajnog veziste bio bi veliki gubitak za crveno-bele.” Ako je napravio tu štetu??? Koliko se novaca izdvaja na plate igraca koji uopste ne igraju? Ko je doveo Dionija pored Miće Pavkova? Krstičića pored Degeneka? Babića koji greje klupu a imao ponudu iz Portugalije? Zasto su forsirani Pankov, Krstovic, Gajic, Gobeljic kada takav tim nije doneo nikakve rezultate? Da li trener sastavlja tim ili samo klima glavom zarad nekih placeva po Beogradu?? Sme li iko da pita ili se tako nesto jednostavno ne pita. Pa sad da nadoknadjujemo stetu?
0

0211

pre preko 2 godine

U prevodu "trčimo okolo i nudimo ga". Garant ga prodaju (ako već nisu).
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Koliko sam rekao da je najbolji potez poslije barijevske ekipe dolazak Dragovica toliko bi bio katastrofalan potez prodaje Ivanica...pogotovo za ove smjesne pare...koje se moraju naci na drugom mjestu, ako je vec frka...a vidim da jeste!!! Trenutno bez Ivanica i ako jos neigra Kanga mi nemamo igru...i sredina terena ne postoji a da nepricam ko ce da iskreira i osmisli neku akciju u napadu. Nesmiju se zezati sa Zvezdom sada i kretati u neke avanture i praviti takav potez koji vodi u neizvjesnost...jer je prelazni rok pri kraju i ovakvih igraca za male pare nema na fudbalskom trzistu. Rijesiti se po svaku cijenu Vukanovica...koji vec 6 mjeseci nije ni na klupi pa onda i Petrovica i Krstovica jer nam stize Ohi a na kraju i Srnica i jednog od dva desna beka kada vec nemozemo obojicu, i poraditi na dovodjenju jednog pristojnog koji moze i zna da centrira i pokusa da odigra pas u naprijed. Rasteretiti glomazni igracki kadar a samim tim i smanjiti godisnje troskove za plate i uigrati 15 igraca koji mogu da odgovore Evropskim zahtjevima na svim pozicijama.
a

abc

pre preko 2 godine

Ovaj tim ima osovinu, kičmu, bitne ljude, kago god...Borjan na golu, Dragović i Degenek nazad, Sanogo, Ivanić, Kanga na sredini, Katai napred, to ne treba da se dira nego da se popuni igračima boljih od ovih koje imamo, ako je moguće. Mogu i ovi bitni ljudi da se menjaju, ali u slučyju da dođu bolji igrači od njih, kompletniji igrači. Na primer Kanga, bilo bi super da imamo igrača koji, osim onog što ima Kanga, ima i bolju defanzivu, i smirenijeg čoveka, budite majstori pa prodajte Kangu i dovedite Gudelja, to bi bio dobar posao.
7

777

pre preko 2 godine

Gudelj nije ni upola kreativan igrač kao Kanga...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Nema tu puno filozofiranja,ako ga sad ne prodaju ima da prodje kao Gavrić.Za naše uslove ovo je ogroman novac....
G

Gostić

pre preko 2 godine

Idu izbori.Titula je obećana Partizanu.
@

@Gostic

pre preko 2 godine

Kakve veze ima sto idu izbori,kad "70% Srbije navija za zvezdu",izbrojali tvorzan i coki,zar im ne verujete?
H

Hulio

pre preko 2 godine

Terzo imam računicu za tebe.. Prodaj ivanica za 3,5..kupi van la paru za 1,5,daj klubu 500 hiljada, mrkeli 500 i ti uzmeš 1m i svi zadovoljni
Y

Yxcvbn

pre preko 2 godine

Prodaj Ivanica i sever ustaje
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

Koji Sever??? Jel onaj DELIMO SVE??? Nikada Sever neće ustati dog god dobijaju pare i tendere.
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

No, no! Ne dirajte nam Ivanica, nisu to pare koje nas mogu da izcupaju. A i veca korist ce biti od njegove igre nego od tih 3,5 M. Borijan, Degenek, Dragovic, Kanga, Ivanic, Katai, oni se ne diraju, to je osovina ekipe!
O

Onomupisan Janko

pre preko 2 godine

Skoro sam pisao da jedina 2 igraca iz prve postave koji se mogu prodati su Ivanič I Falko. A Don je slab na lovu. Tako da nastavak sledi. Miki, sve najbolje i uživaj u Škotskoj.
Z

Zvezdale

pre preko 2 godine

Kome Falka da prodas?Nikakav igrac.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Falko moze da se proda sa svojih 30 godina, i ni jednim bitnim kvalitetom u igri, isto kao sto se prodao Van La para. Sledeca njegova destinacija je seria C, ili penzija i uzivanje od zvezdinih para do kraja zivota.

Delija

pre preko 2 godine

Terza ajde da se ne zajebavamo, i ovako si na staklenim nogama!!!
N

Nemanya Radonjic

pre preko 2 godine

Naša uprava ne preduzima ništa u slučaju špica i levog beka, a Partizan je na korak od dovođenja najboljeg igrača Ferencvaroša. Zašto mi nekad ne dovedemo najboljeg igrača neke lige, makar to bila i Moldavija(Traore iz Šerifa) a dolaze nam neki Dioni sa 20kg viska i datih 10 golova u celoj karijeri, Garsija, La Para, Kanjas… Uprava napolje!
S

Sharloa

pre preko 2 godine

ajde placeni botu ne lupetaj kad blage veze nemas,najbolji strelac i spic norveskog prvenstva OHI dolazi za 2 meseca tako da ne spinuj Lazi provaljen si,dzaba ti svi sendvici sto ti vucela dao da siris ovde propagandu!
t

terza out

pre preko 2 godine

a ti si terzin bot
B

Bbacaknnnnc

pre preko 2 godine

Ako ga bas moraju prodati, nek dovedu jedno brzo i dobro desno krilo, a Bena na polispica umesto Ivanica. Koliko nam treba brzine, svi vide, osim uprave
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Za klasu najbolji igrac Zvezde. Steta sto ga nismo doveli u Partizan kad smo se mesec dana natezali sa Vojvodinom oko obestecenja, pa na kraju presao u BATE.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Stvarno je cudno za ovih pet godina dominacije posle skoro svakog uspeha u Evropi krecu ovakva lupetanja Vučelinih medija kako nam odlaze satro igraci ali kada se izgubi mec i ispadne se iz Ls satro sve je crno i niko nece naravno nijednog igraca strasno sve se radi da bi se omalozavali uspesi FkCz opasna Vucelina propaganda ipak su im ove godine obecali titulu zbog izbora,,,,
C

Cirkus

pre preko 2 godine

Ovu balerinu u Rendzers ? Hahahaha pojesce ga tamo za uzinu,eto njega Boze zdravlja za godinu dana nazad
B

Belopoljanski

pre preko 2 godine

Mora šteta da se nadoknadi? Nek’ je nadoknadi onaj koji ju je i napravio. A svi znamo ko su to oni. Uprava napolje!
G

Gost11

pre preko 2 godine

Zbog nesposobne uprave cemo da prodjemo kao sa Milunovicem, cekalo se da Ivanicu ostane jos samo jedna godina ugovora, ako on uskoro ne potpise novi morace da prihvate do kraja prelaznog rok ponudu ili ode besplatno sledeceg leta
O

Ojo

pre preko 2 godine

Dajte još Mrkelu i Bika Gratis
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Idemoooo. Tri ipo miliona Zvezda, milion dzeparos i gospodar a jajare severa zbog podrske i Mita kita po 250 soma. Sportski pozdrav.
R

Radeee

pre preko 2 godine

Ako ga prodaju, Marin je slobodan, mogu da ga uzmu ili da forsiraju Nikolica, Radulovica i ostale mlade snage
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Evo posto opipavate puls Zvezdasa da vam kazemo odma. Nemoj da ste se usudili ima da radi motka. Uvaljajte ove vecite talente Mancesteru i prodajte novog Modrica, kicmu tima, Kangu, Degeneka, Ivanica, Kataia, Dragovica, Sanoga ne dirajte.
a

asterixsys

pre preko 2 godine

Nikakav puls oni ne opipavaju. Uradice kao sto rade do sada svi u nasem fudbalu. Ako ima ponuda prodace ga. Pare ce da potrose,pokradu... Onda na brzinu ce mu dovesti neku zamenu koju ce preko medija proglasiti da je bolji od Ivanica 212 puta. I naravno ako ima obestecenje za tog igraca podelice ga na rate i dodatno zaduziti klub. Od ta 3,5 miliona sigurno ga nece platiti. I usput ce dobro pojedinci menadzeri i iz uprave napuniti dzepove. Kad su deca besna i kuca je tesna,mora se.
G

Gost2

pre preko 2 godine

Sto ga prodati jel to veci klub od naseg jel igra u Ls I oni ko I mi igraju ligu EU I oni imaju ko I Zvezda 3 do 5 jakih utakmica u Ligi Skocke I sto bi isao nece igrati svake nedelje sa MY ili Sitijem vec sa Seltikom I Dandie Y oni su sto I Partizan I Vosa ili Tsc
S

S visnjom burek

pre preko 2 godine

Tako je bilo i s Gavricem nude madjari 1,2 manje od ocekivanog al ispali smo pa nam trebaju pare...... bar 5 milki trebaju da uzmu al prodaće ga za 3 milke i 500 k za terzu
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ljudi, sramota je ako ga dadnu za 3,5m!!!! Njegova cijena je 6,5M. Za takvog igrača se uvijek izvlači više od njegove vrijednosti!!!!!!!
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Ovo je ko da ide u Mancester,pustaj ne pitaj,i dovedi nekog ozbiljnog igraca,Tajsona npr.ako hoces nesto ako ne popunjavaj iz SLS.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Pa de prodaj ga i dovedi nekog slobodnog kojeg ćeš platiti 1M za godinu ako treba. Radja Naiggolan prešao u Royal Antwerpen koji vrijedi 55M . Šta su oni bolji od Zvezde. Pa možemo i ko valjda nekoga sličnog naći koji bi prešao. Ali ne dajte Mirka za manje od 5M. On je nosilac igre, sve je na njemu. Katai je previše navikam. Jest on dobar, ali uvijek izgleda kao da mu je mrsko igrati. Možda to lezi na povredama o kojima se uvijek piše, pojma nema.
G

GostX

pre preko 2 godine

A sta je tu rizicno? Ako prodamo najboljeg igraca u Ligi za te smesne pare, onda smo smesan klub i smesna nam je liga. Nemoj da se salimo da je 3.5 miliona dovoljno da odvede Ivanica iz kluba. Ako jeste, uprava napolje i katanac na bravu jer ocigledno nismo nista naucili i korak ni korak unapred napravili. Pa Dinamo prodaje igrace sa klupe te pare!
S

SOUNESS

pre preko 2 godine

Podrška za DR MAĐIJU da ga proda za tepsiju ribe a onda da plati polovnjaka kao da je sam MESI.
h

hahausbduzbwj

pre preko 2 godine

ako produzi ugovor neka ostane,a ako ne produzi onda se jednostavno mora prodati !!
b

box

pre preko 2 godine

samo budala moze da proda ivanica za te pare, SAMO BUDALA
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ima ih trojica.
G

Gost000

pre preko 2 godine

Sve ispod 8 milona eu NE.
P

Pitanje

pre preko 2 godine

Za Terzu i Mrkelu, gde nestadose onih 100-120 miliona od prethodnih evro takmicenja pa sad morate da prodajete najbolje igrace za daj sta das?
M

Madjija

pre preko 2 godine

Jel tebi ja da se pravdam. Jel ti krivo što ti nisi na mom mestu, onda se ne bi bunio. Ne smeta vama što ja dekram, nego što vi ne možete.
c

crvena zvezda 45

pre preko 2 godine

Mene samo zanima planira li Ivanić da potpiše produženje ili ne, znači još pre jedno mesec dva bila je priča "evo samo što nije" i šta bi od toga? Opet će ko Milun da nas vuče za nos, a mi da se pravimo ludi? Pa onda što dobijamo ovakve ponude, još je i Rendžers lud što ovoliko nudi, mogu ljudi da sačekaju da nas ovaj izvoza još koji mesec sa "samo što nije" pričama i na zimu lepo predugovor, da ne plate ni dinara.
G

Gost1111111

pre preko 2 godine

zato sto nam plate kasne,ili ih i ne dobiju,zato je Milun i otisao
c

crvena zvezda 45

pre preko 2 godine

Kasne plate, pa oni umesto odmah da napuste klub, tuže za pare koje im se duguju i usput ubodu negde sigurniji ugovor, oni se vrzmaju još 6 meseci po klubu i na kraju odu u neku Tursku/Arabiju gde tek bolje da se navikavaju na kašnjenje, kao Milun koji od onih Turaka ako vidi i pola obećanih para, da se smatra srećnim, razumem ja onaj stereotip da fudbaleri nisu baš najbistriji, ali i za taj standard ovo je malo previše...
n

na ler malo

pre preko 2 godine

Pa neće menadzer da ga drži doživotno u zvezdi ili partizanu kao Asana a da mu ni plate po ugovoru ne isplaćuju, da ne pričamo o premiajma od prišle le koje nije ni Milinović dobio a pripadaju mu.
l

lisabon

pre preko 2 godine

prihvatice oni i milion hvala Mirko na svemu vidimo se u NS kada bufes setao psa
К

Коментар

pre preko 2 godine

Ја сам један од оних који уопште није полетео после Клужа, наравно да ми је драго и да сам срећан, али сам приземан. Ја и даље сматрам да је апсолутно Станковић крив за то што нисмо у плеј офу за ЛШ. Управа је свакако крива за све проблеме које имамо, њу не треба ни спомињати, али није га у том двомечу конкретно управа избацила. Да л би ушли у ЛШ или не, нема везе, причам због овога из наслова. Сад ће неко рећи, али ено Шериф доби Динамо 3-0. Па нека је, ми нисмо примили три гола, ми смо били близу проласка. Он од мене и даље нема подршку, можда и ја грешим, нисам најпаметнији, могуће да нисам ни паметан, али тако размишљам, ако се покаже супротно ја признајем грешку. Директан је кривац за одсуство Канге, Дегенека и Павкова, за измене, тактику и гурање појединих играча од припрема па на овамо. Кангу је на време вратио, Дегенеково одсуство нас није баш конкретно коштало, али Павково јесте и то је Станковићева одговорност. Упада ми и у очи његова 'бахатост' на конференцији, поготово после Клужа, делује некако љуто, плус не пуштање преводиоца да заврши превод до краја, као да му се журило да заврши. Пријатељу, погрешио си, чему љутња? заслужио си критике због Каирата и Шерифа и то је тако, а не да се љутиш ту нешто и као доказујеш неком после Клужа како смо добри. Видећемо кад дође озбиљнија екипа, Звезда и даље има истих проблема од раније и то се видело, али да не тражимо длаку у јајету, треба бити и реалан кад смо у питању ми навијачи. То што нас срце вуче па би ми све и одма, то је нешто друго, реалност је другачија и разумем да је велики притисак на свима њима. Кад ставимо ствари на папир, како послујемо, ко нас води и тако даље ово је потпуно реално што играмо и што гледамо. Можда је и управа гурала Дегенека са стране, можда су и Павкова, требају им паре као што видимо, можда није Дејан крив за то, то ја не могу знати, причам оно што видим, па ако грешим ја се извињавам. Докле год играмо Европу, макар и Конференцију, докле год можемо да имамо колко толко коректан тим (задржавати костур тима, или макар велики део) ја сам срећан. Ако обезбедимо Лигу Европе то је супер ствар и такмичење, па још неко пролеће кроз њу или Конференцију, милина, ја пресрећан.
G

Gost927

pre preko 2 godine

Procitao sam samo pocetak tvog komentara, prvi i primarni krivac je uprava, Stankovic je tu drugi na listi, Terzic mora da ode i to je to.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Druže, Degenek je bio na ledu jer je odbio transfer, za takve stvari se u ozbiljnijim klubovima seli na tribine a ja lično bih ga poslao u Grafičar. Pavkov je bio bolestan, odnosno imao stomačni grip i to je razlog što nije bio u timu. Što se uprave tiče ja ću ti iskreno reći da mi se više dopada Terza sa svim manama nego Vidić sa vrlinama koje su mu pripisane a on ih nije dokazao, iz mnogo razloga.
G

Gost1985

pre preko 2 godine

bravo za komentar
K

KROJF

pre preko 2 godine

Interesantno razmišljanje.....
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Potpisujem svaku reč. Treba podsetiti i da je Stankovic ocajnom postavkom igre i jos gorim izmenama direktni krivac i za ispadanje od Omonije, sto je iz Zvezdine kase direktno izbilo 10 000 000 evra. Da nije bilo tih njegovih gluposti sada ne bi smo bili na pragu odlaska Ivanica za 3,5 milki, niti bi poklonili Gavrica za 600 soma plus dodjem ti. Zbog ocajne politike sportskog sektora mi smo se vratili totalno na predjašnji dug. Što bi pokojni Balašević rekao "Fasada drži al temelji klize".
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ako ga slucajno prodaju dovece neku dobru zamenu za Cipiripi liga kup i nasu ligu drugacije je sumanuto prodavati jedino ako je veliki manitu naredio da se sledece godine igra Kup Mice Trofrtaljke2 znaci zabranjena nam je i sama pomisao na titulu zbog izbora,,,,,,
B

Baxia

pre preko 2 godine

Terza mađija će za ove pare sve da da. Tako da ako ponuda postoji, posao je već gotov.
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Gavric 1.2m,Gasprom 4m plus bonus 500k za ulazak u Evropu, Telekom 1.2m, manji sponzori ukupno oko milion eura, ulazak u LE bi doneo minimum 7m sa sve desetogodisnjim koeficijentom, od ulaznica u kvalifikacijama i grupnoj fazi ukupno barem 3m,tv prava barem 500k i to vam je prihod od oko 18.5m eura. Ako zaista prodaju Ivanica za 3.5m to vam je 22m. Dakle 5m bi falilo za godisnji budzet a tek je pocela sezona.Za osvajanje bodova u Evropi Zvezda bi takodje dobila novac i eto. Dok sa druge strane Partizan ima od Telekoma 1.5m, od manjih sponzora oko 500k, od ulaska u LK oko 3m i na ulaznice nece ni milion,manji stadion a i manje ljudi,jeftinije karte. Uzece na tv prava neku situ i na bodove u grupiwjos nesto.Dakle njima ce tada faliti barem 15m za budzet a nemaju koga da prodaju.Moraju opet da guraju neko dete koje ce na sklanjalicama da daje golove.
V

Vamos

pre preko 2 godine

Partizan će dobiti 5% od Vlahovića
K

Kg kita

pre preko 2 godine

Zabole te kako ce Partizan do para..gledaj svoj klub i uzivaj u Terzinim carolijama..
G

Gost e

pre preko 2 godine

A kome ostavljas pare od prodaje Ilica,Grujica, upravi,da troskari?Gde pise da je budzet 30 miliona,pa koga smo to doveli,nije budzet veci od 15 miliona,to su samo fore.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Ako se pojačavamo na poziciji desnog beka, koja nam je katastrofalno rešena, a Mića pristane na produženje ugovora, bilo bi glupo da ga prodamo. Ako se ne pojačavamo, zašto da mu nudimo novi ugovor? Da li ćemo u grupi LE biti onda drugi i nastaviti tu proleće ili biti treći i preći u LK i tu nabaciti još neki bod, odnosno novac i koeficijent, najmanje je bitno onda. U tom slučaju vratiti Radulovića iz Grafičara i forsirati ga pre Nikolića. Prvi za prodaju Gajić, zatim Babić, Nikolić i Petrović. Gobeljića ne možemo prodati, on je za klupu, ako baš mora da zameni povređenog igrača.
3

3x3

pre preko 2 godine

Ljudi svi pričate treba prodati ovog onog a ne Ivanića kako možeš prodati nekog ako za njega nema interesovanja prodaće Ivanića ako ima ponuda i svakog drugog ako dođu ponude para nema a treba isplatiti plate i kraj.
1

1312

pre preko 2 godine

Daće Arapi isto za dve sezone.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Ko je prodao igrača na prvu ponudu? Sledeća ponuda će biti 5 mil. Ipak mislim da će Zvezda produžiti ugovor i prodati ga sledeće godine za istu sumu.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Nema nista od prodaje sigurno ako u udjemo u Cipiripi liga kup ili ako prodajemo necemo ga dati sigurno ispod 5,6milki eura posto zbog para iz Cipiripi liga kupa nije hitno prodavanje,,,,,,Jedino ako nemaju neku dobru zamenu da dodje,,,,,,
G

Goat

pre preko 2 godine

Koga ste vi prodali za 5,6 milki majke ti
G

Gost018

pre preko 2 godine

On je nas glavni igrac, vazniji puno od Kataija, prodati njega bi znacilo samo kulminaciju nezadovoljstva navijaca, Terzicu ako ga pustis, znaci da si doveo.klub u stanje da nema prebijenu banku, vreme je da odes.
9

951357

pre preko 2 godine

Znamo svi da ovih 3,5 ide iznad stola, i verovatno još toliko ispod, ali nemoj da se šalite da ga prodajete, već ponudite momku dobru platu i neka ostane. Ovakvog igrača, a naročito našeg porekla, ćemo teško naći.
e

esex

pre preko 2 godine

ako prodaju ivanica to bi bila kap koja preliva casu..ubedljivo najbolji igrac nase lige..bolje da se poklone neki igraci pa da se ustedi na njihovim platama npr srnic,vukanovic,pankov,gobeljic..uz to treba zamoliti bragu da bar za milion uzme babica..mnogo je gresaka i propusta napravila uprava u ovom prelaznom roku...na kraju i kad bi prodali ivanica pare bi zavrsile da ne kazem gde jer mi ne bi odobrili komentar..
X

Xyz

pre preko 2 godine

Najbolji igrač lige jer Rikardo i Natho igraju badminton
X

Xyz

pre preko 2 godine

Ivanicu svakako istice ugovor na kraju sezone. Ponuditi mu novi, a ako ne zeli, prodati ga odmah. Na kraju sezone ugovori isticu i Gajicu, Gobeljicu, Pankovu, Rodicu, Dioniju. U decembru Vukanovicu.
#

#Tvorza #Platio

pre preko 2 godine

Kreće lagano, dobro poznati speen 🙃 "Treba da se nadoknadi, jer se planiralo između 20 i 25 milona od LŠ " "Covid situacija, plus ne igranje u LŠ,Zvezdu košta oko 15 milona, i nekako se mora taj GUBITAK nadoknaditi " 🤨🙄 Uvek isto. Ista mantra. Umesto da se napreduje, uvek se naprave 2,3 koraka unazad. Umesto još jačeg tima,konkurentnijeg 😏 ti ćeš pošto_zašto dati one koji jedino vrede u timu. Uz priču " Izaći ćemo u susret igraču. Ima 27,28,29 god i ovo mu je poslednja šansa da nešto zaradi napolju. Da obezbedi porodicu. " Sve je to laž !!! Radi se bez projekta, bez cilja,bez ikakvog smisla. Jer,kako inače objasniti to,da Zvezda 3 ciklusa u Evropi,kreće bez PRISTOJNOG beka,bez ubice špica,bez back up levog beka,bez jednog brzog krila,koji probija po strani, navlači na sebe 2 ili više igrača odbrane, i tako Kataiju ili Ivaniću stvara prostor za ofanzivni manevar ???? Igraće Zvezda jaku Ligu Evrope, protiv odličnih timova iz liga TOP 5 ,i umesto da bude konkurentna,da stiče iskustvo,rutinu ( da se ne dese opet Omonija,Šerif) ona će najbolje igrače dati za bednu sitninu 🙃 Inače, ako budu čekali lovu od Njegoša, Veljka ili Babica ,od njihovih transfera,neće se leba u klubu niko najesti. Momke verovatno i za DŽ,niko ne bi uzeo.
'

'951357

pre preko 2 godine

Neka ide.
9

951357

pre preko 2 godine

Voleo bi ti Grobare, ali neće ;)
T

Tokmak

pre preko 2 godine

IDI TI!

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Treba ga prodati zbog pare sto nam trebaju. nazalost mora da ide..
e

esex

pre preko 2 godine

ti li si mrkela..
M

Miksea

pre preko 2 godine

Treba ga prodati, da ima šta direktor da troši do oktobra bar, pa ćemo videti za posle.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

10 milki pa nek izvole.
R

RSB

pre preko 2 godine

Petrovic I Nikolic da Ali Ivanic nikako...
G

Gost0187

pre preko 2 godine

Prodaj ga Terzicu, ali onda idi zajedno sa njim iz Zvezde.
B

Box

pre preko 2 godine

Gde je logika da se prihvati milion i dvesta za gavrica a ne zele milion i pol za petrovica? Da li ce petrovicu cena sad da padne zato sto ne igra? Gde je logika da se ne prihvati milion za Babica? Da li ce da mu cena padne duplo zato sto ne igra?
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Prosta logika, nema prostora da se ugrade.
m

mmne

pre preko 2 godine

nema logike....jer nema ni ponuda...samo terzicevo klaparanje i muljanje
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre preko 2 godine

Smešna cifra. Iz ozbiljnog kluba ne bi otišao ispod 10 000 000e. Zvezda je i dalje u dugovima do j, a okrenuta je ogromnu lovu.
o

opla

pre preko 2 godine

Za igraca od skoro 28 godina (za 15 dana mu rodjendan) iz srpske lige ti mislis da ce neko da plati 10 miliona evra?!?!
D

Delije s' sever

pre preko 2 godine

Prodati ga. 28 godina, niko više neće ponuditi za njega cifre oko 4 miliona. Niti je igrao u nekim ozbiljnijim ligama niti će biti još bolji od trenutnog stanja. Ujedno prilika i njemu da zaradi nešto u karijeri. LŠ je otišla niz vodu, tako da sve ostalo je manje više nebitno. LE obezbeđena, a tu sad u grupi je ključno ko zapadne. Za eventualni prolaz svakako Ivanić neće biti taj tas na vagi koji će da prevagne već mora dosta kockica da se poklopi. Pride, na toj poziciji ostaju Katai, Falko i Ben koji može tu da odigra.
G

Gosth

pre preko 2 godine

bolje nekog prodaju malog Italijana za upola manje pare, liku se ne igra u Srb
v

van

pre preko 2 godine

Prodajte frajeri ako mozete Falka, Nikolica, Petrovica, Erakovica, Krsticica .... raskinite sa Dionijem. Naravno da ne mozete. Pa cete pustiti Micu, Gavrica, mozda i Rodica. Najbolje bi bilo da vi gospodo iz rukovodstva odete iz Zvezde
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ako je istina , prodace ga 1/1. Mora lova jos da se uzme.Mozda sacekaju kakva ce nam biti grupa ali ne verujem. Kad su malog dali za milion , Micu ce odvesti licno do Glasgova.
p

pitanjce

pre preko 2 godine

jel partizan mora da prodaje sto nije ušao u LS?
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ne mora,oni se nisu plasirali ni u Fiba LS, pa imaju veci budzet od Efesa.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Ne mora, imamo para, i da ne udjemo nigde opet imamo vise para od vas cergara
G

Ghost11

pre preko 2 godine

Ne, ne i ne! Produžiti mu ugovor sa max platom!
G

Gost123

pre preko 2 godine

O ovome ne sme ni da se razmislja!! Nikako ne smeju da ga prodaju, Ivanic je glavni igrac ovog tima Crvene Zvezde, bez njega ne zelim ni da zamisljam na sta bi licila nasa igra...

Sliks17

pre preko 2 godine

Ivanic mora da ostanre, mislim da to nije ni tema. Treba prodati Petrovica, Babica, Gajica i jos nekog ko je visak u rosteru i ko nece igrati sigurno. Dovesti za pocetak samo desnog beka umesto njih trojice. Balvanu Krstovicu dati sansu do polusezone i nogu u dupe i za sicu ako treba. Onda vratiti i Dionija i uzeti normalnog spica. A onda prioritet svib prioriteta BEK levi.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Realno Ivanica ne trebaju pustiti ispod 10m. On je kompletan igrac mnogo utice na igru czv.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Gde zivis ti brt :D
P

Postic

pre preko 2 godine

Pa nigde ne gori za Ivanica ,mozda Nikolic i Petrovic tu sumu pokriju odlaskom sada ...Videcemo mozda neko bljesne u LE
G

Gost999

pre preko 2 godine

Da se ne lazemo, ne postoji igrac u CZ, Partizanu i citavoj ligi koji ne bi bio prodan za 3.5mil evra...

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Nikako ga ne prodati !
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Ni slučajno. Prodaj Petrovića i Nikolića, i eto ti možda i više od tih 3.5 miliona. Ivanić, Katai, Kanga Sanogo, Rodić, Degenek, Dragović, Borjan, moraju da ostanu. A ostali neka idu ako dodje solidna ponuda.
K

Kamenko

pre preko 2 godine

Moleru@ Da pogađam, sediš u Istočnom Londonu, dogovaraš akciju "Vojske spasa" u Afganistanu koja treba da se izvede u najskorije vreme, naravno, ti ih predvodiš u još jednom opasnom poduhvatu i je haješ za svoj život jer si hrabri vitez?!?! Idi provetri garderobu sezona "jesen-zima", ne glumi nekog poznavaoca, i manje fantaziraj.
V

Veljko Nikolić Talenat

pre preko 2 godine

Ha,ha,ha 🤣😂😅😆 Brt,jel si realan ??? 3,5 milona za ovu dvojicu ???? Mogu da ih uvale Arapima ili Kinezima. Samo kod njih igrače kupuju likovi,koji imaju veze sa fudbalom,kolko i ja sa nuklearnom fizikom. Jel možeš da zamisliš klub iz Evrope, ozbiljna liga,koji daje za Njegoša 2 miliona? Ili za Veljka ? Fićfirići sa splavova,sa više tetovaža na telu,nego odigranih tekmi u Zvezdi. Kolko se vi ovde zanosite. Setite se priče od pre par godina za Pavkova. Daje Seltik 5,5 milona funti 😅 Daje Bristol Siti 6 milona funti. Daju Kinezi 4,5 milona. I ? Što ne ode tamo ? Misliš da Tvorza ne bi prihvatio tu lovu ? Pa Rodić u Turskoj za 2,2 milona. Gobeljić u Rusiji za 2. Veljko Nikolić u Rotoru,Spartaku ili Dinamu M za 4,5 ... I ??? Neozbiljni ste. Pišu se bajke. Mogu da prodaju Kataija,Ivanića i Dragovića. To je realnost. I to za neke male pare,obzirom na kvalitet tih momaka.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

@Kamenko cava. Bemtije sve voži i tvomr. Čkupi ću ti lomitipo.
F

FDGG

pre preko 2 godine

Kao i svako ko je otiso iz Zvezde u poslednje 4 godine, oticice tamo i nece uraditi nista, eto njega za godinu ipo dana opet u Zvezdi za dz.
n

nešto onako

pre preko 2 godine

Pa to bi bio rekordan transfer u zadnjih 10 godina
P

Purgeru

pre preko 2 godine

Radonjić 12 miliona, Boaći 6 miliona. Itd
e

eto toliko

pre preko 2 godine

Pa ako prodamo Ivanica ode titula, prosto....
R

Rex

pre preko 2 godine

Uff obozavam mirka ali napisao si tesku glupost
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Hahaahahahahahahha. Eto sale niotkuda. Pa ovaj bre ne vredi ni 5 kubuka drva. Koji Rendzers, u kom gradu? Hahahahahahhaha.
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Bas tezak zadatak za upravu ....
Z

Zikooo

pre preko 2 godine

NIKAKO!
P

Pitanje

pre preko 2 godine

Smorili ste, jel partizan nekog prodao??? Od cega se to tacno Partizan finansira, pa sada zvezda mora da prodaje a partizan ne?????
g

gosttbggg

pre preko 2 godine

Partizan prodao za 15mil