Zvezda ispustila Edmunda Ada poslednjeg dana prelaznog roka

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.09.22. | 14:19

Vezista iz Gane se vraća u Šerif, gde će ispoštovati ostatak ugovora sa klubom

Dugo je Crvena zvezda insistirala i pokušavala da u svoje redove dovede odličnog defanzivnog vezistu moldavskog Šerifa, Edmunda Ada, ali se čini da je ključna prilika da se dođe do konačnog dogovora propuštena poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka u srpskom fudbalu.

Portal Ghanasoccernet kao svoju ekskluzivnu vest navodi da je mladi fudbaler pristao na potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom, prošao uspešne lekarske preglede, ali je sve propalo u poslednjem trenutku jer dva kluba nisu uspela da pronađu zajednički dogovor.

Izabrane vesti

Menadžeri igrača zalagali su se da transfer bude završen 15. septembra (poslednji dan prelaznog roka), ali od toga nije bilo ništa, pa se Ado, uprkos svom razočarenju vratio u Šerif gde će ispoštovati ostatak ugovora sa moldavskim klubom, sa kojim je vezan do jula 2024. godine.

Kako je ranije pisao Mozzart Sport, sporan je bio dogovor dva kluba oko dinamike isplate obeštećenja od 2.000.000 evra, koliko su tražili čelnici kluba iz Tiraspolja. Crveno-beli su želeli da tu svotu novca rastegnu na 12 meseci, što nije odgovaralo suprotnoj strani.

Crvena zvezda je poslednjeg dana prelaznog roka angažovala defanzivnog vezistu Srđana Mijailovića, koji je stigao iz Čukaričkog, pa će Seku Sanogo imati adekvatnu alternativu u mečevima Mozzart Bet Superlige.


tagovi

Edmund Ado

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara