Komentari na vest

Zvezda kao šerif kvalifikacija i efekat Stankovićevog revanša

O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

GOST123 Sve je to lepo sto si mi pozeleo, ali sine kako bi mi se ti onda rodio?
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Samo cvrsto, disciplinovano i hrabro, i rezultat ce doci. Napred Zvezdo do nove pobede, mozete vi to vec ste vise puta dokazali. Ne dozvolite im da se razigraju, secite ih u odbrani i napravicete rasulo u njihovim redovima, to se videlo u zavrsnici meca u Beogradu, kad ih pritisnes, dolazi do raspada njihovog sistema. Samo muski i zalite teren sa zadnjom kapi znoja. Napred Zvezdo do pobede!!!!!!!!!
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Efekat Stankovicevog ispadanja bice noga u dupe.
B

B-Syd

pre preko 2 godine

Borjan Degenek,Dragovic, Babic Bakojoko , Sonago , Nikolic, Rodic Ivanic, Falco, Katai
G

Gostimir Gostić

pre preko 2 godine

Idealna postava da ispadnemo
M

Maljavi

pre preko 2 godine

Ludilo mozga- jelena rozga

Norwegianviking

pre preko 2 godine

AKO DANAS NE POBEDIMO U REGULARNOM VREMENOM IDEM NA JUG!!!! BICU NOVI SALE MUTAVI !!
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Bice dovoljno samo da budes Sale.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Napasti od prvog minuta. Ne sad brzopleto, ali ne i gnjaviti loptu, vracati nazad, kruziti i sl. Ako krenu presing odgovoriti presingom. Gajic kad podje naprijed (posto msm da ce igrati) da ne siri ruke u fazonu : ,,Sta cu ja sad,, ?! Da se igraci ne boje lopte. Mada bolje je i to nego ko brat Gobelja da ide ko muva bez glave, pa onda vidis u jednom trenutku Sanogo mora da igra i njegovu poziciju i pravi faulove silom prilika. Dioni od starta, dao je 2 gola, a tek je dosao. Lazetic mlad, zelen, a Krastovic ne zna, to se do sad iz aviona vidi.
B

B- Syd

pre preko 2 godine

Zasto kvota varira celo jutro? U Australiji na kladionicama jutros na zvezdu kvota 1.65 sad trenutno 1.95?

Norwegianviking

pre preko 2 godine

zato sto ako sto vise igraju na na primer na zvezdu onda se spusti kvota tako je uvek bilo , nema veze dal je zvezda ili mancester
C

C4

pre preko 2 godine

0-2.
P

PS ekspert

pre preko 2 godine

Prijateljski savet. Mogao vam je taj graficki dizajner malo bolje uraditi foto manipulaciju. Zbrzao je, za cirka 30 minuta odradio posao.
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Ako sada ne uzmemo ovih 12 muliona evrića, kada ćemo. Druge i bolje prilike i rasporeda ekipa od ove nema. Trebao ih je pripremiti fizički i psihički za granicu i Moldaviju 110 posto da izginu na terenu za pobedu. Ova je utakmica ključna ove godine. Pustite vi i Dinamo i Legiju samo ova utakmica i pobeda je bitna.
F

Firga

pre preko 2 godine

Zanima me da li su svi igraci Serifa spremni za mec? Da ne bude da i njima bude pola postave zarazeno koronom.
@

@ Firga

pre preko 2 godine

Mnogo bi bilo da ih dva puta pogleda sreca,veceras im je kraj,ispadaju.
F

Firga

pre preko 2 godine

@@Firga Znam da bi bilo previse da posle Kairata i Serifu korona isecka tim. Bio sam sarkastican u prethodnom komentaru, a to su prepoznali zvezdasi, zato su me castili brdom minusa.
Y

Yala

pre preko 2 godine

Takticki te razvalio trener Serifa,mani se taktike i fillzofiranja vec radi na izboru pravih igraca i motivacije
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Kako ga razvalio ako se ceo mec branio,pa cak i sa igracem vise?
R

Risto Karabatak

pre preko 2 godine

Odučio ga od taktičkog fudbala jer je isao na nereseno u gostima. Ono sto se za znalce kaze: odigrao na rezultat. Sad ce da zatvori Kataia i Ivanica samo sto ovog puta nema Rašu Pankova pa ga njegovi igraci dominiraju i paniče ceo meč. Čovek izanalizirao protivnicki tim, video gde je opasnost a gde duva promaja. Toliko.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

A kada je Miloje isao na rezultat bilo vam je smesno sto se brani. A kada je igrao sa dva zadnja vezna takodje je bio smesan dok je vas Partizan igrao sa TRI ZADNJA VEZNA protiv mocnog Socija
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Kvalitetom igraca sva podjednaka tima,to je taj nivo igraca,zvezda ako udje s karakterom u utakmicu da dobije proci ce,ima kvalitet za ovaj nivo talmicenja i to je to.... Sve preko bi bio iskorak..
G

Gost8832

pre preko 2 godine

Ja kao Partizanovac iskreno svejedno mi je da li ćete proći ili ne i nikada za vas nisam navijao kada igrate protiv nekoga u Evropi niti protiv vas, ono bukvalno nebitno mi je. I evo razmisljam se nesto da ako prodjete vi Šerif a Dinamo Legiju i da se sretnete sa Dinamom. Iskren da budem možda će to biti prvi put u životu da ću da navijam za Zvezdu ali baš ono da navijam kao da gledam moj Partizan. Jer one srbomrsce i onu ustašiju ne mogu na oči da vidim. To su nam najveći dušmani. I pozivam moju braću Grobare da ako mogu da se uzdrže od komentara upućenim ptotiv Zvezde ako dođe do tog meča i da ne likujemo ako ispadnu od Dinama. Bar jednom majka mu stara da mi Srbi jedni drugima oči ne vadimo i da se međusobno mrzimo.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Sudija Rumun je za svoje Moldavce ucinio maksimum, poklonio je Serifu neregularan gol, jer igrac u zivom zidu nije stajao propisno, dao crveni pa je ZVezda imala igraca manje i sprecio kontru Zvezde kad je Benu svirao nepostojecu ruku. I kazu sudio je odlicno?! Ovo su tri velike greske, koje su i odlucile rezultat. Sve u svemu to je ujedno bio i jedini udarac Serifa. Zvezda ce pokazati svoj kvalitet i proci dalje.
h

haahhaha

pre preko 2 godine

sudija kao glavni i vjeciti krivac ahahaha
A

AJDE MIĆO DAJ GOL

pre preko 2 godine

IDEMO DEJANE BRATE, IDEMO MOMCI, ARARAT, FINALE KUPA, KAIRAT I SAD SLEDEĆI ČETVRTI ISPIT IZ KATEGORIJE "SVE ILI NIŠTA" JE SUTRA, REŠITE GA KAO I PRETHODNA TRI I ZAPUŠITE USTA SVIMA KOJI ĆEKAJU GREŠKU I ZNATE IZ DOBRE NAMERE I KRITIKUJU, I SVE SU ONI FINI, PAMETNI... NAPADAJ BRE! TAKTIČARI, ZNALCI, MAJSTORI MALOG FUDBALA ISPRED ZGRADE, DIPLOMIRANI MOZZART SPORT KOMENTATORI MILOJA JESTE ALI DEJANA NEĆETE OTERATI!

Jimmy Barka

pre preko 2 godine

Jako bih voleo da Serif izbaci Zvezdu, i to njenim najjacim oruzjem, penalom. Pa mislim da bi mi srce stalo od srece, uzbudjenosti i euforije. Po onome sto sam video na njihovim tekmama protiv Vose, Mladosti, Spartaka i Napretka, oba meca protiv Kairata i prvog meca protiv Serifa, pa oni nemaju cemu da se nadaju tamo u Tiraspolju, ne znam na osnovu cega Brojcanik i ekipa gaje optimizam i nadu da ce proci dalje. Kairat su eliminisali samo zato sto su Kazahstanci u revansu igrali bez 4 (cetiri) bitna igraca. Koliko vidim, za Serif ce veceras igrati napadac Luvanor, to garantuje jos bolju utakmicu.
V

Vajat Erp

pre preko 2 godine

Šerif veceras izbacuje indijance
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Bez koja 4 bitna igraca je igrao Kairat? Bez Kosovica?? Nemoj bre da me za*******!
G

Gosti

pre preko 2 godine

Prvo Soči pa reci hop ajde u koji evro da mi prilazimo a vi ispadate u100eurića nije mnogo naravno ako ih uspiješ klepiti od matoraca
t

titulaaa

pre preko 2 godine

ajde zvezdo u inat dusmanima.....
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Gol koji nam je dao Šerif je bio neregularan, zbog igrača njihovog koji je stajao u žibom zidu. A taj prodor kroz sredinu im je bio jedini potez u prvom poluvremenu. Od 46-57 minuta ništa. I posle tog crvenog Kange oni su se branili. Ako ih ne ukenja nešto, prolazimo ih u 90 minuta igre.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Veceras ce da pokazu od cega su satkani i da li imaju kvalitet za plasman u jedno od dva najveca Evropska takmicenja...jer ova utakmica donosi puno i drzi klub finansijski stabilnim a i definitivno te stavlja u red ekipa koje se potvrdjuju iz godine u godinu sto znaci da pripadas fudbalskoj eliti i u ulazis u odabrano drustvo najboljih Evropskih klubova. Samim tim i nekima koji ovde imaju velike komplekse od predhodnih uspjeha Crvene Zvezde koji se omalovazavaju i pokusavaju da se diskredituju napokon zacepe usta i pokaze da su trenutno najbolji i najkvalitetniji klub na ovim prostorima, jer to govore svi parametri iz predhodnih pet godina. Zato...veceras pokazite i dokazite prije svega sebi pa onda i nama da je ovo do sada bila samo prolazna slabost i faza iz koje ce te se dici i biti jos jaci i bolji a samim tim i usreciti najveci broj navijaca iz Srbije i naravno i iz Republike Srpske koja je cijelim srce uz vas. NAPRIJED ZVEZDO I ZIVELA SRBIJA!!!
M

Muzikant

pre preko 2 godine

Borjan, Gobeljic, Degenek, Dragovic, Rodic, Sanogo, Petrovic, Ivanic, Katai, Falko, Ben. Jedan strani klub je najavio dolazak da gleda Njegosa. Dioni ima laksu povredu.
M

Mrkelinjo

pre preko 2 godine

Ja sam godine proveo sa tobom tebi dao sve za tebe ziveo sad sam opet tu i novi uvek s' tobom vecno ostaces ti u srcu mom
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Nadamo se pobedi I prolazu Ali stankovicu nimalo poverenja ne ulivas...
e

esex

pre preko 2 godine

ja se bojim gde ce zavrsiti pare od uefe ako prodjemo veceras..
x

xdxdxdxdx

pre preko 2 godine

od početka kvalifikacija imaju žreb po želji sve neke amaterske ekipe,i sad naletili na prvu ozbiljniju ,ali ipak i dalje amatersku ekipu , i odma se zapetljali i pitanje je da li će dalje
e

esex

pre preko 2 godine

ne pisi da bi lupetao,ne lupetaj da bi pisao..
@

@esex

pre preko 2 godine

Činjenice, nabroj protivnike pa daj kontra argument ako ga imaš i mani se lupetanja u prazno
s

s.p

pre preko 2 godine

Do sada ste se provlacili kroz ligu sampiona,nadam se da vise necete,sreca vas je LUDO,ovih godina pratila😠
M

Marinjo

pre preko 2 godine

Salcburg lak zreb, Krasnodar? Sparta Prag, Kopenhagen, Jangbojs.. primili bi petardu od svih nabrojenih

Norwegianviking

pre preko 2 godine

1-1 i onda na penale cemo da ih pobediomo, onda protiv legije gde ispadnemo i ulazimo u LE gde nam jeg mesto
9

951357

pre preko 2 godine

Bez respekta, samo gazi! Ako se tako odigra, lagano prolazimo! Ajmoooo!
G

Gost666

pre preko 2 godine

srnic igra vezu, presmesno ali opet, pobedjujemo
M

Mr. B.

pre preko 2 godine

Pozdrav za koomsije,moje realno misljenje je da Zvezda prolazi vcrs,a da vam pravo kazem i navijam za Zvezdanu vcrs,jer je to navijanje za sve nas!!! Puno srece i uspeha komsije od pravog Partizanovca!
e

esex

pre preko 2 godine

i ja cu vas podrzati protiv socija.svaka cast
G

Gost123456

pre preko 2 godine

Ispadamo.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Serif je pikazao da nije naivna ekipa ali se videla razlika u kvalitetu. Ako nasi pokazu muda kao protiv kairata bez problema prolazimo. Minimum 0-2. Rekao sam isto i protiv kairata. Moras napasti i odigrati muski i problema nema.
P

Psy

pre preko 2 godine

Jutarnja doza Darjanizma.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Biće mnogo teško, biće 0:3. "Ja volim tebe ludo, ja volim tebe znaj, i imam jednu želju pobedu danas mi daj. Ja živim samo za tebe jer ti si meni sve, za slavu Crvene Zvezde, za naše pobede Oooooooo" 💪💪💪
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Oni ne mogu Napredak dobiti sa 0:3 a ne Serif
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ovaj sto pominje Napredak bolje da cuti,posto njegov tim moze da pobedi ekipu Napretka samo pljackom.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Zasto nema prenos na RTS-u?
B

Boba89czv

pre preko 2 godine

Ima prenos na rts-u...
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Zato sto igra Zvezda.. Ne partizan.
e

esex

pre preko 2 godine

ima
R

RTS

pre preko 2 godine

Bolje da nema.
K

Kit Ket

pre preko 2 godine

Bice na RTL prenos, ne brini nista.
l

lazni mister

pre preko 2 godine

Hahahahah "zvezda kao šerif kvalifikacija" hahahahaha ali slika hahahahaha to samo vama takva glupost moze da padne na pamet,Dioniju samo fali perje a onaj Falko sa onom izbezumljenom facom i onim seljačkim brčicima,cirkus,zabole me stomak od smeha hahahahaha
V

VAR

pre preko 2 godine

Da mi je da vidim na šta ti ličiš.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Ово мора да се прође, ако испаднемо чекају нас нимало наивне екипе за улазак у ЕЛ. Мојне да се деси опет нека Омонија. Све је ово још увијек добро не треба бити песимиста, бољи смо ал то морамо доказати вечерас. Гледам само терен Терзине бајке за мене не постоје.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Bojim se veceras neresenog rezultata i slucajnih penala posto cemo 100%ispasti kao protiv Omonije posto ce se igraci usrasti zbog pritiska na penal ruletu,,,,,Znaci pobeda ili poraz a ne pederska igra na penale ali nadamo se da ce ih Stanković napasti iz svih oružja pa kud puklo pa puklo,,,,,
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

Ma ljudi nema se sta polemisati, raspravljati, jednostavno se od pocetka vidi. Uprava i Stankovic su SVE PROMASILI, prelazni rok, igraci katastrofalni svi, pozicije bez igraca. Serif potcenjen a strasno su dobri i uigrani, mogu izbaciti i Legiju ili partizanovog-brata iz Zagreba-Dinama, nista slabiji nisu i uci u L.S. A govorio sam i pre Kairata da ce dati Bog da ispadnemo jos tad da se ne blamiramo da ne gubimo vreme u ligi konfekcija, vec da dignemo ruke za ovu god i od EVROPE I TITULE da pred partizanom koji gazi postavimo bunkere u derbijima da ne bude bas 4-1, nego 1-0, 2-0. i da se cela ZVEZDA okrene KUPU da uz strahovite napore pokusa da ga osvoji. A idu i NAJBITNIJI izbori za velikog vodju, a zemlja je u neopisivom haosu. Ne zelim da komentarisem previse ovde, napisem ponekad poruku, ne odgovaram drugima, jer koliko sam cuo to su deca od 15- 17.god. pa moji klinci njih troje imaju od 16 do 20. i zamisli da oni meni pricaju o ZVEZDI I SRBIJI, coveku koji je zdravlje i zivot davao za ZVEZDU-TRIBINU- I SRPSKE ZEMLJE, i ostao veteran i ratni vojni invalid. Ponizenje je za mene i da polemisem sa takvim klincima. njima trebaju da se dese 90-e, da bi postali ljudi. Ubice nas Serif, trenere svi imaju iskusne,mocne, nas DEKI JE LJUDINA ALI JE KAO DETE, DAJ BOZE DA SE DESI CUDO I DA GRESIM PA DA IZBACIMO SERIF I DA DAO BOG UDJEMO U L.S. PRIZNAO BI SVOJU GRESKU I BIO BI SRECNIJI OD TE DECE.
c

ccceee

pre preko 2 godine

Koliko botovskih pluseva....
G

Gost900#7

pre preko 2 godine

Posle ovoliko botovskih pluseva, dodje mi da vise nista nikad ne komentarisem, odvratan komentar, ovdratno lazno odobravanje istog.
d

dezavi

pre preko 2 godine

Ne mora se covek sloziti bas sa svakim slovom ali jeste zasluzio plus. Serif se mnogo podcenjuje a pritom Zvezda je trenutno daleko i od proslogodisnjeg izdanja a kamoli takmicarske ekipe koju je vodio MIlojevic. Za Partizan navijam inace,sto to nije ni bitno. Zvezdin kljucni problem je bacanje novca na (pre)veliki broj promasaja sa strancima. Sta bi bilo da nemate Kataia i Ivanica....
Г

Гост

pre preko 2 godine

У Звезди јесу свашта промашили ал опет не као ти са овим коментаром. Чуј да играмо бункер против Партизана. Сад одједном они свемирци а ми везе немамо!? Шта све човјек неће овде прочитати. А број плусева које си добио ставрно може навести човјека на помисао да и овде ради неко ботовање. Ни мени се не свиђа много тога у Звезди ал ти га претјера....
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ma FkCz svake godine promasi sa pojacanjima a mi igramo cetiri godine u grupama u Evropi i dva puta na prolece a i uzimamo titule ali stvarno sta bi bilo da smo pogodili uvek sa pojacanjima strasno kakvih se ovde covek naslusa gluposti,,,,, A sto se tice komsija oni imaju istu ekipu punu gubitnickih dunstera samo sto je razlika od kada je dosao Stanoje Samrok sto su zatvorili vecinu utakmica tako sto suparnicki timovi ne smeju da predju bukvalno centar a uglavnom odmaraju najbolje igrače protiv njih a Vucelina propaganda samo brekce,,,,,
G

Gost123

pre preko 2 godine

Steta sto nisi umro na tim ratistima izmisljenim!!!
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

Da sam umro, kako bi mi se ti sine onda rodio?
M

Molim

pre preko 2 godine

Budimo realni da bi pobedio i prosao dalje treba da se postigne gol vise od protivnika ali kod nas nema ko gol da da zahvaljujuci kombinacijama terzic mrkela dovodr matore i menadzerske igrace da bi oni mogli maznut proviziju
П

Пантела брт

pre preko 2 godine

Гобеља центрира , Дегенек каца расан а Станкела неверуе
O

Ozbiljan

pre preko 2 godine

Počinje Krstičić 101%…. Videćete. Ne svidja mi se to. Nak nam je Bog upomoći.
N

Neozbiljan

pre preko 2 godine

I sta sad, nije počeo, a verovatno se najmanje izblamirao od svih zamlata sinoć.
G

Goksi86

pre preko 2 godine

Mister i Terza su najslabije karike...
J

Jesu

pre preko 2 godine

Ali posle Mrkele.
@

@jesu

pre preko 2 godine

Da li ti stvarno mislis da se Mrkela pita nesto?
B

Bolezinjo

pre preko 2 godine

Utakmica istine i biti ili ne biti za strucni stab i upravu!
G

Gostpoqi

pre preko 2 godine

Prosle.godine smo.oprostili.Omoniju iz razloga sto.je bila.jedna utakmica, ove godine nema oprostaja u slucaju "nove" Omonije, nakon dve LS i LE, ovakve ekipe ne bi trebale da imaju nikakve sanse sa nama, Terza i.ekipo, molite Boga da sve prodje dobro, napred Zvezdo!
S

Senjak76

pre preko 2 godine

Seriff se mora pobediti lagano. Imamo 2.5 puta veci budzet, mnogo puta skuplji tim, vece iskustvo. Pravi se od Moldavskog fudbala i trecerazrednih njihovih stranaca bauk. Kod nas su Ivanic i Falko placeni 3 milke, gde su ostali? Ulozeno i ocekivano se mora lagano ostvariti ili menjati trenera i upravu, vrlo je jednostavno.
R

Rsbnbg

pre preko 2 godine

Degenekovi botovi uspeli...
e

esex

pre preko 2 godine

kakvi crni botovi...da su babic i pankov odigrali dobro bar nesto retko ko bi pisao o degeneku..
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

🇷🇸❤️💪🍺
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Sudeci po mom bas i ne previse kredibilnom izvoru, danas ce na teren sledeci tim: Borjan,Rodic,Degenek, Dragovic,Pankov,Gobeljic, Sanogo,Katai, Ivanic, Falko i Ben. Toboze je Mister svestan da ga je kolega iz Šerifa procitao kao procitanu knjigu, pa ce pokusati on njega da iznenadi sa tri stopera i cetvoricom veznih u napadu koji ce stalno menjati pozicije i strane terena. Smisao je valjda da spreci kontre i polukontre i zaustave Kolovoza kojeg se najvise pribojavaju. Posle tokom utakmice, zavisno od rezultata i stanja na terenu moguc je ulazak centarfora, zadnjeg veznog te povratka na 4-5-1. Kako ce da izgleda ne znam. Znam samo da sigurno prolazimo dalje jer su nasi igraci vec stare i iskusne frajle za prolazak kvalifikacija.
S

Sasha007

pre preko 2 godine

Treba biti realan... Zvezda ispada veceras... Stankovic i Terzic najveci krivci... Uneli su nemir i neslogu u ekipu forsirajuci tipovane igrace... Dragovic, Falko, Dioni... Nista to nije bilo potrebno Zvezdi... Losa Zvezda ove godine... Kao da to neko namerno radi!
В

Војска преко Дрине - КНД

pre preko 2 godine

Лагано из 2 у 2, Лига Европе у џепу и онда ФРОНТАЛНИ НАПАД НА ЛИГУ ШАМПИОНА!
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Jako je losa Stankoviceva priprema tima...nece ovo valjati nista. Formacija 4231 ne uliva poverenje, za takvu formaciju nedostaje Kanga, koji nema alternativu..Drugo, nasa ofanziva je procitana od strane moldavskog trenera - Ivanic i Katai i muljanje na levoj strani, pa ako prodje-prodje. Daj rodjace, smisli nesto drugo, novo, ta fora nam je istrosena. Postoji i desna strana. Ali nemamo nikoga za tu desnu stranu, jer su i Falko i Ben ocajni za sada. Ovo bi Zvezda morala da odigra sa 2 napadaca, ako misli da prodje. Znaci 442 formacija, ali sta vredi kada nas trener ne ume da pripremi takvu formaciju. Dioni sam u napadu, tesko da moze nesto da uradi. Krstovic je generalno los, ali sa jos jednim napadacem - to je vec druga dimenzija. Mi trenutno nemamo dovoljno dobrog napadaca koji bi SAM mogao da iznese ofanzivu.

posten navijac

pre preko 2 godine

fali vam jedan rikardo u prevodu 😁 Vidimo se braco u konferenciji 🤔
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

@posten navijac...na zalost, moram priznati da si u pravu.
M

Malj

pre preko 2 godine

Zavrsi cips i otvori novo pivo
e

esex

pre preko 2 godine

saradnju ivanica i kataia nazivas muljanjem?! pa to nam je najjacee oruzje protiv kojeg ni jaci timovi nisu imali resenje.
A

AS-AS

pre preko 2 godine

za ligu sampiona nismo,takmicarski finasiski isto jer da dobijemo 44 MILIONA EURA madjija ce to vesto da spicka i onda ce da nam u intervju prica gde su otisle tolike pare za njegovog mandata zvezda je inkasirala sto od uefa sto trasfera preko 120MILIONA EURA brat bratu bar 10-15 je otislo na magiine kombinacije
o

onaija

pre preko 2 godine

Prolazimo ih uz Božiju pomoć, pa kad prođe dvomeč dobro porazmisliti o uigravanju Njegoša ili Nikolića u prvenstvenim mečevima. Mora neko Kangu da menja da ubrzava ritam, obzirom da je Krstičić kao i Sanogo više dmf. Ovog drugog koji se ne uigrava prodati. O levom beku je izlišno govoriti jer očigledno neće doći nego Gobelja rezerva levog beka i desnog, a Gajić i Bakajoko desno.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

0:2 tacan rezultat,sigurica.
Z

Zvezdas!

pre preko 2 godine

Rezultat je isti I za Šerif, plašim se da u zelji Stankovica I igrača da se iskupe da se ne zalete na ovoj vestackoj travi, jer ipak je ovde rezultat i prolaz najbitniji , nadam se da je Stankovic dovoljno pametan da igra strpljivo na ovom mecu da ne slusa navijace koji misle eto to je moldavija to su anateri a imaju bolje strance od nasih
P

Palmeras en la nieve

pre preko 2 godine

Ako ne prođemo ovaj bedni Šerif, ni nismo za Lš. Pišete danima kao da nam je protivnik Real. A kvota pada. Sa 2.1 na 1.75 za sada. Očekujem u toku dana još veći pad. Dobijamo ove lagano, osim ako Sanogo ne napravi crveni karton.
S

Sta rece?

pre preko 2 godine

Znaci ti ne gledas teren , gledas kvote, pa jel ti znas zbog cega se smanjuje kvote ?????? Pa zbog vecih uplata a to ne mora nista da znaci jer ljudi u Srbiji su prosto optimisticni.
P

Palmeras en la nieve

pre preko 2 godine

@Sta rece dobro radi ovaj tvoj botovski sistem sa lajkovima i dislajkovima. Hahahahahah kakvi ljudi. Mnogo su vredjeni navijači Zvezde kad kažeš da je Šerif preloša ekipa. Neverovatno kakvi ste postali. Gledam teren itekako. Ubili smo ih sa igračem manje. Eto kakva je to ekipa. 15 stranaca sastavljenih od strane Moldavskog giganta. Poznati su u Evropi po vrhuskoj igri i velikim uspesima. Od 20og minuta na Marakani pa do Kanginog crvenog kartona nisu prešli pola. Eto to ti je teren. A ovo za kvote, pojma nemaš. Nisu pale kvote samo u Srbiji već u celom svetu. Idi na neke renomirane sajtove, pogledaj, pa se onda pravi pametan. Ti odigraj onda na Šerif kada misliš da su tako dobri. Obogati se.
S

Sta rece?

pre preko 2 godine

Mislim da na taj nacin samo vrsite neverovatan pritisak na igrace zvezde omalovazvajuci Serif a videli smo sta radi pritisak na utakmici u Beogradu, razlog onako lose igre je pritisak koji ste stvorili.
P

Palmeras en la nieve

pre preko 2 godine

Ma čoveče kakav pritisak? Kakvi su to alibi izgovori? Pritisak jer navijač kaže da je protivnik realno mnogo slabiji od nas. Pa dokle više taj luzerski mentalitet? Gde je ono IDEMO BRE DA IH ISKIDAMO JER SMO BOLJI U SVAKOM MOGUCEM SMISLU? Ja sam baš mišljenja da preterani respekt donosi igru u grču. Slažem se da nikoga ne treba olako shvatiti, ali bez samopouzdanja i vere u sopstvene kvalitete ne možemo daleko. Daj bre sa iskidamo ove jadnike i da onda pokidamo Dinamo! AJDE ZVEZDO SAMO JAKO!
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ja verujem u prolaz, u 90 minuta. Lagano. Prvi mec smo ih malo i podcenili, Stankovic ih je lose pripremio, u trenucima kada smo poceli da ih lomimo ostali smo sa igracem manje zadnjih pola sata kada inace pada najvise golova... Da ne spominjem da sam se vise plasio Kairata jos na izvlacenju nego Serifa. Mnoooogo smo kvalitetniji i ako se desi da ispadnemo to ce biti samo Stankoviceva krivica. Direktno ve kostati Zvezdu 10 miliona racunajuci Omoniju proslog leta.
g

grobar 77

pre preko 2 godine

0-3 zvezda dobija
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Za finansije me bas zabole jer ocigledno je da te pare ne idu u Zvezdinu "kasu" vec ih arci ovaj sa poternice sa drugarima. I posle nam prosipa neke price te vodi se ovako , te onako.. A nas izgleda iza ugla ceka sranje slicno onom kretenu sto je Barsu upropastio . Voleo bih da gresim , ali mesecima se cudne stvari dogadjaju..
S

Stankela gmaz

pre preko 2 godine

Biće teško, biće 5-0 za Šerif.
M

Malj

pre preko 2 godine

Bez sekiracije, gazi lomi
O

Oyuo

pre preko 2 godine

Zvezda ima ne samo najslabijeg protivnika u kval. za LŠ, nego i od svih naših ekipa u Evropi. Ovo prosto mora da se prođe, ekipa skrpljena u poslednjih 6 meseci od random stranaca koji su pristali da dođu u Moldaviju. Posle se nadam spektaklu sa Dinamom.
M

Mislim stvarno

pre preko 2 godine

A zvezda nije skrpljena od random stranaca????