Komentari na vest

Zvezda krvarila, Pavkov dominirao, Simović isključivao i sudio penale (VIDEO)

F

Familija

pre oko 3 godine

Upečatljiv momenat utakmice je treći gol zvezde kanga jedna fudbalski lopovska lopta dug pas nekoliko desetina metara velika visina lopte hirurški precizna i pas koji kao pravi majstor fudbal kao što je srnić hvata u letu i podseća nas sve na utakmicu iz arhive u pragu protiv sparte šalje pas u srce protivničke odbrane a pavkov koji tačno zna šta treba da uradi sprovodi loptu u mrežu fantastičan gol čisto delo i kreacija kange srnića i pavkova triling koji je istrčao na teren u drugom poluvremenu
G

Ghostt

pre oko 3 godine

Cek cek, ti kazes za Srnica da je majstor fudbala? Auu brate... Ja jesam zvezdas, al ti ga izvali za vek i vekova...
A

A c a

pre oko 3 godine

Degenek se teško kreće, Sadik mu je još uvek u džepu. 3 utakmice, 0 golova, 0 asistencija.
F

Fk Zvezdanaesterac

pre oko 3 godine

Opet penal, nista neobicno.
c

cccc

pre oko 3 godine

Šta je za nas igrač manje u ovoj ligi, pa mi igramo u dve utakmice sa do juče prvim na tabeli serije A, jednoj od najjačih liga na svetu, strašnim Milanom sa igračem manje i sabijemo ih u misiju rupu a da ne možemo u ovoj našoj ligi. Mi dajemo čuvenom Milanu gol sa igračem manje kako nebi tamo nekom TSC.
s

stefan111111111

pre oko 3 godine

Kad se svira penal protiv zvezde i crveni onda je bravo sudija tako se sudi. Kad partizan veze 15 pobeda bez primljenog gola (i to sve lagano dobijene utakmice) bravo partizan tako se igra. Kad se svira penal za zvezdu ili zvezda pobedi onda je namestena utakmica, sudija dobio poziv koji se ne odbija, "duh" lebdi na stadionom, ua kokeza ua vucic ua fss, banana drzava, fudbal je umro itd itd. Franjevski mozak. Koliko ste jadni od 0 do navijac partizana.
G

Gost.......

pre oko 3 godine

Čuj na žalost nas ubacuju u vaše blato u mulj u kom ste vi....za drugo mesto.....da te podsetim da niste, sem derbija, i nevaznog meca u senti izgubili 3.5 godine......radite sta god lopine, al nemojte nas ni u priči uvlaciti u blato u koje je vas ovaj sistem uvukao.....gledajte vašeg vodju dok je još na tom mestu i partizan da ostavite....penal je više nego jadan što Vam sviram plus crveni....Nisi primetio da vas na gostovanjima svugde prati vas Lovcencan Simovic?? Imate ovo, imate gol u Nišu sramotan......vidi sta nama nije Glodjovic svirao na derbiju u startu Petkovića nad Necom....a vidi ovo....igra telom u oba slučaja, bednici
A

A c a

pre oko 3 godine

Jedino što je Glodjovic pogrešio je što nije dao žuti "Neci" I crveni Tomiću. Nemojte samo vi o pravdi, znamo se dobro.
Г

Гост

pre oko 3 godine

И невезано за овај меч,пенал и црвени су једно од најгорих правила ако не и најгоре,наравно ако сам фаул не заслужује црвени као такав. Једним потезом тако убити један тим,какв задњи играч какви бакрачи.
r

rarat

pre oko 3 godine

Morate razumeti da je Zvezda projekat drzave od kada je osnovana. Nju je osnovala tajna policija i svako ko je protiv nje se vidi kao neprijatelj drzave ili neko ko izaziva etatizam, tj. moc i autoritet drzave. Posebno drzave u kojoj vlada forma dekadentne demokratije, tj. Cezarizma u kojoj se jedan covek idolizuje (V, sa dugom tradicijom idealizovanja diktatora poput T i M), i u kojoj se ne postuju razlicita misljenja ili tolerisu alternativni i drugaciji pogledi na svet i politicke struje (zajedno sa nepostovanjem autonomnosti i nezavisnih institucija). Tu dolazimo i do sprege izmedju vlasti, velikog biznisa (oligarhije) i njihove pesadije (kriminalni elementi u svojstvu profesionalnih "navijaca"). Ova politicka ideologija je slicna f******. Rezultat je potpuna iluzija tkzv. sporta u kome cilj nije sportsko nadmetanje vec hranjenje ega jednog bolesnog uma i njegovih pateticnih sledbenika i simpatizera f****** koji pate od kompleksa zrtve. Kao sto je receno "kada neko ko je do juce bio privilegovan iskusi jednakost onda mu se to cini kao opresija", gde vide lazne pobede u sportu kao neku vrstu revansizma, ali to je na kraju potpuno nistavno jer uprkos svemu glavnog rivala ili ne mogu pobediti ili su mu toliko vezali ruke iza ledja (putem istih drzavnih aparata ciji su sledbenici) da nikako ne mogu dobiti satistfakciju, pa tako mozemo procitati pretnje kako ce oni jos "100 godina biti prvaci" da bi ispraivili krive Drine koji su oni percipirali samo u svom solipsizmu.
@

@rarat

pre oko 3 godine

Kakva laž! ZVEZDA je osnovana i morala je da igra kvalifikacije da bi usla u 1.ligu 1946/47. Zvezdi je tada cak uspelo i da bude prvak Srbije i onda se bune oni...oni koji su zapravo drzavni projekat od svog osnivanja u Zagrebu, dakle NK partizan. Dok su te 1946 svi morali u kvalifikacije jedino je vojno/drzavni klub, nk partizan dekretom vlasti usao u 1.ligu. I jos su oteli najbolje igrace drugom zagrebackom klubu,Dinamu. Toliko o tome. Laku noc.
Г

Гост

pre oko 3 godine

Не можеш испасти паметан кад износиш лажи и небулозе. "Стручни изрази" не покривају чињеницу да немаш појма и немаш аргументе. Али ђембели би се поносио тобом само да није умакао кад је загустило.
z

zak

pre oko 3 godine

Ala se ti nalupeta gluposti ,svaka čast.I još spominješ kriminalne grupe navijača ,a vi ih držite na stadionu i kao prave se ludi da nisu znali.I znaš li ti, možda, koliko smo bolji od vas u međusobnim duelima ,a pišeš da vas ne možemo dobiti.
F

Figueroa

pre oko 3 godine

Ako Pixi ne pozove Micu Ivanica na okupljanje reprezentacije onda ne znam koga ce iz "domacice"...decko "plese" po terenu,iz utakmice u utakmicu sve je bolji i bolji,bilo da je nasa liga ili Evropa...kako samo igra sa lakocom,nosi Zvezdu vec duzi period...strasan je...
Z

Zvezda Srbija 2

pre oko 3 godine

Ivanić igra za CG (mada nema veze iz CG jer je Laloš iz Bačkog Jarka) i nikad više u životu neće ni za kog igrati zbog FIFA pravila. Nije valjda da ni toliko ne znaš.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ti se zajebavas ili si ozbiljan? Ili pratis fudbal od jutros?
r

ragdar

pre oko 3 godine

Sreca pa Ivanic ne igra za Srpsku Spartu
M

MIĆA IGRA ZA CG

pre oko 3 godine

MIĆA IGRA ZA CG (iako je Srbin)
Z

Zvezda Srbija 2

pre oko 3 godine

Ako me niste dobro shvatili ajd da Vas pitam ovo: Koja je najbitnija utakmica koju je Zvezda odigrala otkad je Stanković trener? Ako nje znate odgovor na ovo onda bezveze kucam na ovom sajtu.
A

A c a

pre oko 3 godine

Definitivno Ararat. Posle nje smo prodisali. Nije se moglo živeti od tenzije, mada sam znao da idemo u Evropu, kao što znam I za sledeću sezonu.
Z

Zvezda Srbija 2

pre oko 3 godine

Evo ga: Ararat utakmica godine! Upravo o tom i govorim. Besmisleno je komentarisati na ovom sajtu ako je Ararat utakmica godine. Ajd valjda se kasnije prikači neko ko će shvatiti utakmicu godine.
A

A c a

pre oko 3 godine

Druže, idi spavaj.
Z

Zvezda Srbija xx

pre oko 3 godine

Ajd svi mi Zvezdaši budemo realni. Stanković je došao kao veliko fudbalsko ime ali kao trener početnik ali ponaša se kurčevito zbog tog imena i radi šta hoće. Koja stvar koju je dosad uradio je bila najkurčevitija?
A

A c a

pre oko 3 godine

Kad je napao Milan od pola milijarde evra sa Zvezdinom drugom postavom i igračem manje u gostima i nabio ih u mišju rupu. To je nešto neviđeno.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Najkurcevitija stvar koju je uradio , kad vec pitas , je postavka igre protiv Milana i opet stavljanje u postavu Gobeljica i Pankova , kad vec nije imao koga drugog. A zna je npr. Pankov los bio u prvom mecu i kako nas je masakrirao. Ti verovatno imas neke zle misli i omalovazavanje ali nista jbga.
Z

ZVEZDA NAJJAČA

pre oko 3 godine

@Sherloked Koga je mogao staviti umjesto Pankova?Milunović imao žute kartone Eraković povređen za sezonu šta će, igrati samo sa Degenekom kao štoperom?
Z

Zvezda Srbija xx

pre oko 3 godine

OK, vidim komentare ali i dalje zaboravljate. Najkurčevitija stvar koju je uradio je bila u Nikoziji u utakmici godine. Pavkov je ostao u Beogradu, a mi smo protiv Omonije istrčali sa Tomaneom! Nije greška: TOMANE! Kad je preživeo tu utakmicu shvatio sam koliki mu je kredit. Opet kažem: U utakmici godine je igrao TOMANE!!!!
Z

Zvezda Srbija xx

pre oko 3 godine

Ajd da ponovim: U utakmici od 8 miliona Eura za nas je igrao TOMANE (čovek koji jednom u 3 meseca ulazi u šansu) i trener nam je posle toga ostao isti!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ZVEZDA NAJJACA , lepo sam rekao da nije imao koga , zato su igrali i on i ovaj splavar. Suspenzije i povrede.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Aco bravo za komentar!!!!!
Z

Zvezda Srbija xx

pre oko 3 godine

Ja opet kažem: U utakmici godine (po svim razumnim krotrijumima) za nas je igrao TOMANE!!!!!!!!!! I trener nam je ostao isti posle toga. Od tada skidam kapu. I za ovu besmislicu u prvom poluvremenu u Senti mu niko neće zameriti. Jednostavno igračka karijera mu je toliko jaka da mu se gleda kroz prste za diletantnost u trenerskom poslu. Opet kažem: TOMANE u utakmici sezone!
N

NoName1

pre oko 3 godine

@Zvezda Srbija xx ajde klinac, ne balavi... Kakav Tomane sa Omonijom? Čovek je napustio Zvezdu dva meseca pre utakmice.
R

Realno2

pre oko 3 godine

Kontakt Gajica i igraca TSC je bio minimalan, i da svi prate ovakav kriterijum bilo bi jos duplo penala u ligi. Garantujem da je obrnuta situacija bila, da je sviran ovakav penal Zvezdi,digla bi se kuka i motika da nam je igrac prelako pao. Crveni karton ne bih ni komentarisao. Sa druge strane jasan je kontakt nad Ivanicem i vidi se kako ga protivnicki igrac udara u koleno. Poslednji trzaj Kokeze i grobarskog kriminalnog klana
M

Mikri

pre oko 3 godine

Jeste izveo je deki korner na livadi...samo se pitam gde ćete vi izvoditi korner...emisija Pantića se zove danas konferenc centar, a vi ćete igrati konferenciju....slučajnost? Ne BiH rekao....xD
G

Gost 333

pre oko 3 godine

Jel ste videli penal sad za napoli. Slicni po intezitetu kao ova dva danas.
G

Gost75

pre oko 3 godine

@sta uradi Hesus Hile: Jedan drugi mister je izveo taj korner na vasoj livadi, zvao se Stojkovic, Dragan Stojkovic.
R

RSB

pre oko 3 godine

Igrac TSC je isao direktno na Ivanica a ne na loptu I zato je penal bio Cist kao Suza s obzirom da je ivanic bio u gol Sansi napred Zvezdoooo...

Delija

pre oko 3 godine

Ma dok ne nauce pravila kmekace

Delija

pre oko 3 godine

Gde vam je grobarska atleta da izda saopstenje?
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Posto vam nije jasno zasto crveni za Gajica da pojasnim,Gajic zadnji igrac odbrane,a igrac TSC-a u gol sansi,eto zasto. Bolje pitanje zasto zvezdanesterac za simuliranje Ivanica ? Milunovic panj opet prosao bez kartona,bar dva zasluzio,e pa za to i sluzi Elvis Prisli,zato sudi svaku drugu utakmicu crvene ljubimice,sledecu ce opet Laki Lu,pa Elvis i tako u krug.....

Delija

pre oko 3 godine

Ne blamiraj se bas ovako javno.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Nalupa se ti ko za sendvič
Д

Да

pre oko 3 godine

Тако сте јадни ви партизановци.Стално кукате и кмекећете.Звезду не смијете ни помињати осим са поштовањем.Партизан је у рангу са мојим борцем из Бањалуке.Мали клубови

ANALIZA

pre oko 3 godine

Nauci pravila pa komentarise... Zvezda zaluzeno pobedila
M

Mitt

pre oko 3 godine

Milunovic panj ? Dobija duele i na zemlji i u vazduhu, prenosi loptu bez problema. Jednako dobar i u Srbiji i u Evropi.
N

Nele922

pre oko 3 godine

Pogledaj koleno igrača Tsc-a kako udara Ivanića.A penal za vas prošlo kolo protiv Inđije?Cirkus,najsmešniji penal ove sezone.Natko izveo penala kao cela liga zajedno.
H

Humska -9

pre oko 3 godine

Cudno neko vreme -6 napolju a za koji dan ce opet -9 ( to je ono kad se zamrzne teren na armijskom pasnjaku, pa jbt mora kad je stalno minus i to vec godinama). Najintersantnije ce biti 7.aprila. Toga dana ce se deseiti vremenski fenomen: u Humskoj ce biti oblacno, temperatura -12 a u ostalom delu zemlje suncano, +12...hahaha
J

Jen,dva,tri

pre oko 3 godine

Kako bre -9? Kod mene je +9 a u istom smo gradu
P

Pomoćnik Redakcije

pre oko 3 godine

Jel ima neko jači?
R

Raša P

pre oko 3 godine

Zaslužena pobeda!!! Suđenje bez ijedne greške. Penali i isključenja potpuno ispravni.Prvo poluvreme za opomenu Dekiju

ДинароидВојо

pre oko 3 godine

А најјачи су ми ови навијачи ФК Пеналтизан који кометнаришу пенале за Звезду а "заборављају" да они сваки (други) меч имају загарантован пенал... Смешно, лицемерно и крајње одвратно! Објавите ми коментар.
M

Milan d

pre oko 3 godine

Siguran fiks igram svako kolo za zvezdu penal

Delija

pre oko 3 godine

Ulozi kucu za nogometase oni imaju penal, crveni i naravno prelaz, ili +5 za jednu polusezonu oduvaces Bilja Bilja gejtsa
G

Gost123

pre oko 3 godine

A Natho prvi penal strelac!? Kako!?
z

zak

pre oko 3 godine

@stekson_reff I ja sam fudbalski sudija i kažem da je Ivanić išao sam prema golu TSC-a i da ga je sa leđa omeo igrač i ako je svirao penal za TSC morao je i za Zvezdu.Pogriješio je što je dao igraču TSC-a samo žuti karton jer ,ako je dao Gajiću ,morao je i njemu
s

samojeB

pre oko 3 godine

znači nema pravo da ga ometa...zanimljivo
g

gunđalo

pre oko 3 godine

Presudio Novak Simović, Terzićev zemljak iz Lovćenca

ANALIZA

pre oko 3 godine

Fudbalska pravila presudila i Kvalitetniji tim Zvezde
P

Popppa

pre oko 3 godine

Prvo, gde vam je snimak crvenog kartona za Gajića? Drugo, nije mi jasna taktika igranja bez špica. Ako nešto treba da se uigrava onda se to radi protiv slabijih ekipa, ali ja ne znam kakve su okolnosti u klubu tako da verujem Dekiju. samo kažem.
W

Walter White

pre oko 3 godine

Zvezda se ne sprema da igra protiv slabih ekipa. Treba pripremati ekipu za kvalifikacije
N

NK Licemerje,Humska 1,Beograd

pre oko 3 godine

Licemerniji od navijaca NK VICEtizana ne moze niko biti. Pre par dana u Indjij se svira najsmesniji penal sezone za njih i onda im se Indjija sklanja jos cetiri puta da bi pokazali laznu dominaciju. Cak i najlicemerniji medju njima, z.p.u onoj svojoj bednoj emisiji priznaje da su namestili a oni se danas sjatili na penal nad Ivanicem, koji je svakako opravdano dosudjen jer je Ivanic sapleten sa ledja. Cista penal kao suza grobarska.. Gazi Zvezdo, u inat licemerima!
K

Kad zatreba

pre oko 3 godine

Sudija je tu.
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Grobari,samo derbi ,derbi kao papagaji.Pa kakav crni derbi kad na minus 11 vas golman zadrzava vreme.

07.08.16

pre oko 3 godine

Sledece kolo ista stvar.Gromada igra sa Radom,a mi sa Cukom.Rad dobi danas,tako da ce bez po muke gromada da da jedno 4-5 komada,fantasticna serija pobeda se nastavlja,euforija na lavoru vojnom,stadionu pod bunkerom,a onda kad Zvezda dobije Cuku,opet kukanje i jadikovke.I tako,kolo za kolo,do Derbija,dok ih ne vratimo u bunker,na fabricka podesavanja.Onda ce da se pale na Kup,ali ove sezone,nema im ni Kupa,kao i lane.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Ista stvar ? Elvis Prisli sudi i sledecu protiv filijale Cukarickog ? Ili ce ga zameniti Laki Lu ?
G

Gost 2244

pre oko 3 godine

Mislim da im pakuju utesni trofej, daj boze da gresim jer stvarno je vreme da osvojimo duplu krunu, zato i ovoliko spinuju da smo sns klub i prave alibi sa nizom pobeda kao da su neka opasna ekipa dostojna kupa a zapravo su olupina, al hajde da vidimo sta ce biti.
X

XD

pre oko 3 godine

Gospodski tim, kada mu sude penal i daju crveni digne glavu i ćutke nastavi dalje. Malograđanski tim, plače kako nabadanje kolenom u butinu nije prekršaj. Treća, nebitna strana, plače svakako.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Dakle da damo završnu reč: 1) Zvezda i večeras ubedljivo bolji tim od protivnika. 2) Zvezda je napadala tokom celog meča, naročito u drugom poluvremenu. 3) TSC se branio dok je imao snage, 4) Realan rezultat prema igri i šansama trebalo je da bude najmanje 5:1 za Zvezdu. 5) Razlika u klasi očigledna, još jedna zaslužena pobeda Zvezde.
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Elvis Prisli kljucni igrac crvene
S

Sta uradi Hesus Hile

pre oko 3 godine

Hoce lazni mister da izvede korner da se radujete jos malo hahahahaha
@

@Cudoooo

pre oko 3 godine

Nismo se ponadali jer znamo da u ovoj ding dong lako cemo ligi, Real Madrid,Bajern,PSG ili Mancester siti, ne bi mogli da uzmu titulu
G

Gost blinker

pre oko 3 godine

Ovaj sto komentarise kako neki timovi ne bi mogli da uzmu titulu Zvezdi je u pravu,91. bas taj Bajern i Real nisu pored Zvezde mogli da uzmu titulu,zasto tako ne bi bilo i sad.
G

Gostić

pre oko 3 godine

Zvezga krvarila ,Elvis dominirao
C

Cudooo

pre oko 3 godine

Grobari,a ponadali ste se??Kad ono medjutim..
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Niko se nista nije ponadao niti uopste razmislja da vi možete kao nešto da kiksnete. Hvala na kvoti 2.95 pri 1:0 za Tsc. Jedino što se nadamo, da je Degenek ok i da ga leđa više ne bole
@

@Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Ponadao si se, ponadao, inače bi znao da TSC nije vodio 1 0.
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

E nek si mi rekao, jel ti lakše? A replika na Degeneka nula bodova?
A

A c a

pre oko 3 godine

Degenek u jednom džepu Ibra, u drugom Sadik. Hehehe, pati.
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

He, he, ovde jedino pati Degenekova kičma.
Z

Zvižduk

pre oko 3 godine

Hoće li pvi mocartovci popraviti ovaj - glas. Glasam - tipu a upisuje mu se +, danima od kako su promenili izgled.
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Toliko ćemo ih ubiti u rupi, da će im se Tole priviđati 3 dana..
A

A c a

pre oko 3 godine

Za početak da pređete centar.
a

abc

pre oko 3 godine

Sine, vi nećete ni videti gol, a primićete dva. Nadaj se nećemu u Kupu, a u prvenstvu vi dobijete jednom tri sezone.
C

Crv

pre oko 3 godine

Sta se sve radi da se pomogne FkIgokei ali jednostavno ne ide nece im pomoci ni dvadeset pobeda vezanih posto su provaljeni jer se vecina ekipa sklanja tako sto ostavi najjbolje igrace na klupi a oni satro dominiraju sanajgorim trenerom i najgorom ekipom u 21veku po njihovim recima,,,,,Znaci danas Tsc igra u najjacem sastavu i trenira ih IgokejasKrstajić koji sigurni ne pusta
K

Kanga!

pre oko 3 godine

Srnić koga su pljuvali neki botovi i zvezdaši da nije za zvezdu demantovao je sve. On je brzi i agresivniji 2x nego kada je otišao iz zvezde. Odlično desno krilo i tu ga držati. Nikakav bek i trlababalan stručnjaka sa tastatura. Isto i Kanga. Za Sanoga sam mislio da nikad proigrati neće. U tri zadnje utakmice je stub sredine terena brz, nema davljenja lopte, sve na nivou. A o Ivaniću sve pohvale, najviše snage ima uz Sanoga a i brzinu je pojačao igrom po levoj strani.
i

ivanvu

pre oko 3 godine

beznacajne lige.lige di vlast kako koja bila vrti ko ce da bude prvi.30 godina vi imate iste prvake osim obilica koji je oruzjem uzeo titulu i sa arkanom.hrvati,srbi.slovenci,bosanci dok god ne bude regionalne lige nista ozbiljno i donekle regularno nece biti.zvezda i dinamo su sada vec realno klasa za ostale.to govore redovna ili liga prvaka ili liga uefa pa kome god da bilo to krivo ili ne.sve u svemu namjestalo se i jugi ali ovo je vise i zalosno.tribne preuzeli kriminalci klubove vode kriminalci i politicari.
G

Gost011

pre oko 3 godine

Nikad više Dzomba Kula i karte po soma dinara za navijače zvezde, poz svima koji pamte
Z

ZingaroBL

pre oko 3 godine

...i zandermerije kao u prici...njihov kraj....naguravanje na stepenicama...i pominjanje golubova i mocnog ibrahima gaja...a i Dzomba se gusio... ;)
G

Gost76

pre oko 3 godine

Prvi gol je autogol ako se ne varam... Bravo Zvezdo
J

Još neko kopa

pre oko 3 godine

Katastrofalno suđenje kao što smo i navikli od ovog gospodina da mu ne spominjem ime. Doduše i penal za TSC je smešan ne zaslužen crveni za Gajića lik je isakatio obe ekipe i pokvario i onako lošu i tvrdu utakmicu. Nadao sam se da Krstajić može da uradi nešto više ali ispod Topola očekivanja a komšinica namazana uspela nekako da iščupa bodove. Sve u svemu tuđa ruka svrab ne češe.
G

Gost111

pre oko 3 godine

namazana komsinica namestila Elvis Prislija da pogura ako treba,a uvek treba
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

Sto ti nalupa gluposti,evo meni kao zvedasu a ostalim neukima objasni to KAKO TO NIJE BIO PENAL I CRVENI ZA GAJICA?Bravo Zvezdo jos sad Cuku u nedelju da razbucamo i mozemo titulu da slavimo ostale ekipe sa kojima igramo su u rangu IMT-a a partizan jos slabiji
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Hvala Bogu pa je Stankovic dosao sebi na poluvremenu.... Ne moze se fudbal igrati bez napadaca!! Za Zvezdu bi najbolje bilo da igra sa 2 prava napadaca! Cemu forsiranje Kataia koji trenutno ne lici na fudbalera! Neka prvo trci i skine kile pa tek onda na teren! U Milanu je on zeznuo stvar a ne Gobelja! Ben bi u onakvoj sansi dao gol! Pitam se ko je menadzer Nikolicu i Petrovicu?! Vidim oni svoje mjesto imaju u timu uvijek dok bolji igrac, Gavric, nikako da dobije sansu.... Sta se desava sa Gavricem? U cemu je problem da i Srnic pre njega dobija sansu?
D

Drvo

pre oko 3 godine

Fudbal sa dva napadaca se ne igra vec 20 godina to je zastareo fudbal. Ne mozes sa 4 u sredini ako protivnik ima 5. Probano je to pre neku utakmicu sa Falcinelijem i Pavkovom pa je isto moralo da se menja na poluvremenu.
P

Pikanterije

pre oko 3 godine

U tome da je Srnić, brži, prodorniji i bolji. Grize za svaku loptu i zna da igra desno krilo a uz to pazi zna i da centrira u trku što Gavrić nikada meće moći. Za Nikolića i Njegoša se slažem bolji je i Kanga i Sanogo a i Ben.
S

Sockerboy

pre oko 3 godine

Ćuti Drvo ne lupaj
:

:-)

pre oko 3 godine

Grobari, mogu da mislim kako vam je sada :-) Ponadali ste se?
G

Gost 2244

pre oko 3 godine

Nadaju se iz kola u kolo i to bogami sa pravom, samo mi nemamo cemu da se nadamo kad su njihove utakmice u pitanju, bitno da ovde botuju o namestenom prvenstvu i partijskoj ljubavi, sendvicari bave se zamenom teza kao i uvek kroz istoriju.
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Sto bi se nadalai ? U ovoj ling long lako cemo ccirkus ligi ni Real Madrid,Bajern,PSG ili M.City ne bi mogli da uzmu tiulu
3

31 titula

pre oko 3 godine

Nadali se grobari i protiv Spartaka ali uzalud.
F

Familija

pre oko 3 godine

Jako bitna utakmica i pobeda koja je vredna šampionskog naslova i sve čestitke igračima i stručnom štabu jak ciklus utakmice na tri dana ali ono najbitnije pobede se redjaju i polako prave stazu namenjenu šampionima bravo lavovi i samo napred nema mesta za neke velike analize prvo poluvreme zaista je bilo anemično bez većih prilika ili šansi ali sjajni stanković opet vrši prave izmene u pravom trenutku i razbija protivnika ulazak pavkova kange i srnića je direktno uticalo na igru na rezultat na tri nova boda na šampionsku titulu pavkov je dva puta pogadjao ivanić igrao jako dobro a kanga je neverovatan njegovi udarci sa penala čak i kada ih golmani čitaju završavaju u mreži jeste problematično gajičevo isključenje ne zbog odluke sudije da ga isključi već zbog činjenice da je opet defanzivni bek zaradio isključenje to je treće isključenje u zadnjih desetak dana i to mister mora da reši da igrači znaju da je jako bitno sačuvati igrača po cenu da protivnik izadje u šansu za gol jer neće svaka šansa biti i realizovana nešto će završiti na rukavicama hobotnice borjana moramo imati koncentrciju u takvim momentima u suštini nema šta da se zameri igračima niti gajiću niti gobelji ili rodi jer suština utakmice je da igrači nadju put pobede što su i učinili volja i želja je bila prisutna i sve pohvale igračima uključujući i gaboljića i rodića i gajića ključ ove pobede svakako su izmene koje su izvršene na vreme uz ivanića i sve ostale igrače ali ovo je i pobeda i nova tri boda direktno delo dekija stankovića on je inicirao i uticao na krajnji ishod bravo DEKI i ovo treba sve arhivirati i momentalno se okrenuti narednom protivniku i obavezama i izazovima koji nas očekuju čestitke još jednom i samo napred gazi familijo
S

Sreda11

pre oko 3 godine

Realno,sudija se prepao toga sto je dosudio penal za TSC I dao crveni karton Gajiću.Pa brže bolje kompenzacija,sviraj diskutabilan penal Zvezdi I davaj drugi žuti vamo. Al niko mu ne zamjera jer takva je situacija u Srbiji,jer pitaj Boga kako bi završio da je nedaj Boże ovo bio kiks Zvezde.Uništili bi ga.Ljudi,Zvezda ne smije ni neriješeno odigrati.
:

:-)

pre oko 3 godine

Za ono što je uradio isključeni igrač TSC, u Srbiji se dobija piksla ili flaša po glavi. Dobro je prošao sa 2 žuta.
m

mitrina

pre oko 3 godine

smešno, svaki put isto kad ekipa nece da se skloni, dokle bre???
t

tumbasi

pre oko 3 godine

zato se vama sklanjaju xD jedna filijala manje,nema premija,cozdra....ii napomena crveni,penal=crveni,penal obrisi to i dobijes 0 2
R

Realno123

pre oko 3 godine

Ima vam cica natko 11 il 12 golova sa penala a nama na 1:0 svira penal koji jeste bio al ne i za crveni al ok mora nekad i da se pogresi. Sto protiv vas ne svira penale kad se lomi utakmica. Mars u rupu grobosi i pravite plan kako da za jedno 25 godina osvojite titulu. Sad kad dodje Vidara na celo saveza nikakve mucke vam nece vise prolaziti
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ispade ti i sa Fulamom iz lige drvoseco.
C

Cipiripi LE2

pre oko 3 godine

Nista lepse nego uci ovde posle tekme i citati kako su se bunkerasi ponadali,pa onda placu kao devojcice hahahahaha
S

Sudija...

pre oko 3 godine

... Simović sudio za 10-ku, sve ispravno dosudio.
A

ANALIIZA

pre oko 3 godine

Bote nisam te odmah prepoznao,hoces dva sendvica da dobijes
V

Vučiću care štampa nam pare

pre oko 3 godine

SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS I da da Bog da ostanu večno na vlasti, to je prava vlast i to je prava zvezda, bez SNS sve trulo je na marakani
M

MaxCZ

pre oko 3 godine

Nekada je bio DS, DS, DS, DS, DS, DS, Tadic, Tadic, Tadic,... Samo okrenes i dobijes ovo... Tada vam je smetalo? Ili, nije?
S

SNS KKP FKP

pre oko 3 godine

Cijeli Fudbalski klub Partizan, cijeli Kosarkaski klub Partizan je SNS, olicenje te partije su ljudi u KKP i FKP.
M

Mene si našao?

pre oko 3 godine

Tadija Tadic vam dao gasprom, vi ste mahali zastavica a svakog režima, 20 titula imate iz titovog vremena samo, druže nemoj meni da pricas o rezimima I ko je bio za koga
C

Crv

pre oko 3 godine

Sps na čelu sa Dacicem i Vucelom drzi tvoju FkIgokeu vec 30godina a oni non stop bili na vlasti i ti nam solis pamet sa Snom a kod nas skoro niko nije clan te stranke ali dobro samo laprdaj i talasaj ali ajde da ti kazem da nije tog velikog mrmota ne bi tvoja FkIgokea igrala poslednje tri godine Evropu posto je ta luda drzava koju pljujete i blatite non stop platila bogato evro licence i to je javna tajna koju spominju i cuveni posteni VVV,a sto se tice basketa i KkIgokeee oni bi se odavno ugasili od silnih Danilkovih i Dulovih dugova da nema Snsa i bate Andreja,,,,,,,,
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Vi to najbolje znate, Ostoja, Vazura SNS, Vučela SPS.
G

Gost 2244

pre oko 3 godine

Max cz@ sps i ds vodili ljubav u Partizanu, jedni se narugali krugu dvojke a drugi satro prkosnoj i postenoj Srbiji koja se bori protiv svetskog imperijalizma, taj klub je sakupio kompletno politicko smece sa ovih prostora.

Delija

pre oko 3 godine

Toma Nikolić veceg grobara nije bilo, onaj Ruzic sedeo u upravi DS koje je tole finansijski preko brtaove firme sponzorisao o cemu ti pises, DA IMAS PRAVO ZVEZDA VECNI SAMPION
G

Gost17

pre oko 3 godine

Cudan naslov..pa ko je Zvezdu saterao u cosak Darjane?! Kontrolisala igru u prvom Zvezda, imala zicer Ivanica sa visine penala, oni bez sanse..u drugom na vreme gol, oni dali gol iz penala bez sanse(blag kontakt Gajica bio)..da je Zvezdi sviran takav penal uz direktan crveni digla bi se hajka..ali ispade ovo sve ok..onda Ivanic sam ka golu i na 7 m sa ledja kontakt sa Tomanovicem i ne vidim sto je to manji penal od prvog..kao i zasluzen crveni..oni bez sanse i u drugom pol..Zvezda imala pored tri gola i zicer Pavkova..volej Bena..ne shvatam naslov?! Tsc jeste bio tvrd..ali bez sansi..Zvezda 5-6 za mec
G

GostKg

pre oko 3 godine

Sve si lepo napisao, samo nisi u pravu za crveni Tomanovića. Žuti je dobio za penal i drugi žuti za unošenje u facu sudiji.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

I posle kad dodje derbi?!
9

951357

pre oko 3 godine

I posle kad dođe derbi vi ne izađete iz svog šesnaesterca...
A

A c a

pre oko 3 godine

Zna se, crno beli autobus. To je već tradicija.
k

kad dodje derbi

pre oko 3 godine

parkiraćete dabldeker ispred svog gola i usput lomiti noge igračima Zvezde jer znate da će vam sudije tolerisati grubu igru. E sad, ako uspete da predjete centar mož' i padne neki penal ako odbrana Zvezde popreko pogleda Natka u šesnaestercu
G

Gost12

pre oko 3 godine

Videcemo posle derbija...
K

Kad...

pre oko 3 godine

...dođe derbi Mustafa zadržava vreme i ljubi loptu od prvog minuta!
!

!

pre oko 3 godine

Simo, mašnu pazi! Simo, lepo gazi! Simo, jezik niže! Simo, hodi bliže!
a

abc

pre oko 3 godine

Aha, u prvenstvu dobijete svaki sedmi derbi.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ako predjete pola dajemo vam tri boda.
H

Hej ti tamo, PAZI

pre oko 3 godine

FK Republika Srbija GAZI
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Ovakavog poštenja nema nigde...
9

951357

pre oko 3 godine

Pričaš o Partizanovom nizu gde protivnici statiraju na terenu?
A

Arkan legenda

pre oko 3 godine

Promenite ime u FK Obilic
9

951357

pre oko 3 godine

Pa nismo mi Partizan pa sve na silu
F

Fer 8

pre oko 3 godine

To više priliči gromadi, kaže Kosan da ste nešto opasno smutili te godine, a i Babeu je rekao da su igrali sa vama sa drugim timom.
G

Gagi J.

pre oko 3 godine

Bolest ne bira... penal za Zvezdu ko kuća!! Uporedite ovaj penal ipenal za partizan protiv Indjije i ako ste malo realni videćete da je ti to.. Dalje, navodno povlačenje Milunovića?? Ko je kriv igraču TSC- a što je naivno pao na prvi dodir, greška sudije je što mu nije dao žuti za simuliranje..
p

podesen

pre oko 3 godine

Ajmo penal Elvise, Elvise, Elvise tvoj drug Kokezan.
G

G anzibel

pre oko 3 godine

Ajd nek mi neko objasni razlog za crveni karton Gajicu???? Nigdje veze, obican faul i cist penal uz zuti karton jer je bilo u 16 metara... Ovaj sudija treba na vjestacenje! Ko kazed da je zato jer je bio u gol ili ti 100% sansi, bio je i Ivanic pa protivnicki igrac dobi samo zuti!
s

stekson_reff

pre oko 3 godine

decko nemoj da lupas kad ne znas pravila.Ja sam fudbalski sudija i reci cu ti da kad je igrac u izgledoj poziciji za postizanje pogotka u protivnickom sesnaestercu a bude povucen , odgurnut ili namerno sapleten ide crveni karton.U slucaju da protivnicki igrac kliza na loptu ali bezobzirno startuje na protivnika koji je u izglednoj prilici za postizanje pogotka onda ide zuti karton.Pozz
v

v1ad

pre oko 3 godine

Super kako ste izbacili penal nad TSCom ali ne i ovaj nad Zvezdom. Realno, glupa oba penala, malo dodirnes coveka ovaj Simovic odmah svira penal pa i crveni.
C

Crvena nakaza

pre oko 3 godine

Delije sever,navijacki suvereni,ali komentara na mocart portalu.
A

A c a

pre oko 3 godine

Jel se sećate kad su Partizan i Obilic namestili prvenstvo i kup? U prvenstvu Partizan protiv Obilica bez 8 igrača, u finalu kupa Obilic protiv Partizana bez 8 igrača, a igrala trojica od 15-16 godina, od kojih nijedan nije postao profesionalni fudbaler.
G

Gostiii!al bukvalno!

pre oko 3 godine

au buraz sta sve nije partizan namestio hahah ti bas sad o tome pa vojvodina se povukla u finslu kupa nisu hteli da igraju vise pa sudija dodelio kup partizanu sta sve nisu radili odglesaj ptotiv indjije tekmu pre neki dan al nije to tema sad
n

napoleon se vratio

pre oko 3 godine

Odgledaj ti prethodne dve sa indjijom fk zvezdane pa pricaj nesto
R

Realno sve

pre oko 3 godine

Oba čista penala, za razliku od onog smehotresa od penala dosudjenog za gromadu protiv Indkije.
Y

Yui

pre oko 3 godine

Kako moze elvis da sudi svaku drugu utakmicu zvezdi i da sam diktira rezultat?
N

Nin

pre oko 3 godine

Zvezda zasluženo pobedila. Samo moram da ponovim reči Milana Borjana usmerene protivničkom kapitenu sa početka utakmice kada se birala lopta ili strana: ''Prvo sve znaš'' i da prokomentarišem podignutu desnu ruku golmana dok Kanga izvodi penal.
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

Hoces da objasnis tu podignutu ruku,bas me zanima,posto mislim da pojma nemas sta je bio cilj.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Znamo mi da vi patite, i da panticevski gledate kako se neko urotio protiv vas, ali sudjenje na ovoj utakmici je bilo katastrofalno, kakvi sitni faulovi TSC ono su bili faulovi za zute i crvene kartone. Jeste da je partizanovac na klupi TSC radio posao za svoj voljeni klub, ali nije islo. Sve u svemu, ovo je dobro za zvezdu da igra jake utakmice, samo da se neko ne poverdi. Napred zvezdo do titule!!!!!!!!
E

EX

pre oko 3 godine

Pantiću, ti li si?
K

Kmekavci i narikače

pre oko 3 godine

A 'el znaš možda i kad će invazija vanzemaljaca na planetu Zemlju?
N

Nin

pre oko 3 godine

Samo sam prokomentarisao podignutu ruku nikakva teorija zavere, čemu odmah da sam Pantićevski bot nije mi jasno. Jel ima neko argument na ono Borjanovo sa početka utakmice, šta mu je to značilo, nisam ga baš dobro razumeo?
D

Dnevni telegraf

pre oko 3 godine

Samo da napomenem da je golman tsca za malo odbranio penal, dakle ocigledno ne vidis a nekakve budalastine tipa dao mu je znak e to si video, klasican grobarski mozak.
G

Gost za Nin

pre oko 3 godine

Kako mi da znamo sta igraci pre utakmice govore i zasto?Evo ja sam bio fudbaler i uvek sam se salio sa protivnickim igracima koje poznajem,a ne bih nikog pustio da me pobedi ako nije bolji za sve pare ovog sveta.
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Bravo za Zvezdu, teska utakmica, Krstajic stvorio dugaciji mentalitet, to se odmah vidi. Eto sto znaci iskustvo, ulaskom Kange sve se promenilo, pogledajte te pasove, a odmah Ivanic je bio manje opterecen i krenuo sa svojim bravurama. Ja se plasim da mi nemamo sanse da zadrzimo Ivanica za iducu sezonu, zato sto je nas najbolji igrac, naravno uz Kataija, Falka, Kange, Falcija. Veoma bitna pobeda, mozda i kljucna, jer mi cekamo kuci i Vojvodinu i Partizan, sto je ipak drugacije! Cestitam na igri, i malo me zabrinjava ova cinjenica da mi od zadnje 4 utakmice cak tri zavrsavamo sa 10 igraca! Jos jednom cestitke, idemo dalje, valjda do titule :-) :-)!
A

A c a

pre oko 3 godine

Nikad više 2017!!!
J

Jujujujuu prpa

pre oko 3 godine

Neda aca nije više naivan
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Nikad više Anđelko kornjača...
B

Baksuz

pre oko 3 godine

Ne mogu da vjerujem da je ono penal pa jos crveni ma daj..
G

Gale922

pre oko 3 godine

Sraman crveni karton za Gajića . Bio je penal , ali faul za crveni nikako . Sramno sudjenje !
Б

Бекон

pre oko 3 godine

Гробари пређите у Хрватску лигу овде немате шансе
:

:-)

pre oko 3 godine

A tamo imaju?
H

Hahahahah

pre oko 3 godine

Da vam nije vaše partije na vlasti, bili bi sada u zoni ispadanja druže dal si ti svestan svoje svesti
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Aca i Slaviša vole ovo...
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Kada bi stvarno igrali hrvatsko prvenstvo svake godine bi igrali evropu, posto je tamo prvenstvo postenije i nema tolikog kriminala mogli bi da se privatizujemo a u Srbiji ne daju e u tome je stvar braco gani pozdrav
d

dr.Terza

pre oko 3 godine

BUNKERASI NA APARATIMA,PUCE IM FILIJALA!
G

Gugu Gigi

pre oko 3 godine

Misliš Dr "Tvorza"?
J

J a d n o

pre oko 3 godine

Kao i vaša juce, lalat na aparatima hahahahahaha hahahahah
G

Gagitaxicz

pre oko 3 godine

Razmišljam nešto, a da mi odmah počinjemo sa 10 igrača?
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Igrali smo sa 9 igraca, Gobeljic je samo smetao odbrani, a u napadu se nije ni video.
D

Djovjnela

pre oko 3 godine

Uporedite ovu postavu TSC-a i onu protiv Partizana. Protiv Partizana je pola prve postave ostavljeno na klupi a takav trend prate i druge ekipe kada igraju protiv raspalog Partizana. Kada jedan Novi Pazar pogine protiv Zvezde a protiv Partizana ostavi dva najbolja igraca kod kuce bez ikakvog razloga.Zalosno
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Opet ničim izazvan pominješ "raspali" Partizan. Mogao je i Krstajić ući da igra, kada je Elvis tu greške nema.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Nema veze, to nama odgovara, tvrde utakmice dobra priprema za evropska takmicenja. Videcemo komsije kako ce igrati u kvalifikacijama za ligu evrope, posle ovih sklanjalica.
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Ma daj bre, nemoj tako, pa Novi Pazar sa rezervama valjda nije dobio Partizan 3:2 ako ne gresim, :-) :-)!!!
N

NestoDrugacije

pre oko 3 godine

Jebem ti drzavu sa ovakvim narodom. Svadjaju se ko vise krade ko vise otima kome se vise penala sudi. Pa onda ima i onih koji se time hvale i koji su na to ponosni. Savez i klubove niko ziv vise ne zna ko vodi. Otimaju bodove malim timovima koji cuti jer jebiga mozda se veliki naljute pa ih iskljuce iz lige. Svako iznosi teorije zavere jedino je klubovima lepo...
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Alo grobari zašto toliki hipokratizam? Gajić direktan crveni gde nebi bio da je sam zeljko pantic bio sudija. A onda kada ivanic nasamari igrača TSC-a i dočeka kontakt u punom trku onda je krađa. A za crveni sam igrač TSC-a ne kriv. Da nije psovao sudiju nebi dobio crveni sigurno. Sad ce da vidimo panticev izveštaj gde ima da broji krvna zrnca. Gde od žrtve bombardovanja ima da preokrene jednom rečenicom kako nije trebao tu da se nađe. U drugom poluvremenu zvezda je zgazila TSC, pobedili bi I sa 10 igrača jer su ušli igrači iz prve postave. Al eto sad imate materijala da pnastavite sa rikanjem kako zvezda krade.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

A šta je sa kontrom 4 na 2,kada Milunovoć ruši sa leđa Lukića, a Elvis ne dosudi ni faul?
A

Arkan patrijarh

pre oko 3 godine

OBILIC tisina
z

zak

pre oko 3 godine

@Nenad B. Trebao je da dosudi faul i žuti Milunoviću i šta onda?Da nije trebao dati i crveni?Da li bi TSC dao gol iz slobodnjaka?Naravno da ćeš reći da bi dali.
G

Gost999

pre oko 3 godine

za pantica smatram da je budala,al mi nije jasno da se samo dva puta pokaze diskutabilna situacija,a gol iz penala pa brat bratu 7 puta. samo mi je zao nas navijaca sto nam mazu oci na svakoj utakmici nije bitno ko igra i s kim igra. sportski pozdrav
p

pistic

pre oko 3 godine

pa sta je sporno
G

Gost999

pre oko 3 godine

da se prikaze kao u svakoj normalnoj ligi nekoliko puta iz razlicitih uglova,da se moze uraditi analiza,a ne ovako da se nagadja dal jeste ili nije i samo imamo tenzije
D

Dingo

pre oko 3 godine

Da li moze i jedan grobar da odgleda celu utakmicu ili procita neku vest od pocetka do kraja pa tek onda da ostavi komentar?
D

Definicija je prosta

pre oko 3 godine

Jedan grobar kao 20 bitova turskih konjenika
G

Gaženje

pre oko 3 godine

Jel sme ovo ovako prema srpskom Murinju zvanom Krstaja?
9

951357

pre oko 3 godine

Već ko zna koji put u nizu, pohvala za Zvezdine protivnike. TSC odigrao muški, jako, motivisano. Kapa dole za zalaganje. Ovo recimo Grobari neće moći da napišu jer se njihovi protivnici rekreiraju protiv njih. Inače, Đuro Zec mi se baš dopada kao igrač, bilo bi kul da nam se pridruži na kraju sezone :D Što se Zvezde tiče, slabo odigrana utakmica, ali na suvi kvalitet dobijena utakmica. Doduše, na ovako slabu igru dati 3 gola nije malo. Što se suđenja tiče, Elvis je imao 2 greške. Jedna je crveni Gajiću, jer je preporuka da se ne daje crveni kad se sudi penal, a i nije bio baš ne znam koliko jak faul da bi se dao crveni. Druga je to što nije svirao faul Milunovića nad Lukićem, ali je to kompenzovao faulom Pavkova u napadu minut kasnije koji nije bio. Što se Zvezdinog penala tiče, pošto će na to da kukaju gromade, penal je bio. I da nije hteo da ga svira, morao je, jer se Ivanić namestio ispred igrača TSCa u gol šansi, definicija penala. A to što je on ispao glup da dobije crveni, sam je kriv. Inače, Pavkov je pobednik totalni. Čovek da onakva dva gola, a onda ga Ben izbaci na prazan gol, samo da je gurne, i on je šibne 3m iznad gola. Sve u svemu, tenzije su visoke, pritisak je veliki, Zvezda pobeđuje ubedljivo i kad ne igra dobro, samo da nastavimo sa pobedama i dalje. A bunkeraši neka kukaju, jer se iz aviona vidi ko namešta utakmice a protiv koga svaki protivnik izgine na terenu.
J

J a d .i. B e d a

pre oko 3 godine

Fk OBILIC tisina
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

E prevazišao si sam sebe, Elvis kompenzovao nedosuđen prekršaj nad Lukićem od strane Milunovoća u kontri 4 na 2 faul Pavkova u napadu, uzgred Pavkovu je sviran ofsajd a ne faul, koji je bio. O penalu nad Ivanićem neću ni da polemišem, ali da je sudija direktno uticao na ishod utakmice, je jasno kao dan. A ti se i dalje bavi teorijama zavere i brani neodbranjivo, ako ti je tako lakše. Šta bi se krucokalno promenilo da se završilo nerešeno, ništa, ali je bitno pokazati silu i bahatost.
9

951357

pre oko 3 godine

@Nenad B. - Objektivan si kao Grobar :D Nisam rekao da je ista situacija, samo da je kompenzovao. Druga stvar je što kontakt sa Lukićem bio preblag i ovaj jedva dočekao da padne, i zato nije ni dobio faul. Ja bih mu makar svirnuo faul upravo zbog kontre. A ako misliš da ono nad Ivanićem nije penal, kreni da pratiš neki drugi sport. A da jeste uticao na rezultat, jeste, kada je totalno nepotrebno dao crveni Gajiću. Nema šta da ga pravdam, čovek dobro sudio. To što se vama ne sviđa rezultat, a nadali ste se da ćemo da kiksnemo, to je vaš problem.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Sam sebi skačeš u usta. Neka bude i po tvom da je pogrešio kod crvenog kartona za Gajića, onda ta kompenzacoja to su još dve greške i za tebe je to dobro suđenje. P.S. A o tvojoj zvezdaškoj objektivnosti sve je jasno kada kažeš da je bio blag prekršaj Milunovoća, a on povukao Likića sa leđa u kontri 4 na 2. To je prekršaj za žuti karton, ali tebi je to dobro suđenje. U ovakvoj Srbiji ništa iznenađujuće.
9

951357

pre oko 3 godine

@Nenad B. ako lepo pogledaš taj prekršaj, videćeš da ga nije povukao. Jeste stavio ruku na rame, a ovaj je odmah pao. Zato mu sudija nije ni svirao faul. Ja bih, ali razumem zašto nije. Tako da o povlačenju nema govora.
@

@Nenad B.

pre oko 3 godine

Iz svake tvoje rečenice izbija Željko Pantić. Kad ti je već idol, zašto se ne rukovodiš njegovim principima,. Na nekoj vašoj utakmici, na 0 0 je sviran penal za koji je i on rekao da nije bio i poveli ste 1 0. Ali pošto se utakmica završila 2 0, on je rekao da sudija nije uticao na to ko će pobediti. Isti je slučaj i ovde, čak i da nije bio penal, a jeste. Smešno je da za svaki Zvezdin penal kažete da nije bio, a za svaki Partizanov ili Zvezdinih protivnika bi dali i crveni uz penal.
K

Kragujevac City

pre oko 3 godine

Sto se ove utakmice tice,da je srece da su stalno ovako napete i tvrde a i da ne odmaraju igrace kada igraju sa Partizanom.Penal cist kao suza i za jedne i druge,crveni karton Gajica ispravan,zuti karton za igraca TSC-a takodje ispravan a posle je dobio drugi zuti zbog unosenja sudiji u lice i psovanja sto je takodje ispravno.Tako da ja razumem ocaj Zeksa i njegovih sledbenika.Sve ove prijateljske koje igraju su im dzaba jer razliku za Zvezdom ne smanjuau.Taj Partizan je sa Sadikom kao najboljim svojim igracem i Sumom gubio od Novog Pazara,Radnickog iz Nisa,Vojvodine.Kiksirali su protiv Metalca kada sa igracem vise nisu uspeli da pobede i sacuvaju prednost.Pokrali su Napredak u Krusevcu kada im je dosudjen nepostojeci penal i priznat gol nakon faula Lazara Markovica nad golman Napretka koji nakon njihovog duela lomi nogu,pobede Zlatibor u zadnjem minutu iz izmisljenog penala,za Macvu cist penal ne dosudjuje sudija pri rezultatu 0:0, protiv Backe pri rezultatu 2:1 za Partizan cist penal za Backu sudija ne dosudjuje u zadnjem minutu,ispadnu od poluamaterske ekipe Sarloe koja je trenutno 11-o plasirana ekipa u prvenstvu,na derbiju ih Zvezda nabije u 16 metara,branili se 80 minuta,ima period od devet minuta gde Partizan ne pipa loptu i onda odjednom Partizan bez Sadika, bez klasicnog napadaca postaje mala Barsa i vezuje 15 pobeda uz samo 2-3 primljena gola,protivnici odmaraju igrace,ne zele ili ne smeju da napadnu itd.Da nije smesno bilo bi zalosno.Najgore je ja mislim fudbalerima Partizana koji su prinudjeni da veruju u sopstvene lazi. Samo u Srbiji je moguce to vestacko odrzavanje u borbi za titulu. Jos gore je sto ljudi iz Zvezde cute na sve to, pocece da pricaju tek ako jednu ili dve utakmice kiksne.U emisiji Zvezdaski PRetres spomenuto je samo kako su od pocetka drugog dela protivnici sest puta igrali rukom,poneki cist gol ponisten kao na poslednjem mecu protiv Proletera itd.

Немања Земун

pre oko 3 godine

А није био фаул када је ТСЦ имао контру 3 на 2 када је повучен са леђа од стране Милуновића при резултату 1:1 ?
F

FK OBILIC

pre oko 3 godine

. i .
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Samo da te podsetim da je ovo izveštaj sa utakmice Zvezde, Partizan je igrao juče i preslišao Lalata, rutinski, sa pola snage. Raduj se ovakvoj pobedi, ako ti je tako lakše, ali nema potrebe da Partizan ubacuješ u tvoju bolesnu priču.
T

TJ

pre oko 3 godine

Sramotno sudjenje simovica. Tom nazovi sudiji bi trebalo dozivotno zabraniti da sudi zvanicnu utakmicu.
G

Gagi J.

pre oko 3 godine

A šta je to bilo sramotno??
D

Dominiraj

pre oko 3 godine

PONADALI SE BUNKERASI DA CE MO DA KIKSNEMO OD NJIHOVE FILIJALE U SENTI,SAD PLACU OD MUKE HAHA
G

Gost999

pre oko 3 godine

dokle vise!!!!!!!!!
:

:-)

pre oko 3 godine

Do titule :-) Ponadao si se, a?
K

Kupljena na buvljaku

pre oko 3 godine

Jaka vam titula hahahahahahahah
G

Gost999

pre oko 3 godine

iskreno naravno da jesam,igrali ste protiv jedne od boljih ekipa u prvenstvu tako da ako ovde niste prosuli bodove nevodim gde mozete. cestitke na tituli ako vas nije sromata sto bi Lola Smiljanic rekao
:

:-)

pre oko 3 godine

Čestitke i vama na tituli vicešampiona, naravno ako vas nije sramota.
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

Jeste sramota nas je sto ne igramo u Kalcu, nego u ligi gde ne postoji nijedna ekipa, koja bi mogla da igra bugarsku ligu.
G

Gost999

pre oko 3 godine

umesto kalca igrate kokeza ligu ili vrhovnog vodje gde ste nedodirljivi,nama vise budzeta ide za sendvice nego za bilo sta drugo
R

RizoTutin

pre oko 3 godine

Od koga?
H

Haos2121

pre oko 3 godine

Dugo ce se pricati o odluci za penal dosudjenim nad Ivanicem ali ne i crvenog kartona za Gajicu? I posle ovaj lastis boj i nas betting partner se hvale necim oko Zvezde. Smeh
G

GostKg

pre oko 3 godine

Sreća pa je i Stanković video da sa Nikolićem ništa ne može da dobije pa ga izvede na poluvremenu.
S

Sinergija

pre oko 3 godine

Ovaj Simović,pošto će mu sef u ćorku,što što pre da obezbedi prvaka svemira i Ping Pong lige da slučajno nešto po zlu ne krene.
A

A c a

pre oko 3 godine

Trenutno se ispituje veza predsednika Saveza i navijača Partizana. Nije on jedini koji će iza roštilja.
v

vladano79

pre oko 3 godine

Nikolić trenutno može samo Kangi kopačke da nosi...
b

bojank91

pre oko 3 godine

Istina je da za ovo nije morao da svira penal iako je bilo kontakta ali svakako je ovo više penal nego ono za Milan u BG-u. Iskreno malo je i glupo da da Gajiću crveni plus penal. Znamo da su instrukcije uefa da se taj paket ne servira. Da je bio i neki pogibeljni start pa i ajd... Generalno loše suđenje, mnogo grešaka na obe strane
S

Sekcija Lazarevac

pre oko 3 godine

Tako je bre zvezdo pokazi ovim grobarina gde im je mesto!baci bombu goni bandu preko izvora
d

deca do 15 godina

pre oko 3 godine

Dobijete Tsc i vi nas spominjete????? Kad vidim u komentarima kme kme prestajem da citam.Najbolji ste ,nema dileme. Ne vidim cemu pominjanje ludog Pantica,frakcija...I retko ko komentarise utakmice,igrace.Jel neko od vas gleda utakmice?

Pantelija

pre oko 3 godine

Novo pravilo u Lopovski Savez Srbije: ako vodjina mezimica dobije ocigledan crveni karton koji mora da se svira jer je i kamera usnimila, po hitnom postupku dati i protivniku crveni karton i penal za zvezdanaesterac IAKO KONTAKTA A KAMOLI PENALA NIJE BILO, a ako odbijes da postujes pravilo ide 10 meca ribanja po Zoni-Istok pa razmisljati o postupcima a rukovodstvu mezimice sa interpolove poternice obavezno poslati pismo izvinjenja uz obecanja da se ovo vise ponoviti nece. Cist lopovluk protiv Spartaka, pa proslo kolo Proleter izlazi sa 7 bonus igraca i prica se o nekoj magicnoj igri i nekoj magiji na precki i stativi a ljudi dosli po naredjenju turisticki sa decom AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Panticu ti li si, patis, e to je najsladje. Titulu mozete samo sanjati. Napred Zvezdo gazi!!!!!!!!!!

Delija

pre oko 3 godine

Smejes se na nervnoj bazi, kakav je bio penal za AC Milan ovo je penalčina, ajde narikačo još koji komentar copy Paste ;)
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Prvo poluvreme TSC tukao krvncki, trebali su dobiti najmanje 5 zutih i 2 ctvena kartona. Eto zasto se nismo videli, usli su zestoko a sudija to nije smirio, tako je bilo i na derbiju sa Partizanom kad su se napalili kao ovi danas, pa nas izlomili na terenu.
3

31 titula

pre oko 3 godine

Bas te zalim. Evo jos jednog primera gde nije bolest sve sto boli.

Pantelija

pre oko 3 godine

Novo pravilo u Lopovski Savez Srbije: ako vodjina mezimica dobije ocigledan crveni karton koji mora da se svira jer je i kamera usnimila, po hitnom postupku dati i protivniku crveni karton i penal za zvezdanaesterac IAKO KONTAKTA A KAMOLI PENALA NIJE BILO, a ako odbijes da postujes pravilo ide 10 meca ribanja po Zoni-Istok pa razmisljati o postupcima a rukovodstvu mezimice sa interpolove poternice obavezno poslati pismo izvinjenja uz obecanja da se ovo vise ponoviti nece. Cist lopovluk protiv Spartaka, pa proslo kolo Proleter izlazi sa 7 bonus igraca i prica se o nekoj magicnoj igri i nekoj magiji na precki i stativi a ljudi dosli po naredjenju turisticki sa decom AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
z

zak

pre oko 3 godine

E moj Pantelija, nije tebi lako.Ti uopšte nisi gledao utakmicu ali je bitno da si prokomentarisao penal za Zvezdu .
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Pantelija hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha... Statistika ne laze, na vasih dosudjenih 6 penala, nama se sudi jedan! Zato Pantelija, Kalcopolista ili kako god pssssstttttt...
3

31 titula

pre oko 3 godine

Samo za Panteliju . Ne placi duso
z

ziveo sarloa

pre oko 3 godine

posle spartaka razbismo jos jednu bunkerasku filijalu zvanu TSC,glodari na respiratoruma od muke!
Z

Zeznuli arkana

pre oko 3 godine

Hahahahahaha FK OBILIC tisina
G

Gugu Gigi

pre oko 3 godine

živeo "Milan"
g

glodari pacovi

pre oko 3 godine

Ziveo Sarloa.!.
L

Lens

pre oko 3 godine

Imate moj komentar danas na vest da je tsc jedini ostao duzan Stankovicu. Procitajte pa se javite da diskutujemo ahhaahahahaha to to to Salim se, svako normalan zna sta se radi, ali ona kontra 4 na 3, kad je Milunovic povukao Lukica, samo mi to nije jasno zasto i kako nije faul? Pozdrav do sledece zvizdine pobede a to je kolko sledece kolo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo a i ono tamo...
D

Daki...

pre oko 3 godine

malo si se zaneo u sva ona tamo kola u sredinu ubaci jedno, UPS Partizan, pa opet ono tamo ono tamo
L

Lens

pre oko 3 godine

Ahahahahahahahah to to to
Z

Zabrinut

pre oko 3 godine

Cudno je da zvezda godinama unazad osvaja titule u fudbalu i kosar ci,a konstatno napada Partizan da namesta i da mu drzava pomaze i?itd itd.....

Grobar jna

pre oko 3 godine

To je stara fora,napadas nekoga jel znas da imas Vucica i da ti on donosi titule i pumpa pare a ne zato sto vredis is to si zaradio trudom i znanjem.Tako je u celoj drzavi,sns ciganski teror!
B

Blade123

pre oko 3 godine

Još je čudnije da neko kuka kako mu ne dozvoljavaju da pobeđuje a sa onom kantom od tima veže 14 pobeda...
J

J a d n o

pre oko 3 godine

Ovo je definitivno novi FK OBILIC
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Pa zar nemaš oči? U šta gledaš kad igra Partizan?
9

951357

pre oko 3 godine

E moj ti, pa da ne nameštate, za sezonu bi bio katanac. Kvalitetom zaslužujete sredinu tabele, a ti se zapitaj zašto se u borbi za titulu i kako sa ovim kršem od ekipe ne primate golove i imate 14 vezanih pobeda.
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Tako je Partizan osvajao titule jedno 15 ak godina.. I, u kosarci i fudbalu, a nas napadali.. Jbg, sada se okrenulo sve. Na nasu stranu. Zato cuti i gledaj.. I mi smo isto tako gledali kao što rekoh 15 ak godina.. Pozdrav
Z

Zvek su naocare svaka cast

pre oko 3 godine

Grobar jna, pogledaj ti naocara kao Jelena Karleusa. Ili ipak Djordje David? Hmmm
G

Gost 333

pre oko 3 godine

Videli ste penal za milan u Bg,i var gledan i sve. Tako da oba penala cista.
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

A ponadali se glodari ali neće moći ove noći a neće ni sutra makar vi kukali do jutra!!
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Da li je moguće da se grobari još uvek lože na titulu?
S

SNS TITULA JE RESENA

pre oko 3 godine

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA SVAKA CAST
D

Današnji FK Obilic

pre oko 3 godine

Ovi su i arkana zeznuli
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Simovic samo bacio ljagu na zvezdinu cistu pobedu, Ni jednog ni drugog penala nije bilo. Zbog sramotnog njihovog penala, morao je da ga vrati na drugoj strani. I naravno sada ce narikace da pominju zvezdin penal zato sto je zvezda tada ponovo povela, a onaj prvi nikom nista. Mogao je da ne sudi ni jedno ni drugo, zvezda bi i dalje vodila sa 0:1, a ovako ispada da je pomogao zvezdi.
d

dmh

pre oko 3 godine

Da li je moguce da su nama svi bekovi u ekipi glupi kao tocak???? Tri bitne utakmice tri crvena, ja vas molim na leto bar jednog krstenog beka dovedite neka bude i stranac, ali ove panjeve je stvarno vise nemoguce gledat. A sto se tice sudjenja penal je cist bio, a crveni ne bi ni dobio da se nije sudiji uneo u lice
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Mole se navijaci TSC da se smire...
K

Kolumbija Ace nevolje

pre oko 3 godine

Čestitam zvezdi na tituli i sledeću sezonu... Čist kriminal u banana državi...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

A sad da vidimo čuveno plakanje Partizanovaca od 18:00 : Sudija kme, Kokeza kme, Penal kme, Sklanjalica kme, Crveni karton kme, KME KME KME Zvezda opet pobedila kmeeeee, kmeeeeeeeeee, kmeeeee Dokle be više, kmeeeee !!!!!!!!
G

Gugu Gigi

pre oko 3 godine

kmečaće te vi u stečaju.. polako... stižu teška vremena...
I

Istina boli

pre oko 3 godine

Sto zar nije tako??? Vi kukate da vas kradu i sve kao protv vas. Pricate da partizan pobedjuje iz penala pogledajte sebe, mene bi bilo sramota da se ulozi toliko para a da se u lugi ovako pobedjuje, sramota za nas fudbal i to velika. Nije problem biti bolji i uzeti titulu, uzmite je nekad posteno, ili ako kradete ne moj te ovako providno
O

Onyx

pre oko 3 godine

Pa ko kmeci na Partizanovom vestima pre svakog kola majko mila. Pa vi ste bre cudo. Jel te malo nije sram o necijem kmecenju da pises. I pustite price kako imamo krs tim, jer niste kompetentni o tome da pisete sa tim pogledom na stvari 'moja Zvezda najpostenija a Partizan sve go lopov do lopova'. Ti fazoni ni kod male dece vise ne pale
V

Volfgang Amadeus

pre oko 3 godine

Bravo za TSC odlicni su bili ali nije do njih.
O

Opet ja

pre oko 3 godine

je li bilo do njih kad su igrali sa petlicima protiv terorista? i jos poklonjali golove!
V

Volfgang Amadeus

pre oko 3 godine

Apsolutno prijatelju što god si ti pokušao nama da kažeš . Podržavam. Još jednom čestitam TSC-u odicni su bili ali je protivnik bio bolji. U kornerima naravno jer se to samo računa ili ipak ne? Ma ko će ga znati.
G

Goran D.

pre oko 3 godine

Mislim da
M

Mih44

pre oko 3 godine

Laku noć fudbale u ovoj zemlji.
P

PENALtizan

pre oko 3 godine

u pravu si,laku noc fudbalu u srbiji sve dok kokezine sudije redovno poklanjaju penale za PENALtizan!
9

951357

pre oko 3 godine

Pa to je trebalo još juče da kažeš
D

DZABA SVI POKUSAJI!

pre oko 3 godine

Sramotan crveni karton za Gajica. Kakav pokusaj destabilizacija ekipe, ali se ne damo!! Inace za ovaj penal (koji je cist kao suza svima, samo grobarima nije jer je tako vjerovatno rekao Zeljko Pantic) mozemo ocekivati 3 za Natka u njihovom stilu, kad pocne ili se lomi utakmica. Placite i trebate za koga navijate. Drzava cela zna da je uska veza grobar i Kokeza!
s

sabbb

pre oko 3 godine

samo se sjetite izuvanja nece mihajlovica u derbiju,pada na pertle ptotiv zemuna, radonjica protiv vojvodine iza gol linije,povlacenja ovog vec sada starog igraca spidija...
S

Sav, nastavi ili je dovoljno ovo?

pre oko 3 godine

Sabb, nastavi niz... Pa kaze: Jojic svirao sam sebi penal, necu dalje jer je ovo jedini slucaj u fudbalu ikada i nikad se nece ponoviti vjerovatno.
D

Dragoljub KG

pre oko 3 godine

Hvala Simovicu sto nas je pogurao do pobede.
!

!!!

pre oko 3 godine

Kukaj grobarcicu kukaj!
D

Dingo

pre oko 3 godine

Prvo odgledaj utakmicu pa onda komentarisi
G

Gostbaha

pre oko 3 godine

Lopovi sram vas bilo
9

951357

pre oko 3 godine

Partizan je igrao juče
L

Lopovizan

pre oko 3 godine

koji lopovi,mislis na one iz bunkera?

Никола Грубнић

pre oko 3 godine

Gipsy job

07.08.16

pre oko 3 godine

Taman se poradovali navijaci gromade,ali su sada opet u "nevolji".Sto se njih tice,euforija nakon crvenog Gajicu i penala,ali onda,kuknjava i plac kada je nama sviran penal.Kriterijum sudije kod oba penala je bio isti,apsolutno nema dileme.Pominju neki,u ocaju Uefu,Strazbur i slicno...Kao prvo,vi ste prvi koji kukaju na Uefu i Ceferina,a sad ga zovete u pomoc???Drugo,da ste vi sigurni u te vase zalopojke,prvi bi pozvali Uefu,Lozanu,Strazbur,ali ,em niste sigurni u vasu gebelsovstinu,em znate da bi Uefa vrlo lako ispitala,a mozda i dokazala sta se sve muti i sta se sve mutilo na lavoru vojnom,u bunkeru.Sami znate kakvi ste,pa to zvanje Uefe u pomoc je samo vapaj "nevoljnika".Rekoh ja danas,da vam dzabe sve vase serije pobeda,Evropa pokazuje gde je ko.Vi jedva sa Sfintulom,koji ima -21 u njihovom prvenstvu,izgubite od Sarlroe koja je 11-ta,a mi zamalo izbacismo Milan.Pa vi vidite.I plus,dve LS,dve LE,tako da nama namestanje zaista ne treba.A ako mislite da je suidja namestio,pa postoje drugi nacini,da namesti tako sto ce da bude 2:0 za nas,a ne da svira penal i daje crveni nasem igracu.Tad vam je Simovic bio super suidja,a sad ne valja.To je taj vas selektivni pogled na svet.Jedva cekam Z.P da se pojavi na yt,da se smejem toj sveopstoj gebelsovstini,kukanju,plakanju itd.Sto se meca tice,prvo poluvreme bacili niz vetar,ali ne moze se uvek lepo,atraktivno.U nastavku se videlo koliko Kanga znaci,koliko je Pavkov potreban,i koliko smo zaista jaci od ostatka lige,cim malo dodamo gas,rutinski zavrsavamo.Navijaci gromade nek kukaju,ionako samo to rade poslednjih 4 godine,tako da smo navikli.Cestitke Zvezdi,koliko god neki pravili serije pobeda,i mi cemo,jer nam se moze,jer smo najjaci.Bravo Zvezdo!!!
G

Gosti

pre oko 3 godine

Jesi li cuo za novo pravilo uefe koje vazi od sledece sezone? Kaze ovako, ako je rezultat neresen nema vise pravilo gola u gostima nego se korneri racunaju. Jbt pa Zvezda sledece godine ide po titulu LŠ baš ste sila. Idi bre takvih kao sto si ti stide se tvoji Zvezdasi.
J

J a d n o

pre oko 3 godine

FK Obikic tisina
@

@CZ

pre oko 3 godine

A kako je to CZ, dosla do grupne faze LE? U Tirani,nadigrana, domaci propustili 4 zicera. Ispali iz kvalifikacija za LS, od cuvenog velikana sa Kipra, Omonke, ili tako nesto. U plej of rundi, protiv jednog amaterskog "BABY" kluba, zvanog ARARAT, starog nepune 3 godine, osramotili srpski fudbal igrajuci zadnjih 25 minuta klasicni bunker, valjajuci se po terenu i nabijajuci loptu na prazne tribine, braneci nesportskim metodama, minimalno vodjstvo i uprkos tome ovi amateri iz Azerbejdjana, promasise 2 zicera za pobedu. PS. A da sramota i bruka CZ, budu jos veca taj amaterski klub zbog ratnog stanja, u svojoj zemlji nije ni trenirao poslednjih 5 dana, pred utakmicu koju je morao igrati van svoje zemlje, mada je po UEFA, rasporedu trebao biti domacin u svojoj zemlji. Vidim pominjes Milan, a ne pominjes pisanje italijanskih medija i izjave tamosnjih fudbalskih strucnjaka da CZ po svom prikazanom kvalitetu zadovoljava vrednost klubova njihove SERIJE B. Sto se tice tvog hvalospeva kako je CZ, igrala 2X LS i 2 X LE nista sporno tu se trebaju dodati jos 2 LE sto je ukupno 6 grupnih faza. Ali Partizan, je u tom segmentu jos neprikosnoven sa svojih 11 grupnih faza 2 X LS i 9 X LE i naravno sa 1/8 finala LE i sa 5 osvojenih bodova u nokaut fazi.
D

Dil

pre oko 3 godine

Gde sme zvezda da izgubi ahahah...
C

Cz

pre oko 3 godine

Pa prije nedelju dana ostadosmo neporazeni protiv tima od 300 miliona plus u 2 utakmice ali ocete vi da nam opet mutljavinama vasim uzimate titule ? Ne moze. A sa vama se svi sprdali do januara i sad odjednom 15 pobjeda za redom i to je sve normalno ? More ....
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Zagrepcani nada poslednja umire hahahahahahahahah
J

J a d n o

pre oko 3 godine

Hahahaha fk obilic
Л

Лукаку98

pre oko 3 godine

Победа за титулу! Браво, Звездо! Гази!
J

J a d n o

pre oko 3 godine

Ne treba vam plaćena titula? Tako ste pevali kada ste bili treći na tabeli, a sada vam treba plaćena titula? Obraz djon kao i celom loptaskom savezu, jer ovo nije fudbalsko takmičenje ovo je loptaskom prvenstvo
@

@j a d n o

pre oko 3 godine

Je li to bilo onda kada su grobaro imali barjak "tole alkapone" ?

Jeste

pre oko 3 godine

Zvezda se namcuila posteno u Senti ali na kraju posteno dobila( u odnosu na partizan kad je Tsc igrao bez 5 standardih igraca) .Penal za Tsc bio,penal za Zvezdu bio,necemo da se lazemo jer se i za manje startove svirao penal,a to sto je kapiten Tsc-a nevaspitan,prost i drzak (svako je mogao da procita sa usana sta je rekao),trebao je da dobije crveni.Ali ne brinite braco zvezdasi,sad ce ludi Zex i manjina u crnom da nam objasni kako je sudija pokrao Tsc i pogurao Zvezdu,a oni evo vec 15 meceva igraju posteno i sve dobijaju posteno,sta reci kad je ludi Zex sam priznao u emisiji i napao ih kako je mec sa Indjijom namesten,sta vise reci.Koliko smo samo pokradeni u ovih nekoliko kola,penali,ofsajdi,faulovi,prekidanje kontra napada,koliko samo steta na stranu Zvezde i za koliko golova je samo skracena Zvezda zbog sudijskih odluka.Icice opet na silu da osvoje titulu kao pre nekoliko godina,to svako treba da zna,ne treba da se pada na njihove provokacije i na njihova spinovanja,ne treba opet dozvoliti da se desi takva kradja!
J

J a d n o

pre oko 3 godine

Tisina fk OBILIC