Komentari na vest

Zvezda odbranom plaši Bragu: Golmani nesavladani 442 minuta

D

Dingo

pre preko 2 godine

Samo da ne uradimo po obicaju harakiri a to je crveni karton,penal ili autogol
P

PAŽNJA PAŽNJA

pre preko 2 godine

Zvezda je poslednje dve sezone u minusu 20 miliona evra. Budžet je oko 25 miliona, a prihodi oko 15 miliona. Ako se na to doda da su potrošene pare od dve LŠ i par solidno prodajnih igrača, na razne La Prevare, i drp kombinacije. Dodje se do toga da je dug najmanje porastao za 30 miliona evra predhodnih par godina. Upravu je Tvorza kada je rekao da će Univerziteti izučavati njegov rad u Zvezdi. Izučavaće i pitati se kako je moguće da neko ko je igrao dve LŠ i sada treća LE, napravi dug 30 i kusur miliona evra. Izučavaće Univerziteti kako je moguće da posle pet godina Evrope, ne mogu ni jednog igrača da prodaju preko 1.5 miliona,čak uopšte ne mogu da prodaju. Pa se posle nadju ovde Botovi da pametuju, kao onaj NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA, Gospodin Terzić ono, Gospodin Terzić ovo, Gospodin Terzić U INAT DUŠMANIMA. Ili onaj FAMILIJA, što se ponavlja, jedno isto kao pokvarena ploča. E Rodjaci naša Familija Zvezda tone, a mnogi to ne vide.
D

Dejan galenika

pre preko 2 godine

Kako lozacki teskt a fasovace 3 komada u mrezi.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Srnića na desnog beka i ubićeš ih !!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
C

Czz

pre preko 2 godine

Sjutra je na ispitu trener i niko drugi. Imas sve u ekipi i protivnika koji nije bajern nego kvalitetom malo iznad nas. Moraju da nas pobijede, imas visinu u napadu, malo brzine fali ali takticki mozes da postavis savrsen mec i dobro namucis bragu. Sve je na treneru pa da opet budes ponosan na momke sa razlogom. Citava sezona staje u ovaj mec pa se pokazi
G

Gost357

pre preko 2 godine

Боље да играмо Лигу Конференције јер можемо одиграти још које коло више на пролеће. Шта нам вреди једно коло Купа УЕФА и већи новци кад ће они завршити зна се где и у чије џепове. Од тих куп УЕФА пара опет ће се довести неки Ришаиро, Кањас, Ван Ла Пара и сл и нико неће одговарати.
B

BRAVO

pre preko 2 godine

BRAVO 👏👏👏👏👏👏👏
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

Ovim naslovom mozete samo da date nadu klincima koji se loze.Iole ozbiljniji pratilac zvezde i fudbala u Srbiji zna da ce zvezda primiti dva i vise gola. Sportski pozdrav.
f

fusbaler

pre preko 2 godine

od čega će braga da se plasi, mi sami sebi damo gol na greskama
K

Kemp

pre preko 2 godine

Dobro je više sa nekim nadrealnim izjavama, šta god da urade momci ja ću biti uz ekipu. Zvezda je napravila mnoge dobre stvari u LE, stvarno nema šta da se zamjera, ja opet vjerujem i da ćemo igrati X u Bragi, tako da i to nam odgovara... Uglavnom kako kod da bude, uz Zvezdu sam !
S

Santjago

pre preko 2 godine

Bezite bre baksuzi dosadni novinarski.Protiv Mitilanda ste pisali o neosvojivoj tvrdjavi pa .............Sad pisete nismo primili gol......jel bas sve morate da izbaksuzirate mocarte.
T

Torima

pre preko 2 godine

U pravu si sve...uvek kad se Darjan poziva ne neku nazovi tradiciju ili statistiku baš smo lepo prolazili
d

djolereject

pre preko 2 godine

Čovek koji napiše: "Teško da u ravnu sa Bragom može da stane i moldavski Šerif, uz veliko poštovanje za moldavski klub koji je osvojio sedam bodova u Ligi šampiona. I to u vrlo delikatnoj grupi." jednostavno nije psihički zdrav. To poređenje bi moralo da nosi zabranu javnog govora u trajanju od 6 meseci, dok se autor ne oporavi.
С

Спарта

pre preko 2 godine

Брате, још те нема на овој објави. Јави се ако је све ок, у инат душманима. Не може ни сендвич да се заради ако до 12 спаваш.
G

Gost544

pre preko 2 godine

Sta god bilo sutra pruzite Stankovicu I ekipi podršku potrebna je. Vec smo izborili proleće u evropi a prvenstvo je daleko veći prioritet od imena Evropskog takmicenja.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Значи формација 5 2 2 1. На 0 0.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Opet komentarisu glodari, isti oni koji su e 10 tak dana izgubili od flore i faune, axaxaxaxaxxaax.... Idemo Zvezdo, samo borba pa kako god da se zavrsi uvek cemo biti uz vas
Ж

Жваљо

pre preko 2 godine

Зато су примили у Сурдулици 2 комада, нису 'тели да се склоне на њи'овој ливади. У португалској селендри Браги ће проћи још горе.
O

Orao

pre preko 2 godine

Da se ponovi igra kao protiv Milana u Milanu!!!!
Z

Zvezdas!!

pre preko 2 godine

Ako gledate realno, mnogo je vaznije da se polusezona zavrsi uspesno u domacoj ligi nego sto je ova utakmica vazna..... Treba dati podrsku momcima sta god bilo sutra.
N

Njemac

pre preko 2 godine

Zasto ste toliko negativni aman ljudi. Sta bude bilo bice, ako prodjemo dalje super - ako ne idemo u nize takmicenje da osvojimo ono takmicenje gde glodari grupu nmg prodju sa faunama i florama
A

Auuu covece

pre preko 2 godine

Zamisli grobar si , a svoj zivot posvecujes lupanjem minusa na pro zvezaske komentare... Koji je to tuzan zivot
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Da, sigurno im se gace tresu od "celicne" (kako bi braca Kinezi rekli) zvezdine odbrane...Linijas golman koji u zivotu nije istrcao sa gol linije, i koji ispucava lopte uvek u noge protivniku, plus 3 kiksare i sporaca, izuzev jedino Dragovica koji je zalutao u Zvezdu. Na zalost, imacemo sutra priliku da vidimo tu "strasnu" odbranu na delu, i ako ne bude petarda, da pevamo od srece.
К

Кенгур

pre preko 2 godine

није примио гол 442 минута..Јесте,ал на Вождовцу...
Z

Zvezdas...

pre preko 2 godine

Odbrana nam je gori deo tima... Bilo bi cudo da ne primimo gol...
m

milos obiliic

pre preko 2 godine

Na zvezdinoj strani je to sto je prva na tabeli! a tu ce i ostati... Jer ti veliki si klub i ne igraš na bod...
1

1-1

pre preko 2 godine

Iz 1-1
K

Koeficijent

pre preko 2 godine

Ta strašna odbrana i Borhan će primiti 3 komada u pp. Pišete o odbrani u linglong a to je merilo ničega.
9

951357

pre preko 2 godine

Pišu oni i o Partizanu koji melje u Linglongu, a to je, kao što kažeš, merilo ničega. Pokazala Flora.
J

JaM

pre preko 2 godine

Znači da očekujemo laganih 3-4 gola u Zvezdinoj mreži, s obzirom da se vaša poslednja prognoza sa "neosvojivom tvđavom" pred Midtjylland završila tragično.
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Nece biti lako jer Braga na domacem terenu igra bas dobro tu moze da pobedi i Sporting,Porto,Benfiku ali mislim da Zvezda moze do pobede tako da napred komsije.Ako Zvezda prodje kao prva a Braga zavrsi kao treca Zvezda treba da kao pojacanje dovede njihovog brazilca.
D

Delija RS

pre preko 2 godine

Samo hrabro ali i pametno. Poljeće u Evropi je u džepu ali Zvezda je velika jer je najbolja kad je najteže. Za slavu i čast imena Crvene Zvezde, naprijed!
9

951357

pre preko 2 godine

To je kao kad komentatori na TV kažu "taj i taj igrač nije dao gol 5 godina" i on 5 minuta nakon toga da gol. Tako i sad, ptizza zlosutnizza priziva gol Brage. Kao što rekoh, imamo za šta da se borimo. Pobeda, a možda i nerešeno nas vode u osminu finala LE, tako da bi bilo odlično da tu i završimo. Sa druge strane, čak i da izgubimo i odemo u LK nije tragedija. Sve u svemu, imaćemo verovatno teškog protivnika na proleće. Bitno je da stanemo iza ovih momaka i podržimo ih, šta god da se desi sutra. Tako da, bravo momci! I srećno!