Komentari na vest

Zvezda, Partizan, Vojvodina i Čukarički idu u Evropu

N

Nekac035

pre oko 3 godine

Realno Zvezda ako se ne pojaca nema sta da trazi u Ls bolje je u Le. Ostali daj Boze da udju u ovu KL jer bez obzira ko za koga navija lepo je i dobro je za nas fudbal da imamo sto vise ekipa u evropi.
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Sad da su pametni odredjeni ljudi, pa da se i Vosa i Čuka pojacaju na leto sto više kako bi probali uci u LK ...
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Vuc-Ti ne znaš kad je uveden uefa koeficijent,45 sigurno nije,proveri pa se vrati sa informacijama.
S

Slunto

pre oko 3 godine

Bilo kako bilo bice ovo za patlidzan prevelik zalogaj.
I

Ih

pre oko 3 godine

Cudo ce neko napraviti a makse

Aha

pre oko 3 godine

Vidim ja da ce i ove sezone samo Zvezda da donosi bodove Srbiji,mozda ce i manjina da udje u grupnu fazu Radosa Bajica ako ne naleti opet na neki Sarloa,Samrok,Artimediju,Petah Tikvu,Tun....
G

Grobarski Buldog

pre oko 3 godine

A ko je donesio prethodnih 15 god, dok je tvoj klub tad bio u Boljevcima?
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Aha-Nemoj samo da nalete slučajno na velikane CSKA Kijev,Slovan Liberec,Levadiju,Kairat,Černomorec itd....
V

Vuc

pre oko 3 godine

Grobarski Buldog@ A ko je donosio bodove od 1945 do 1995? Partizan sigurno nije jer je ispadao u 1 kolima Kupa UEFA. Zvezda ima proleca koliko Partizan,Hajduk i Dinamo zajedno. Zvezda ima 17 UEFA zavrsnica a Partizan 2. Zvezda je 50 godina vukla fudbal ovde.

Aha

pre oko 3 godine

@ Vuc Ma oni vukli fudbal 10 godina i sad kad da vukli 100,to ti je to licemerstvo. A i u njihovoj dominaciji nasom ligom u vreme prepostenog Toleta,ispadali su od konobara,primali petardu od PETah Tikve,u LS zadnje mesto sa 0 bodova,a pogledaj sta mi radimo u Evropi sa nasom dominacijom,ne moze niko da na pobedi u kvalifikacija 3 god,prolazi grupe LE i igramo proleca,pobedjujemo velikane i igramo egal sa njima,pobedjujemo prvaka Evrope i Sveta,osvojili smo najvise bodova od Srpskih klubova u LS u LE,stigli do 50 mesta na Uefa listi,kraj.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Botino u tim kvalifikacijama vi ste za jednu godinu potrosili para onoliko koliko mi dugujemo sa sve Gazpromom i drzavom iza sebe a tu titulu ne bi videli da zapravo neko sme da se odvazi i uzme vam bar jedan bod!Koje ste bodovi skupljali 11 uzastopnih godina?Kad vi budete igrali protiv ekipe u kojoj su Zeremi Matje,Braten i Zinjak samo sa svojom skolom bez potrosenog centa onda mozes da se javis,kada Sahtjor i Braga od prvog tima Arsenala a ne nekih rezervista popiju 6 golova a Partizan tri onda mozes da se javis uz podsecanje da bez 6 golova niste utakmicu zavrsavali,Partizan pobedi Sahtjor u grupi Lige Evrope koji je osvojio takmicenje,Partizan igra protiv Klub Briza,Partizan igra protiv Genka a ne da mu je Spartak Trnava najjaci protivnik,dok su neke ozbiljnije ekipe igrale kvalifikacije vi ste se igrali otpisivanja dugova i zapisavanja u vreme kada je Makis aktuelan.Srama nemate botovi!Partizan za tih 6 godina nije milion potrosio a vi ste za jedan,ej jedan samo prelazni rok za tu evropu potrosili sa sve platama 30 i licno vam se onaj sa poternice hvalio time tako da ucuti i prestani da se blamiras botino jer ste pokrali one Ruse inace ko zna kada bi opet lili onako suze radosnice jer ste 11 godina hranili kokoske dok smo mi igrali fudbal po grupama gotovo svake godine a cak i sada kada ne smete bod da ispustite u prvenstvu mi bar svake druge godine igramo fudbal a vi ste onda igrali za usi oko bandere a trebalo je sa dugom od 60 000 000 da ne postojite!Banke otpisivale dugove,Tole Grobar vam davao lazne licence,menjali svake godine po 30 igraca,zasto ne prodate bar nekoga galaktikosi?

Aha

pre oko 3 godine

@ Vini Gogniti Koliki ste vi kompleksasi da to nije vidjeno nigde,samo kad ste vi dominirali,osvajali,igrali Evropu,samo te godine racunate,racunate sta vama odgovara,brojite stative,precke,driblinge,slavite remije.Samo cu ti reci 31 Titula, 24 Kupa, 1 Kup Sampiona, 1 Interkontinentalni Kup, 2 Mitropa Kupa, i jos mnogo trofeja po takmicenjima u Evropi i Svetu,vise proleca u Evropi nego partizai,Hajduk i Dinamo zajedno,vise pobedjenih velikana u Evropi,mnogo vise,6 godina nas niste dobili u Derbiju u 21 veku,18 godina na Mari,nemam vise sta da se raspravljam sa tobom,BARI,TOKIO,kraj!
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Pominjanjem ukradenim titulama odnosno brojem koji racunas i ukradenim imenom stadiona si mi zapravo rekao sve.Ceo vas zivot je lopovluk
O

Ojsa

pre oko 3 godine

E Vini vratite drzavi i vojsci njen stadion,pa napravite svoj,zahvalite drzavi na Zemunelu koji ste dobili na poklon usled najvece krize u zemlji , i vratite Sajberove titule (2) koje ste dobili na poklon.