Komentari na vest

Zvezda posle 39 godina juri 1:2, do sada nije bilo mnogo uspeha

R

Radamelo

pre gotovo 3 godine

Jos jednom cu da ti odgovorim i veruj mi vise mi ne pada na pamet s tobom da vodim neku polemiku, kao sto su ti vec napisali ta astana koju ste demolirali imala zavrsenu sezonu vec uveliko al ok svaka cast... nego i tad niste grupu prosli... a sad ako ti mislis da je isto igrati u julu i oktobru utakmice sto se tice forme onda opet nemam sta da ti kazem... al vidi zapamti zvezda ce i ove sezone biti jedini nas predstavnik u evropi.
B

Blef

pre gotovo 3 godine

Ne vidim da je iko primijetio kakva je formacija juče bila, odnosno uloge Rodića i Ivanića. Kada je Zvezda imala loptu, formacija je bila 3-4-2-1, Rodić kao lijevi štoper (nije prelazio polovinu terena, osim kad se, izgleda, na svoju ruku ubacio u napad kad smo postigli gol i tako napravio višak), dok je Ivanić držao lijevu stranu, kao Gajić desnu. Kada je imao Kairat loptu, formacija je prelazila u 4-2-3-1, Rodić na lijevom beku, a Ivanić u sredini. Dakle, obojica neupotrebljivi u napadu. Vratite utakmicu, pogledajte.
P

POBEDA

pre gotovo 3 godine

sa 3:0 i nema problema
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Igra juce nije bila neka, ali nisam ni ocekivao nesto lepu. Razlog je jasan, ekipa tek ulazi u formu, nenormalno je da se u prvoj utakmici bude u top formi. Ocigledno je da fali napadac kao Falcineli, Dioni se juce nije video, a videcemo da li i koliko vredi uskoro. Drugi gol Kairata je slucajan, igrac napucava loptu da bi sprecio kontru, a ona srecno dolazi do Banjka koji na ivici ofsajda sutira u gol. Kada Katai vise nije mogao, ocekivao sam pre Falka nego Bakajoka. Ono sto je juce falilo Zvezdi je vece angazovanje Gajica, kad god je dobijao loptu nije imao hrabrosti da krene i centrira, nego je uvek vracao. Sanogo i Krsticic su po meni odigrali sasvim dobro, iako su kritikovani. Slabo su odigrali Ivanic i Ben. Sve u svemu, Zvezda je daleko bolja, ali su ovi trenutno snazniji. Vec za nedelju dana bi mogla i trebala da bude druga prica.
G

GnsNS

pre gotovo 3 godine

Kazes ekipa nije u formi a ta ista ekipa je bila prosče sezone. Nema forme propadaju. To je trenutna forma.
z

zak

pre gotovo 3 godine

Deki protiv Mladosti treba da izvede sastav koji će igrati u revanšu sem jednog bonusa.Po meni sastav Bojan, Bakajoko (Gajić) , Rodić ,Degenek,Dragović,Petrović, Daleko,Kanga,Dioni,Ivanić, Katai bi trebao igrati protiv Mladosti , a isti i protiv Kairata, eventualno, umjesto Njegoša Sanogo.Vjeruje mu prolazak dalje, pa nije to neki nedostižan rezultat .

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@Radamelo mi smo sampiona Kazahstana demolirali! Astana je bila u pitanju, samo tada je po vama ta liga bila egzoticna, Astana skup slosera, konobara i masinbravara! A sada, u jeeee, kazahstanski fudbal u ekspanziji bas kao i 2015! Kazu meni delije u klajdzi 2015 kada ih je isti protivnik deklasirao, znas Kalčino, Kairat je to...ja rekoh NE ZNAM! Pa kako ne znas, Kairat! Rekoh NIKAD CUO NITI IH VIDEO U GRUPNOJ FAZI NEKOG EVROPSKOG TAKMIČENJA! Astana je za razliku od ovih bila redovan ucesnik LS! Tako da delije moje drage, pokrijte se usranim ponjavama i zavucite se u misiju rupu!
b

bojank911

pre gotovo 3 godine

pa da,sad ce da ispadne da je Astana jača od Liverpula
9

951357

pre gotovo 3 godine

To ona Astana koja je jurila titulu u prvenstvu pa joj LE nije bila bitna? Ili ona Astana kojoj se prvenstvo završilo mesec dana pre utakmice, pa došli da odrade? Ona Astana kojoj je Dinamo Brest spakovao 6 komada? Ona Astana koju je jedna Budućnost iz Podgorice izbacila, i to na njihovom terenu? Ona Astana koja je bila iza Kairata? Ta Astana?
G

Gost 011

pre gotovo 3 godine

Ona Astana koja je pobedjivala BATE Borisov,izlazila bez poraza protiv Atletiko Madrida,Galatasaraja,Benfike koju su umalo i pobedili,Viljareala,ona Astana koja je vaseg gospodina Rajka izbusila sa 4:0,ona Astana koja je ubedljivo najbolja u svom prvenstvu,ona Astana koja je kod kuce retko gubila utakmice u evropi a i u prvenstvu,ona Astana koja u evropi ima vise izdanja nego nikad jaci Kairat Almati,ona Astana koja je u evropskim kupovima na svom terenu imala niz od preko 17 meceva bez poraza,ona Astana koja je igrala u evropi dok ste vi plakali u rupi od srece kada ste usli nakon 11 godina,e ta Astana!
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost011 - nekad bilo sad se pripoveda. Ovo što sam ja napisao se desilo u poslednje 2 sezone.
G

Gost 011

pre gotovo 3 godine

Nekad zvezda bila prvak evrope,sad se propoveda,jel da?Samo sta odgovara botovima,lepo si izudarao i minuse,nadam se da te ne bole prsti da ces imati snage i veceras posle utakmice da mlatis po tastaturi
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Samo potpuni fudbalski diletant ne vidi u cemu je juce bio problem i zbog cega je Zvezda delovala onako jadno na terenu...razlog lezi u 3 kljucna igraca od kojih zavisi kako ce zvezda izgledati - Kanga, koji MORA da bude u startnih 11 i da igra do kraja. Katai koji kao da je zaboravio kako se igra fudbal i Ivanic koji je vracen na stara (milojeviceva) podesavanja...naravno i igranje Degeneka bi mnogo doprinelo u odbrani, ali to nije kljucno. Pristup igri mora biti sa vise zelje i trcanja. Imao bih mnogo toga da zamerim i kapitenu, ali o njemu nekom drugom prilikom.
g

gulla

pre gotovo 3 godine

Moj najjaci utisak je onaj trk Borjana prema sudiji,kad ono nigde Simovica,Pipera,Nikolica,Lukica itd,nego neki stranac koji nije dobio nikakva uputstva kako treba suditi Zvezdi.
b

bojank93

pre gotovo 3 godine

Možda je Ben trebalo da uhvati loptu i dosudi penal
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ljudi zasto odmah terate Stankovica? Pa prosle sezone smo igrali dobar fudbal.. Uvek smo lose pocinjali kvalifikacije, cak u prvom krugu smo se mucili i jedva prolazili a posle je sve islo lakse.. Slazem se da mrkela i terzic nemaju pojma, tacnije ovaj drugi zna dobro sta radi za svoj dzep ali svako ko je barem igrao Managera zna da je pametnije raskinuti ugovore sa igracima na koje se ne racuna.. Eto na primer, Milunovic je mogao da produzi ugovor da smo se resili vukanovica gobeljica, samo jednog igraca.. Gobeljic ima pola miliona platu, gde mi zivimo
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Isti "ljudi" stavljaju 80 minusa na ovaj komentar, isti "ljudi" stavljaju 80 minusa kao i na stranici gde Sam Partizanu poželeo sreću večeras protiv Slovaka.Prpvidni jadnici. Na ovom prostoru je je uvek bilo ulizica i gmizavaca koji će za jedan sendvič sa parizerom da urade svo što im gospodar kaže,,,,,,, Ja svoju pripadnost Zvezdi nikad nisam niti ću, dokazivao mržnjom prema Partizanu, za to je zadužen pristojan broj ulizica i beskičmenjaka, NITI ME NJIHOVI BEDNI I SMRDLJIVI MINUSI OBESHRABRUJU I KOLEBAJU. ...... zapamtite da Vaš gazda i sad jede biftek na žaru, a Vi ćete samo da pokupite mrvice i neoglodane kosti sa njegovog tanjira plus dva kolutića parizera.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 3 godine

Svi spominju Kangu a sto su svi zaboravili Veljka Nikolica??? On je bio clan prve postave kao sto je i Degenek bio clan prve postave, zasto su ga svi zaboravili od trenera do navijaca?
X

XD

pre gotovo 3 godine

Ljudi, ova ekipa je jača od kairata više nego duplo. Tu vam nije kriv ni Terzić ni Mrkela, njih možemo da krivimo kada naiđemo na jačeg. Deki je zabranio ljudim da igraju fudbal. Prošle godine nas je njegovo "polako, polako" izbacilo protiv slabije Omonije. Čim se neko zatrči on urla na njega da se smiri, tako se ne igra. Juče je deset puta ponovio pre utakmice "ovo je tek prvo poluvreme niko neće ni proći ni ispasti večeras" što je bio jasan pokazatelj da će se braniti i čekati revanš. Sramota je braniti se protiv onakve ekipe, ali, sva krivica je na njemu. Da se revanš igra pred publikom verovatno bi smo prošli, ovako.... Plašim se da će i u revanšu da viče "polako" i da čeka 80. minut da napadne a ako damo gol, bunker i čekanje penala, jbg, čovek karijeru proveo u od 0 do 1 kalco ligi.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Da li ste shavatili da C zvezda nema toliki jak tim za koji ste mislili da je posle Barija najaci, bez obzira koja je utakmica po redu vi ste ceo tim skoro zadrzali nisu bili veliki rezovi...Ja bih vole da su Partizan i Zvezda prejaki, da nas se pola evrope plase, ali to nije noguce bar ne za sada, sa Vladanom Milijevicem ste mnogo bolje igrali, u smislu da ste bolje izgledali.na terenu, pre svega kolektivno gde je bilo hemije medju igracima, gde je u jucerasnjoj utakmici bas to nedostajalo...
S

Saleks

pre gotovo 3 godine

Jednostavno je ako Dejan Stanković ne smiri svoje ego, i ne stavi Zvezdu ispred svog ega, Zvezda će ispasti, igrači poput Kange, Falka i Degeneka, ne mogu da sede na klupi.
K

Kotez

pre gotovo 3 godine

Sve mi je jasno, ali zasto Bakajoko u 65.min na mesto Kataia a ne Falko? Sto se Degeneka tice, Rasa Pankov je juce odigrao sasvim solidno, iako vise volim Degeneka, Pankov je juce najmanji problem bio. Igrati sa Pavkovom u spicu a ceo mec bez krstenog centarsuta..? Ako su Nikolic, i Petrovic na klupi, postujem Dekijevu odluku, ali onda ih prodajte.
d

dottore

pre gotovo 3 godine

Oba gola Kairata su pala sa strane Pankova.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Zvezdin najbolji tim od Barija kako jedan reče sastavljen je od igrača koji ne mogu nigde da se prodaju, koji nisu postigli gol u prve dve zvanične utakmice, koji nisu uputili jedan upotrebljiv centaršut tokom cele utakmice protiv Kairata. Uz sve to Stanković je potpuno diletantski vodio utakmicu. Trener može da pogreši sa izborom igrača ali mora da vidi u kom pravcu se razvija igra i šta je potrebno da bi se situacija promenila. Ako je kec u rukavu trebalo da bude Bakajoko na levoj strani onda je Zvezda u ozbiljnom problemu. Postavlja se i pitanje šta je značila utakmica protiv Šturma? Jer na generalnoj probi bi trebalo da izađe onaj sastav koji je projektovan za startnih jedanaest i taktikom koja se uigravala tokom priprema. I onda jedan sastav protiv Šturma, drugi protiv Vojvodine i treći protiv Kairata. Pri čemu se pretumbacije vrše u svim linijama tima. Odbrana je osim igračkih pretrpela i koncepcijske promene. Tri štopera iz generalne probe zamenjena su sa dva. Pri čemu Pankov, Dragović i Babić nikada nisu igrali zajedno. Sada se vidi koliko je loše bilo olako puštanje Milunovića i vrlo čudan odnos prema Degeneku. Možda Stanković nikada neće biti neki trener ali igrao je u Italiji gde je odbrana svetinja i ne menja se ako se želi rezultat. U tri utakmice se nije videlo šta to Zvezda želi da igra. Protiv Šturma bez napadača, protiv Voše sa Krstovićem i protiv Kairata sa Pavkovim i sa neograničenim davljenjem lopte od strane Kataia i Ivanića. Deluje da su njima dvojici pozicije cementirane. Krstičićeva igra u dve zvanične utakmice nije donela ništa. Ne poznaje ekipu i nije uigran sa Sanogom. Zbog toliko promena u tri utakmice očigledno je zašto Zvezda nije ličila ni na šta u prvoj Evropskoj utakmici. I verovatno će se i za revanš desiti promene u ekipi. Pitanje je i šta to loše radi Falko kad ne može da igra u ovakvom timu? Gromoglasno je najavljivan kao bitno pojačanje za utakmicu sa Milanom. Ne da nije igrao protiv Milana već nije sastavio 90 minuta na terenu od kada je došao. Polako stiče status Garsije. Ali, ni to nije ništa novo kada se uzme u obzir kako radi ovo rukovodstvo. Zvezda može da prođe Kairat jer je u pitanju prosečna ali uigrana ekipa koja je u takmičarskom procesu. Način na koji se radi u Zvezdi nije dobar jer marketing, ma koliko da je dobar, na terenu ne znači ništa.
P

Prestao...

pre gotovo 3 godine

...Sam da čitam kod onog da niko ne može da se proda. KK Mega može da proda kog hoće, a da li mi to želimo u Zvezdi? Takvi kao ti bi sad pisali da je Terza oslabio ekipu pred kvalifikacije, samo da je nekog prodao.
F

Falko ce

pre gotovo 3 godine

Status garsije steci kad nas uvede u ls za sada je kafu i ebisilijo
H

Huntelar

pre gotovo 3 godine

Tako je, veoma jasno i dobro napisano.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Koliko god loše Zvezda igrala juče i koliko god katastrofalne bile Dekijeve odluke, reakcije "ljubitelja" FKCZ su bruka, sram, i podržavaju najgore uvrede upućene Srpskom narodu kroz istoriju od svih naših neprijatelja. Isto se ovo desilo prošle godine i ista se priča ponavlja. Podržite svoju ekipu. Pa ako ispadnu ONDA pljujte i plačite. Gde je to junaštvo i herojstvo? Predali se svi posle prve džombe ko da je kasetna bomba.
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Dokle god Deki ne bude mogao da proceni šta kad i kako da promeni u toku utakmice,ovakve stvari će se dešavati. Terzić ne sme da daje izjave da je klub prerastao nekog igrača, pa to je nepoštovanje prema njemu i pravi lošu atmosferu u svlačionici. O Mrkelinom postojanju u klubu, ne želim ni da pričam, taj čovek samo zna da vrati igrača koji je pre igrao u Zvezdi,ne daj Bože da on slučajno pronađe nekog novog...
G

Gost ipo

pre gotovo 3 godine

Obilo im se o glavu sto su navikli da igraju sklanjalice sa obilatom pomoci sudija. U Evropi ste imali ludacku srecu sa bunkerisanjem i penalima. Tesko sa ovim timom dalje, nekako su mlitavi i bez motiva. Elem, nisam neki optimista ali sa druge strane za dobrobit srpskog fudbala ipak cu da navijam za cigose.. Nismo mi ko oni da bas uvek navijaju za nase protivnike.
A

A...

pre gotovo 3 godine

...što nam se Partizan sklanja? Prošle sezone u fudbalu, košarci, odbojci i vaterpolu Zvezda protiv Partizana odigrala 18 utakmica. 17 pobeda Zvezde, jedna nerešeno.
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Samo Terzića podržavajte ! Ekipa nema ni glavu ni rep, blijeda sijena i protiv Vojvodine i portiv Kairata. Igrači su istrošeni i nemaju mnogo motiva za igru, vidi se na njima... Terziću odlazi i to je to !
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

Ima Zvezda itekako kvalitet da Kairat petardira poput Libereca prošle godine, ali to da bi se uradilo, u meč mora da se uđe sa najjačom postavom i da se od starta krene napadački. Degenek, Kanga, Falko od starta i stvarno je čudo što o tome treba da se diskutuje uopšte, ali biće da nekima u klubu treba sve da se crta.
d

dadadada

pre gotovo 3 godine

Pobedjuje Zvezda sa 3:1 i prolazi dalje.
P

Posle puno godina

pre gotovo 3 godine

Nije sporno da će Zvezda lako obezbefiti Ligu evrope i bez obzira na Kairat. Posle nesumnjivih uspeha iz prošlih sezona od ove sam očekivao mnogo više. Verovao sam da će Zvezda vremenom biti u mogućnosti da plati igrača 5 miliona a da ga proda za mnogo više. Ostale stvari kao naprimer, što je doveden Krsticic nema potrebe ni da komentsrisem pošto vidim da svi isto ili slično pišemo. Terziću I Mrkeli moram da čestitam samo na jednoj stvari zbog čega sam mnogo sretan - nije mi višeg toliko stalo.
0

011

pre gotovo 3 godine

Rezultat je lako dostižan, ali nemamo igru, brzinu, ideju, deo igrača ne pokazuje ni dovoljnu motivaciju? Dokle više Gajić, Pankov, Pavkov, Ben, Krstičić koji nije prošao pripreme? Dovodimo napadača pred najvažniju utakmicu sezone, kao i prošle godine. Nevezano od revanša Stankoviću se treba zahvaliti na saradnji i dovesti drugog trenera. Takođe Mrkeli isto uručiti otkaz, to i ne treba posebno obrazlagati, nije normalno što je uopšte sportski direktor. Došli smo u situaciju da realno nemamo talentovane mlade igrače zbog provizija i ugradnji uprave kluba u razne krševe (Njegoš, Velja, Krstović, Eraković). Zašto je otišao Milunović, gde je Degenek, dokle više Gobeljić?
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Brate sve si lepo rekao, ali zbaoravio si da riba od glave smrdi. Terzić sina dovodi sa pričom da je založio stan za licencu, nikad se nije izašlo javno i da se kaže koliki je dug, koliko je zarada, 4 godine u Evropi i ništa, igrači bledi, nemotivisani, Rodić hronični bek već 2 sezone, 4 godine igra bez zamjene,.. ne ide, i bolje sad da se dešavaju ove stvari nego kasnije. Što se Dekija tiče , on se i ne pita za igrače kako i šta, to što mu dovedu to mu je... Meni je žao Dragovića, jer dječko i ne zna gdje došao i šta ga je snašlo.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Nama ovde vise sta da se kaze dve godine nemogu krstenog igraca da dovedu igraju retardi da ih nepominjem,nego svi misle lakocemo ulozili smo sto soma u stanica i hocemo ligu sampiona malo sutra ce biti tako voleo bi da prodjemo ali neverujem,jedina nam je uteha sto moze lako da se udje u ligu konferencije pa makar nesto da igramo.
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Kairat je losa ekipa ali imaju vise snage posto im je prvenstvo odigrano vec na pola ako mislimo da ih izbacimo mora Kanga da igra ispocetka,moramo ih napasti znaci svim snagama ofanzivno od pocetka!!!
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Gde si ti vidio da oni imaju snage,kad su dali auto gol jedva su se vukli po terenu izvrsio sve izmene,serca njihova sto zvezda nije tad do t ukla nego smo im jos namestili da daju 2 gol.
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Zvezda Sparta Prag 1:0, Zvezda-Krasnodar 2:1, Zvezda-Liberec 5:1, Zvezda-Olimpijakos 3:1, Zvezda-Keln 1:0, Zvezda-Liverpul 2:0. Zvezda kod kuce u zadnje cetri sezone ima cetri poraza i to od Arsenala kada je Zvezda dobila izmisljeni crvini karton,zatim od dve ekipe koje su tada bile vicesampioni Evrope (Totenhemi PSG) i od Bajerna (prvaka Evrope i sveta). Problem Zvezdi stvarace sto nema publike ali bez publike smo pobedili Gent i razglavili Liberec,odigrali odlicno protiv Salzburga gde smo imali par sansi a oni niti jednu.Takodje je problem kod nas sto ljudi misle Zvezda napredovala i lako cemo.Kao da ekipe iz drugih zemalja stoje u mestu. Dinamo Zagreb jedva dobije islandski Valur 3:2, Ludogorec jedva 0:0 sa Murom, Jang Bojs 0:0 sa Slovanom, Legija u zadnjem minutu jedva dobije Floru,Olimpijakos jedva pobedio Nefci. Da li vi zaista mislite da ce oni tapkati u mestu a da cemo mi nonstop da napredujemo.Pa i takve ekipe dovode igrace od po 300-400-500k eura,a ponekog i vise.I tu na kraju ispadne kvalitetniji onaj ko je imao bolji odabir igraca,skauting.To sto mi platismo Van La Paru 1.9m ne znaci da je bolji od nekih kazahstanaca ili islandjana koji su placeni 300-400k. Nema razlike u strancima koji dodju kod nas ili u takve ekipe za dzabe, 300-400k pa do 1.5-2m,kao sto rekoh stvar je u odabiru.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Lepo rečeno, odnosno napisano. Da dodam kratku vinjetu: pre malo manje od deset godina su Portugalci ugostili Kiprane u kvalifikacijama za EP 2012. Kiprani su poveli sa 1:2 u prvih desetak minuta pa onda u zadnjem minutu izjednačili na 4:4. Tada mi se ceo Srpski internet podsmevao kad sam upozorovao na baš tvoju poentu. NEMA VIŠE DŽABAKA. Svi danas igraju atomski fudbal. U roku od par dana smo odigrali slabih 1:1 kod kuće protiv Slovenaca, a metar dana kasnije famoznih 1:3 protiv Estonije. Ljudi, vidim na žalost, masovno ne kapiraju koliko smi MI kao publika problematičan faktor.
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Ljudi se zanose da ako neko plati igraca 1.5-2m da mora biti bolji od nekoga ko je placen 500k. Neka decija razmisljanja i gluposti.Kao prvo cena zavisi i u kakvom je stanju klub koji ga prodaje,duzina ugovora igraca kojeg kupujes itd.itd.
i

iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Samo vi potpirujte vatru.
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

delije,u subotu iskazite nezadovoljstvo zbog loseg starta..
c

cika sveta

pre gotovo 3 godine

...pa tradicija bas i nije na strani zvezde...ali tradicija nije prepreka vec data situacija a situacija i na terenu i u svlacionici nije povoljna za zvezdu...bice vesele decice na tribinama, decica su radost a ne podrska....ali svi pisu o onom sto je bilo u proslosti i nije bilo pouka za zvezdu tj. za Terzica i Mrkelu...Olako su pustili stopera koji je bio proglasen za najkorisnijeg u takmicenju kupa uefe,Deda bi ostao za pola para koje su date Dragovicu, mesto visokog stopera se resavalo a ne, ne mesto spica koje bilo problem i prosle godine,nije se ni razgovaralo sa Falcinelijem koji je bio vec adaptiran na igru zvezde jurili su neozbiljnog i bahatog Prijovica...vratili su nesigurnog Babica a Dugalica su mogli da dobiju za male pare.....i tako dalje i tao dalje....tim sastavljaju neki drugi a ne trener , kad su tako poceli kod Miloja zna se ko je nastradao...produzavali su ugovor sa Stankovicem..Najurili Kosanovica ..ali tu je bio Milojevic dobar analiticar....bez analiticara Dejan se pogubio...Slavoljubu Djordjevicu nisu pruzili sansu njemu ne trebaju analiticari,on nije trener praktikant...do subote dovedite Slavoljuba Djordjevica i idete dalje....ali Terzic i Mrkela to nece da ucine ni u snu i ko ce biti zrtva i blam Dejan...da se ne bruka sam bi trebalo da podnese ostavku zbog sebe...veliko je on ime da bi se blamirao zbog dva coveka kojima nije vazna zvezda vec njihov slajpik...svako realan misli ovako ako voli zvezdu...
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Sta se treniralo u Sloveniji,sah i domine.Lipsali posle pola sata.Ko je trener,ko odredjuje ko ce igrati,Stankovic sigurno ne.Problem su mahinacije i razne kombinacije.Procitajte izjavu Stanojevica,,ne interesuje me srpski fudbal.Covek sve objasnio,samo treba razmisliti.Dok se to ne resi,nema fudbala u Srbiji.
G

Gost0018

pre gotovo 3 godine

I nemoj samo oni dusebriznici ssda da pisu kako pljujemo po Zvezdi kad gubi, dodji nekad na stadion i te fore... Ja redovno skoro dolazim na stadion i placam karte za to, a sumnjam da gospoda sa severa i juga nasih najvecih klubova to cine, niste hteli Birmancevica jednog, onaj Terza se uortacio sa vama jer se boji da ne cuje povike "uorava napolje", e pa evo izvolite gledajte sad ta pojacanja koja smo doveli.
l

lool

pre gotovo 3 godine

Jako cudno smo izgledali na terenu.Kao da su zaboravili fudbal da igraju...da li ima necega sto mi ne znamo ili jednostavno su ovi bolji?
P

Primetno

pre gotovo 3 godine

Nesto se desava u svlacionici 90%

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Pre ce biti da protivnik nece da se igra sklanjalice!
B

Botina

pre gotovo 3 godine

Vi ste poznati po tim sklanjalicama Bili smo svedoci jednoj pre nedelju dana A onda dodje mura i razbije vas Kao sto ce vas razibti i soči ako prodjete ove mučenike Likuj dok mozes,neces jos dugo Pratice se opet zvezda u evropi a partizan u macvi

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Kuirton predvodjen igracima iz kazhstanskih nomadskih plemena je prosto rastavio na sastavne cinioce galaktikose iz najdubljeg stadiona na svetu i samim tim pokazao na kakav posten nacin je osvojena proslosezonska titula sa "neverovatnih" 120 bodova! Sta reci za sprint knindze borjana sa podignutom rukom posle primljenog drugog gola a ne zaplakati..da nije tuzno bilo bi smesno! Cestitke sloserima i vodoinstalaterima za partiju od juce...cas fudbala maloj barseloni!
G

Gost010

pre gotovo 3 godine

Ovaj Kairat bar igra profi fudbal za razliku od konobara iz Samroka za vreme vase dominacije.
M

Mukice

pre gotovo 3 godine

Gledaces ti Zvezdu i ove godine u evropi… Zivi bili pa videli Vi dalje od sočija maknuti nećete Loži se dok možeš
P

Patriota

pre gotovo 3 godine

Nisam toliki patriota da bi navijao za partizan. Zato napred Dunajska streda
P

Pustite mi komentar ovde a ne na drugom mestu

pre gotovo 3 godine

Nisam toliki patriota da bi navijao za partizan. Zato napred Dunajska streda
R

Radamelo

pre gotovo 3 godine

Au al si zadojen mrznjom i gluposcu neverovatno... zvezda ce ove sezone opet biti jedini predstavnik srbije u evropi, sramota je da sampion srbije ima probleme sa sampionom kazahstana ili tako nekih zemalja al moras biti svestan da vi 4 godine niste igrali sa sampionom neke zemlje a da to nije zvezda ili prijateljska utakmica kao sad protiv mure... nas i ako izbaci neko izbaci nas sampion neke zemlje a vas izbacuju te trece cetvrte ekipe iz drugih sampionata... al ne brini ponavljam ti ovo zvezda ce ove godine biti jedini predstavnik srbije u evropi i vi cete opet jedino sa zvezdom kao sampionom neke zemlje imati cast da igrate i opet kao i prethodnik godina placete i kukate jer to najbolje radite...
M

Marinjo

pre gotovo 3 godine

Ubacite neke vodje navijaca pored dece na tribine, ima deca grla da ostave u sredu i mozemo uz galamu da napravimo rezultat, ali Dejan mora da spusti ego i da poslusa zvezdasku javnost kada su u pitanju Degenek, Falko i Kanga ako bilo kakvu s pomoc tribina ocekuje kad se i stariji vrate na tribine.
N

Ne zna se ko pije...

pre gotovo 3 godine

Vidiš da je retard gobeljić posle onakvog brukanja kluba još tu, kad vidiš da je degenek sklonjen iz ekipe samo iz njima znanih razloga, kad vidiš da trener uporno forsira sanoga (kasapin), kad uporno izostavljaju kangu a on jedini sa svim manama igra fudbal u veznom redu, kad forsira uporno igrače koji nisu u formi a namamo pravo na grešku, kad se trener boji jebenog kairata a hoće u ligu šampiona pa mi onda nismo nizašta drugo do JLS!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Vidim da i ti ne kapiras fudbal kad bi Sanoga da menjas Kangom
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Minus za sonoga
G

Gost0018

pre gotovo 3 godine

Kad se setim sta je sve Miloje morao da prodje, Sparta, Krasnodar, Kopenhagen, Salzburg, Jang Bojs, posle pobedjivao Olimpijakos i Liverpul, a predstavljen bez struje na Marakani. Posle 4 godine i toliko love dobijene od LS i LE i prodaje igraca, mi zahvaljujuci Terzi, Mrkeli pa i Dekiju koji sastavlja ekipu gubimo od Omonije, Kairata, a sam Bog nas je spasio protiv Tirane... Nesto je trulo u drzavi Danskoj, voleo bih polako da vidim Terzi i ostalima ledja, a vi sad udarajte minuse do sutra.Cinjenica je jedna, a to je da smo kao klub nazadovali posle 4 uspesne sezone, da nemamo skauting sluzbu, da dovodimo igrace koje placamo milione a koje uopste ne pustamo da igraju ( Garsija, Falko ), a one koji nemaju pojma forsiramo ( La prevara), koliko jos utakmiica mofa da odigra Ben, Pavkov, Pankov, Gajic da bismo im se konacno zahvalili i pozeleli im srecu u nastavku karijere.... Nekada smo morali da prodjemo Spartu I Krasnodar da bismo igrali LE, danas imamo autoput do LE a mi ne mozdmo to da iskoristimo, ako ne prodjemo Kairat, upravo pakuj kofere.
G

Gostbio

pre gotovo 3 godine

Lalatović je predstavljen bez struje pa je konferencija bila ispred stadiona
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Pricaju nam bajke kako jedan visoki stoper mora da bude uz dragovica i onda stavi pankova koji je kao Degenek...pa i babic bi bolje odigrao. A gajic da pogleda tekmu cuke od sinoc da vidi kako bocni igraci centriraju...i taj covek je osvojio Svetsko pa ja ne verujem. Deki vracaj Degenek i ubaci tog falka vec jednom da odigra pa makar i 60 minuta i perite ruke dok jos ima vremena...milojevic je znao kako da napadne salzburg sa enormnim budzetom ti ne znas mrtvi kairat.
J

Jednostavno...

pre gotovo 3 godine

...je, pobedimo i idemo dalje. Bilo u regularnom delu, bilo u produžecima. Ako ne možemo, nije nam ni mesto u Ligi šampiona. Degenek, Kanga, Falko, to će napraviti razliku. Samo da napad proradi. Ako budemo terali inat ovim igračima, onda i treba da ispadnemo. Fudbal je poštena igra, u dve utakmice uvek prodje bolji. Tužno je izgubiti od gorih od sebe zato što voliš mutljavinu i kombinacije, ali ako se to desi, treba im čestitati i videti sam sa sobom šta dalje. Ovo je zaista trenutak istine za ovu generaciju. Nije smak sveta ni ispasti, može se do Lige Evrope, ali mora da se prekine sa glupostima. Svi mi gotivimo Bena, ali mnogo više volimo Zvezdu.
D

Dragojlo

pre gotovo 3 godine

Nema od toga nista,ne zbog 2-1,vec zato sto su prosto bolja ekipa od Zvezde,mnogo brza,fizicki jaca!
z

zvezdasss

pre gotovo 3 godine

Ni po cemu nije bolja ekipa...Dali su dva srecno gola.
S

Sasa1234

pre gotovo 3 godine

Nedto kontam oni tesko da bolje mogu odigrati, a mi tesko da gori mozemo biti....pobjeda nas vodi dalje, bar u produzetke....ako nismo u stanju kairat na msrakani da dobijemo za 90 min ne trebamo nigdje ni ici.....ja ocekujem iskreno laganih 3:0
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Ja koliko vidim to je 3-3 kad se uporede prolasci i eliminacije. Nije kao da nikad nisu prosli posle prvog poraza.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Nije sporan rezultat, i poraz od 2:1 , rezultat je čak i i dobar u odnosu na igru,,,,, rezultat je lako dostižan, Kairat ima jednog pravog igrača i dva poluigrača, ALI KAIRAT IMA TRENERA KOJI UME DA OFORMI TIM I POSTAVI IGRU, I KAIRAT JE JUČE IZGLEDAO KAO TIM........ A ZVEZDA JE IZGLEDALA KAO GRUPA REKREATIVACA KOJI SU SE UPOZNALI DAN PRE MEČA. Sporan je SASTAV KOJI JE IZVEO TRENER, SPORNO JE PO ČIJEM NALOGU RADI TO(JER NE MOGU DA VERUJEM DA NI POSLE GODINU DANA NIJE VIDEO DA PANKOV, GAJIĆ, KRSTOVIĆ....... NISU DORASLI NITI ĆE IKAD BITI IGRAČI ZA ZVEZDU, SPORNO JE ZAŠTO NE IGRA DEGENEK, ZAŠTO JE KANGA REZERVA, ZAŠTO JE DOVEDEN FRANCUZ, I ZAŠTO JE FALKO UBAČEN TEK U 89.MINUTU. SPORNA JE OČAJNA IGRA, SPORNA JE KUKAVIČKA TAKTIKA PROTIV OSREDNJEG KAIRATA, SPORAN JE JALOV I NEZAINTETESOVAN PRISTUP IGRAČA. ZA PROLAZ DALJE POTREBNA JE MNOGO MNOGO MNOGO BOLJA IGRA, A REVANŠ JE ZA 6 DANA, PREMALO JE VREMENA. SA PRAVOM TAKTIKOM I NAPADAČKIM PRILAZOM UTAKMICI, BEZ SUMNJE MOŽE BITI 4:0 ZA ZVEZDU, SA IGROM OD JUČE,,,, GUBIMO I U BEOGRADU.
d

drax

pre gotovo 3 godine

sve je jasno, Degenek teraju iz kluba verovatno imaju ponudu za njega, Sanogo i Krstičić ne mogu u BG zajedno, Ivanić u sredinu umesto jednog i dobijamo na brzini, Ben u špicu, presing u prvih 15 min. dva gola!!!
s

skunipen

pre gotovo 3 godine

Voleo bih da prodjemo, ali ne verujem u prolaz, mislim da je to nerealno. Dugo nisam video Zvezdu ovoliko nadigranu i bezidejnu, i to protiv slabijeg tima. Kairat je u svakom smislu nadigrao Zvezdu, i fizicki i takticki. Zvezdina odbrana je neuigrana i bez bekova, trener ekipe insistira da u vezi igraju dva zadnja vezna istih karakteristika, i takodje nemamo napadaca koji se poput Falcinelija vraca nazad, ucestvuje u kreiranju napada, otvara prostor i sl. Uz sve to oseca se neka apatija u timu, nema sumnje da su pojedini igraci poput Rodica i Ivanica prezasiceni ili demoralisani i jedva cekaju samo da odu. Za sve ovo krivim upravu koja je donela niz losih odluka.
H

Hdjdkdlfn

pre gotovo 3 godine

Ja jos uvek mislim da smo jaci, bili dosta stegnuti juce, bar se nadam da ce kuci da bude normalan fudbal. Zanima me da l Doktor strepi od ispadanja, posto njegovo poslovanje ne razumem nikako, ako se ne kvalifikujemo nigde, bice jos gore nego kad su pecurke rasle po terenu.
B

Babaroga

pre gotovo 3 godine

Dve tri izmene i mozemo ih izbaciti Kanga Degenek i Falco od prvog minuta Kristicica na klupu bez Kange neigramo fudbal!!!
c

coygs

pre gotovo 3 godine

daj Degeneka "mister"
Z

Zvezdasss

pre gotovo 3 godine

Ponovo se javila fama kod navijaca Zvezde kako su lose igre zbog onog Milojevica koji je otisao u Svedsku, pa on je tu bio prosle godine kada smo igrali protiv Tirane, ili Omonije, isto smo se raspadali u ovo vreme, Isti trener je bio u finalu kupa ili ono kada smo jedva autogolom dobili Vojvodinu...Dajte bre vise ne smarajte. Oterali ste Vladana Milojevica koji nam je doneo dve lige sampiona sada trpite Stankovica. Kada je izvucen Kairat pisali kako cemo lagano da ih dobijemo , kako cemo ih pregaziti a niko drugi ne prolazi lagano , jedva dobijaju i Legija i Olimpijakos ni Young boys... Eto koliko vi o fudbalu nemate pojma...
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

I opet se poteze prica o Milojevicu kao vanserijskom treneru. Lik je imao brdo srece da mu uspevaju bunkeri protiv Salcburga i Jang Bojsa i da ima Borjana na golu i to je sve.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma bravo kad ste izvukli utakmice od pre 50 i 60 godina. I kad moze Kairat da se uporedi sa Junajtedom. I bas je lepo sto, za promenu, opet mracite, jer ono, zasto prekidati nesto sto radite vec godinama? Zvezdi treba 1 gol za produzetke, 2 za prolaz, a Kairat svakako nije ekipa koja moze da ne primi gol. Mi smo igrali mnogo lose, oni mnogo dobro i na kraju su jedva dobili golom iz jedine sanse u poluvremenu. Sta ce biti ako ne budu igrali toliko dobro? Ili ako mi ne igramo toliko lose? Samo slep i Grobar ne vidi da je Zvezda mnogo bolja ekipa. Ali isto tako je ekipa koja ima probleme i trzavice, i koja jednostavno mora mnogo bolje u revansu. I prolaz se ne dovodi u pitanje.
S

Sergio's

pre gotovo 3 godine

A Nas gol iz ciste izradjene akcije,daj ne sramoti se
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Sergio's - jeste talican gol, ali je nas. Poenta je da smo uspeli da imamo taj gol i pored nase ocajne partije i odlicne njihove. Nisu ni oni ofanzivno pokazali ne znam sta, iskoristili su nase greske. Svakako nisu ekipa koju ne mozemo da pobedimo.
M

Ma da

pre gotovo 3 godine

Sve se vise plasim da je Milos Milojevic bio glava svega I da cemo bez njega biti izgubljeni. Iskreno se nadam da gresim.
I

Ima nade

pre gotovo 3 godine

Ako ne igraju Gajic, Pankov i Pavkov.... eventualno da se ubaci Falko pre 88'