Zvezda potpisala profesionalne ugovore sa petoricom bisera

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 16:11

Talenti nagrađeni za dosadašnji rad

Zvezdina praksa potpisivanja profesionalnih ugovora sa najboljim izdancima omladinske škole nastavljena je danas parafima petorice talenata.

Profesionalne ugovore sa šampionom Srbije potpisali su Aleksa Stojković (2002, ofanzivni vezni), Pavle Bjelanović (2003, desni bek), Marko Stojanović (2003, ofanzivni vezni), Stefan Pirgić (2003, ofanzivni vezni) i Ognjen Stojković (2004, levi bek).

Izabrane vesti

Talentovani fudbaleri fudbalski razvoj će nastaviti pod komandom dosadašnjih trenera Marka Neđića, Milana Stegnjajića i Nikole Đurovića, a prilikom potpisivanja talentovani kvintet imao je privilegiju da prve čestitke i savete dobije od predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

"Čestitam momcima. Nadam se da je ovo tek njihov početak i da će potpisati još mnogo ugovora, kao i da će uspeti u ovom sportu. Od igrača sve zavisi, kako ćete prihvatiti svoje obaveze, težak rad i odnos prema fudbalu. Pored treninga savetujem dečake da nastavite da se obrazuju, jer će im to pomoći u poslu kojim se bave. Želim im zdravlje i ljubav, jer bez ljubavi prema fudbalu, a i prema svojim bližnjima teško mogu napredovati u životu. Nadam se da će imati mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri", rekao je Mijailović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara