Komentari na vest

Zvezda potpisala profesionalne ugovore sa petoricom bisera

B

Bata gost

pre oko 3 godine

Smem da se opkladim da niko od ove dece nece zaigrati za prvi tim Zvezde. Svakom je jasno da sadasnja uprava kluba ide na kupovinu stranaca sumnjivog kvaliteta i da su mnogo jeftinija opcija nego forsiranje dece ponikle u klubu.Pa pogledajte u timu nema Gavrica, Radulovica, Erakovica, jedino igra Nikolic, verovatno zbog propisa inace ni on ga verovatno ne bi zapinjao.Meni kao navijacu Zvezde je mnogo zao zasto je to tako jer kad pogledam da u Partizanu igra 8 igraca poniklih u klubu prosto me dusa boli kad pomislim koliko je Zvezdine dece pusteno niz vodu.
G

Gostjebb

pre oko 3 godine

Ne može se igrač forsirati na silu, samo zato što je mlad, on ako ne pravi razliku džaba ti sve, imaju i Gavrić i Nikolić i Petrović sasvim dobru minutažu, imaće je i Radulović i ostali talenti ali ne možeš ti napadati LŠ sa igračima od 18-19 godina,dajte malo realnosti ljudi
T

Tubeki

pre oko 3 godine

Jadna deca potpisu ugovore sa 100 njih, 2 ubace u prvi tim jedan dobije sansu
P

Pexa 92

pre oko 3 godine

U ostalim ligama, ovakvi igrači igraju startnu postavu. Ali nisu rođeni na oovm prostoru, nego su melezi sa prostora Afrike, i u startu su jači i spremniji od nas. Ovim momcima će trebati još 2 godine da budu na nivou za startnu postavu a tada će ih konkurencija pojesti. Jednostavno nismo zemlja fudbala, retki su slučajevi koji su bas talenti. Sportski pozdrav.
2

2234

pre oko 3 godine

daj ovog kllinca od 17g na levog beka kako drugu opciju
v

v1ad

pre oko 3 godine

U koje pare da ce ovog poslednjeg levog beka Ognjena da prodaju za dva meseca ili tako nesto ili da ga puste? Treba ipak osloboditi mesto za Gobeljica.
T

Tanasije

pre oko 3 godine

Taman vidis po stajlingu ko je indijanac i dziber.
P

Popaaa

pre oko 3 godine

Odlična vest!