Komentari na vest

Zvezda pred derbi - prednosti i mane: Sistem vratio rezultate, odbrana stabilnost, napadačima fali baruta

G

Gost Hiperrealista

pre preko 2 godine

Izuzetno spori zadnji vezni igrači Sanogo i Kanga, daju ton sporoj igri Zvezde, uz to su već ostareli a ne znaju da urade ništa sa loptom u nogama, osim da je vrate unazad ili da je dodaju najbližem saigraču. Umesto da kreću napred i hitro prenose loptu u polje protivnika, oni je carine tu negde oko kruga centra, uz obavezni poluokret u stranu! Rišairo i Dioni u napadu su totalni promašaj i to će oni potvrditi već sutra protiv Pogrebnika. Zvezda može jedino pobediti Pogrebnike ako Katai, ili Ivanić budu imali svetle trenutke inspiracije. Odbrana Zvezde je dobra, ali to je sve malo da bi se pobedili Pogrebnici, mi nemamo sredinu terena i nemamo napadače! Zbog ovakvih zadnjih veznih, Zvezda igra mnogo sporo, nema kreaciju na sredini terena i nije u stanju da odigra presing na poslednjoj trećini terena! Ako Zvezda uhvati bod, to će biti premija!
F

Familija

pre preko 2 godine

Sanogo kida na poziciji defanzivnog veznog kanga pasom cepa sve linije terena sutra uzimamo bodove po pobedu i vrh tabele
Z

Zippo

pre preko 2 godine

Tačno se u komentarima može videti zašto je Vučić na vlasti i siguran sam da će pobeđivati na izborima narednih bar 12 godina.

07.08.16

pre preko 2 godine

Meni se mali Erakovic ne svidja uopste,panici pod pritiskom,los mu je pas pod presingom,ima"usko vidno polje".On nije Zvezdin nivo,bojim se da nece ni biti.Moze povremeno da odigra dobro,ali,da nije "bonus igrac" ne bi ni video teren.Cupa i ako zaigra,nece valjda na stopera,tu nam trebaju Dragovic i Degenek,tako da u obzir dolazi samo kao desni bek.Vise bih voleo standardnu odbranu i Lazetica malog napred,sa Dionijem.Imamo Kataija,Kangu,Ivanica,stvorice mu neko sansu,i moze mali da se proslavi.A ako i ne da gol Lazetic,ubedjen sam da daje Dioni,a moguce i Ivanic i/ili Katai.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI napred lavovi šampionski karakter i pobeda i tri boda za vrh tabele jako i snažno na svakom delu terena i samo napred gazi familijo
S

Suma sumanuti

pre preko 2 godine

3:0 za Partizan i titula na talonu !
G

Gost tacno

pre preko 2 godine

Samo sto ce biti 3:1 za Zvezdu.
9

951357

pre preko 2 godine

Nije problem efikasnost, vec sanse. Prosle godine smo imali po 15 dobrih sansi po utakmici, i onda i ako promasis, nije steta. Sad imamo 5 sansi, i onda ako se promasi, ulazimo u problem.
G

Gostanko potisuje

pre preko 2 godine

Velika stvar...gospodin at tj chaki ostavlja jako uman komentar...znaci uparili.
2

243

pre preko 2 godine

Bilo bi dobro da mali Lazetic igra u napadu, manje ce biti stete po nas gol a i odbrana nam je stabilna.. i bilo bi dobro da Falko igra iz razloga jer ce se oni fokusirati na Kataija, Ivanica i Kangu.. optimista sam pred derbi. Al bice opet dosta kartona i prekida
d

dolazim busom

pre preko 2 godine

nikad lakša dvojka na tiketu.....
f

fancy

pre preko 2 godine

Aman odakle vam da ce da pocne Erakovic? Sto ne bi Lazetic mali kad vec Risario ne sluzi onoj stvari...
H

Hhh

pre preko 2 godine

Partizan jedino ima boljeg napadača, ako sve bude u redu Zvezda dobija ovo sa 2:1.
L

LK

pre preko 2 godine

Nije on bolji od Bena al Ben ne igra. Već treći derbi a Ben povređen, provido
J

Jalatan

pre preko 2 godine

Rikardo nije ove godine igrao protiv ovako kvalitetnih štopera,a u Rusiji i Portugalu ga nije bilo nigde
P

ProfaMI

pre preko 2 godine

Realno Partizan je u boljoj formi i bolje igraju, tak da sve osim pobjede Partizana biće iznenađenje.
7

777

pre preko 2 godine

Koja bolja forma po cemu? Pa jedva prosli Santa Klaru koja je igrala bez 10 igraca... Bolja forma boze me sacuvaj hahah
P

ProfaMI

pre preko 2 godine

Jesu jedva prošli Santa Klaru, ali smo mi ispali od Šerifa. Partizan na svakoj utakmici u prvenstvu daje u proseku 3-4 gola, a Zvijezda jedva 1-2 gola da dadne. Partizanov napadač Rikardo u 14 utakmica ove godine dao 13 golova, koliko su kod nas ukupno golova dali Dioni, Pavkov i Lazetić?
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

@Profa......... Mozda su dali vise golova jer su igrali sa donjim domom super lige.... samo dva malo jaca su imali u prvenstvu... Vojvodina i Vozdovac, mada je diskutabilno koliko su jaci. Ostali protivnici su im bili Radnicki Nis, Radnivki Kragujevac, Kolubara, Novi Pazar, Proleter. Pogledaj njihove pozicije na tabeli. Sa drige strane Zvezda igrala sa TSC, Cukarickim, Spartakom, Napredkom, Vojcodinom... pogledaj njihove pozicije. Zvezda samo jos Partizan ima u polusezoni od ozbiljnih protivnika.
N

Nikola Skejdz

pre preko 2 godine

Najveca prednost Zvezde ce biti sudije, Novak Simovic i njegov burazer Milos. Cim Elvis sudi tu je jasno da Partizan ili bilo koji drugi tim nece uzeti ni bod. Protiv Serifa i Omonije su se Serifovici prikazali u pravom svetlu.
7

777

pre preko 2 godine

Spominjes sudije i navedes jos Serif a Serif oba gola dao neregularno i tako prosao dalje. Sada ima decko VAR-a a bas na vasoj njivetini str nas cesto krali toga ce sada tesko biti. Stojkovic udari Zandera sudija svira faul nad golmanom i ne prizna gol, onda Stojkovic van kaznenog mesaraki rusi Vukanovica nije crveni i td...
S

Svsjsj

pre preko 2 godine

Ako se bude islo da ne izgubimo od titule nece biti nista. Sad ajde lupajte minuse jer istina boli
G

G.S.Vladislavic

pre preko 2 godine

meni nije jasno a ubjedjen sam da ce bonus biti Lazetic u spicu. Manja steta jer nam spicevi nisu jaki a pozadi cemo biti zasticeni i vise ce prostora imati bokovi.Erakovic nije sposoban i vec je kikso u derbiju.
0

09b

pre preko 2 godine

Falko mora igrati
f

falko

pre preko 2 godine

Stankelja Falko neka igra

xm

pre preko 2 godine

samo Falko

Dj_97

pre preko 2 godine

Mozzart bi trebao napraviti kvote da Sanogo lomi nogu ili kopa oči fudbalerima Partizana (1,85), i naravno ne dobija crveni karton nakon tih startova jer ni Elvis ni VAR soba to neće (ne žele) primetiti.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Tvoja dva oka u glavi su posvađana...
T

Tg

pre preko 2 godine

Var sudija je grobar Jovanović koji je vise puta pokrao Zvezdu
W

Wow

pre preko 2 godine

Evo kalcopoliste promenio ime
D

Direktor fotografije

pre preko 2 godine

@Tg Pusti ti Var sudiju, raspitaj se ko ce biti glavni i pomocni sudija, braca Simovic, dobro poznati Novak i njegov brat Milos. Pametnom dosta.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Moze, ali na listi stave i Zdjelara.... kod njega za iste stvati kvota 1.25
M

Maxx

pre preko 2 godine

Nije subota vec nedelja .
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

NAPRED ZVEZDA
B

Boxi

pre preko 2 godine

@chaki pogledaj nekad' stadion, ubijas ovako, sebe, druge a najvise Tastaturu 😁😂
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Mnogo je grobarskih filijala u ligi kao što su Kolubara, Tsc sa Krstajićem, Čukarički sa Sašom Ilićem, Metalac, Mladost, Spartak, Radnički Kg, Proleter, Voždovac...ima ih još. Bunkeraši ove sezone ništa nisu prepustili slučaju i sve utakmice sem derbija su zatvorili. Videli smo kako to radi golman Kolubare, pa Damjanac štoper iz Radničkog KG, ali kada pošteni bunkeraši to rade  onda je sve regularno i dozvoljeno. Bjeković i crno beli kadar zauzeli FSS, tu su crno bele sudije (Lazar Lukić poznatiji kao grobar iz Resnika i pažljivo birane novajlije na listi) , crno bela VAR sramotna soba (priznat gol Rikarda protiv Voždovca iz čistog ofsajda i gol Rikarda protiv Radničkog iz Niša kada lopta nije prešla gol liniju i još mnogo odluka u korist voljenog im partizana i na štetu Zvezde, čist penal za Zvezdu nije dosuđen protiv Proletera kada je oboren Pavkov) i naravno crno beli mediji od kojih su 99% grobarski i crno beli novinari koji guraju celu tu priču, a svi znamo koji su to mediji a i novinari. Iza partizana stoji partijska i državna mašinerija u logističkom i u svakom drugom smislu. Uz takvu logistiku teško će neko sa njima igrati makar nerešeno. I dok protiv Zvezde svi ginu njima se sklanjaju u trening prijateljskim utakmicama. I tako do derbija, a onda na istom Zvezdi ne mogu da šutnu na gol koliko su jaki i izgube 2 od 3 derbija kao prošle sezone i izvuku jedan nerešen ishod. Iskreno se nadam da će presuditi Zvezdin kvalitet jer je Zvezda po kvalitetu za 3 klase iznad "poštenog" partizana, a ne ove ogavne crno bele igre van terena koje svi vidimo i kojih se sa gađenjem gnušamo i mi i čitava Evropa.
M

Mile led

pre preko 2 godine

Strah i trepet u vama izmiče kontroli
G

Gospodin at

pre preko 2 godine

Sve si sam smislio....drhtite...hahaha
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Gospodine Chaki, ja potpisujem svaku rec. Svi znamo da je titula njima dodeljena iako su losiji. Da im se sklanjaju to ne vidi samo onaj ko to ne zeli. U Evropi im polupani Soci i Santa Klara prave probleme.Dac im u Slovackoj stvorio 4-5 sansi ali u Srbiji ekipe ne igraju dok ne prime 2-3 gola od njih.Zalosno
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Zelim da gledam lep i fer derbi, bez teorije zavere
F

Firga

pre preko 2 godine

U redu je Analizo, odmori malo.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Rišairo - jbt čovjek je katastrofa!!! Onako bjedno izdanje kao protiv Brage liči više na igru nekog amatera, a ne da je u pitanju "profesionalac". Žalosno koga mi dovodimo i smatramo pojačanjem. Još ima 420 hiljada evra po sezoni, pa koga ovi "farbaju" 🤣🤣🤣
I

Ivica Ilijev

pre preko 2 godine

Sve ispod laganih 3:0 za Partizan smatrace se velikim iznenadjenjem !
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Šmr, šmrk u vašu mrežu sigurno 3 komada.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zvezda se ne sklanja kao ostali. Vi samo u sklanjalicama dajete tri gola.
n

nba

pre preko 2 godine

grobari ,nemoj da se mnogo lozimo ako ove otresemo,ovo je samo jedna prosjecna ekipica,sto cemo se svi uvjeriti u nedelju, sa mnogoo doze srece,al ne moze svaki mec sreca , tako da se dobro pripremiti za faunu i gent , a ove sa pola gasa ako ne bude 2 razlike ja vise ne pratim fudbal.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Ti i onaj pantić ste našli da pričate da zvezda ima sreće, pa ko je kriv igračima Brage koji ne umeju da šutnu loptu u gol, to se zove neznanje, a vi jadni koji ste dali onim mučenim Kipranima prvi gol koji se zove OTPADAK, jer se golmanu odbila lopta, e to je nesreće sreća na kubni, niste dobili derbi evo već pune 2 godine, ni ovaj derbi ne će te dobiti i vi će te nekom da date 2-3 gola, idi begaj be.
R

Realno...

pre preko 2 godine

Zvezda je bolja i u odbrani, i na sredini, čak i na golu zbog iskustva Borijana...Ali napad partizana je svetlosnim godinama ispred...I to je derbi, biće teško!
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Zvezdin napad je za Partizan onaj,Garinca,Didi,Vava,Pele,Zagalo.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Zvezda po direktivi ne sme da izvede Drim tim i da napuni smešnu ekipu iz humske
G

Gost999

pre preko 2 godine

Jel to znaci da cete namjestiti utakmicu? Nije valjda, pa ne radite vi to..
D

Direktiva

pre preko 2 godine

Da se mi pitamo tebi bi zabranili pisanje...savet ...nadji nekog da ti nesto smisli... da se ne ponavljas.
L

Logitech

pre preko 2 godine

Nadam se da si sarkastican. Cuj Drim tim, cuj smesni tim iz Humske. Decko, jel si dobro? Protiv Serifa ste izveli najjaci tim, i sta se desilo? Znamo vrlo dobro, ne bih da ti sipam so na ranu.
F

Firga

pre preko 2 godine

@Direktiva Pazi sad kad Analiza ode na drugi portal i napise ovaj isti komentar pod nikom Charlie. Providan je kao rengenski snimak. Hajde sto se ponavlja, nego sto menjs nikove da zavara trag.