Zvezda pustila levog beka u Pančevo, kao deo Stanićevog transfera

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.07.21. | 17:03

Marko Konatar završio misiju u Crvenoj zvezdi

Crvena zvezda je danas promovisala mladog vezistu Petra Stanića kao treće pojačanje u ovom prelaznom roku. Dugo su crveno-beli držali na oku doskorašnjeg člana Železničara iz Pančeva, i vodili pregovore sa čelnicima člana Prve lige Srbije. Na kraju je postignut dogovor da se nekadašnji omladinac OFK Beograda preseli na Marakanu za 100.000 evra i 20 posto procenata od narednog transfera. Uz jedan bitan uslov: crveno-beli u svakom momentu mogu da otkupe pomenute procente za još 100.000 evra. Jasno, posebno ako Petar Stanić pokaže znake napretka i mogućnost da pomogne timu Dejana Stankovića u borbi za domaće trofeje i evropski uspeh.

Čelnici Crvene zvezde i pančevačkog Železničara, u sklopu transfera Petra Stanića, završili su još jedan posao. Kako saznaje MOZZART Sport crveno-beli su članu Prve lige prepustili prava na mladog levog beka Marka Konatara.

Izabrane vesti

Nekadašnji član omladinskog tima Crvene zvezde i Grafičara proveo je prethodnih šest meseci na pozajmici u Pančevu i ostavio vrlo dobar utisak. Međutim, sada će zvanično biti igrač pančevakog ligaša, a Crvena zvezda će imati pravo preče kupovine.

Konatar je prošao pripreme sa Crvenom zvezdom, posle odličnih igara u Grafičaru, tokom 2019. godine. Čak i nagovestio da bi mogao da predstavlja solidnu alternativu Rodiću, ali... Nije se razvio na pravi način. Dobio je šansu u samo jednoj takmičarskoj utakmici protiv Radnika, kada je već Crvena zvezda ozvaničila osvajanje titule. Nije iskoristio šansu.

Potom je poslat u Inđiju, ali je i tamo dobijao doziranu minutažu.


tagovi

Marko KonatarPetar Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara