Komentari na vest

Zvezda rešila pitanje dece: Trio ostaje kod Stankovića, Mustafa u Kragujevcu, Lučić ide u Kolubaru

M

Milanovac032

pre preko 2 godine

Lucicu i Mustafi da se dogovore minuti da igraju na pozajmicama,a ne da sede na klupi. Videli smo iz primera ovih godina kako prolaze igraci koji odu na pozajmcu. Jedino Grujic je uspeo. A ovo je dobar potez za sve i blizance. Gazi Zvezdo sve u nizu titula je tako blizu.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Baš u tome i jeste caka. Kakvi dogovori i garantovana minutaža? Pa bonus pravilo i jeste najveće zlo za tu decu. Ako se oni radom, borbom i htenjem ne izbore za minute onda ništa nisu uradili, sve je džabe. Niko ne dobija, ni oni, ni taj klub gde su na pozajmici, ni sutra Zvezda jer neće dobiti igrača kakav joj treba.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Stankovic treba da igra prije Krsticica i Srnica. Sve osim toga je katastrofa.
L

Ljube1

pre preko 2 godine

ok, ali ne zaboravi da se vraća i brat Kanga 💪
д

д.г.

pre preko 2 godine

Благо Лучићу Мустафи и браћи Митуљикић. Играће док ће Станковић Ђурић и Радуловић само тренирати без такмичарске утакмице.
T

TNT

pre preko 2 godine

igraće ovi mladi po 10-15 min pred kraj kada se izvrše sve izmene i kada nemaju sa kim ni da odigraju. A protivnik čuva remi i valja se po terenu.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Ja bih voleo da Stankovic i Djuric igraju po 90 min...i recimo desi se da kiksnu obojica na nekom mecu...i sa -5 odemo na -7 ili -10...siguran sam da niko ne bi rekao "ma nema veze, neka igraju nasa deca, nebitna je titula.."
9

951357

pre preko 2 godine

Nije ovo lose resenje. Nadam se samo da ce ovi koji ostanu u Zvezdi da dobiju sansu da igraju vise. Mada, to zavisi od saigraca. Ako daju 2-3 komada do 60. minuta protivnicima, dobice klinci vise sanse. Ovi koji idu na pozajmice, odlicno i za njih, imace vise prostora za igru, igrace na visem nivou, pa na leto reevaluacija. I Mituljikici, ok je sto ostaju u Graficaru, nemaju snagu za prvu ligu jos uvek i to je nesto na cemu treba da rade. Ima smisla ovaj potez. Samo, kao sto rekoh na pocetku, da se da sansa ovima koji ostaju u Zvezdi.
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Posalji te blizance u Ajax da kale, tamo bi pre igrali
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Više bih voleo da je neki domaći najbolji, ali ipak je to Ibrahim Mustafa.Bolje da su ovog Živkovića poslali u Radnički,niti zna sa loptom,niti koristi brzinu,a ni visinu.Evo upravo protiv Altaha sa tri metra glavom šutne pored gola,verovatno vetar?
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Možda bi za svu tu decu bilo najbolje da odigraju ali stvarno da odigraju negde na pozajmici ovu polu sezonu. Kad kažem da odigraju mislim na klubove u super ligi, kao npr. Mustafa i Lučić iz prve prelaze u superligaške klubove. Moje mišljenje da bi to bilo idealno i za Stankovića i Đurića jer, realno kad se zna da će se na proleće juriti Titula i igrati Evropa za njih biti malo prostora. Ako budu na svakoj petoj utakmici dobili 5-6 minuta to je posipanje iz šuplieg u prazno. Zato mislim da je za tu decu mnogo bolje da proleće odigraju negde i to tamo gde će biti nekog pritiska npr. oko opstanka (Kragujevac, Lučani, Lazarevac...) i tamo pokažu da se u nekoj budućnosti može na njih računati.
S

Sb

pre preko 2 godine

Pa i Stanic i Radulovic
r

ranGo

pre preko 2 godine

Ko ti kaze da se juri titula? Ona je predata sad iz kojih razloga mozemo da naslucujemo...
A

Apolon

pre preko 2 godine

Braći Mituljikić ne treba fudbalski razvoj u Grafičaru već fizički.Izgledaju kao da su iz Gvineje Bisao.To će im biti problem u karijeri.
p

princ

pre preko 2 godine

Pa sta ako su mrsavi braca,svaka gradja ima svoju prednost,zbog takve grade su hitri, ako tako gledamo onda bi Adama Traore i Antnoio iz West Hema trebali da budu bolji igraci od Neymara,Di Marie,Richalisona koji su ko grancice
д

д.г.

pre preko 2 godine

Станковића џабе мучите. Праву шансу добити неће. Код Декија ће на жалост предност имати Срнић. Ако се Адо доведе назад ће у Графичар. Адо ће затворити и Ђурићу врата јер ето Санога на штоперу. Радуловић ће можда некад мењати Родића мада је код Декија Гобелја у предности.
G

Gost41

pre preko 2 godine

...bravo za komentar. Bukvalno, dolazak Ado-a menja u potpunosti situaciju i za Stankovića i za Djurića, jer videti teren momci neće. E sad, samo treniranje sa prvim timom može da da doprinos njihovom razvoju ali je pitanje da li bi se bolje razvili sa više utakmica u nogama u nekom Superligaškom timu. Sve u svemu, mišljenja sam da sportski sektor još uvek ne zna šta radi ili jednostavno ne može da uradi ništa pametno jer pojedince koji nemaju kvalitet za Zvezdu niko neće a imaju ugovor (Gajić, Gobeljić, Bakayoko, Falco, Ben, Nikolić, Srnić...)
G

Gost123

pre preko 2 godine

gost41-da li te ni malo nije sramota da stavis Bena na lostu igraca koji nemaju kvalitet?????
V

Vrnjacka Banj

pre preko 2 godine

Slazem se sa Gost41 u potpunosti
G

Gost e

pre preko 2 godine

Zašto da ga bude sramota,nije sramota nemati pojma o fudbalu.U Banju i sl. verovatno još nije stigla ta igra,verovatno ljudi prate neke druge sportove ili se bave turizmom.
G

Gost41

pre preko 2 godine

A zašto bi me bila sramota? I kakve ima veze da li je neko iz Banje, Niša, Beograda.....Realno je da je Ben dao sve što je mogao Zvezdi i da je vreme da šansu dobije neko mladji. Bena prodati nećemo, čovek ima 32-33 godine. Bio je jedno od najboljih pojačanja kada je došao, doprineo je puno, ali zar neko stvarno veruje da on čovek može u kontinuitetu još da igra na vrhunskom nivou?
5

5551515

pre preko 2 godine

Meni je i dalje fascinantno da je cele pripreme Srnic igrao pre Stankovica i Stanica.. Ok ajde da ce Srnic biti prva ili druga izmena u toku sezone, ali realno on ce biti poslednja opcija u veznom redu kad se vrate svi igraci i Deki nema muda da pruzi sansu klincu nego forsira Srnica na prijateljskim utakmicama?!
G

Gost123

pre preko 2 godine

To niko normalan ne moze da razume. Ja volim Srnica, borac je i vojnik kluba, ali odavno je odsluzio svoje u Zvezdi. Nisu trebali da produzavaju ugovor, ili mozda i jesu ali da mu se kaze da je poslednja opcija. Realno su Stanic i Stankovic morali da igraju svaku prijateljsku. Cini mi se ipak da je klub krenuo putem ciscenja i podmladjivanja ekipe. Verujem da vec od leta dosta igraca vise nece biti u klubu, i da nisu hteli da tumbaju mnogo i unose nervozu u svlacionicu pred nikad vaznije prolece...
д

д.г.

pre preko 2 godine

И за данас најављени Срнић и Крстичић.

Pule

pre preko 2 godine

Donkekle je ovo i dobro radulovic,djuric,stankovic,stanic i motika,sv emlafi igraci nek dobiju sanse i nek se pokazu do sledece sezone ,kad se ocisti jos igraca koji zauzimaju mesto mogu da se ubace i ovi momvi sto sad nisu ostali ,nek se do sledece sezone raskine ugovor ili prodaju igraci tipa goveljic,srnic,pavkov ,sanogo je vec u godina ko zna dal ce sledece sezone i igrati jos neki odlazak i ovi momci mozda dobiju sansu ,bolje nego da cuce po klupi,zao mi je samo banjca jer sam prizelkivao da dodje ,vise nego i ado iz serifa ,al dbr nije ni ovako ispalo lose.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

U vezi imamo sanoga, kangu, stanica, krsticica, srnica, nikolica i potencijalno adoa. Ako ce svi oni biti ispred stankovica onda i nema neke poente njegov ostanak. Decko mora da igra ispred svih gorepomenutih sem kange i adoa, ako se uzme u obzir da se sanogo verovatno spusta na stopera. Njega i stnica maksimalno isforsirati, a ostlima smo se trebali zahvaliti.
Л

Лазаревац не воли близанце!

pre preko 2 godine

Лучићу, велком ту Л.А.! Да их газимо у марту на Рајку!
E

Eh

pre preko 2 godine

Velika greška zbog Mustafe, dobar je, brz i jak. Eee Deki čini mi se da si grešku ogromnu napravio
M

Mikki

pre preko 2 godine

I meni se cini da je dobar ali objektivno nema mesta sada, ne bi igrao maltene uopšte. Bolje da odigra pola godine u superligi standardno
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Nema mesta sad, a Srnic ima!?
9

951357

pre preko 2 godine

@Nikola021 - oni ne igraju iste pozicije
B

Bg

pre preko 2 godine

Radulovic ce biti opcija na beku, nema vise ofanzive za njega. Ben, Falko, Motika, Bakajoko, Katai, Risairo.
M

Ma kakvi bek

pre preko 2 godine

On nije za beka, nema sance. U jacim utakmicama ce ga svako pojesti u defanzivi.