Komentari na vest

Zvezda šalje Kulibalija u Tursku! Mituljikići moraju da se razdvoje

Z

Zvezdaš onaj stari

pre preko 1 godinu

Terza je ločno hvalio Kulibalija i pozivao na strpljenje, pominjao francusku ligu isl a sada ladno postoje dobre šanse da ne bude sa nama :) Pa ko imalo prati fudbal video je da je trenutno Kulibali jedan običan balvan. U normalnom klubu Mrkelu za uši i van, jer su oterali Ohija koji je za ovoga Haland lično.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Novembar 2022. Sanogu je aktivirana klauzula iz ugovora, koji se produžava za još godinu dana i biće validan do 1. januara 2024.
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Nisam mogao da verujem kada smo potpisali Sanoga- imao je masnu platu u Aziji..Na prvoj zvanicnoj utakmici se videlo da je covek klasa..Nevidjeno jak igrac, verovatno najjaci koji je igrao kod nas....Bez zamerki - covek profesionalac , a rekao bih da je i gotivan lik, stalno nasmejan . Nije on nista usporio , covek je samo imao maler sa povredama, jeste napravio par greski usled duzeg neiguranja nakon povreda ,ali ljudi -videlo se u Milanu ko je Sanogo i kakav je igrac. Zver.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Zasto Kulibali ne ode u OFK Beograd? Imaju dobre uslove.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Poslali u Napredak? Kako tamo da napreduju? Nema teren za trening, teren na kom igraju oranica i slično. Valjda kad šalješ za razvijanje gledaš u klub koji ima uslove.
m

mcmc

pre preko 1 godinu

to je sve fiktivno namerno se potpisuju toliki ugovori jer im igraci vracaju pola ili deo para,necuveno sta se radi, kako ti da ocukujes od nekog da gine za dres ako mu lupas rekat da bi igrao,bruka i sramota ...
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Нико, никоме нелупа рекет брате! Једноставно, Кулибали пристаје на 300 000 док 180 000 деле терза и менаџер! Играч зна који новац прима, и нема што да непружа максимум, једино ако и оно нашта је пристао нестиже редовно. Ако звезда на плате играча даје годишње 15 милиона евра, око 4-5 милиона од те суме одлази у приватне џепове!
T

TRIFUN OVDAŠNJI

pre preko 1 godinu

40.000,00 evra mesečno za Kulibalija 🤫🤭🤫🤭😵🤢🤮 Za Kulibalija je premnogo i 40 dinara godišnje, preskupo je raubovanje dresova i ostale opreme, tuširanje i to što pravi oštećenja na terenu. Za Kulibalija niko neće dati ni džak šodera ili sitnog peska, jer ne vredi ništa. Terziću, ovo je objašnjenje za osobe ometene u razvoju, o o je jedna od 15 najočiglednijih pljački Zvezdinog deviznog računa. Nijedna titula neće baciti u zaborav ni Kulibalija, ni La Paru, Rišaira, Bakajoka , Falka, Dionija, Rikardinja, i još 20-25 sličnih ili još gorih. Odavno je vreme da se gubiš iz Zvezde.
B

BRATE MOJ

pre preko 1 godinu

POTPISUJEM SVE!
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Prema tome kako Zvezda sprovodi kadrovsku politiku i kako tretira razne igrače sa učinkom “0”, vidi se da je Zvezda klub iz pred-profesionalnog perioda! “Moraćemo sa njim da budemo senzibilni kada budemo vodili razgovor“, kaže Terzić za Bena, koji je u prošloj jesenjoj sezoni u grupnoj fazi LE, pokazao da je klasično drvo za fudbal! Zvezda ako je profesionalni klub, onda ona ne sme biti socijalna ustanova! Ko to kaže da ovaj matori, usporeni Ben, operisan od driblinga, treba da bude u takmičarskom timu Zvezde?! Ovo je kulminacija jedne sveopšte dekadencije!
i

iron

pre preko 1 godinu

Ben je uveo Zvezdu u dve lige sampiona i to je dovoljno da prema njemu Zvezda bude vise nego korektna...mozda i da zavrsi karijeru u Zvezdi...sto da ne...
e

esex

pre preko 1 godinu

Kulibalija u tursku pokloniti..a za njim i gobeljic,srnic,sanogo,ben,krsticic,pankov.mituljikici na njihovo mesto pa da ulaze sa klupe i sticu iskustvo
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

40 soma on ima mesecno !!! pa to je jaci ugovor od mesija i ronalda . Oni se znoje, trce, bore ...ovaj dobije 40 za sta ??
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Veliko postovanje za Bena, covek je godinama tu, ali i on shvata da to vise nije to, za nesto ozbiljnije. Ne mogu da shvatim da klub produzava ugovor sa Sanogom, koji je i do sada bio spor, bez obzira na cvrstinu, a bice jos gori.
u

uhodana kombinacija

pre preko 1 godinu

ben je dobar dok god daje procenat
A

ALAAAAAAA

pre preko 1 godinu

Majkooooo milaaaaaa hahahhahaah sta coveo naprica . Kaze postoji dobra sansa da Kulibali vise ne bude sa nama 🤣🤣 a onda kaze da ce da razdvaja dva momka , kao da je Bog a ne direktor. I za kraj kaze da ce sa Benom koji je ugojio kao da radi u nekom fast foodu , morati biti SENZIBILNI 🤣🤣🤣 Kao veliki, ogroman Zvezdaš kažem, pa ovo nije realno!
G

Gost08

pre preko 1 godinu

A Srnic i Gobeljic gde njih uvaliti????

Jole91

pre preko 1 godinu

Kulibali? Ko je sve oprao pare uzas!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

40.000 evra mesečno!

BorisPL

pre preko 1 godinu

Lepo sam napisao da odlaze Kanga,Katai,Ivanic,Srnic,Pankov,Erakovic.Ben,Rodic,Borjan,Koulibali,mozda i Nikolic do leta...
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Kamo sreće. Iz tvojih usta u božije uši.
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

A i vi braćo ovde dangubite...ko još čita komentare obične buranije. Mi postojimo samo da bi glasali jednom u nekoliko godina i to vam je to.
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Dzabe se ovde komentarise u vezi sa ostankom povelikog broja istrosenih i nekvalitetnih tzv fudbalera .........
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Колико промашаја и све је уреду. Њукасл би довели до просјачког штапа. Од "појачања" могу два тима да се направе.
K

Krstim se

pre preko 1 godinu

Produzili ugovor sa sanogom??? Pa da li su oni normalni jbt
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Produzili su jos ranije i tek sad vide da su se prevarili, da postoji nesto sto se zove starost. Setili su se najzad da podmlade tim. Postoji neka perspektiva sa Erakovicem, Mitrovicem, Bukarijem, Kangvom, kao igracima sa velikim potencijalom, ali ona mora da bude dopunjena i iskustvom u vidu Dragojevica i Ivanica. Ostali su OK, ali ne i dovoljno dobri da bi mogli da nam znacajnije pomognu u Ligi sampiona. Nemojmo se lagati, Borjan je u padu, kao i Rodic, Gobeljic nije ni do kolena ovoj dvojici, Srnic je prosek, Kanga je u duelu sa Monakom pokazao koliko je u stvari slab, Katai ne trci, Pesic je dobar za domace prvenstvo, za Ligu Evrope je skroman. Da li se ima para za rekonstrukciju i za prava pojacanja pitanje je…ali i laik bi trebalo da vidi ovo sto sam opisao.
N

News

pre preko 1 godinu

I hoce da produze ugovor sa Benom