Duško Tošić (©MN Press)
Duško Tošić (©MN Press)

Zvezda spremila Tošiću 400.000

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.12.20. | 11:22

Odluka do Božića...

Ime Duška Tošića poslednjih dana figurira kao sasvim realna opcija kada se govori o zimskim pojačanjima Crvene zvezde. Kao u priči oko mogućeg angažovanja Aleksandra Dragovića, finansijski uslovi važan su faktor za konačan ishod pregovora, a kako je nekadašnji reprezentativac i dalje vrlo tražena "roba" na tržištu uprava crveno-belih moraće da mu obezbedi ozbiljnu platu.

Prema pisanju Sportskog žurnala srpski prvak spreman je izdvoji oko 400.000 evra na godišnjem nivou za Duška Tošića.

Izabrane vesti

Naravno, sama cifra ne znači da je sve gotovo i da je iskusni defanzivac spreman da odmah stavi paraf. U dogovoru sa čelnicima beogradskog kluba Tošić će sačekati još neko vreme, razmotriti ostale ponude koje mu stižu, a onda doneti konačnu odluku.

Kako Žurnal tvrdi, to bi moglo da se otegne do Božića.

„Što se tiče Crvene zvezde, uvek je čast i privilegija nositi dres, uz poštovanje prema svima ostalima, našeg najvećeg kluba. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i trenerom Dejanom Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i razgovarati detaljnije", kazao je pre nekoliko dana Tošić.

Defanzivac ponikao u OFK Beogradu, u dosadašnjoj bogatoj karijeri branio je boje Sošoa, Verdera, Portsmuta, Kvins Park Rendžersa, Crvene zvezde, Betisa, Genčlerbirligija, Bešiktaša i Guangdžua. Pošto je nedavno završio misiju u Kini pojavile su se prve spekulacije da bi mogao da se vrati na Marakanu, a sve je dodatno podgrejano njegovom izjavom da je spreman da igra još najmanje dve, tri godine.

Kako vreme odmiče povratak Duška Tošića u srpski fudbal postaje sve izvesniji.

Podsetimo, dres Crvene zvezde Tošić je nosio od 2010. do 2012. godine i u tom periodu okitio se trofejom kupa Srbije.


tagovi

Duško Tošić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara