Zvezda zvala Tošića, Birmančević ne može zbog navijača, strano krilo zbog brzine

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.12.20. | 13:12

Terzić otvoreno o predstojećem prelaznom roku

Povratak Duška Tošića u Crvenu zvezdu dugo je već maštarija navijača crveno-belih, koja bi ove zime mogla da se obistini!

U opširnom razgovoru sa novinarima ovog petka, Zvezdan Terzić otkrio je da su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pregovarali sa iskusnim defanzivcem o povratku na stadion gde je igrao od 2010. do 2012.

Izabrane vesti

"Razgovorao sam sa Duškom. Jeste, on nam je velika želja. Nedostaju nam levonogi igrači, on nam treba kao igrač i ličnost. Može da igra štopera i beka. Rekao sam mu da ne smemo da se takmičimo sa Bešiktašom, već da nam on treba ovde. Da dođe i da se sprema za novu funkciju. To je velika želja trenera Dejana Stankovića", izjavio je Zvezdin generalni direktor.

Među imenima koja su se proteklih dana pominjala kao moguća pojačanja crveno-belih moglo se čuti i Veljko Birmančević. Levokrilni napadač Čukaričkog, ipak, neće doći na "Marakanu".

"Znate za dogovor sa našim navijačima, koji je usledio posle dolaska Bosančića. Birmančević je sjajan igrač, ali da ne trošimo vreme više na tu priču", objasnio je Terzić.

Zvezdin direktor priznao je da ekipi treba brz i prodoran igrač, a po svemu sudeći biće to stranac.

"Ja volim da imamo kreativne igrače gore. I na tome radimo. Međutim nama nedostaje brzina, videlo se to u Evropi. Zato je Milojević insistirao na Van La Pari i Garsiji. Nema mnogo brzih srpskih igrača koji su nam dostpuni. Takav je Radonjić, ali on vredi 12 ili 25 miliona evra. Moraćemo da se okrenemo strancima".



tagovi

Veljko BirmančevićZvezdan TerzićDuško Tošić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara