Komentari na vest

Zvezda traži rešenje za Ada: Novi Pazar otpao, Spartak u igri

B

Benke

pre 8 meseci

Da li se traži rešenje za Gobelju, jer se priključio treninzima???
R

Ruiz1506

pre 8 meseci

Uopšte ne deluje da ima 1823 godine. Mngo se bolje drži od svih savremenika izloženih u muzejima, a on ćak za razliku od njih nije ni mumificiran. Baš sveže izgleda za te godine.
Ч

Чика

pre 8 meseci

Ко га је гледао прошле сезоне у Спартаку, видео би да игра превише лежерно, неодговорно.
E

Elekserou

pre 8 meseci

Ima Ješa svoj sistem igre, visoki presing i obavezno uz to i mnogo trčanja što je odlicna promena za nasu sporu ekipu. Ali ako ostane pri svom i protiv Sitija i Lajpciga, napuniće nas kao staru kantu. Pa zamislite kad krena ona atomska kontra Sitija a ni Lajpcig nije nista manje opasan, visiće nam gol u svakom trenutku. Jang Bojse bi trebali da nalupamo nisu nista posebno, mada ako nas i oni navataju na brze kontre bice jbno.
D

Deno

pre 8 meseci

Mozda bi mogli poceti i Partizanu posudivati igrace ,nebi stetilo .
D

Direktor fotografije

pre 8 meseci

Ili Vozdovcu na primer?
X

XXXL

pre 8 meseci

Dubocica je najbolji izbor novi stadion pun uvek do zadnjeg mesta vestacka trava i bice 100 minuta u prvom sastavu najbolje tako jer takvi ne zainteresovani igraci padnu i u mnogo nize lige vidi se da on nije zainteresovan za fudbal!!!
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Pročitali neko tekst pre nego što ga objavi?
r

realnkk

pre 8 meseci

Covek starter u repki Gane a kao u Zvezdi nema mesta, kako da ne, pa videcete kad dodje Liga Sampiona dal ce Stamenic moci da se bije u defanzivi sa onakvim igracima
С

Сале2323

pre 8 meseci

А као се није знало да Адо неће играти, па није могао да се понуди ТСЦ-у или Чуки, да игра дечко Европу барем, па како се тамо покаже. Данас је заиста из управе Пазара речено да нису размишљали о Аду, па сад шта је тачно, није битно!?
N

Naopako

pre 8 meseci

Sto bi? Vidis da blizanci navijaju protiv nasih klubova.
?

??

pre 8 meseci

Ma najgore sto ga oni ne bi ni prihvatili. Kao da nisu mogli sami da ga traze
G

Goust

pre 8 meseci

Mlad je jos i psihicki je pao posle telenovele sa Serifom. Trebace mu vremena da se vrati na nivo, ako se uopste vrati jer koliko vidim Bahar nema vremena da se njemu posveti i da ga digne iz fudbalske depresije u koju je upao. Realno uspeh je napravio Milojevic kad je sa onim timom usao u LS, ovo danas i nije veliki uspeh uci u LS (Da smo igrali kv) s obzirom koliko je ulozeno u tim bio bi neuspeh ne uci.
T

Trcko

pre 8 meseci

Koji Bahar, pa ne bavi se ni sa ovima sto mu igraju, imao 14 igraca koje vrti u krug
:

:) :)

pre 8 meseci

Neka ga plaća onaj ko ga je doveo, svojim parama naravno…
a

a da nikom ne odgovaram

pre 8 meseci

sta bi ja dao da mogu da se zezam tako sa kintom
K

Kombina

pre 8 meseci

Doveden posle Bahara, ako ga nije hteo/ili hteo sto he doveden, igrao tamo 6 meseci, ovo mora da je neka teska kombina.
v

v1ad

pre 8 meseci

Dogovoren mnogo pre nego što se Bahar uopšte pominjao. Realno, Zvezda je ispala skroz korektna prema njemu. On je i došao u ovu situaciju jer je hteo da predje u Zvezdu pre dve godine. Tada se posvađao sa Šerifom, oni ga sklonili iz tima i on je bez ozbiljne takmičarske utakmice do dolaska u Zvezdu. Na sve to dolazi Bahar sa jačim zahtevima, dolazi Stamenic na njegovu poziciju i eto nas sad tu. Njemu ne treba Spartak ili Novi Pazar već negde da igra iole ozbiljnije takmičarske utakmice.
A

Astoria

pre 8 meseci

Zaista ne znam šta se desilo sa ovim momkom...od standardnog prvotimca Šerifa i nastupa/pobede u LŠ protiv Reala, do toga da je ispao iz kombinacije čak i za klupu Crvene Zvezde...moguće da je duga pauza koju je napravio (pre potpisivanja onog fiktivnog ugovora sa subotičkim Spartakom) ostavila posledice psihološke prirode, jer nemam drugo objašnjenje. Govor tela mu je katastrofalan, stiče se utisak kao da mu je svejedno hoće li da igra ili ne...možda je demoralisan i prilivom velikog broja igrača, ne zna da se izbori u konkurenciji...Ne znam da li je neko iz Uprave ozbiljno popričao sa njim, ali da završi nazad u Subotici, a plaćen je toliko, bio bi ozbiljan presedan. Cenim i da mu je plata među većim u klubu.
M

Možda

pre 8 meseci

Nije do igrača!
Н

Ниоо 8378

pre 8 meseci

Ја не знам шта се то деси са играчем да након утакмица у којима разбије Реал буквално , не може да се састави и да игра нашу смешну лигу..
B

Baba Jaga

pre 8 meseci

Darijane, ne piši više tekstove pijan.
p

plus

pre 8 meseci

koristi smešne cigare
G

GostNP

pre 8 meseci

Bukvalno danas je objavljen intervju sa predsednikom Novog Pazara, čovek je rekao da nisu ni razmišljali o dovođenju Ada. U istom intervjuu kaže da Adešina neće biti prodat u ovom trenutku jer misle da će mu cena samo rasti. Plus njih dvojica ne igraju istu poziciju...tako da ceo taj deo teksta vam nije tačan. Sportski pozdrav
P

Popsi

pre 8 meseci

Ja sam se razočarao u njega kad sam ga video na meču protiv Zvezde u Subotici, a najviše posle izjave da je Subotica lepa i da voli da šeta pored Subotičkog mora 🤭