Komentari na vest

Zvezda trenutno ima 16 igrača i mnogo članova

D

Djosa

pre preko 2 godine

Sto Nikolic I Vukanovic neigraju nego ih terate sramota
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Problem je što višak igrača nemožeš da oteraš i na zimu dovedeš zamene malo je to vremena ovako sa titulom se pozdraviti polako jer nije šampionski nadati se tuđem kiksu onda kada neigraš dobro nego lepo sedneš sačekao leto i lagano i pametno proceniš potencijalna pojačanja i kreneš u napad na titulu kada ih angažuješ
М

Ма хајде

pre preko 2 godine

А што би се опраштали од титуле? Па има још два дербија, а буди сигуран да ће оба добити Звезда.
W

Walldorf

pre preko 2 godine

@Darjane, hvala od srca na tekstu. Izvanredna analiza glavinjanja kroz koje prolazi FK Crvena zvezda. Imamo trideset "igrača" na platnom spisku!!! I brojkom, 30! Da sada ne nabrajam 14-15. njih koji uredno primaju plate, otaljavaju treninge i žive kao "bubreg u loju". Navešću samo onog nestvarno beskorisnog a skupog Bakajoka. Pa da je samo delić para kojima raspolažu Terzić i Mrkela na računu KK Crvena zvezda, trener Radonjić i momci bi bili ozbiljni konkurenti za F4 EL. Koliko para prodje kroz FK Crvena zvezda i komšija od preko brda? To se nikada neće pojaviti u javnosti. Ko sve od političara i tajkuna ima ključeve od trezora dva pomenuta fudbalska kluba? Kako se i šta se radi kroz poslovanje FK Crvena zvezda i FK Partizan? Zašto su vodje navijača ova dva kluba na platnom spisku istih? Da li je to kriminal, i, ako jeste, ko će odgovarati za stotine miliona evra koji se godinama valjaju preko računa ova dva kluba? Mnogo pitanja i niti jedan odgovor u javnosti na pomenuta pitanja. Na kraju, još jedanput hvala na tekstu u kome bi se mogao umesto Zvezde staviti i Partizan. Dobio bi se isti rezultat. Tu razlike nema. Oba kluba su u dugovima "do guše". Da je poštovanja nekih pravila, oba kluba bi bez milosti završili u nižerazrednim ligama Srbije. No, svi znamo da je tako nešto nemoguće. Oba kluba su "zlatne koke" političara, menadžera i ostalih zgubidana, pa će i dalje služiti svojoj svrsi. Sportu i sportskim vrednostima, svakako ne. Ugodno veče želim.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Sve tacno u metu. Ovi koji su ti dali minuse zive u paralelnom univerzumu punog blagostanja i utopije
I

Izneverena nadanja

pre preko 2 godine

Dioni, Bakajoko, Vukanovic, Gobeljic, Gajic, Falko,Zivkovic moraju da odu. Lazetica poslati negde na kaljenje, nije trenutno sazreo za prvi tim. U slucaju iole dobre ponude dati i Degeneka i Pavkova. dovesti kombinaciju proverenih igraca i mladih i perspektivnih ali stasalih.
G

Gorstak

pre preko 2 godine

ABC komentari, ako uopšte mogu tako da se nazovu, su cista manipulacija i licemerje. Nigde ni reci da je taj Tole davao licencu Zvezdi igranje, da je Zvezda jos u njegovo vreme dobila sponzorstvo Gasproma od 4 mil evra, da je većinu derbija izgubila itd.itd. Očigledno ABC pripada navijacima o kojim je Najveci zvezdas ikad govorio, koji bi da postrojavaju, a za sve im je kriv neko drugi, a ni sami ne znaju da li vise mrze druge nego sto vole Zvezdu. Pa svugde je normalno da favoriti negde kiksnu, a da treba novih pravih igraca treba, možda vise Partizanu nego Zvezdi. Ono najvaznije, sto svi zaboravljaju, je da dug i dalje raste i da je vec sada preko 70 mil evra. Pa zar zaista neko misli da je Terza madjija, toliko para došlo iz Evrope, sponzorstva, opraštanje dugova i dug ovoliki.
a

abc

pre preko 2 godine

Nemaš srece nikako, danas baš imam slobodnog vremena, pricas o licemerstvu i kaže kako je Tole davao Zvezdi licence, to i jeste cilj dovesti Zvezdu na nivo da joj Tole daje licence, kakva je to Zvezda kojoj Tole daje licence, to je Zvezda koja je finasijski uništena. Zvezda je bila šampion Evrope godinu dana pre nego što je partizan postao šampion Evrope u košarci, partizan je decenijama posle u košarci dobijao sve, novac, logistiku...Šta je urađeno za Zvezdu, pa napravljen je Teleoptik najvećim fudbalskim luzerima, državni sponzori su bili 90% u partizanu, a Zvezda je svedena na nivo da joj Tole daje licence. Gasprom je delo Škundića i bio je to zadnji čas da se klub ne ugasi , ne slimi pod pritiskom nemaštine. Samo još nisi napisao da su Zvezdu vodili Dzaja i Cvele koji nisu znali da vode klub, samo su bili sposobni da ga vode na vrh Evrope, dok su partizan vodili finansijski magovi Zeka, Bjeka, Tole, Đura frizura...sve opasni intelektialci. Moj grobate, moj grobare...
D

Degenek

pre preko 2 godine

A Degeneg nonsalantno prilazi igracu i pusta ga da centrira kod izjednacujceg gola. Na tribine bi ja njega
1

1983

pre preko 2 godine

Zvezda trenutno ima 5-6 igraca ovo ostalo ako su igraci onda ja trebam u real ici
D

Dingo

pre preko 2 godine

Bravo za tekst Darjane! Samo ih treba jos vise ocrniti
E

Erudita

pre preko 2 godine

Zvezda tacno placa danak lose transfer politike i gomilanja prosjecnih i nespremnih igraca, ali i toga sto kod Stankovica ne postoji kvalitetan sistem rotacije, nego kada se povrijedi neko od standardnih prvotimaca, na njegovo mjesto dolazi igrac koji nije igrao dva mjeseca do tada. Dovoljno se vidi iz toga da neke od odlucujucih utakmica na poziciji povredjenog Sanoga pocinje Srnic koji je do tada bio skoro potpuno skrajnut (niti mu je to primarna pozicija) umjesto Krsticica koji se vratio na velika vrata, navodno kao jedan od potencijalno glavnih igraca. Isto tako, Petrovic kojeg nismo gledali skoro od prosle sezone sada je odjednom jedan od glavnih aduta u veznom redu. Mnogim igracima su potrebne konstantne minute u nogama kako bi mogli da igraju kvalitetno iz sedmice u sedmicu. Tu prije svega mislim na Dionija koji je odigrao svaku utakmicu za Anze u Ligi 1 prije dolaska u Zvezdu i Falka koji je bio standardan u Leceu.
Y

Yaya Sanogo

pre preko 2 godine

Komentari i reakcije svih govore samo o tome kakva nam je liga. Slabiji tim uzme bod favoritu i odma krece linc. Ovakve stvari bi trebale da budu normalne, a ne svake godine da Zvezda i Partizan imaju sve pobede i da se titula odlucuje u derbijima. Smesna liga, smesni timovi, smesan fudbal.
W

Walldorf

pre preko 2 godine

Sinoć, kada sam došao kući, napisao sam komentar. Opširan i potkrepljen činjenicama. Opet sam pokušao da nešto smisleno ostavim na portalu *92 i opet pogrešio jer komentar nije prošao. Valjda zato što je tamo istina nepoželjna. Sada tebi u re-komentu pišem sve ovo. Slažem se sa tobom. Trebalo bi da je normalno da se dešavaju i ovakvi ishodi mečeva. Medjutim, nenormalno je to da se milioneri u našim dresovima, posebno Katai, onako bedno, nipodaštavajuće i sramotno odnose prema grbu koji nose na grudima, prema navijačima Zvezde i prema ugledu kluba na čijem su platnom spisku. Dalje, razlog da se sve to dešava je amaterizam nekada veličanstvenog igrača a danas trenera u pokušaju, "mister" Stankovića. Onog časa, kada je iz igre izveo najbolje, sa prijateljima na tribini smo konstatovali da se takve stvari ne rade pri minimalnom vodjstvu, protiv ekipe koja je u Surdulici iskoristila iste greške koje su činile naše vedete i sinoć. Neoprostivo, zaista. Na kraju komentara na *92, napisao sam da se o istu prepreku, dva puta, na isti način sapliće samo čovek za kakvog u srpskom jeziku postoji reč koja počinje slovom B a završava slovom A. I danas mislim isto. Takodje, mislim da Stanković treba da ode. Srećan mu put i sve najbolje. Ne može trener, poput njega, da bude drugar i pajtos sa igračima. U svakom ozbiljnom poslu, zna se ko je šta. Znaju se autoriteti i oni koji autoritete moraju poštovatu. Zato bih na našoj klupi opet želeo videti dokazanog trenera Milojevića ili Muslina. To su ljudi koji imaju trenerskog iskustva, zahtevaju disciplinu i red i zato su cenjeni, poštovani i trofejni. Na kraju, DA. Trebalo bi da ovakvi rezultati budu normalni tokom lige. Ono što nije normalno je da tokom devedeset minuta ne iskoristiš penal i veliki broj povoljnih situacija iz kojih se izdvajaju dve stopostotne, mrtve šanse pred golom odlučnog golmana Surduličana. Zato ovo što se desilo sunoć, po meni, nije normalno. Kao što nije normalno da Bragi uzmeš četiri boda i da isto toliko igubiš od osrednje ekipe Radnika. Srdačan pozdrav!
N

Nije bas

pre preko 2 godine

To bi bilo normalno u jacoj ligi, protiv ovako lose ekipe Radnika nije normalno.
g

gusle 7

pre preko 2 godine

ja kao potpuno neutralalan odgovorno tvrdim da nije normalno da veciti kiksaju,zasto, zato sto igraci radnika igraju za 600 evra i placen stan i hranu, i tako komplet liga izuzev par klubova,u mnogim klubovima i ta mizerija kasni po pola godine,nigde u evropi necete naci takvu razliku u budzetima klubova i razliku u platama po 1000 puta vecim
G

Gos

pre preko 2 godine

Zvezd u rosteru ima 30 (trideset) registorvanih igrača koji su na platnom spisku i treniraju svaki dan. Ne znam odakle vam broj 16, na sajtu lige može se videti svaki igrač.
.

..,

pre preko 2 godine

To je metafora jer 16 igrača igraju a ostalih 14 nisu dobri ni zamene da budu
C

Cccc

pre preko 2 godine

Ja sam sinoć rekao ovaj dres je jedino zaslužio Dragović da nosi a ovi ostali svi ga nose za debele pare koje nebi nigde drugde dobili. Mi trebamo na klupi trenera koji zna posao i koji je profesionalac a ne navijača koji je debelo plaćen. Navijači trebaju s nama na tribine a ne na klupu ili u prvi tim.
G

Gost 45

pre preko 2 godine

+ Ivanic
g

gossstt

pre preko 2 godine

Konacno dobar tekst Darjane. Tacno je da nam fali minimum 5 igraca. Ne moraju sad dovesti svih 5 ali moraju makar 3 i ostatak na leto
v

v1ad

pre preko 2 godine

Borjan, Rodic, Degenek, Dragovic, Sanogo, Kanga, Ivanic, Katai, Falko. To je to sto se tice ozbiljnih igraca. Ovo ostalo je krsh. 9. Ne 16.
L

Luja

pre preko 2 godine

Ha,ha... Degenek i Falko su kilometrima daleko od prosečnih a ne dobrih igrača. Popović bolji od Borjana i tri puta jeftiniji.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Apsolutno si u pravu,ostalo suvi prosek LL,neki čak i ispod toga...tipa naših desnih bekova koji ne kapiraju kretanje i postavljanje na toj istoj poziciji,ne znaju da centriraju čak ni kad ih ne ometa protivnik...da im niko za ove godine u Zvezdi nje rekao čoveče ti ne znaš to.,to,to i to,ustvari ti.nemaš pojma vezano za poziciju koju igraš,uzmi individualnog trenera i nauči kad već sami nemaju spoznaje o tome koliko su loši ... Isto tako ostali koji su krš,da je to.toliko nadobudno i bezobrazno i puno sebe da igraju tolike godine i da osnovne stvari nisu popravili niti imaju namere... Gori od njih je onaj ko ih drži tu i gura takve !
B

Boban1

pre preko 2 godine

99% sa Stankovicem je sreća,sve ama bas sve je njegova krivica. Ako mislimo nešto uraditi ove sezone pod hitno mu uruciti otkaz i naći pravog trenera,inače je piši propalo!!!!!!!!!
G

Geo

pre preko 2 godine

Mislim da se nesto duguje igracima cim se onako mlako igra. Mislite o tome.
B

Boban1

pre preko 2 godine

Kakvo bre dugovanje,ima 10-15 igrača da im das pred svaku utakmicu po milion evra opet bi isto igrali,nemaju pojma i to je to
d

dejan 22

pre preko 2 godine

pa gde bi mogli uzeti ovakvu lovu?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Sve što si napisao NEMA NIKAKVE VEZE SA MOJIM KOMENTAROM,,,, Ali za razliku od Tebe ja sam od 1976. propratio sve generacije VELIKIH FUDBALERA ZVEZDE I JOŠ VEĆIH TRENERA I SVE NAJVEĆE USPEHE U ISTORIJI KLUBA UŽIVO,,, a to je vreme kada su na terenu bili velemajstori fudbalske igre a na prepunim tribinama PRAVI, ISTINSKI NAVIJAČI KOJE NIKO NIJE MORAO DA ZOVE, KOJI SU JEDVA ČEKALI DA DOĐU I VOZOVIMA I AUTOBUSIMA I SVE ZA SVOJE PARE, I SVE OD SVOJE HRANE I DŽEBANE,,,,,,, I NAVIJAČI KOJI SU UVEK KUPOVALI SVOJE KARTE,,, ,,,,,,, I NAVIJAČI KOJI NISU MALTRETIRALI SVOJE LJUBIMCE I TERALI IH POSLE UTAKMICE DA STOJE PRED NJIMA MIRNO,,,,, A NE OVI DANAŠNJI KOJI NAVIJAJU ZA DNEVNICE I ZBOG KOJIH NIKO NORMALAN NEĆE DA DOĐE NA STADION. nažalost to je vreme koje ti i ova generacija nikad nećete moći da razumete. ....... glupo je i beskrajno jadno što Meni i mojim istomišljenicima podmećeš neki šljam,,,, Tole i sl. Kakve veze mi imamo sa takvima? Ama baš nikakve.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Napomena : Odgovor se odnosi na "abc"
B

Boban1

pre preko 2 godine

Bravo majstore,putovao sam po 7-8 sati na utakmice Zvezde na Marakani,da ne pričam o gostovanjima,sve si u pravu ama bas sve!!!!!!!
a

abc

pre preko 2 godine

Na TV sam gledao Arsenal:Zvezda kao dete, od utakmice Zvezda:Real 4:2 sam na tribini i ne možeš meni da pričaš te stvari jer ih poznajem isto koliko i ti. Mešas babe i žabe, uskačeš u vreme i prostor kako ti odgovara i nisi jasan ni sebi ni drugima. Postoje pozitivni i negativni fenomeni, oni nas određuju u dobroj meri, pozitivan fenomen je Zvezda iz Barija, negativan fenomen je Tole, oni se događaju u određenom vremenu i proizvide posledice prema kojim se ravnamo, sviďalo se to nekome ili ne. To utice na ponašanje, odnose, percepciju stvari uopšte. Posmatrati današnje stvari iz ugla pozitivnog fenomena "Zvezda iz Barija" nije moguće, država je mnogo manja, organizaciono smo na nižem nivou, fudbalska pravila su drugačija ranije se ostajalo duže u klubu, danas se insistira na bonusima što je nonsens..Negativam fenomen "Tole" je mnogo bliži i danas ga osećamo, sve je počelo mnogo ranije sa Mirkom Marjanoviçem i Slobom Novakovićem, nisu u životu ali njihov nakaradni i poredak stvari da večite lizere izguraju ispref šampiona Evrope i dalje traje, to guranje fudbala u kanal, jer samo u kanalu mogu biti iznad Zvezde mnogo nas je koštalo. Dovelo je do spuštanja svega na niži nivo pa i odnosa "navijači klub"...Išao sam i ja u Sarajevo da gledam Zvezdu sa Piksijem izgubimo 3:0 od prosečnog Želje, dođe ti da pukneš ali igrače ne diraš, to je bilo nezamislivo od zvižduka ništa teže nije moglo da se dogodi, sad stvari stoje drugačije svako vreme nosi svoje breme...Šta ti čoveče prizivas, koje vreme ono od pre 40 godina koje se ne može vratiti ili ovo Toletovo, Marjanovićevo i Novakovićevo koje je sramota do neba i na kojem u partizanu insistiraju i danas? Odakle ti pravo da Zvezdu posmatraš kroz navijače koji ti se ne sviđaj, kroz upravu koja ti se ne sviđa, zašto ne ideš na itakmice SVOG KLUBA?????
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Glavni problem je što se nema poverenja u igrače koji se dovedu kao pojačanja. Dovedeš igrača iz italijanske lige i skupo ga platiš za ovdašnje uslove, a onda ti igraju Katai i Ben sa povredama ili temperaturom.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Onda mozes da zamislis kog su kvaliteta i koliko su spremna ta pojacanja.
x

xyz

pre preko 2 godine

Sastav je manje vise isti kao prethodne sezone. Nedostaju Milunovic, Falcineli i Grujic. Prosle sezone smo postigli preko 100 golova. Sta li se ove sezone promenilo?
G

Gosti

pre preko 2 godine

Pa zato što nema Grujića a i Žigić vuče povredu
L

Luja

pre preko 2 godine

Fali Grujić...ahahaha.
T

Tenerife

pre preko 2 godine

Nisam znala da si takva Surdulicaaaaa
m

miksea

pre preko 2 godine

Pa ne može rekonstrukcija na sred sezone, ko će ta ti izađe na teren ili bude na klupi sledeću utakmicu u Evropi? Omladinci sa B liste da ti sede na klupi? Teško.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Pa registeuješ igrače koje si doveo u pauzi. Ne možeš samo ako je igrač nastupao u istom takmičenju tako da možeš svih 25 da promeniš. Jel tako teško ispratiti osnovna pravila?
M

Morekamb

pre preko 2 godine

Oni koji ne zaslužuju dobiju minute a Stanić koji je skoro svaku utakmicu dobro odigrao ništa!
C

Cccc

pre preko 2 godine

Sinoć sam rekao nakon 10 minuta da se ovo neće dobro završiti za nas, Katai nije bio sinoć na utakmici glavom i mozgom a trener ni da skrene pažnju na ozbiljnost, konzentraciju. Pavkov rekreativac već duže vreme i koristi to što nema ko da bude na toj poziciji umesto njega a to trener bez autoriteta toleriše umesto da prvo upozori igrače na ponašanje pa ako oni ne promene odnos zameni ih nakon 15 ili 20 min. Ovdje je problem sto nema odnosa trener- igrač, i trener nema autoritet i toleriše nediscipline. Ja sam na to skretao pažnju već pre dužeg vremena da će se ovo desiti i na žalost se dešava.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Gospodo komentatori, nerešen rezultat protiv Radnika nije ono najgore što se juče desilo. NAJBEDNIJA SCENA NA STADIONU, NAJBEDNIJA I NAJSRAMNIJA JE ONA KADA IGRAČI KAO UPLAŠENI MIŠEVI I POKISLE KOKOŠKE STOJE PRED TZV. NAVIJAČIMA, i kao crvene od stida i kao bajagi oni su uvek tu jedni za druge ITDDDDD...... E zbog takvih tragikomičnih scena, lažnih i prenapunpanih emocija, bednih pravila i obaveza koje su nametnuli ovi rukovodioci Zvezde sa SVOJIM PROFESIONALNIM NAVIJAČIMA, a koje treba da sledimo i svi mi ostali NORMALNI ZVEZDAŠI, MI KOJI TREBA DA PRISTANEMO NA TU NOVU MODU, NA NJIHOVA PRAVILA, PRAVILA KOJA NAM ONI PROPISUJU,,,,,,, ,,,,,,, ZBOG TAKVIH JE STADION PRAZAN, ZBOG TAKVIH POŠTEN I NORMALAN FUDBALSKI SVET I NE POMIŠLJA NOGOM DA KROČI NA TRIBINE MARAKANE ,,,,, KO SU ONI ? ŠTA SU ONI? DA ONI POZIVAJU NAS NA STADION I DA NAS ONI PREKORAVAJU ŠTO NE DOLAZIMO..... ZBOG TAKVIH NOVOTARIJA STADION ĆE I BITI SVE PRAZNIJI. Sačekaćemo Mi NAŠE VREME, vreme kad će Zvezda biti očišćena od smrada i hohštaplera, onda ćemo ponovo kao časni ljudi doći na stadion, i da navijamo uživo za Naš klub.
ш

шуми

pre preko 2 godine

Браво за коментар, хоће багра да буде изнад клуба, да шамарају Пиксија а да величају творзића. Јад и беда
a

abc

pre preko 2 godine

Imao si to vreme kako ti kažeš "čisto", bili smo bez rezultata, bez titula, bez Evrope...U tom "čistom vremenu" smo finansijski unakaženi i voljom raznih mešetara dovedeni da budemo ispod malog kluba od preko puta što nikad u istoriji nismo bili. Je li ti to odgovaralo, ni tada nisam video pune tribine podrške, punu Marakanu koja bi poslala poruku da se ne rade Zvezdi sve te nepoštene stvari, bilo je dobrih poseta ali retko. Ne prizivaj vreme kao u doba Toleta i kompanije, to se više neće ponoviti po bilo koju cenu.
m

mafijaš

pre preko 2 godine

Zaboravili ste da u brojite sudije
д

д.г.

pre preko 2 godine

Твој војни клуб је ове године рекордер по непостојећим пеналима. Ако треба и понављају се
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Deki ti kao trener moras da shvatis jednu stvar, bez obzira ko juce sto lopta nije htela u gol, imali smo milion sansi i pored ocajne igre, ali kada imas Kataija, Kangu, Ivanica, Bena i Pavkova od igraca koji su preko pola ne racunam bekove i stopere, moramo da vodimo sa 2:0 minimum do 70og minuta, ako imamo tu prednost izvris svih 5 izmena istovremeno i cao zdravo, a ne ko juce povadis sve semMirka koji igra sve utakmice po 90 minuta pritom na terenu jedini igrac koji moze nesto da uradi i to protivniki igraci znaju i igraju flastera, i mi primamo gol i onda mi nemamo sa kim da napadamo... mali Lazetic mozda jeste talenat ali fizicki je slab za stopere koji su po 10god stariji, Falko pokusava nesto ali bezidejno i to, na Ivanicu igraju flastera i uvek 2 igraca pored, Veljko nije odigrao utakmicu vec 3-4 meseca, Krsticic bolje mene da placaju korisniji bih bio za mnogo manje pare, Srnic nije kreativac i kako ti mislis sa limitiranim igracima da probijes bunker, a pritom lopta se ispucava a nama nema ko da skoci? ovako je partizan prosle godine izgubio titulu, izgubio par utakmica koje je unapred pobedio i jbg... umesto da bude 0 bodova mi smo na - 2 i utakmicu manje ima partizan.... nama i Ibru da dovedu covek ne bi mogao da da gol jer ni Pavkov nije dobio jednu upotrebljivu loptu..
R

Rajko car

pre preko 2 godine

Bravo za komentar,samo suvise si blag.Pa ljudi Pavkov ni jednu upotrebljivu loptu niti centarsut nije dobio.Realno mali Lazetic ne da nije talenat i boli me uvo sto ima 17 god.Decko nema nista,ali bas nista golgetersko i vidi se da ga neko gura na silu.Mnogo veci talenti su prodati ili poslati na pozajmicu,a mnogi i ne dobijaju sansu.
A

Armata

pre preko 2 godine

Od tri uzroka jučerašnjeg lošeg rezultata, loše skok igre nakon odlaska Milunovića, lošeg skautinga i loše igre, ova dva poslednja najviše brine jer se ponavljaju već godinama uzastopno. Forsiranje defanzivnog stila u Evropi uvek dovedi do toga da vremenom Zvezda počinje gubiti ubojitost i u domaćoj ligi, što oped vodi do umanjenja individualnih kvaliteta igrača i nemogućnosti njihove prodaje. Nužno je promeniti celu skautung službu i potrebno je da Stanković koriguje svoju filozofiju fudbala da bi klub napredovao dalje.
a

abc

pre preko 2 godine

Da,da,da Milunović nedostaje to je tačno, misliš da bi ofanzivnom igrom prošli Salcburg i Bojse? Ne da ih ne bi prošli, nego bi izgubili katastrofalno, samo zato što oni u tim ulože desetine miliona evra Salcburg posebno, samo toliko. Mi dovedemo 90% tima na čiste papire i ti bi da se nadigravaš sa njima, da ih malo pretrčavamo, malo izbacujemo driblingom, pogledaj tim Zvezde koji je igrao protiv Austrijanaca maltene bez ijednog ulaznog transfera. Razmisli, da li se više novca zaradi transferima ili ulaskom u grupnu fazu i bonusima koji se isplačuju na osnovu koeficijenata?! Druga je priča da li po plasmanu treba pokušavati igrati ofanzivno koliko god je to moguće i sa kojim igračima.
L

Lakse je

pre preko 2 godine

Promeniti Stankovica nego da se on menja..Za skauting se slazem.Kompletni idiot radi u toj sluzbi.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

@abc, i mi smo uložili desetine miliona evra u tim s tom razlikom da SD Mita nije utrefio niti, jedno jedino pravo pojačanje. Kod nas razni Čaušići, Ebisiliji, Falkoi, Krstičići i slični. Tu je problem.
T

TBF

pre preko 2 godine

Kvalitetan igrač, pored fudbalskih kvaliteta, mora posedovati i nešto drugo. Požrtvovanje za klub, boje kluba u krvi. To važi za bilo koji klub, za bilo kojeg igrača. Ako Dioni, Bakajoko, Živković i ostali to ne osećaju, dzaba im pa da su sve i Andrea Pirlo, Ćavi i Mesi zajedno. Zvezda bi trebalo da se osloni što je više moguće na kvalitetne mlade igrače, koji od detinjstva navijaju za Zvezdu ili za one druge, koji ne navijaju, ali su glavom u klubu za koji igraju. Skauting bi trebalo time da se bavi, podjednako kao i fudbalskim kvalitetima. Mali Birmančević recimo, ne znam za koga navija, ali je pokidao ove sezone u Švedskoj. Siguran sam da bi tako odigrao i u Zvezdi. I siguran sam da je mogao da se plati. Ima još takvih igrača. Nosioci ove ovakve Zvezde su Borjan (olako zaboravljaju neki njegove ključne odbrane u Evropi), Dragović, Rodić, Kanga, Ivanić i Katai. U nekoj kombiniciji i Ben. To je već 6-7 pozicija u timu. Sanogo je dobar za Zvezdu i možda mi se moglo razmisliti o štoperskoj poziciji za njega kao trajnoj. Ostale pozicije popunjavati mladim, kvalitetnim igračima, iz sopstvenog pogona ili drugih klubova. Ako baš nema domaćih, ima dobrih igrača i van Evrope, ali nemamo dobru skauting službu.
Н

Ноле

pre preko 2 godine

Иванић игра сваку утакмицу али зато Крстичић плаћен 500.000 евра по сезони није у стању десет минута да одигра.
ш

шуми

pre preko 2 godine

Од тих песто иде проценат мркели и творзићу
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

A Mrkelu niko ne spominje?
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Desava se upravo ono cuveno ,,titula se gubi na malim utakmicama,,.Plasim se za titulu,ko je krivac? Isklucivo trener i samo trener.Utakmica se ne dobija sama od sebe,vec dobrom igrom i motivacijom fudbalera.Na zalost mi nismo imali ni jedno ni drugo.
G

Gennaro

pre preko 2 godine

Ono kad Ivanic igra svaku utakmicu od pocetka sezone i to 90% njih celu, a ovi kvazi fudbaleri ne mogu pola sata da izdrze protiv radnika. I 16 je mnogo
i

iskreno

pre preko 2 godine

Mogao je da osvezi prvu postavu sa mladjim igracima sa klupe koji su gladni a ne pusta emotivno i fizicki ispraznjene nosioce koji su pokusaki rutinski da rese mec.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Da Nikolic, Lazetic, Petrovic, pre Gavric i Krstovic, neverovatna glad kad su na terenu kao da igramo sa igracem manje.
L

Luja

pre preko 2 godine

Za stanje igre kriv je trener u pokušaju. Za igrački kadar kriv je sportski direktor u pokušaju. Za opšte stanje Tvorza. Kada se ovih rešimo možemo se nadati eventualnom oporavku. Ako ostanu, ovoga puta, čeka nas istinski katanac.
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 2 godine

Ako dozvolite, izneo bih i drugačije mišljenje - Bakajoko se uopšte nije loša pokazao tokom priprema na poziciji desnog beka. Za LingLong bi bio izuzetan, trebalo mu je dati šansu u kontinuitetu i ne bi bio gori od Gobelje ili Gajića. Falko jeste papreno plaćen ali i on nije za našu ligu loš. Jednostavno, nemaju kontinuitet, a drugi je padež zašto Dekija nisu ubedili da ima pruži šansu u recimo pet utakmica u nizu, mora da na treninzima postoji nešto što mi ne znamo i ne vidimo. Ali za našu ligu, ovaj dvojac je sasvim u redu, čak bi i Vukanović mogao da upiše koji minut protiv nekih slabijih timova, da se nosioci odmore
S

Sale7

pre preko 2 godine

Da li se neko seca kako je Stankela bio ljut na publiku sto je zvizdela posle utakmice sa Vozdovcem 1:0 publika je bila nezadovoljna jer se cuvalo 1:0 a Stankela se cudio jer smo pobedili i to je najbitnije. Eee pa Mister da li sada kapiras te zvizduke da li si se sada cudis? Nije Zvezdina publika sisala vesla Zvezdina publika se razume u fudbal. Zasluzeno smo kiksnuli!
c

cujem

pre preko 2 godine

Dekija trazi Kijevo?
m

mafijaš

pre preko 2 godine

Verovatno ovo pored Beograda
R

Rodaljević

pre preko 2 godine

Dejanu Stankoviću treba spomenik podići za života sa kakvim je on krampovima ušao u 16 najboljih u LE. Ali zato skauting službu i sportskog direktora zaduženog za transfere išutirati iz kluba sa sve nogom u debelo meso. Bakajoko, Vukanović, Gobeljić, Dioni, Živković, Falko, Krstičić pa čak i Gajić, Srnić i Pavkov ako nešto ne promene ne zaslužuju dres ni prosečnog superligaša, a kamoli Crvene zvezde.
P

Princip

pre preko 2 godine

i ja bi na srecu. samo sreca i nista vise.
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Ja se samo pitam da li ce neko, npr. sportski direktor odgovarati za ovolike promasaje. Dovede igraca, samo da je na broju, a to sto nema kvalitet, nikom nista... Dokle ovako, ja ne znam?
G

Gosttt

pre preko 2 godine

veruj meni da bih ja bolje odradio prelazni rok nego Mrkela... ako nista drugo, ako ne mozes da odes uzivo da glrdas igraca odgledaj par utakmica preko tva odma se vidi ko zna a ko ne da igra.. relno gledajuci u 2 utakmice sto sam ispratio partizana i anortozisa, onaj warda je vise nego korektan igrac, prgav, jak na lopti, zeljan igre, grize bori se, i to u obe utakmice a jeftiniji je sigurno i od dionija i od risaira, takodje i 10ka anortozisa isto ko varda zeljan igrr trazi loptu ne boji se da krene napred da predje jednog igraca i da da dobar pas... odes poglrdas jos jednu utakmkcu uzivo i ako zadovolji kupujes, pored ta dva igraca u serifu ima dosta boljih igraca od nasih a jeftiniji mnogo... pored arbolede imaju i desnog beka i desno krilo jako dobro pa onaj grk sto igra veznog.. za par miliona skockas dobar i kvalitetan tim,a za mrkleu ne znam gde nalazi igrace islreno
ш

шумадинац

pre preko 2 godine

Сви ми треба да подржимо тренутно стање јер је творзић рекао да иде из клуба ако не будемо прваци а самим тим и наш Деки аматер да оде са њим, е онда можемо поново на стадион а да се у клуб врате Пикси, Југовић, Видић. Кренемо на здравим односима, растерају мафијачи навијачи, менаџери и можемо направити неког играча а у истину нити једног вредног од Видића не направисмо
a

abc

pre preko 2 godine

O čemu ti pricas sine dragi, nismo mi Brazil država od 200 miliona pa da imamo svake sezone talentovanih igrača na izvoz, na koju mantru si se primio??? Hofenhajm 1 Zvezda 12 Liberec 7 mislim da su toliko imali GENT O To je tabela od prošle sezone iz naše grupe. Pogledaj Gent ove sezone u grupi sa ovim od preko puta što pričaju tu tvoju priču o nekoj deci, nisu se videli protiv zog Genta od NULA BODOVA. Talentovana deca su u Grafičaru, i od toga koliko su talentovana zavisi da li će igrati, u timu možecda bude jedan mlad igrač, dvojica u konkurenciji i to je to.
ш

шуми

pre preko 2 godine

Ти бре абц си стварно примио мантру творзића, а не гледаш да Динамо који функционише у дупло мањој држави сваке године направи играча и прода за 10 милиона. Ем не знаш ништа ем срозаваш Звезду поредићи је са Гентом и другом боранијом
g

gusle 7

pre preko 2 godine

moj abc kako ti lupas,prosek salzburga u ls je 21,5 godina,druze tamo se mladi igraci ne dovode uz kombinacije i procente,skautirati i pogoditi mladog igraca uopste nije lagan posao,to ivica a posebno mita nazalost ne znaju da rade
9

951357

pre preko 2 godine

Ono juče nije bio problem igračkog kadra. Ono juče je bio problem ziheraške igre na 1:0.
D

Dejans

pre preko 2 godine

Stvar je vrlo prosta,ako "članovi"nisu za nivo Crvene zvezde onda je kriv sportski direktor i njegova loša procena,a ako ipak jesu onda je kriv trener koji ne širi roster i balansira,kako god bilo odgovornosti nema tako da "onda ništa".
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Zvezda mora sto pre da se rastereti viska igraca. Pre svega na zimu istice ugovor Vukanovicu. Srnic je star za krilo, a kao zadnji jos tu i tamo moze nesto da uradi. Kritikuje se zasto igra Ben, pa spor je, pa ne znam sta. E evo zasto igra, zato sto nema ko drugi. Bakajoko je dosao prakticno dzabe, pa ako nesto bude bude. Nije, osim sto je brz, nema sta drugo, pokusalo se sa njim kao bekom, ni to ne ide i zdravo. Falko je posebn aprica. Prvi tim je zaista umoran, Ivanic je odigrao svaku utakmicu, Katai kuburio sa povredama i bolescu itd. Falko odmoran, dosao kao kreator igre, i od njega nista. Kao trener vise ga ne bih ni stavljao u tim. Sramota je kako igra. Gledam kad je Radnik izjednacio, nigde ga nema, sakrio se, ne dolazi da trazi loptu, da je preuzme, da krene agilnije, ugrozi gol, on se sakrio negde, trckara kao da vode 3 razlike. Kao svez i odmoran igrac, morao je bar dva puta brzi da bude od svih. Nikolic kao da nije nikad igrao, lopta se odbija od njega, ne moze da je ustopuje. Lazetic jeste imao nekih gresaka, ali ima 17 godina, moras da ga istrpis negde da bi postao igrac. Kritikovan je i Sanogo, te kapitalac, te spor, mislim da je iz poslednjih nekoliko utakmica jasno koliko znaci za tim. Ono sto zameram Stankovicu je preveliki rizik sa izmenama kad je rezultat neizvestan. Da se razumemo, Radnik je uputio jedan jedini sut u okvir gola, ovo sto je dao, pa je valjda mislio da nema opasnosti. I zamerka, sto nije ubacio Stanica. Kad nema Sanoga i Petrovica, Stanic bi bio od mnogo vece koristi nego Nikolic ili Krsticic, koga isto stizu godine. Za Dionija je jasno, on nema sta da trazi, da li je nezadovoljan, ne znam, ali na osnovu cega bi trebao da igra? Osim zalaganja, nista drugo nije pokazao. Zivkovic isto razocaranje do sada.
G

Gosr

pre preko 2 godine

Ima Zvezda dovoljno dugačak roster ali Stanković ne zna to da koristi. On je tokom sezone sam sebi skratio roster jer je jednog po jednog igrača odstranjivao iz tima i slao na tribine. Isuviše se osloni na individualne kvalitete Katai i Ivanića pre svega i uz njih Kange i Bena. U ovi grupu povlašćenih igrača kod njega spadaju još Sanogo, Dragović, Rodić, Borjan i Srnić. Svi ostali su na određeni način šikanirani od strane trenera i potpuno su izgubili bilo kakvo samopouzdanje i ne igraju ni izbliza kako bi mogli. Svi oni su za ovu našu Ligu odlični igrači, samo da imaju određenu ulogu u timu i poverenje trenera a oni to nemaju. Miloje je bio majstor da vodi grupu od 26 igrača i da iz svakog izvuče maksimum.Stankoviću će se obiti o glavu sebičnost Kataia i Ivanića i njihovo gazdovanje na terenu. Deki opameti se i tretira sve igrače na isti način.
H

Hidien

pre preko 2 godine

Bravo za komentar.
b

babarogic

pre preko 2 godine

cekajuci babarogica, simovica, patrovica, obradovica...

Darko Lazic

pre preko 2 godine

ono sto je potrebno zvezdi i svim ostalim nasim klubovima je privatizacija i ukidanje ovih glupih mec pravila
S

Scorch

pre preko 2 godine

Kad smo sve pobedjivali bilo je namešteno, sad kad odigramo koju nerešeno ili ne daj Boze izgubimo odmah krecu tekstovi. Dobro, igrali smo nerešeno, pa sta... I igrači su ljudi, desi se, greška tu i tamo. Igrači su nam takvi kakvi su, kriv je Mrkela koji ih je doveo, a ne oni samo sto su dovedeni, i Stanković ako je on tražio da se dovedu. Kao navijac, ja sam da Stankovic ostane, sa kakvim igračima on sklapa tim, još smo i odlicni. Igra nam je u ozbiljnom padu. Centralnog veznog, sem Kange, realno nemamo. Nama Srnic treba da igra zadnjeg veznog, klasičan "trkač", tehnika nažalost u minusu. Sanogo i Dragović odlični, ali ne mogu oni sami da igraju. Katai i Ivanic u epizodama, konstantnost ne postoji. Krilo prodorno nemamo, pa se mucimo protiv ekipa koje nas pritisnu, centaršut nemamo, bekovi služe kao još dva stopera, pa ekipe koje igraju bunker teško probijamo, na kvalitet i njihov nekvalitet. Sve u svemu, kad je lepo svi su zadovoljni, cim krene malo nizbrdo odmah pljujete. Ne treba nasedati na kvazi-zvezdase, tj. navijače partizana, koji se pretvaraju da navijaju i teraju sve iz kluba. Sportski pozdrav!
P

Princip

pre preko 2 godine

zvezda nema trenera, mister nema pojma, ne zna jednostavno. ai graca?!! imamo 5
M

Molim

pre preko 2 godine

Pokazalo se da je igra zvezde u problemu ako se oslanja na kataija( jednostavno to je igrac koji je 2/3 utakmica na bolovanju a kada igra nikada nisi sa njim siguran jel ga zanima igranje tog dana ili ga mrzi pa samo izvodjenje penala ili ona sansa u drugom poluvremenu) a okolicini igraca koji se samo slepaju je izlisno govoriti. Nego od juna ce zvezda biti bez terzica i nadam se da ce povesti svoje bena kataija vukanovica baksuza dionija krsticica i ostale 35+ igrace hoce ogromne plate a nisu u stanju da odigraju 2 ytakmice nedeljno.
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Čekajući Ohija...
d

drndalo

pre preko 2 godine

šta će ohi sa ovakvo jadnim veznim.
М

Мукадин

pre preko 2 godine

Па наравно да не могу Фалко, Бакајоко, Вукановић и слични да буду сјајни и да доприносе кад им се даје свака трећа или пета утакмица и кад добијају малу минутажу. Звезда на појединим позицијама има превише играча. Самим тим они су превелико оптерећење за буџет клуба. То јесу добри играчи за ове наше услове, али џаба кад не играју, већ седе на клупи
д

д.г.

pre preko 2 godine

Највећи промашај управе је Милуновић. Са њим нисмо примали голове главом а сваки трећи корнер је био гол. Његов изостанак је ненадокнадив. То што нису Пријовића потписали а довели Дионија је прича за себе.
G

Gost2882

pre preko 2 godine

tačno tako, takođe i nezadržavanje Falćinelija. Ne sećam se tačno cifre, ali da je bio i duplo skuplji od Falka i Dionija zajedno, vredelo bi, jer špica ne-ma-mo!
7

777

pre preko 2 godine

Pa nije to propust uprave, Milunovic nije hteo da ostane ugovor mu istekao i hteo je da ide. Zvezda mu nudila vece pare nego sto je imao i nije hteo. Prijovic je bio dogoovren i sve je bilo zavrseno da bi on na dan potpisa rekao da neke pare mimo njega treba da idu i menadzeru, do tog trenutka tog menadzera nije spomenuo a suma koju je trazio za menadzera nije uopste mala nasa uprava je bila u fazonu dobro to je izmedju tebe i menadzera dogovori se sa njim, da bi on rekao ne vi ima da date te pare tom menadzeru. Terza se naljutio i to je to. Mozes da krivis uoravu za Dionijija i ostale promasaje ali za Milunovica ne, sta je trebalo da ga pretnjom pistoljem teramo da produzi ugovor koji ne zeli da potpise?
ш

шуми

pre preko 2 godine

Диони дао пола уговора творзићу а Пријовић то није хтео, још га творзић пљује по новинама како не поштује Звезду. Страшно

Forzza

pre preko 2 godine

Mnogo grešaka je u izboru igrača tokom leta a i nekoliko igrača je istrošeno tipa Ben, Pavkov, Srnić, Nikolić, Degenek više nije taj a da ne pričam za Gajića, Gobeljića, Falka Dionija, Rišaira, Krstičića ljudi to je sve sam promašaj do promašaja, vidi se da su Katai i Ivanić u padu forme i onda staje ceo tim ovo je sramota da zavisimo o dva igrača, imamo blago u Grafičaru a to su braća Mituljikić, Andrija Radulović mislim da njima treba se dati šansa to su Zvezdina deca i naravno uz 3-4 top pojačanja ovoj Zvezdi je potrebna svežda krv.Sportski Pozdrav Zvezda se voli ❤️🔴⚪
ш

шуми

pre preko 2 godine

Али велика већина горе поменутих пола уговора даје творзићу јер у ком универзуму Диони може да има 600 а да Гобеља и горе поменути могу да буду у Звезди и за то још добијају по 300,400 итд
S

Sumaaa

pre preko 2 godine

Kada cemo mi Grobari i Delije da se zagrlimo i oteramo ovu bagru?
3

3x3

pre preko 2 godine

Pravi i iskreni navijači možda nekad,al ovi koji trenutno haraju po severu i jugu nikada oni su tu dovedeni od raznih Terzića i Vučelića tko da im ove uprave i odgovaraju.Mada ni vlast nije daleko zbog toga se ibegav privatizacija.
A

Ab

pre preko 2 godine

Borjan, Rodić, Dragović, Eraković ( jedini iz omladinske škole koji baca na fudbalera), Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, pa nekako u ovu grupu može i Ben... su grupa koja vuče ovu jesen, ostaliiii teški kanal, bol u predjelu prepona i fudbalako neznanje... A meni lično najveće razočaranje Milan Pavkov!!! Koliko tog lika boli qrac za fudbalom i terenom, kakav govor tjela i kretanje po terenu i 8, 9 utakmica zaredom bez gola u LLSLigi, žalosno Pavaš, žalosno...
K

Kako ovo

pre preko 2 godine

Juce sam dobio minuse kad sam rekao istinu a to je da je milojevic dosao u 250 tim u evropi i ostavio ga stankovicu kad je bio na pragu top 50 sa +10 u odnosu na partizan a ovaj ne moze sa ovim timom da bude na minus 3
A

Ab

pre preko 2 godine

Dobićeš minuse i danas....
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Rekoh ja juce da smo tanki ali se izgleda ova deca sa severa ne slazu sa mnom
G

Gost iz suntavila

pre preko 2 godine

ako Zvezda ima 16-18 igraca i smatra se to problemom koliko onda moj jadni Partizan ima kvalitetnih igraca, 5,6? :) smanjiti ligu na 10ekipa , uložiti u kvalitet ne kvantitet i onda snovi o učešću 2 tima u LS i očekivanju nekog rezultata u takmičenju ne samo da se služi za Gol razliku imalo bi neku vrednost
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Na blagajni imaju Bogme blizu 30"igrača"plus ove "članove",po raznim oanovama na plati takođe!!!Roster,skauting su pravili Tvorza,Mrkelja,Rade Neimar,nije im tribina dovela Bakajoka,Falka,Dionija,Rišaira,Krstičića...koji svi komplet dve da sastave ne umeju.Tu ima škarta odranije..Dakle s ovom "klapom",su za ligu nakon 4 sezone,upali u kanal,ostaje još TSC ove sedmice,ne bude li kiksa a Pajo prokliza,pa i remi upise,ima teoretske šanse.Suštinski Zvezda u ligi slaba i neozbiljna.
A

Ab

pre preko 2 godine

Pratim Zvezdu od kada znam za sebe, gledao sam svaku utakmicu kad nismo imali teoretske šanse za titulu, za tih nekih 15 godina propustio sam možda 3 utakmice... Ovu jesen spavam uz 70% drugih poluvremena kad Deki uvede ove rezerviste koji na sve liče samo ne na fudbalere... Pa prije kad igrač uđe s klupe grize, gine da se nametne, a ovi naši uđu i kao privode posao kraju, kao oni nekog rutiniraju... Sram vas bilo, stidite se, kako vas nije sramota jednog Dragovića??? Kad iz igre izađu Katai, Kanga i Ivanić ja gasim TV... Zvezdi treba svježe krvi pod hitno, ovaj tim je u zenitu i može samo padati...
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Isuvise bitna utakmica za eksperiment sa zamenama. Jos ako su one neadekvatne i ako se dese skoro pola sata pre kraja utakmice onda je to poraz trenera. Kljucne dve greske, prerana izmena pavkova jer Lazetic decko veze nema, za njega je Krstovic maradona, i izmena Rodica i vracanje Erakovica na beka. Na prvoj utakmici nas je surdulica upravo po toj strani razbila jer erakovic ne moze da igra beka. Kako god, ali ekipa koja izgubi 5 bodova od ekipe koja se bori za opstanak ne zasluzuje titulu bez obzira sto ova druga strana ima 70 posto zatvorenih meceva i mnogo losiji igracki kadar.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Hvala Bogu da neko gleda fudbal osim sto pise,posto ispada da ovde samo ja moram da objasnjavam kako nema veze sto si usao umesto centarfora ako ces igrati beka.Ovde je Degenek kriv sto nije pokrio bekovsku poziciju(videli su umesto koga je usao),ali i zato sto nije pokrio poziciju levog stopera,a covek usao da igra desnog.Mene briga za to ko igra,makar igrao i Toza ali gledajte fudbal pa komentarisite,a ne pljujte svakog ko vam nije omiljeni igrac.
P

Precizno.

pre preko 2 godine

Zvezda ❤ nema pravog spica, koji bi bio sposoban da nekad i sam probije bunker. U tome je najveci problem u "malim" utakmicama. Falcineli prosle sezone nije bio toliko efikasan ali je bio takticki veoma potkovan i ginuo je na terenu. Greska sto je otisao jer je svojim nacinom igre velikim delom on omogucavao Kataiju, Ivanicu i Benu da se onako istaknu golovima i da Tvezda postigne rekordnih 114 golova. Pavkov je solidan ali mu fali brzina. Mali Lazetic talenat koji obecava i to je to. Dioni, Zivkovic pa pre toga Tomane, Boaci (u drugom mandatu) itd... Sve je to tanko! Nama treba spic koji ce biti na na nivou Rikarda iz Partizana. Nadajmo se da ce Ohi doneti taj kvaitet. Utakmice u Evropi ili derbi su nesto drugo. U tim utakmicama Zvezda ne igra protiv bunkera i moze da postavi igru na drugi nacin. Velike je uspehe Zvezda napravila u Evropi i domacim takmicenjima prosle sezone. Veliki uspeh u Evropi ove sezone. Ali ako smo realni, Partizan ove sezone deluje stabilnije u domacem prvenstviu. Nadajmo se njihovom kisksu i onda nasoj pobedi u derbiju, mozda ih i prestignemo. Ako i ne, ako osvoje titulu, pa i to ne moze da se iskljuci nakon 5 godina. Nismo mi Bajern pa da vezemo deset titula za redom. Ako budu prvaci sportski, cestitati i idemo dalje. Jos vaznije je biti sampion u sezoni 22/23 jer ta titula vodi dierektno u LS.
p

precizno nerealan

pre preko 2 godine

Druže, sve si manje, više, lepo napisao osim onog dela da Paća deluje stabilnije. Da li si pogledao neku njihovu utakmicu ove sezone. Evo na primer Surdulica kako je odigtala protiv nas a kako protiv njih. Isto važi i za skoro sve ostale protivnike. Onaj "kiks" protiv Proletera je više posledica njihovih promašenih šansi na toj utakmici a ne želje proleterovih igrača da probaju da im ugroze gol. Brzi gol u uvodu utakmice i na početku poluvremena još par do kraja ili uspavanka tipa ja tebi ti meni dok protivnički igrači trčakaraju oko njih. Za ne daj Bože tu su sudije da usmere tok utakmice navlačenjem, kojim penalom pa i da ga ponove ako treba. Izem ti takvu njihovu stabilnost. Da nije toga mi bi sada utakmicu sa Surdulicom komentarisali kao nesrećni splet okolnosti u kojoj smo se ispromašivali sa sve penalom, kritikovali Dekija zbog pogrešnih i u pogrešno vreme napravljenih izmena i nastavili dalje ka tituli. Jer bi to bilo logično iz razloga što bi se očekivao veliki broj izgubljenih bodova i sa druge strane brda. I to je ovde problem. Ne kažem da trenutno igramo slabije nego što bi trebalo, da ima problema koje svi ovde navodite, ali problem je ipak gore navedeno. Dva derbija još, od toga drugi, onaj odlučujući, na lavoru. I treba oba dobiti. Teško, pogotovo ako se pogledaju derbiji poslednjih godina gde na tim utakmicama izadje jedna sasvim druga Zvezda a ne ona koju gledamo do tada. Ovo je više pitanje za upravu šta uraditi povodom te njihove "dominacije" jer u protivnom ništa od titule u maju mesecu. Svi koji okreću glavu od ovoga ne misle dobro Zvezdi i saučesnici su u ovakvim rabotama. Nek osvoje, nikakav problem, ali kad to stvarno zasluže kvalietom a ne samo ovakvim bajnerovskim "rezultatima".
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Jel ovo tekst o profesionalnim fudbalerima? Nek kopaju u rudniku možda im bude lakše.
D

DrTr

pre preko 2 godine

Jeste li računali duha koji lebdi?
K

Koma

pre preko 2 godine

Problem je sto lebdi, da sedi u kancelariji kao u Paritzanu, mnogo bi bolje bilo. Pitaj Zoca ako ne verujes.

Gost9

pre preko 2 godine

Jedno je vetar u leđa, a drugo kontrola. Nema šta da se pita, Terza je objasnio a ja njemu verujem.
K

Koma

pre preko 2 godine

Sve ovo stoji, ali je kljucni detalj promaseni penal. Katai je bio nesiguran i kod prvog, trebalo je da drugi sutne neko drugi. Jos zanimljivije je to da sudija nije dosudio nijedan penal, nego su ga fakticki naterali iz VAR sobe, a ne da su bili ocigledni, nego su igraci Zvezde bukvalno razneseni u tim duelima, Ben cak zavrsio sa calmom, verovatno kasnije i na usivanju. Dodaj tu i promasene sanse, drugacije nije ni moglo da se zavrsi.
S

Shommyy

pre preko 2 godine

@koma Daj brojeve za loto skole ti osnovne.
S

Sb

pre preko 2 godine

Lazetic na zalost tanko
g

ghost11

pre preko 2 godine

Kiks na svom stadionu protiv jedne od najlošijih ekipa prvenstva će nas koštati titule. Igrači se šetaju po terenu, izmene katastrofa, slave pobedu pre izlaska na teren. Ovakve treba da dobijamo po 4:0 na svom stadionu, sramota! Partizan će direktno u ligu šampiona našom zaslugom!
K

Koma

pre preko 2 godine

To ne vazi od sledece sezone, nego od one tamo. Mislim da nece da osvoje ni ove sezone, bez obzira na sve, a o sledecoj ne treba ni raspravljati. Partizan nikada vise nece igrati LS u fudbalu i EL u kosarci, to mozes da budes siguran.
K

Kleo

pre preko 2 godine

@Koma A na osnovu cega si ti strucnjace siguran da o Partizanovoj tituli sledece sezone ne treba ni raspravljati? Da se ne uzdas mozda u Mrkeline i Terziceve sposobnosti, i mislis da ce dovesti kvalitetne strance, pa si toliko ubedjen u titulu sledece godine? Cega se sve covek nece naslusati ovde.

Kontraudar

pre preko 2 godine

On se uzda u Vladana Lukića zvanog saopštenje. Još je taj rekao da je prvenstvo regularno samo ako su oni prvi.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Dragović, Rodić, Borjan, Katai, Ivanić,Sanogo i Kanga jedino vrede u ovom timu. Ostalo rasterati...
D

Drvo

pre preko 2 godine

I Sanogo je staromodan, treba brzi igrac na tom mestu. U danasnjem fudbalu brz zadnji vezni mnogo znaci. Neki Branko Jovicic koji zna sa loptom nam tu treba.
X

XD

pre preko 2 godine

Upravo to govorim odavno. Zvezda je ranijih sezona mogla da sastavi dva tima koji bi bili prvi i drugi u prvenstvu, sada to ne može i to se oseti posle evrope. Stanković ima moju apsolutnu podršku ali rezultat od 1:0 nije vreme za malog Lazovića, Erakovića na beku, Srnića koji sve vreme pokazuje saigračima da nekome drugom daju loptu, Falkove zajebancije... Iako do tada nisu prešli pola nije smeo to da uradi..
G

Gost52627

pre preko 2 godine

Treba pitati klub, zasto su pozurili sa ciscenjem snega dok su drugi svi klubovi odlozili utakmicu za utorak sredu mozda bi taj jedan Dan znacio fudbalerima zvezde ... Da li su uopste mislili o svojim igracima ili ne kao po obicaju.
I

Info.doc

pre preko 2 godine

Nisu čistili sneg, Marakana ima grejače
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

А колико има фудбалера на платном списку, кад им кратак ростер?!
G

Gost6144

pre preko 2 godine

Svaka cast na uspehu u grupi LE, ali ova ekipa je zrela za remont, tj. zreli smo za remont i u igrackom smislu, a i u smislu rukovodstva. Jesmo mi prosli grupu kao prvi, ali smo isto tako ispali od Omonije i Serifa u poslednje dve godine, to je pokazatelj da se ipak ne radi kako bi trebalo. Ozbiljan klub ne moze sebi da dopusti da nema desnog beka u ekipi, ni rezervu za levog vec godinama.
b

bogdan22

pre preko 2 godine

Vi bar jednog levog imate normalnog.. a mi jednog desnog normalnog i on nam ne igra..ko je ukleo zvezdu i partizan sa bekovima
1

125

pre preko 2 godine

Oterajte Bena već jednom.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Juce bio najbolji,pa bi vi grobari zato da ga oterate?
G

Gostrtyy

pre preko 2 godine

vladan milojevic je kvalitetniji trener jer je znao za umor zato je npr rotirao igrace da bi igraci imali snage I za decembar, Tako je Milojevic davao sansu braci Ilic, Racicu I mnogima drugima...a stsnkovic je koristi jedne te iste igrace non stop.

Dj_97

pre preko 2 godine

Milojević da je izlazio sa petlićima pobedjivao bi u tim zatvorenim utakmicama. Imali ste 4 godine zatvoreno prvenstvo druže, o čemu ti pričaš?
R

Ralence

pre preko 2 godine

I u igrackom kadru je doslo do zasicenja. Koliko nas kostaju ovi promasaji, a bilo ih je ohoho, bolje da ne racunamo, sigurno preko 30 miliona u 5 sezona. Najbomji potez Dragovic, doveo ga njegov deda. Katai, Ivanic, provereno. Ostali su vrlo tanki i dobro je dok igramo i prezimljavamo u Evropi, inace bi bilo praznih dresova. Mrkela out!
P

Pmjn

pre preko 2 godine

Malo je para ovo sto im se trenutno daje, drzava da preko firmi obezbedi jos bar 10 ak miliona, da skupe da bi pojacali drugi tim, da bude u stanju da pobedi surdulicu kod kuce, iako je sudija dao 2 penala.
K

Koma

pre preko 2 godine

Sudija nije dao nijedan penal, nego VAR soba, on je zazmurio na brutalne startove. Drzava daje Zvezdi milion evra u fudbalu, to je manje nego sto daje Partizanu u kosarci, a o fudbalu da ne govorimo.

Dj_97

pre preko 2 godine

@Koma Probudi se iz kome, previše sanjaš
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Bravo za tekst. A možda imaju samo 6 igrača i 20 članova. Pre će biti