Komentari na vest

Zvezdaš skautirao Partizan za Holanđane: Odbrana ništa posebno osim Uroševića, Jojić najveća opasnost

G

Gost225

pre oko 2 godine

Mene je kao Srbina sramota. Verujte mi da mi daju pare ovoga sveta nikada ne bih skautirao naše timove, bilo da je to Zvezda, Voša, Spartak, Čuka... I to još Holandanima. Možete ovde da me kritikujete ili da shvatite kako god hoćete, ali ovo je moj stav.
S

Smislov

pre oko 2 godine

Svaki dalji minut boravka Partizana u ovom takmičenju je besmislen. Sa kombinovanim sastavom treba polako izaći iz njega, ali da to bude bezbolno i bez brukanja.Daljnje trošenje u ovoj ligi je samo put bez povratka, ali i u prvenstvu koje je daleko važnije, jer mi nemamo dovoljno igrača za dva fronta.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Која глупост, у 1/8 финала си такмичења који ти доноси новац и углед и ти пишеш о непотребним игрању истог, свашта ... Па не играју сваки дан, већ сваки 3. и те како имају снаге да изнесу све то и ако су велики клуб или ће и ово такмичење да освоје, а не само првенство и куп ... А теби саветујем да више не коментаришеш
P

Podrska

pre oko 2 godine

Svakog je ubo 100%. Nije rekao nista sto oni vec ne znaju. Nisam pratio fejnord, sigurno su favoriti, ali mislim da mozemo da igramo sa njima i uz odredjenu dozu srece da napravimo neki rezultat u cetvrtak. Samo hrabro i cvrsto, pa sta nam Bog da. NAPRED PARTIZAN!!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Lepo je videti da nam ovaj covek pomaze cim je rekao da je Jojic najveca opasnost hahahahaha mislim da je za 90% Grobara Jojic najveca opasnost ali po nas.Nadam se da ce Urosevic ici ofanzivnije kao sto ume,Holandjani igraju napadacki i na gol vise uvek koja god da je ekipa pa se nadam u Beogradu neku strava loptu Natha Menigu,on je brz,umeo bi to da iskoristi sigurno a verujem i da ce Zdjelar biti kao i uvek odlican.Popovic za razliku od prosle godine kada sam ga prvi kritikovao je ove godine odlican bio u najvecem delu utakmica medjutim mislim da bi nam na golu bolje dosao sada celavi,ne zbog derbija naravno,pogresio je ali daleko da je jedini krivac bio...
X

Xaxaxaxa

pre oko 2 godine

Jojicu ti li si ?
M

Mrta

pre oko 2 godine

Loš skauting, Smiljanića ne pominje! Dosuše on i jeste tajno oružje.
D

Dokolicar

pre oko 2 godine

Realno i objektivno... ne verujem da je ostrascen, kao ljudi koji su rodjeni i odrasli u Srbiji... bilo bi interesantno cuti i misljenje o Zvezdinim igracima
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

Jojic najveca opasnost !!!! haha al je skaut do moga . Mada nisam siguran na koga je mislio najveca opasnost za nas ili njih

Zlatko m

pre oko 2 godine

Ja sam grobar,i evo ovo upravo vidimo SVi realno navijaci! Ali nam mediji mazu oci nekim pricama. Apsolutno istinito …u prevodu desni bek ocaj ,levi malo bolji,stoperi rupe,jedino zdjelar vredi uz Rilarda koji ne igra..jedino pogresio za Jojica.
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Haaaaaahahahahaaaaa...dobar neki ovaj skaut u p.m. Daj Boze da se povedu po njegovom skautingu..
д

д.г.

pre oko 2 godine

По минусима се види шта мисле о твојој стручности.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Druze propustio si priliku da cutis, i sad svi znamo))) Covek nacrtao Partizan i svakog igraca, 1% nije pogresio. Sta li ti gledas kad gledas utakmicu da mi je znati??????
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

@Gost1234.....(sto ne upisa sve brojeve) tebi i ovom "strucnjaku" iznad tebe, moram da se "izvinim" zbog moje "nestrucnosti" i da vas zamolim za odgovor na dva pitanja: koliko centarsuteva (valjda znate sta je centarsut) posalje Urosevic u jednu kalendarsku godinu (ne na jednoj utakmici) i koliko duela dobije Jojic u jednu kalendarsku godinu? Tu mozete da ubacite i tacne pasove, koje Jojic odigra....isto, u jednoj kalendarskoj godini. P.S. da mi je da sednem sa vama i da odgledamo snimke 3-4 utakmica, pa da vam potvrdim vasu "strucnost" i moju "nestrucnost".
R

Realno00

pre oko 2 godine

Ovaj Zvezdas hoce da ih prevari ocigledno, Jojic je najveca opasnost po nas.
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Covek je bukvalno sve realno rekao... ali bas sve...
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Dobro, bar je pogodio za ova dva klovna sto glume stopere... 🤡🤡🤡🤡
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Tuzno je da jedan Srbin ovako nekom protivniku obelodani sce vrline i mane jednog srpskog kluba... Tuga
G

Gost85

pre oko 2 godine

kao da ne oni to ne znaju
д

д.г.

pre oko 2 godine

Ма у данашње доба је страшно тешко скаутирати противника.
B

Bnm

pre oko 2 godine

Prognoza ko i prezime hahahaha
P

Patrijahalno

pre oko 2 godine

ne trebamo mi nikome dokazati sta smo ili ne, treba samom sebi pokazati. Dosta to vase gostoprimstvo, jos i i zene da im damo, i ovako smo izgubili obraz kao murskaric!
G

Gost123

pre oko 2 godine

U pravu si druze 100%!!! Ali ne brini u navijackom svetu se zna sta je Beograd i ko u njemu vodi glavnu rec. Svi dolaze iskljucivo turisticki ovde, i to jasno stavljaju do znanja preko navijackih foruma. Niko vec godinama nije dosao da trazi bilo sta vise od dobrog provoda. I neka ih, neka piju jedu, i ostave lovu nasim ljudima...
V

Vojska 1918

pre oko 2 godine

Olos smo od n.....! Ja niakda ne bi za strance skautirao protiv naseg tima, pa da je FK Pristina! Nazalsot zato smo tu i de jesmo. Dok svuda rodoljupstvo i sloga raste, mi... Nadam se da nisam jedini koji nebi!
z

zalostan si

pre oko 2 godine

Au sta ti pricas veliki patrioto. Smesan si.
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Fejnord je apsolutni favorit,ako ostanemo na nuli imamo cemu da se nadamo.
B

Braocre

pre oko 2 godine

E ala im je iskautirao.
T

Taribo

pre oko 2 godine

Jojic najveca opasnost :D druze menjaj struku
B

BlackAndWhite

pre oko 2 godine

Po naslovu se vidi da čovek drži fudbal u malom prstu 😂😂 Idiot.
l

lol12

pre oko 2 godine

Ja bih pre rekao da je covek trazio da ijednog pojedinca izdvoji sa pozitivnim komentarom ali to teze ide kad su partizanovi igraci u pitanju.U tekstu je Zdjelara izdvojio kao najboljeg a i on se pokazao u derbiju kao solidan Zvezdin 12. igrac.Ostali du takav krs da je 80% o njima morao da govori gde su nekad igrali da bi delovali iole ozbiljno.