Komentari na vest

Zvezdi malo i kada pokaže zube! (VIDEO)

p

pera2

pre 6 meseci

Jel po vama znaci da je dovoljno pokazati zube???Pa zasto smo dovodili ove skupe strance nego da igramo sa ekipama kao Lajpcig i slicne i nadamo se nekim bodovima....cemu onda dovodjenje igraca...Pokazivanje zuba nije dovoljno dobro...Zvezda mora da tezi necem vecem...jbg...naviknuti smo na to...osrednjost se ovde ne prasta..
2

2342342

pre 6 meseci

Prvo, apsolutno promasena formacija u prvom poluvremenu.njihov desni bek nas razbio i to je i bilo skautirano jer se znalo po meni da Bukari nece poceti. Bukari je klasicno krilo,kvalitetno koje nismo imali do sada i koje muci odbranu bilo kog protivnika jer je jednostavno prebrz i za Evropske okvire.problem je sto je bio povredjen koliko ja znam i nije mogao da pocne svih 90 min. njemu ne smes davati defanzivne zadatke ako hoces da ti ofanzivno istci kontru realno 5 x za utakmicu. Krasoa nema nigde-zasto??? covek zna da igra. u pozicionoj igri bi on umeo da sacuva loptu. u drugom poluvremenu idemo na 4-3-3 maltene,i to dosta bolje izgleda sa malim mofifikacijama.ubacio decu koja su jedini zadatak imali da trce i da prave presing i uspeli su. 3ci gol je dosao maltene slucajno.pali su u presingu i tu se dovodi i kondicija u pitanje. Katai daleko od ozbiljnog fudbala nazalost. proslu utakmicu imao 2 polusituacije koje je nacisto upropastio u samom finisu.nema vise te lucidnosti.. Serif se rve celu utakmicu ali nije imao krila da ga prate, Lucis i Olayinka daleko od toga sta Bukari donosi po boku.tu brzinu.gde niko ne sme da te napadne na polovini sa stoperima. sredina diskutabilna.Hvang dokazao da je kvalitetan,ozbiljan ali utisak da mu trebaju i jednako kvalitetni igraci za dupli pas i zavrsnu loptu,kao da cekaju da neko nesto izmisli. i kondicija mora da bude jaca za barem 20 % za Ligu Sampiona. da mi nekada damo ozbiljan gas u 75om minutu pa do kraja,ne kada popizdimo oko 85og.
G

Gostinjo

pre 6 meseci

Gde su sada oni afro-fanatici koji su na samom početku sezone u SLS i početku grupne faze LŠ, pevali prave ode i ditirambe o afričkim “pojačanjima”! O kakvim se pojačanjima radi pokazale su utakmice protiv Voždovca, Čukaričkog, oba Radnička i N. Pazara, kao i ove tri u grupnoj fazi LŠ, gde smo ubedljivo zadnji sa, negativnom gol-razlikom 4:8! Molim ljubitelje lika i dela afričkih galaktikosa da mi daju jedno racionalno objašnjenje o njihovom nekvalitetu, jer ja sam strašno naivan i odmah poverujem u šarene laže!
o

ovo nije zvezda

pre 6 meseci

Dokle vise da pokazujemo zube???da budemo zadovoljni posle poraza....sramota me da mi ovime zadovoljavamo...svaki poraz cak i od mancester citija je poraz...kad izgubis tesno ponekad u redu ali mi igramo slabo vec 3 utakmice u iigi sampiona i mi smo necim zadovoljni?????genralno i siti i lajpcig su jaci od zvezde ali jel to znaci da se povucemo kod golmana i kad sutnemo na gol da smo zadovoljni???realno bili smo zreli u obe utakmice za po najmanje 5 golova u mrezi..Mora mnogo bolje ili ako vec gubimo utakmice da igraju nasi omladinci.....a ne DJige,Hvangovi,Olajinke,Serifi i slicni...
-

--//--

pre 6 meseci

Penal ko bi šutirao da je trebao da se izvede?? I još nešto Katai nažalost propao skroz
b

brine

pre 6 meseci

meni žao grobara koji su igrali 6plus i 7 plus na Zvezdu
G

Goranka Kukić

pre 6 meseci

Utisak je da Zvezda može sa ovim igračima mnogo bolje. Zašto nije tako i do koga je, neko treba dati odgovore. Ne znam da li ste primetili da oni u stvari ništa ne bi bili bolji od nas, da neko zna da posloži roster. U tom slučaju ne bismo izgubili, da ne kažem da bi smo ih šokirali usred Nemačke. Mučno je sve to konstatovati, a nažalost ne vidim da je neko poslagivanje stvari dogledno.
1

1983

pre 6 meseci

Da je pera odmah otisao u policiju...
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Malo je falilo ali dobro, da bijemo ove sto predstavlja nepostojeću naciju kod njih i to je to.
i

idiotski komentar

pre 6 meseci

Sve nacije su izmišljene!
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Mene samo zanimaji dve stvari. Kada ce srbi nauciti da menadzerske kombinacije nece doneti nista ozbiljno? Da pojasnim....to sto guras igraca koji veze nema i ne moze da igra na nivou LS ga nece prodati, taj igrac cini losim ceo tim, pa onda i ono sto recimo Bukari i Dragovic juce odrade dobro, Micko unakazi. Druga stvar je zasto Bahar nema startnih 11 kao sa pocetka sezone? Druze ako ne mozes da se fokusiras zbog rata u Izraelu, onda lepo kazes upravi kako stoje stvari. Niko nije ocekivao bodove u Mancesteru i Nemackoj, ali smo realno ocekivali 3 boda protiv YB...ulazak u utakmice van marakane nam je uzasan.
н

нс бој

pre 6 meseci

нисам навијач цз,aл морам да кажем да имате играчки много јаку екипу.Ја не видим разлог за повлачење,невероватно је да се не победе бојси у бг.Не знам колико сте спремни да трпите Бахара,ал прави од јаких играча губитнике,после и ако дође неки бољи биће му теже,а паре се троше на велико.Упропастио је највећи хајп у нашем фудбалу,још у првенству посустаје.Једино слабији од играча Мићко,мада није он лош,ал му није место у оваквој екипи,личи ми на ситиацију из Ливерпула раније кад су имали Тореса и Џерарда у животним формама,а као помоћ Торесу доведу Вороњина,наравно не освоје ПЛ.
G

Gost1989

pre 6 meseci

Ali ljudi, SERIF NDIAJE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
S

Saša_PFC

pre 6 meseci

Najveci problem C.Zvezde su novinari i njeni navijaci koji se bave sporednim stvarima i nikako onim sto je najbitnije.Nigde ovde nismo procitali da je veceras C.Zvezda mogla jos da primi barem 3.gola,posed lopte 27%,najbolji igrac golman,upuceno prema golu C.Zvezde 30 šuteva,pise se kako je Evropa odusevljena sa mladim igracima,niko nepise da Katai kao zamena moze jos samo u C.Zvezdi da igra ozbiljniji fudbal.Mozda je neko primetio sta su C.Zvezdi uradile izmene Lajpciga...cim su usli dali su gol i utakmicu priveli kraju.Mogli su u Beogradu da izgube od YB,velika sreca protiv Citya koji je potcenio C.Zvezdu i igrali protiv nje u rezervnom sastavu i kao takvi demolirali C.Zvezdu u polju.
h

hitno mu

pre 6 meseci

dati drzavljanstvo...
Ч

Чика

pre 6 meseci

Колико треба Шериф утакмица да одигра да га склоне из тима? Пријем пчајсн, техника очај, пас никакав, дриблинг 0, позиционирање катастрофа, мало мало па нешто пада. А и Ђига се плаши своје сенке, несигуран. Сазрева? Коштаће нас неких бодова сигурно. По чему је Шериф бољи од Красоа, неможе ноћико да ми објасни.

ah48

pre 6 meseci

polufinale lige šampiona...

Goran Milojevic

pre 6 meseci

То само мркела може да нађе...
N

Nerealno

pre 6 meseci

Nerealni ste s komentarima za Lucica. Sta vi gledate?! Od pocetka sezone decko ne zna gde se nalazi. Ne zna da hoda bukvalno!!!
h

humaka... PFC

pre 6 meseci

Razumes se u fudbal ko moja baba.. ti da uzmes budak u ruke i da krcis vrzinu.. LUCIC ODLICAN IGRAC..

Sloba Delija

pre 6 meseci

Prvo poluvreme - katastrofa. Potpuno razbijeni i pogubljeni, nikad na igracu, uvek u medjuprostoru, nismo izmenjali deset pasova. Drugo sam ocekivao potpuni potop, medjutim. Barak toliko luta sa postavama i formacijama da me to izludjuje. Tek kada su u drugom poluvremenu izasli visoko i odigrali neki presing nalik iz pripremnog perioda, pocelo je nesto da se desava. Barak je zbog takve igre i doveden, zasto odstupa od toga? Mozda mu ovi nasi misevi iz sportskog sektora instruisu. Moj skromni doprinos trazenju najbolje postave (sa trenutnom formom i iznudicom): Glazer- Djiga, Dragovic, Rodic (Degenek) - Mijailovic - Bukari, Hvang, Ivanic, Mitrovic (nema ko drugi za ving beka) - Kraso - Ndijae.

Usput

pre 6 meseci

Jel neko zna šta je sa pravilom da igrač ako krvari mora napolje, krvav dres mora da se promeni itd. Jel to ukinuto?
V

Vanredni profesor

pre 6 meseci

Penal je opušteno mogao da se svira. To što je prvo zakačio loptu ne znači po difoltu da nema penala. Šta sad, izbijem loptu i onda u produžetku pokreta protivniku slomim nogu i nema faula? Jer prvo sam izbio loptu. Kod trećeg gola Lajpciga Simons je odgurnuo našeg igrača, što je Glazer i signalizirao sudiji. Te dve situacije su mogle lagano da odu u Zvezdinu korist i da bude 2:2. Strašno me nervira kada kvalitetnija ekipa još ima i sudijsku pomoć.
P

Pa

pre 6 meseci

Vi zamenite sudiju😂😂😂
F

Familija

pre 6 meseci

Čist start nema govora o penalu Mijatović je mlad mora naučiti kako se gradi dobiće on na snazi suđenje korektno prebili smo igrače Lajpciga odrali smo ih od batina oni su nas od fudbala ali su skupo to platili treći gol Lajpciga je komedija omladinci imaju o čemu da razmišljaju i Eraković je krenuo sa dva kiksa u jednoj sekundi derbija pa vidi kako danas izgleda rezultati moraju da trpe zasluženo je Lajpcig pobedio Zvezda i Bahar da se koncentrišu na našu ligu ne možemo bez bekova Mijailović nije ni štoper ni bek Rodić nije štoper fali nam defanzivni vezni koji je u stanju da kvari igru protivnika Endiaje ne može na desno samo centralno klasična devetka Kraso i Olajinka mogu zajedno napred Kanga mora da igra Kangva mora u igru Kataiju trebaju minuti Degeneka na teren mnogo problema i malo vremena loše je ovo mediji da prestanu da dižu našu decu uvek ih na kraju ukanale
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Napišite saopštenje i tražite smenu komesara za suđenje UEFA. Ovde prošlo.
N

Novak majstor

pre 6 meseci

Od ove utakmice nista posebno nisam ni ocekivao , ali to sto je Partizan prvi u prvenstvu i sto smo sa Milojevicem prosle sezone lakse dobijali u nasoj ligi to je tragicno . Umesto da smo unapredili tim napravili smo haos
B

Baxter88

pre 6 meseci

Politika bajo moj, zna se zasto Partizan mora da bude 1. (za sad)
M

Mile led

pre 6 meseci

Slavi okupirana Srbijooo, oslobođenje je blizu!
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Dilea.
P

Pee

pre 6 meseci

Kamo srece da imamo 11 Serifa u timu bar bi se mogli fizicki nositi sa ekipama u Ligi Sampiona!!!
P

Pancev

pre 6 meseci

Sta ljudi ovde lupaju nemate pojma o fudbalu ne moze se igrati Liga Sampiona bez fizicki jakih i brzih igraca,kakva Zvezdina deca primili bi 15 golova moderan fudbal zahteva fizicku snagu i svi koji osporavate Ndaja nemate pojma o fudbalu!!!
G

Gostinjo

pre 6 meseci

Terza poslušaj sada ako hoćeš sigurni 6 bodova u iduće dve u LŠ. Mali Mitrović i Stamenić moraju na klupu, kao i ovaj panj što si mu dao broj 9. Kanga i Hvang zajedno, desnog beka Degenek, ispred Kraso i Olajinka ili može i Mijatović. Glazer Degenek Drago Djiga Rodić Kanga Hvang Bukari. Ivanić. Olajinka (Lučić) Kraso
i

ig

pre 6 meseci

Ne sastavlja Bahar tim pa ga nemojte ni pljuvati.To sto su navodno platili skupo neke kvazi igrace ne znaci ni nuzno da jesu ako me razumete.Jednostavno oni moraju da igraju pa i sakati ako treba.Slika i prilika drzave u kojoj zivimo.
S

SKUPI IGRACI IGRE NEMA

pre 6 meseci

IGRA NIKAKVA ,SLABO JE TO DRUGAR !
G

Gost Djape

pre 6 meseci

Igra nokakva u prvom poluvremenu, jer su takozvanr delije i uprava pritisli Bahara da mora da igra defanzivno. Kada su uvideli gresku i dali mu zeleno svetlo na poluvremenu onda je i pocelo da se igra. Pustite coveka da vodi tim, a vi navijajte, a ne da se vas pita kako treba da igramo. Garantujem da ako bi igrali visoko presing, sa brzim tranzicijama, protiv Bojsa i Lajpxiga bi bili dominantniji, a i Siti bi bio oprezniji.
D

Dio

pre 6 meseci

bas me iznervira naslov ZVEZDA POKAZALA ZUBE , pa rodjacuii igramo ligu sampiona valjda treba nesto i da pokazemo. Iskreno i igracki losije generacije su vise pokazale fudbala od ove Zveze u prethodne tri utakmice, odbrana je u haosu a igraci su kao da su sisli sa ringispila. U timu nema hemije ili trener ozbiljno brlja
P

Pesničelo

pre 6 meseci

Moraju Kraso i Olajinka, kao na startu sezone. Mijatović kao bekap. Šerif doviđenja. Aj Hvanvg još i nekako. Degenek pre Djige i Rodića. I da se utvrdi odgovornost što isumbaše tim koji je bio superioran na startu sezone...
W

Werner

pre 6 meseci

Ne vredi svaki drugi komentar pominje se Partizan i Grobari, začarali smo im umove i kad imaju 50 puta skuplji tim, isto važi i za košarku, ne mogu da nas izbace iz glave, sanjaju nas svako veče...
v

v1ad

pre 6 meseci

Posteno odigrano, imali smo i sansu za rezultat, bili u igri. Nema igraca za koga bi moglo da se kaze ovaj je odigrao lose. Penal da je bio na drugoj strani ne bi ni gledao VAR. Nije Lajpcig bas toliko dobar, stanes ispred njih i cim ne mogu da trce toliko nisu vise bas tako opasni. Samo se ne juris sa njima.
G

Goksi Zvezdaš

pre 6 meseci

Zvezda hrabra večeras. Već smo prevazišli dva data gola Partizana i njihovih NULA bodova i gol razliku 2:13 ili Dinamove rekorde sa brojem poraza u evropskoj eliti.
p

provaljen si

pre 6 meseci

ponos,rnduljo i goksi ...jedan isti lik
G

Goksi Zvezdaš

pre 6 meseci

@Provaljen si Šta sam provaljen kad nisam ostavio više od pet komentara u poslednjih mesec dana?
K

Kokos

pre 6 meseci

Sjećaš li se ti gol ralike Crvene zvede, 3:20, već ste zaboravili?
S

Samopouzdanne

pre 6 meseci

je najveci problem ove ekipe, a za to je odgovoran trener svojim suludim rotacijamai postavama
r

rnduljo bre

pre 6 meseci

Dobro je, nije ovo loše gledajući našu bedu od lige i livada, standard i ostale stvari a gledajući bilo koju državu iz zapadne Evrope posebno ove tajkunske klubove bogatih milijardera. Nije bila neka razlika u igri kao sa Sitijem. Imamo uvek tu neku traljavost gubljenja lopti bez potrebe, to treba ispraviti. Dobro je ubacivanje u igru mladih protiv ovakvog protivnika koji je u prva tri Bundes lige. Ako bi Zvezda nastavila dobro da radi, biće iz godine u godinu sve bolje. Mislim da bi i Bahar ustalio sistem igre po kome bi igrali i ako da rezultate, držati se toga od mlađih kategorija do seniora. Mi gubimo od Sitija i Lajpciga po 3-1 a Partizan i Dinamo ZG od Nordsjelanda i Balkanija sa 5-0 i 2-0.
n

neka si nam rekao

pre 6 meseci

hvala mito
P

Ponos

pre 6 meseci

Puna podrška Baraku i igračima. Zvezda je evropska i kraj priče. Problem je naša amaterska liga a to nije do kluba.
S

Srba83

pre 6 meseci

A kako stojite u toj amaterskoj ligi??? Pitam za babu...
P

Pokusaj

pre 6 meseci

Beograd je sansa za bod !To bi bio veliki uspeh za nas.Previse smo nerealni ,Lajpcig je za ceo nivo ispred Zvezde.
M

Mekis94

pre 6 meseci

Nije los Serif, samo ne mozemo da igramo na kontre s njim u napadu, covek ima dva metra, spor. Nekoliko situacije zadrzi loptu, nema podrsku u napadu, sam. Kad se igra na veci posed i pozicione napade onda je mnogo korisniji. Ali posto u LS uvek igramo protiv jacih i na kontre za njega nema mesta. Po meni bolje je da igra mali Mijatovic. Drugo, svima je jasno da Kraso zasluzuje da igra, zasto ne igra, to je misterija. Mijailovic, covek je zadnji vezni ili stoper. Beskoristan na beku, a Nedeljkovic, Degenek sede na klupi. Lucic umesto Mitrovica. Glazer-Dragovic, Mijailovic, Djiga-Nedeljkovic, Lucic- Hvang, Stamenic,- Ivanic (Kraso), Bukari-Mijatovic
?

??

pre 6 meseci

Treba bataliti serifa pa da je sto dukata, pukli smo na njemu i to je to, da ode za dzabe nema sta, greska, desava se. Krasoa gurati napred, mijatovic da ulazi. Bekovi su nam rak rana. Nmg i dalje da verujem da smo pravili tim za ls toliko dugo i usli u sezonu bez bekova, neverovatno mi je. Sta je tu je, to sto imamo to nam je to, al daj da izvucemo najbolje od onog sto imamo. Serofa van tima, nek igra u ligi. Dajte malo degeneka u odbrani, kiksnuo jeste, desava se svakom, necemo da ga besimo
S

Surova realnost

pre 6 meseci

Prejaki su za nas!Druga je stvar sta bi mi zeleli.Sporiji smo za celu brzinu.Bukari je doneo nesto te brzine u drugom i odmah smo zivnuli.Nerealni smo u ocekivanjima i neznam sta su ljudi ocekivali veceras ali individualni kvalitet igraca je strahovito na strani Lajpciga!
Y

Yexon

pre 6 meseci

Posto vidim ovde mnogo strucnjaka, koji nesto ocenjuju, evo da kazem i ja strucnjak koju rec.. SERIF NDIAJE - Pljujete coveka koji je bio top protiv Jang Bojsa, a koji je na ovoj utakmici zadrzao dosta lopti iako se celo prvo poluvreme rvao sam sa stoperima, i otvorio par kontri, ne mogu da verujem sta pisete i kako brzo zaboravljate neke stvari, katastrofa smo kao narod.. MITROVIC - Promasen igrac, nema funkciju u ovoj postavci, dribling i prodor 0, a decko igra neko krilo, Lucic doktor za njega i tacka. IVANIC - Drugu utakmicu za redom u evropi los, mislim da mu nije ovo dobra pozicija, ali sacekajmo jos malo, za njega bar znamo da moze bolje, ali za sad je ocajan. RODIC - Nije imao vecu gresku, ali ljudi moji da se ne ljubimo, sedi malo na klupu majstore, proslo mu je vreme, ne moze niko da mi kaze da Degenek ne moze da odigra bolje od njega ovu poziciju. GLAZER - Napisa' ovaj autor teksta kako je neka njegova greska kod prvog gola, kako je ovaj Nemac traljavo sutnuo, ja ne znam onda druze sta si ti gledao, ono je cista sreca ili majstorstvo, sta je trebao da skupi noge, pritom odbranio 3 cista gola covek? VELIKI JE ON GOLMAN! MIJAILOVIC - Nije za ovaj nivo fudbala, ali krpi se nekako na iskustvo i zna da se postavi. HVANG - Brutalan igrac, ali deluje da nema s kim ovde da odigra nesto vise na ovom nivou. Ostatak bih prokomentarisao klupu: Po meni Kraso mora da dobija sansu, sta je sa Kangvom, Kangom, Kabicem, dajte sansu ljudima. P.S. BRAVO ZA NASU DECU, ODIGRALI SU MUSKI!
N

Nikos1988

pre 6 meseci

Bravo za komentar, dodao bih samo da je Stamenic decko totalno van forme i ritma, mora na klupu dok se ne sredi, konstantno je daleko od igraca, lose postavljen, kada ispadne nema tu brzinu da se vrati, generalno jako los
P

Pedjausa

pre 6 meseci

Ovo je sastav Zvezde koji treba s da igra LŠ. Glazer Degenek Spajic Dragovic Stamenic Hvan Ivanic Lucic Bukari Kraso Olainka. Zamene Djiga Rodic Mijailovic Kangva Mijatovic

Aleksandar Trajkovic

pre 6 meseci

Karta za Ls 50 e. Vecera 70 e. Martini 20 e. Da nas grobari gledaju u Ls sa kauca neprocenjivo.
d

doktor finansija

pre 6 meseci

sta kaze tvorza, nikad jaca zvezda !
D

Dario1104

pre 6 meseci

Mike skromno mišljenje kao trenera sa A Licencom. Problem sa igrom Zvezde mora se traziti dalje u prošlosti. Počelo je kada su dovedena 3 igrača u 5 min do ponoci. Tu je potpuno poremećena Hemija tima. Pogotovo kada ode igraš onakve pripreme i kada ti tim igra kao mašina, ti dovodiš 3 igrača koji nisu prošli pripreme sa timom, i sva 3 igrača igraju prvu postavu. Ko bre to radi ? Jeste plaćeni su skupo, možda kao individualci jesu bolji od igrača koje imaš, ali to ne vredi ništa ako ti hemija u timu pada. Od tada više zvezda ne igra kao tim i kao celina. Izbaciš Kangvu i ko da ga je prodala crna zemlja. Ali šta uradi od onakvih igrača Krasoa, šta pokazuje ovek serif ? Ništa! Igra samo zato sto je skupo plaćen. Dok ti jedan genije sedi na klupi … niko o tome ništa da kaže ? Jel snosi neko odgovornost za takve stvari ? Rezultati ne pokrivaju ono sto se radi .. zvezda je izgubila indetitet totalno. Prodajem 2 karte za Lajpcig, zapad, sredina, red 9…

gemathegreat

pre 6 meseci

Genije leči diskus herniju genije. Iz nje se ne vraćaš tako brzo. Zato sedi na klupi i igra na kašičicu.
a

aufiderzen

pre 6 meseci

Preključe rekao 2:2,za malo!
M

Ma ajde

pre 6 meseci

Kako da ne. Samo si promašio za dva gola.
O

Ostavka zalizani

pre 6 meseci

Hitno treba reakcija!
3

30% njemu

pre 6 meseci

Na Terzića misliš Delijo?
а

адвокат

pre 6 meseci

Поздрав за коментатора са арене који на један врло љигав начин брани катаија и његове очајне потезе у завршници.
L

Lk

pre 6 meseci

Sta ocekujes,da ga ne pustas tri meseca i da ti onda resava utakmicu za osam minuta,Oce to Najveci uspeh ovog trenera je sto je uspeo da upropasti igraca koji je samo prosle godine dao ili namestio 50 golova
7

778 goxy

pre 6 meseci

nek me neko ispravi ako gresim ali Mijatovic nije duel izgubio a ZADRZAO je sve i jednu loptu,Lucic duplo vise pokazao od Mijatovica,steta za katai sto je van ritma.
a

ahaj

pre 6 meseci

Lucic je pokazo kako mozes da upropastis bukvalno svaki napad.Dribling,pa pad,istrcavanje van terena,centarsut iza gola,ogroman kiks u odbrani,znaci sve sto mozes da pomislis.Sad lepo uzmi i pogledaj snimak i videces propast.
i

i1ie

pre 6 meseci

Jedino sto je ovde bilo vidljivo je da Lajicig kad god Zvezda krene brzo zauzda i da gol, i da velika vecina ovih igraca nije nivo LS, izuzimajuci Glazera koji glatko moze da brani u ligama petice u nekom stabilnom klubu.
d

duduk

pre 6 meseci

Skoro sam pogodio sastav u drugo poluvreme. I odma bolja igra!!!hvala.
j

jdiela

pre 6 meseci

Ovo je vise mucno gledati, ali sta i ocekivati kad mijailovic igra denog beka
h

haahahaha

pre 6 meseci

Gde su sad oni sto pisu da cemo da primimo pet, sest komada lagano?
V

Vamos

pre 6 meseci

Dusmani… Primili smo samo 3! I 2 od Javora i 2 od Radnickog…
L

Lk

pre 6 meseci

Uredu tacno je to sto kazes,ali ja malo duze pratim fudbal od tebe i nije mi jasno kada je Zvezda dosla do toga,da je srecna kad izgubi 3:1.Ja nisam od tih ,zao mi je.
d

d. g.

pre 6 meseci

Prodali Erakovića i Azarova sa 11 miliona i te pare dali za Šerifa Đigu i Hvana. Ne sviđa mi se trgovina. Odbijemo za Kangvu 3 miliona i neke pare za Mitrovića. Ni ta trgovina mi se ne sviđa. Bahar insistira da se dovede Degenek kao desni bek, a desnog beka igra Mićko. Kraso mu spase d... protiv Švajcaraca i on ga nagradi sa klupom. Šta li su ovi naši videli u Šerifu?
e

eh

pre 6 meseci

Šerif je dobar igrač, ali on nije igrač koji treba da ima dosta lopte u nogama. Ima dobru igru glavom, solidnu brzinu, dobra ledjna igra i vrhunsko pozicioniranje. Što se tiče ove prve teme, tu ne treba ništa da se dodaje, sve je već rečeno. Prodati onakvog beka kao Azarova i gurati mrtvog Rodića je promašaj života. Tek Erakovića zameniti Djigom, koji je dobar igrač, ali vidi se da mu fali ili uigranosti ili sigurnosti.

včpdr

pre 6 meseci

fali nam iskustvo za ovakve utakmice, fali nam mnogo jaca liga. Normalno i sto ne znamo da se branimo kad igramo protiv ove nase boranije i u 90% slucajeva napadamo.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 6 meseci

Da li je toliko tesko izvesti istu postavu kao sa priprema ili protiv Fiorentine? Ubedjen sam da bi mnogo bolje izgledlo da je Micko umesto Rodica a Nedeljkovic na beka i da je Kraso igrao umesto Serifa a Olijanka na spica. Sve ostalo bih ostavio isto. Lucic-Mitrovic 60-40 za Lucica. Hrabro u revansu da dobijemo Lajpcig i nereseno u Bernu i to je to 😀
d

duduk

pre 6 meseci

Bravo! Vidi moj sastav juce I prekjuce skoro kao tvoj.
d

dre

pre 6 meseci

Samo je kRatko Ostanić bio gori od ovog židova. Slaviću kada ode. Mora da se igra 4-4-2 . Nedeljković mora da igra i Mitrović da ne igra. I sa Bukarijem smo jači 50%
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Ne razumem zašto ih sada lože kad je jasno da je Lajpcig igrao koliko mu treba. Golman je sprečio bar toliko koliko je primio. Da je trebalo da daju pet, dali bi pet. Ako treba sedam, sedam. Zvezda se apsolutno nije pitala ni o čemu.
R

Realno istina

pre 6 meseci

Mator jesi ali ekspert nisi. Poradi na sebi.
M

MIRKA IVANICA

pre 6 meseci

NEMA NIGDE, OCAJNO IGRA COVEK
F

Fer ponuda

pre 6 meseci

Bahar ostaje, stručni štab se pojačava Murinjom kao pomoćnikom, i država pojačava budžet kluba za 57 miliona evra na polusezoni, kao i 108 na kraju sezone. Uz zahtev ultimatum Uefi da Crvena zvezda ima pravo u Evropi da delegira sebi srpske sudije isto kao i u prvenstvu, uz sportski džentlmenski ustupak Uefi da ona izabere sudiju sa spiska koji joj Crvena zvezda pošalje.

Bojank91

pre 6 meseci

Odlicno odigrano protiv mnogo kvalitetnijeg protivnika. Ko ima sta da zameri osim prvih 15min stvarno nije fer. Jedino je Serif mogao i morao bolje s tim koliko je placen.Sa ovakvom igrom u BG-u mogu da prodju i kao Fjorentina ako nas podcene
.

.....

pre 6 meseci

Može i mora više i Ivanić. Potreban je taj poslednji pas od njega čega nije bilo večeras.
T

Teeeja

pre 6 meseci

O cemu bre vi pricate? Protiv kog tima? Pa nije ovo Brazil bre. Dobra su ekipa, naravno, ali bili su dobri i Milan, Liverpul, Arsenal i Rendzers pa smo imali igru. Ovo je sramota koliko mi nepovezano igramo. Bili smo povezani celih 20 min kad su usla ova deca koja bar imaju zelju da igraju, sto je verovatno i najbitnije. Sherif i Mitrovic su definitivno trenutno igraci koji bi trebalo da se zamene, Magiko nazalost trenutno nema kondicije ni da bude izmena, ali nadam se da ce moci. Sve u svemu kako cemo se izvuci iz ove agonije, Boga pitaj. Bojim se da ce se nastaviti patnja i u nasoj ligi jer su igraci toliko ne sigurni i bez samopouzdanja. Nema tima.
p

prizeman

pre 6 meseci

Trener spremao vise govor za konferenciju nego utakmicu... Ovo sto je odigrao Leipzig je za 40% ispod njihovih mogucnosti, u Beogradu ce odigrati sigurno bolje. Nasim strancima nece nista znaciti huk sa tribina, moze im samo veci pritisak nabiti. Sve u svemu, s ovom igrom necemo ni u prvenstvu dobro proci, a u Evropi da ne pricam.

VecaBg1971

pre 6 meseci

Izasli Ndiaje i Mitrovic, mi prodisali, to je bar moj utisak. Ovaj Ndiaje ne sme ni jednu utakmicu da pocne vise....NIKAD...isto vazi i za Mitrovica...NIKAD.
P

Pa

pre 6 meseci

Sta bi ti da nam igrac od 5 miliona sedi na klupi.
D

DS1989

pre 6 meseci

Realno smo odigrali dobro koliko je realno. Nismo igrali bunker, nismo se izlezavali igrali smo... Najavljivali su nam dusmani 7,8 od Sitija 5,6 protiv Lajpcinga ali jedini koji se obrukao su oni koji su primili 5 od Nordsejlanda. Nama je biti ili ne biti utakmica protiv Yong Boysa sada cu da objasnim zasto. Hipoteticki da dobijemo Lajpcing u Bg a izgubimo u Svajcarskoj mi smo 4ti zbog losijeg medjusobnog skora. A sa druge strane moze da se desi da sa 2 boda prodjemo grupu ako odigramo nereseno u Bernu gol razlika odlucuje a daleko smo u lepsoj poziciji jer Yongeri idu u Englesku i Nemacku i verovatno ce biti natovareni. Inace da kazem da nam je potreban samo X i 0:0 nam odgovara jer pravilo gola u gostima ne vazi tako da ne treba da igramo tamo 2:2 ili 3:3 dovoljan je X i onda se gleda gol razlika.
m

mosa pucko

pre 6 meseci

Ne gleda se vise medjusobni skor nego gol razlika
A

Avenger

pre 6 meseci

Nisam odmah primetio, ali pogledajte gde je bio Mijailović kod prvog gola... Pa šta će on tu pobogu...
a

a5cz

pre 6 meseci

zsto sto covek zadnji vezni a ne bek. eto zato
A

Aca1977

pre 6 meseci

Mijailovic,Rodic,Mitrovic taj tandem kada igra u startnoj postavi,nasa ekipa je slabija bar za 20-30% ali mi mozemo ovde samo laprdati,dzaba je sve, oni ce i dalje igrati jer verovatno je to nekome u interesu
F

Fudbalski Grof

pre 6 meseci

Cuj hrabro odigrali, odustao sam posle 15 minuta da gledam, tromo sporo, gomila gresaka nisu presli pola, otisao je Ivanovic zbog losih rezultata, za njim moze i Bahar, slabo vodi mislima je u Izraelu, moze da povede i Serifa, svaku utakmicu igra dva puta pipne loptu a kosta 5 mil. Tejgo je igrao za Partizan za 1 dao 20 golova , oko 15 asis. koliko bi onda Serig trebao da daje ?
R

Reel

pre 6 meseci

Kako znas da nisu hrabro odigrali, ako si odgledao samo uvodnih 15 min?
A

Anđus

pre 6 meseci

Ciga Đorđević za trenera!
u

uzicanin

pre 6 meseci

A realno Lajpcig igrao 70 minuta bez 5 standardnih igraca.Glazer odbranio 3 cista gola ,Cz i pored nekopletnih Nemaca jalov.
s

spx

pre 6 meseci

Olmo, Sesko, Baumgartner su clanovi prve postave, Polsen nije u prvoj i sluzi za rotaciju, ostali manje vise dele minutazu. Ali se slazem da su sa gore pomenutim trojcem znacajno jaci, a i realno i veceras kad god bi Zvezda postajala konkretnija ubrzp su uzimali inicijativu i davali gol.
d

danapisemijanesto

pre 6 meseci

Realna je ovo slika na zalost. Iskreno mali Nedeljkovic, Mijatovic i Lucic sasvim korektno deluju na terenu veceras cak i bolje od ovih skupljih i starijih. Prvo brzi su mladji okretniji a izgleda da i znaju vise fudbala... Stamenic je totalni promasaj za LS, Dragovic korektan vcrs inace je rupa vec neko vreme na zalost. I da Kraso treba da igra pre Olajinke tacnije Olajinka ne treba ni da igra. A Ivanic je i dalje najbolji i tata bez obzira na razne Hvangove... P.S. ovoj ekipi treba jedan jako jako ozbiljan zadnji vezni igrac koji sve stize da pokrpi i blokira a ne ovi "umetnici" na sredini, da bi ovi u napadu mogli da igraju napad a ne da se bave odbranom... Sportski pozdrav svima
M

MlataZamlata

pre 6 meseci

Molim te mi reci cime je Ivanic zasluzio tvoje pohvale veceras? Sta je uradio na terenu, gde si ga video, cuo? Igrao presing? Seko neke napade? Dobijao duele? Ofanzivno bio koristan? Napravio nesto gore? Jednu stvar neka mi kaze bilo ko? Sta vi gledate ljudi moji...moze da bude "tata" u ding dong ligi, mozda.
G

GostX

pre 6 meseci

Glazer- Djiga - Mijailovic - Dragovic - Nedeljkovic -Bukari - Stamenic - Hvang - Ivanic - Lucic - Serif. Padaju u Beogradu!!!
Z

Zulu

pre 6 meseci

Koji Šerif?

VecaBg1971

pre 6 meseci

Cim je tebi Ndiaje u timu znam koliko se razumes u fudbal.
D

Dejani

pre 6 meseci

Prognozeri uplatite tikete. Ja opet gledam optimisticno, mislim da im može da bude neizvijesno na Marakani. Nekako sam dobio osjecaj da uvijek gol visi kada oni HOĆE da napadaju. Utakmica je bila ok, nije bilo sreće u nekim situacijama, ali onaj spic Sherif je dobro loš. Lik zna samo da skoči. Realni, nije bolji od Pavkova.
m

mikuli

pre 6 meseci

Pa naravno da ce da naprave sansu iz kontre kad je 10 igraca Lajpciga u napadu , boze ko sve gleda fudbal, ljudi ih zgazili , Glazer sve branio sto je mogao

VecaBg1971

pre 6 meseci

Druze ja sam jos ranije rekao da sam odigrao 1&4-6 i ako sam Zvezdas ali sam odigrao realno a ne navijacki. Ako ne verujes pogledaj prethodnu vest.
B

Bruka

pre 6 meseci

Da nam igra onaj Šerif od 5 miliona, dok nam Mijatović sedi na klupi.
G

Gost011

pre 6 meseci

Djiga prva liga
o

onako001

pre 6 meseci

Majku vam... sta ste vi podovodili da igra za našu zvezdu.
d

duke

pre 6 meseci

Par lepih momenata,uvek postoji nada iako je realnost drugacija. Zao mi je sto ne igra covek koji je maltene zasluzan sto smo uzeli bod kod kuce u proslom kolu ali dobro, zna se ko je Serif u kuci. Pored Mijatovica,mislim da je bespotrebno kupljen igrac ali ajde. Ono sto je rak rana kod nas je odbrana i kako sibaju po strani svi ko da nikog nema.
S

Srbija Majka

pre 6 meseci

Nevjerovatno da mi uvjek moramo poceti igrati iz minus faze i da opet lutamo sa postavkom i formacijom igraca. Dok je Bahar na poluvremenu napravio izmjene igra Zvezde je postala tecnija, brza i konkretnija. Ne znam kakav je to eksperiment sa Mijailovicem kao desnim spoljnim, kad covjek to nikada nije igrao i naprosto nije njegova pozicija zbog svih njegovih karakteristika. Ndijaj decko klasicni krljator, i ocigledno nema osjecaj za gol, niti je ono sto je nedostajalo Zvezdi u napadu. Zasto Bukari nije krenuo od pocetka, i zbog cega i dalje Mitrovic dobija prednost umjesto Lucica. Vidjeli smo i ulazak Katai i u kakvom je trenutno stanju...on vise nije ni za domacu ligu. Opet je Bahar muckao i previse kalkulisao, a vidjeli smo svi da se sa Lajpcigom itekako moglo nadigravati i odmah napadacki suprotstaviti. Dugo smo bili u defanzivnom bloku i cekali na neku kontru...koju i kada smo imali nismo mogli sa Olajinkom i Ndijajem da je sprovedemo u djelo i konkretizujemo. Ponavljam opet da je Bahar veceras pogrijesio sto od starta nije igrao sa Bukarijem i sa Lucicem koji je puno direktniji i opasniji od Mitrovica u direktnom duelu sa protivnikom. Nisu na kraju zasluzili ovakav poraz, jer je drugo poluvrijeme pokazalo da mogu da se suprotstave i priprijete Lajpcigu.
I

Iskreno

pre 6 meseci

Zvezda postala konkretnija, oni videli gde to vodi napali i posle par napada dali gol, Zvezda dala gol oni uveli par inace standardnih igraca opet napali i resili utakmicu. Mislim da se nece kockati u Beogradu, nego ce na teren sa Simonsom, Opedndom poslati Olma, Saseka, Baumhartnera.
r

rsczz

pre 6 meseci

Ekipa Treba da nam izgleda ovako: Glazer - Mijailovic,Dragovic,Djiga -Lucic,Stamenic,Kanga,Nedeljkovic - Ivanic,Bukari - Mijatovic Bolje od toga nemamo s tim da bi mogao Kraso iza napadaca a Bukari desno npr.
3

3jrj

pre 6 meseci

Spomenik da se digne ovom Glazeru, da nije on na golu broj primljenih golova bi vec sad prelazio bar deset. Ako ne gilman sa nakvise spasenih golova onda je sigurno medju tri ove sezone u LS.
a

ahaj

pre 6 meseci

Da je njihov golman sirio noge i Ivanic bi dao gol.Popovic je bolji golman od njega.
s

sjsjababakn

pre 6 meseci

lakse ce ga prodati do godine kao takvog, msm sa tom jebackom statistikom, ipak po utakmici primi samo 2-3 gola u proseku a odbrani jos 10, pri tom ne uhvati ni jednu loptu samo boks, boks, boks, a izgleda ni precku ne moze da pipne...
Z

Zvezdina deca

pre 6 meseci

Mijatović bez greške.
X

XXXL

pre 6 meseci

NAZALOST UNISTEN JE TANDEM OLIJANKA KRASO IVANIC BUKARI OD PRVOG MINUTA SE IGRALO NA ODBRANU. BUKARI NE IGRA OD PRVOG MINUTA A ONDA HOCETE PRESING OD 60 TOG MINUTA KAD JE UTAKMICA RESENA PRESING SE IGRA OD PRVOG MINUTA KAO PROTIV FIORENTINE I ZENITA TO VAM JE I OSTALO KAD OVI REDBULOVCI DODJU U GOSTE INACE POTPISITE KAPITULACIJU!!!
Г

Гост Зрењанин

pre 6 meseci

На жалост Звездину Вајар се тотално погубио и пре овог у Израелу а сада не зна где удара.Други тренер да посложи,али опет у сред сезоне тешко. Играча има,Красо на клупи,поред Иванића технички најјачи,мали Лучић је извозао ове Лајпцигове за 15 ак минута,Дегенек би затворио десну страну.. Бахарее,Бахаре..
M

MegaBot

pre 6 meseci

Pustite priče ovaj je prvi klub ovaj treći pa ljudi to je liga šampiona! Činjenica da se tim srozava iz godine u godinu i sve veće pare troše... Gde?! Samo entuzijazam Milojevića i Stankovića nas je vukao. Ukratko... Dok god lopovi i paraziti budu vodili naš sport nećemo ni uživati... Poseta na stadionima govori upravo TO
I

Igrači koji

pre 6 meseci

Su za LŠ i to za bolje klubove poput Porta su Bukari, Hvang i Dragović. Mitrović nije za fudbal uopšte, momku treba zabraniti da trenira sa ostalima. Katai je em ostario em ni ne može biti u formi kada ne igra. Mirko je dobar, našao bi on mesto isto u nekom klubu iz liga TOP5 bez problema. Od tri izmene klinaca, pa eto nijedan nije razočarao, ali nijedan nije ništa posebno odigrao, a imali su po 30 minuta, nije malo. Golman šta će, svaku utakmicu ostavljan na vatrometini. Što se taktike tiče, da li im trener to traži ili sami rade, ali Hvang i Stamenić se zalete na zadnje vezne protivnika i onda ovi pošto znaju da igraju lopte hvala Bogu, izbace ih dodavanjima i imaju napade 5na4 ili 5na5 iznova i iznova.
o

osoy

pre 6 meseci

Reci ovima iz Porta da je Dragovic za njih masmejace ti se, insistiraj na tome i udarice te. Hvang je izgledao kao da stoji pored Simonsa pre gola koliko je ovaj brzi. Momci su realno tu gde treba da budu u pet najslabijih ekipa u LS, a sto pojedini u Zvezdi nisu za Zvezdu to je druga prica. Realno je Glazer jedini za neki ozbiljan tim.
@

@Osoy

pre 6 meseci

Ma nije dobar Dragović, prvotimac Leverkuzena, prvotimac u Austriji. To što nema sa kim da igra, što nam zadnji vezni pobegnu u napad i što mu svaki prelazni rok promene kolegu ili više njih u odbrani, pa šta on da radi? Hvang je igračina samo takva, za 1-2 godine igraće u prvoj postavi nekog dobrog kluba u LŠ. Što se Bukarija tiče, momak komotno može da igra prvu postavu za barem Lajpcig, a izmena da bude u Bajernu. Protiv svakog protivnika momak 1na1 pravi razliku i nema te odbrane koja ga skroz blokira.
M

Milan 1970

pre 6 meseci

Očajno suđenje! Penal je bio! Kod njihovog trećeg gola, čist faul pre skoka. Nama kartona koliko hoćeš a njima sviran jedan faul u prvom poluvremenu!
k

kako bre tako

pre 6 meseci

Tako je, pokrale vas sudije, zvezda je " zaslužila " pobedu !?
G

Gile 88

pre 6 meseci

Mi imamo napadačkog potencijala napadamo stvorili smo 5 ili 6 dobrih šansi ali sa ovakvom odbranom ne bi pobedili ni Slogu Kraljevo sva 3 gola su sramota drugi za Glazera prvi i treći za odbranu. Ako iole odbrana bude bolja u Beogradu imamo šanse protiv Lajpciga na Marakani
S

Srdjan88

pre 6 meseci

Citam malo komentare, pojedine medije i pitam se da li ovi ljudi uopste imaju neki dodir sa realnoscu? Zvezda je u Lajpcigu igraja FUDBAL! Protiv Sitija nisu mogli prosto ali su o tu napravili neku kontru i dali gol, protiv Jang Bojsa odigrali odlicno zadnjih 20 minuta. Za ta prva dva meca moze da se prica da Bahar nije napravio iskorak u odnosu na druge trenere. Za ovaj veceras ne moze, ovako da neki nas tim odigra protiv tima koji redovno igra nokaut fazu LS na strani i koji Bajern ne moze da dobije vec par meceva...pa ljudi dragi sta vi ocekujete? Da Zvezda pobedi Lajpcig u Njemackoj? Meni je draze sto smo i izgubili 3-1 uz ovakvu igru nego da je bilo 0-0 a mi igrali seljacki bunker sa dva prelaska na njihovu polovinu. Odnos suteva je bio po statistici 27-17, s tim da se racunaju blokirani udarci kojih je Lajpcigu 10 uracunato. Sasvim korektna i hrabra igra ali mi se cini da Bahar nema vise onu podrsku, da su krenuli mediji da ga buse. Tri meca u LS u svakome dat bar 1 gol, osvojen bod ni u jednom mecu se Zvezda nije obrukala. Ostaju dva meca u BG i mec u Bernu. Verujem da ce i bod tamo biti dovoljan za prolazak u LE. Puna podrska Baharu da nastavi sa gradnjom ove ekipe koja ce igrati moderan i napadacki fudbal a ne igrati kukavicki povuceno i cekati da ih Bog pogleda. Igramo fudbal protiv ozbiljnih Evropskih ekipa i ja sam zadovoljan kada vidim da se Zvezda nadigrava i ne pristaje da bude podredjena i da se ne pita nista na terenu.
R

Realnoo

pre 6 meseci

Zvezda u Evropskim utakmicama svaki put može da primi 10 golova, ali ima odličnog golmana koji odbrani po 7 odličnih šansi. I to su onda ta 3 gola koja završe u njegovoj mreži. Zašto Crvena zvezda u domaćem prvenstvu iz 3 šuta protivnika primi svaki put sva 3 gola, to je već pitanje za neke veće stručnjake, trenere golmana itd.
и

имам одговор

pre 6 meseci

Нападачи наше супер лиге су класа за ове аматере у Лш, суви квалитет, бисери фудбала... и ето веће ефикасности
d

dottore

pre 6 meseci

Bio je onih koji su govorili da ćemo terati Bahara i u pravu su, treba da ide. Miloš Milojevič bi sa ovim igračima postigao više, sto posto i za to je kriv Terzić lično. Igrači imaju kvalitet, i Ndiaje i Džiga i Olajnika i Kraso i Hwang i Stamenič i Dragović, ali ono što fali je trener. Mi nismo imali plan igre, ni strategiju i taktiku. To je sve njegova krivica, a za njega je kriv Terzić. Mrkelu treba također ispratiti iz fotelje, a Marin treba da ostane ipreuzme njegovo mesto. Mićko i Hwang treba da igraju zadnje vezne jer mogu trčati do prekosutra, BUkari desno krilo, Lučić levo, između njih Ivanić a napred Olajnika makar dok se Endiaje ne uigra, ili zajedno sa Olajnikom napred ako igramo sa tri pozadi. No, pozadi nam je najbolje sa 4, Kosta, Džiga, Drago, Degenek/Rodić jer boljeg nemamo.
A

Aca1977

pre 6 meseci

Nemoj RODICA, MOLIM TEEE !!!!!
M

MlataZamlata

pre 6 meseci

Da li neko moze da mi kaze cime je Mirko Ivanic zasluzio da 3 utakmice u LS ne bude zamenjen? Da ne pricam o tome da ne pocne utakmicu. Koreanac sve bolji. Mijailovica vratiti na mesto zadnjeg veznog sa Stamenicem. Nedeljkovica na desnog beka. Hvanu dati ofanzivniju ulogu na mesto Ivanica, iza Bukarija i Serifa. Pa da vidimo sta i kako vec od sledeće...
g

gost235

pre 6 meseci

Ako nisi gledao utakmicu protiv Mancester Sitija onda pogledaj Mirkovu asistenciju,ocigledno imas nesto protiv njega jer ti je svaki komentar protiv njega. Imao je nekoliko odlicnih lopti,presekao je loptu i spojio Olajniku,ti neke stvari ne vidis,ne vidi obican pas unapred jer si neznalica koja samo ceka da vidi da li ce neko dati ili neko biti kriv za kol pa na osnovu toga komentarises.
M

MlataZamlata

pre 6 meseci

Gost, druze...pokri usi ovim komentarom. Pricam o njemu jer nije nicim zasluzio da igra celu tekmu. Sto ne odgovoris na gornji komentar, sta je lik danas uradio? Uhvatio si se jednog pasa protiv Sitija gde da nije bilo brzog Bukarija, ne bi bilo nista ni od gola, drugo, pricas o tekmi gde ta jedna asistencija nema bitnu ulogu jer je tekma izgubliena pa izgubljena. Osim asistencije, sta je uradio? Veceras izgubio loptu posle koje primamo gol. Alooooo
I

Immobile

pre 6 meseci

Nepojmljivo da se ne krene sa Bukarijem. To je neverovatno, možda ovo zvuči prepotentno, ali Crvena zvezda je nakon prvog primljenog gola krenula da igra fudbal i bila koliko toliko ravnopravna. Ndiaye smešan kao bioskop, ne znam iz kog se razloga on forsira i nameće kao neka prva opcija, Krasoa ni u magli ne vide, a sigurno može bolje i kvalitetnije od Ndiayea. Dobila se i opcija više sa Kataijem, jednostavno trenerov poraz. Trener pretplaćen, igrači pretplaćeni, očekivanja nebeska... I ovo je ta neka ruka pravde koja se poigrala sa Crvenom zvezdom, čija je uprava trenera Miloša Milojevića koji je osvojio duplu krunu bez poraza, a pritom nije ni selektirao tim, možda igra nije bila prelepa, ali ne zaboravite da je Dejan Stanković ostavio njemu tim koji igra defanzivno taktički i veoma oprezno. Dva igrača je doveo, Mijailovića koji je džoker i danas se jako dobro snalazi, rotiraju ga, igra sve i Viga koji je otpisan bez nekog preteranog razloga. Takođe je Mijatovića upravo on ubacio u protokol i dao mu šansu. U svakom slučaju, veliki neuspeh će biti neprezimljavanje u Evropi. Ne zaboravite da je Vladan Milojević izbacio Jang Bojs koji je tada godinama dominirao u švajcarskom prvenstvu i bio jači nego danas. Milojević je sa Vukanovićem, Žanderom, Njegošem Petrovićem, Gobeljićem...
g

gx

pre 6 meseci

Bas smo ih nadigrali..young Boysa...tada da..da...;-)sreća...budemo iskreni
I

Immobile

pre 6 meseci

@gx Ko je rekao da smo ih nadigrali? Rečeno je da smo ih izbacili, a videćemo hoćemo li sada u direktnom duelu sa njima prezimiti u Evropi?
A

Avenger

pre 6 meseci

Razlika i kvalitetu igrača se najviše videla pri šutu sa distance, tj gde su njihove lopte završavale, a gde Zvezdine. Najžalije mi što Nedeljković nije dao gol, a malo je falilo.

Неко реалан

pre 6 meseci

Ђигу, одмах откупити. Драговић Звездино благо !!! Нисмо се обрукали.
m

mikuli

pre 6 meseci

Ma niste, 27 udaraca na gol haha
I

Ima nade

pre 6 meseci

Klinci treba da igraju prvu postavu, sva trojica. Nedeljkoviću može da se oprosti što je možda kriv za treći, jer mnogo toga bi nam dao kada bi igrao više, a razviće se u top beka. Lučić i Mijatović savršeni. Marinova pojačanja mogu da se presele u Grafičar
P

Pjot

pre 6 meseci

Lučić nije klinac, u njegovim godinama je Boško Janković bio aždaja. Nedeljković i Mijatović su svakako potencijali, dok Lučić može da igra kod svog Radeta Dunjića.
a

ahaj

pre 6 meseci

Lucic nema tri blage.
N

Nikola44

pre 6 meseci

Bas si dobro rekao. Zvezdina deca su bolja od stranaca. Plus motiv klinca koji je clan kluba od malena je ogroman kad igra za Zvezdu. Pogotovo ako klinci znaju kao Nedeljkovic ili Lucic. Non stop ih treba forsirati, sta ce nam nezainteresovani stranci koji se vuku po terenu. Od stranaca kvalitet imaju Bukari, korejac Hvan i golman Glazer. Eventualno Olanjika i ako se probudi mozda Kraso. Ostale rasprodati bez razmisljanja. Stamenica i Mitrovica prodati ako iko ista ponudi.

angry_chainsaw

pre 6 meseci

Bravo momci, ali ovako je trebalo da se igra od početka utakmice, znamo svi da je Barak čekao II poluvreme pa da napadne, ali ta taktika pada u vodu kada je u pitanju LŠ!!! Ništa opasan Lajpcig s'obzirom da smo mu mi prepustili loptu celo prvo poluvreme, kod kuće možemo do pobede ili X!!! Bravo momci, budimo realni ljudi, ovo je Lajpcig na svom terenu, treba dati Lučiću šansu od početka utakmice u našoj šampionatu kao i Kataiju, da se vidi da li su zreli za izmene u utakmicama LŠ. Mali Kosta sve odlično do greške prilikom izbačaja lopte kid trećeg gola... Vidimo se na našem stadionu!!!
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Njihovi sutevi sa distane su ili gol i se jedva brane, a zvezdin ide u okvir jedan u 10 suteva. Ostali, lopta nestaje iz kadra, sa stadiona, sa univerzuma... Nema sta dalje da se prica...
L

Liga šampiona

pre 6 meseci

Zvezda je definitivno zalutala ovde. U prvom poluvremenu, tri dodavanja nisu sastavljena. U drugom, Lajpcig spusti tempo, Zvezda na momente počne da igra, čisto da se stvori lažna slika da nije loše, a zapravo je ovo baš ispod nivoa lš. Bahar ništa nije doneo, igra totalno neorganizovana u svim segmentima. Pogotovo se prekid ne brani, svaki korner šansa. Sve u svemu ne vidim razlog za optimizam...
.

.....

pre 6 meseci

Bahar je doneo gol po datoj utakmici i hrabar pristup u određenim delovima utakmica. Ko misli da bi Stanković ili oba Milojevića izbegli poraz večeras u zabludi je.
Đ

Đeneral Draža

pre 6 meseci

Sve u svemu, sasvim solidna utakmica Zvezde, mnogo je bolje izgledala ulaskom Bukarija u napadu, mnogo, baš mnogo problema u prekidima, dobra rola malog Nedeljkovića. Realno, Lajpcig je dosta bolja ekipa. Biće dobro ako je ovo znak izlaska iz krize. Par reči o Šerifu, vidi se da čovek daje sve od sebe, ja baš nisam ljubitelj tih sidraša i igranja leđima, verovatno mu treba drugačije postavljena igra, ali mislim da to nije realno očekivati. Sad je prilika u subotu dati minutažu klincima kao i Kataiu ako misle da dostigne kakvu takvu formu. U Beogradu nije nemoguće otkinuti neki bodić. Moram reći da me Sančez nije baš oduševio pogotovo u procenama faulova.
G

Gost RS

pre 6 meseci

MORAJU DA IGRAJU: Glazer,Dragović, Điga, Ivanić, Hvan, Bukari, Kraso. Kataija srediti bar za zadnjih pola sata, istrpiti Lučića i Nedeljkovića. Mitrović napolje. Ostalo krpiti kako se mora i može. I dajte više taj voljni momenat, da se stisne i protiv jačeg. Šanse još ima. Nikad više da se dozvoli ovako slaba igra u prvih 20 minuta. Trči i pritišći kao lud, barem to možeš i kad si slabiji u drugim aspektima. Ako u revanšu krenu jadno kao večeras neka idu iz Zvezde svi redom.
n

nebo je granica

pre 6 meseci

Nas najveci problem je trener. Ili on ne zna ili mu ne daju da mijenja neke stvari. Mi imamo solidnu ekipu ali lose postavljenu Mijailovic nikako ne moze da igra beka jer to niked nije ni igrao u zivotu. Imas mladog beka zeljnog igre Nedeljkovica koji moze sigurnono odigrati bolje on je na klupi. Druga stvar Mitrovic nije ni za klupa, a on mu igra do 70e min. Lucic za njega izmislio fudbal. Uz to sve Kataji kasno usao, Kanga i Kangva zaboravljeni i da postoje, a obojica mogu dobro povuci i odigrati prednjeg veznog. Samo ove stvari da se promjene mozemo komotno biti treci i docekati proljece u Evropi.
d

da,daa,daaa

pre 6 meseci

Pokazala vise a izgubila 3:1 sad ce biti za malo a za malo je bilo 6:1 da onaj golman nije odbranio svasta,lajpcig igra napadacki i neodustaje od toga zato vam se cini da zvezda igrala nesto zbog sirine i ofanzive lajpciga,kad neznas to bolje iskoristiti onda ti je jasno da i nemozes,smesna igra zvezde
Z

Zvezdale

pre 6 meseci

A jes, ne mozes sve suteve u okvir gola racunat kao golove, podrazumeva se da nesto i golman odbrani, xg je nine idealan al je donekle realan pokazatelj, lajpcig 2.51, Zvezda 1.11, tako da je rezultat realan
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Ono sto treba da brine, ako lajpcig dobije u bg sto ce i oni da obezbede prolaz u 1/8 finala...a smecari nemacki mogu lako da odigraju lagano sa YB i da nam to dodje glave. A siti sumnjam da ce i ako dodje u bg sa 15 bodova da igra lagano....
A

Alex20

pre 6 meseci

S obzirom u kakvoj smo formi,dobro smo odigrali veceras i drugo poluvreme je putokaz da moze,i da nam fali to malo nesto.Crno bela sekta sto se nadala da cemo i veceras da primimo brdo golova opet odlazi razocarana da spava,ipak nije to Nordisjiland mocni.A nama zelim da se saberemo i krenemo da igramo kako treba.Bravo za nasu decu veceras,lep su fudbal odigrali za ovo kratko vreme i samo znak da imamo decu koja mogu a ne samo skupi stranci za madjijine prevare.
Д

Дадо Нк

pre 6 meseci

Ко ти дрма кавез црвени??? Мене би било срамота на какве стране кршеве сте бацили десетине милиона.Мали Недњљковић,Мијатовић и Јовић класе за њих.
M

Maler

pre 6 meseci

Lepo se tesite..Nabija vas ko stigne u Evropi, sluzite sa popravljanje gol razlike..Da su hteli i imali malo srece, da li bi jos par komada..Vozdovac, Radnicki i Javor kad mogu, o drugima i da ne pricam..I da fali vam to "malo", sudije iz ping-pong lige da vam sude nepostojece penale..
K

Koga briga šta crno-beli misle

pre 6 meseci

Ako je tebi uteha 1:3 onda tebi svaka čast. U ovom takmičenju ako nisi znao, računaju se bodovi a vi ste sa samo jednom na začelju. I taj ste osvojili pukom srećom na svom terenu. Koga je briga koliko ćete golova primiti, a i za to treba da ljubite golmana u zadnjicu, kad nećete prezimiti u Evropi.
g

gx

pre 6 meseci

Igramo sa brzog Rodića,Mijalovica,šteta stvarno....mislio dobijamo ih..još katai ušao mislio to je to....sta reci a ne zaplakati... Bahare Bahare...Terzo... Terzo....žalosno za najbolji navijači koji su bili večeras uz njih...
K

Kazablanka

pre 6 meseci

Kao grobaru nije mi jasno sta su podivljali svi po komentarima. Ljudi igrate Ligu sampiona, koji vam je??? Ko da je Lajpcig neka anonimna ekipa. Ja ne znam jel vi ocete da pobedite 5:0 jedan Lajpcig. A tragicni ste ko da ste izgubili 17:0. Totalno ste nerealni.
g

gds

pre 6 meseci

To je mislio Bahar i ostali.. Zato je takva postava bila....
M

MlataZamlata

pre 6 meseci

Hocemo mnogo bolje postavljenu i organizovaniju igru jer ovi ljudi to bez ikakve sumnje mogu. Ovo je mozda 70% trenutno...
k

kliklak

pre 6 meseci

Ljudi da se pomirimo sa cinjenicom da smo mi od ozbiljnog fudbala jako daleko. Nema sta da trazimo ovde. Videli ste igru, onako igramo mi na malom fudbalu. Ovom Lajpcigu bi Dinamo lagano parirao. Bice sreca ako uspemo da osvojimo trece mesto ali ovakvom amaterskom igrom jako tesko
Z

Zvezdasnbgd

pre 6 meseci

Može neko da mi objasni što više ne igra Kraso koji je izmislio remi protiv Jan Bojsa i bio najbolji igrač na početku sezone?
L

LogivnoBahar

pre 6 meseci

Izbacuje Olayinku, ne ubacuje Krassoa trenutno najboljeg strelca i najboljeg igrača lige 2 francuske a ubacuje nespremnog Kataia
g

gc

pre 6 meseci

Katai zaboravio štap...inače bi bilo svašta....
Е

Ел Думо

pre 6 meseci

Ми смо готово цео меч били у егалу.Дакле,нема говора о лошој утакмици за нас.Показали смо зубе али и открили неке њихове слабости.Проблем је тај што их ми имамо много више.Почев од Мијаиловића који нема инстинкт бека већ штопера и увек касни да покрије своју страну.Не умемо ни да блокирамо шутеве са дистанце.У томе смо заиста јако лоши.Митровић и Лучић се утркују ко је глупљи.Ендиаје вечерас апсолутно бескористан.Штета,фалио је Красо да мало стане на лопту и пошаље неку своју паметну лопту у простор.Ту је највећи грех Бахара.Тиме што је убацио тројицу омладинаца у финишу говори да су односи у свлачионици лоши и да је Бахар у игру убацио оне који му неће забости нож у леђа али истовремено вршити пресинг.Критика за Иванића.Лош вечерас а и након његове грешке кола су кренула низ брдо.
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Ali hovno ne svira faul pre treceg gola. Znaci faul samo tako, majmuni iz var sobe nista ne signaliziraju, nista se ne gleda. Par minuta pre kraja sviraju faul Kataija u napadu za banalniji sudar od guranja u Zvezdinom sesnaestercu. Ok. nije to bilo lose. Bukari glavni igrac, Hvang i Stamenic dobri, Mijailović igrac manje. Covek stoji na pet metara od igraca, znas kao na rekreativnom malom fudbalu kad te cuva teca od 50 godina pa se odmakne i povlači golmanu u krilo. Znaci prvih jedanaest sa Bukarijem i Nedeljkovicem umesto Mijailovića i Mitrovica. Kata ne moze, jedino kad se igra protiv bunkera. Takođe Lucic i Mijatović slabiji od Nedeljkovića. Vratiti u ritam i ovog Francuza stade mi mozak. Bice to dobro. Sa ovim su se složili...
H

Hermano7

pre 6 meseci

Dzaba bacate pare zvezdasi… dzaba!

Umetnik

pre 6 meseci

I pored ove neorganizacije od strane stručnog štaba i trenera, imali smo na momente zanimljiva rešenja i prilike. Ali trener koji izbacuje Olajinku koji se bar pošteno bori za svaku loptu, umesto Ndiajea, koji ajde ume da primi loptu i da se zagradi, ali ništa više nema. Upropasti dve konte večeras, jednu koja je bila vrhunska akcija. Drugo poluvreme da se ne postidimo uopšte. Mali Mitrović ipak nema to što nam treba za ozbiljnog igrača. Lučić tu i tamo, večeras udje prođe jednom po strani i vrati loptu Dragoviću i dadosmo gol. Mitroviću ne bi na pamet palo da vrati loptu, tu se razlikuju njih dvojica i mislim da Lučić ima malo više šanse da uspe, inače oba su jako tanki za Zvezdu trenutno. Katai ispao totalno. Hvang napravio dva ona rizična faula ali se bori kao lav i sjajno je odigrao. Ostali manje očekivano. Mora Mijatović malo da igra više.

Gost55

pre 6 meseci

Више простора дати Лучићу који је класа. Он је за 5 минута урафио више него Митровић за 60 минута. Мијатовић је исто класа, али у оваквим утакмицама је потребан играч као Ендиаје који уме да се загради и сачува лопту и да се бори са противничким штоперима.
a

ahaj

pre 6 meseci

On nema pojma sa zivotom.Da je bilo ozbiljno krilo na njegovom mestu,dali bi dva gola.
Е

Ел Думо

pre 6 meseci

Шта је урадио?Упропастио је сваки напад.И он и Митровић ретко неинтелигентни играчи када дођу пред шеснаестерац.Сваки потез им је погрешан али баш сваки.Треба бити и за то талентован...

Gost55

pre 6 meseci

@ahaj Ендиаје се бар труди за разлику од Олањике. Не знам да ли је он уопше имао и једно тачно додавање. Овај бар трчи, бори се штоперима, а Олањика као да га је неко натерао да игра.

Gost55

pre 6 meseci

ahaj Ендиаје се бар труди за разлику од Олањике. Не знам да ли је он уопше имао и једно тачно додавање. Овај бар трчи, бори се штоперима, а Олањика као да га је неко натерао да игра.
d

dragan1970

pre 6 meseci

nije poraz toliki problem, ali mi nemamo igru
S

Sedorf10

pre 6 meseci

Evo jedna ocigledna opservacija. Lucic je MNOGO bolji igrac od Mitrovica. Mitrovic je nevereovatno los i bezidejan. Ni driblinga, ni suta na gol, ni prodora, ma nista. I tako svaku utakmicu. Mitrovic nema kvalitet ni za Partizan, a kamoli za Zvezdu. Dok je Lucic mnogo opasiji igrac. E da i strelac Stamenic je jako limitiran, vidi se da on nema kvalitet. Sa druge strane korejac Hvang je prava radilica. Njegov presing je zarazan. Ima ga svuda, jako je borben, zna i pas da odigra. Da velka greska trenera je sto je izbacio Olanjiku, koji je veoma opasan i u presingu jako dobar. A ostavio Endiajea koji je slabiji od Olanjike. Drugo trebalo je klince ranije ubaciti. Cim se videlo da od Mitrovica nema nista, odmah na poluvremenu Lucica.
Z

Zvezdasnbgd

pre 6 meseci

Šerif ne, ali treba da igra Kraso, Mikstović mi je simpatičan ali nije se video realno. Kraso koji je bio najbolji igrač izbačen skroz iz tima, niko ne zna što.
D

De jàn

pre 6 meseci

Nasim razmazenim navijacima smeta poraz od Lajpciga, koji je trenutno drugi najjaci klub u BUNDESLIGI. Pri tome nije toliko lose igra ni izgledala ako se uzme u obzir kvaliteti timova.

Aleksandar Trajkovic

pre 6 meseci

Konacno bolja igra. Al stice se utisak da i Serifa boli uvo da trci. Mada prvi napadac posle xxx vremena koji zna da primi loptu. Nije lose al Piter mi ozgleda zalutao. Korekna utakmica . Kad bi ovako sve igrali bilo bi lepo.
C

CaleB pravi

pre 6 meseci

Sramota od igre, sramota od igraca, sramota od trenera, sramota od taktike.....Kataija poslati na tribine, sve do isteka ugovora
F

Fraddy

pre 6 meseci

Ja mislim druze da ti nisi puno puta gledao fudbal u Zivotu igra nije bila dobra ali su ok odigrali ako se ima u vidu protiv koga su igrali tako da nadji drugi sport. Sportski pozdrav
r

retro

pre 6 meseci

Mijailovic=gobeljic. Ama sve isto
t

tree

pre 6 meseci

Kad ovaj da gol Bufonu bice isto.
S

Svabo

pre 6 meseci

Ako neko i dalje misli da Serif treba imati prednost u odnosu na Mijatovica, Mitrovic na Lucica i da Mijailovic treba da igra beka kraj zivog Nedeljkovica nek lupa minuse. Generalno nije bilo toliko lose. Tabela mi se svidja 🙂

lakindza

pre 6 meseci

Zvezda je drugoligaška ekipa.
G

Gost "

pre 6 meseci

Prvi 20 min drugog poluvremena je pokazatelj kako treba da se igra u Beogradu i uz malo sreće dolazi pozitivan rezultat!! ZVEZDA SRBIJA!!
a

abahaha

pre 6 meseci

Toliko ste tacno imali snage!!! Uradite to u Bg i ne gine potop!
m

ma da

pre 6 meseci

Pa u ovoj ekipi samo simons i olmo zajedno vrede vrede 130 miliona, tako da da, malo je i 100 miliona budzet protiv ovakvih ekipa.
t

top111

pre 6 meseci

Ne menjaj Bahare.Imamo ih.Veruj mi.
B

Bobanko

pre 6 meseci

Nije dobro kad izgubis ali ovo je bolji mec nego protiv javora, trener izgubio koncepciju totalno , rodic odavno zreo za klupu , ndiaje nespreman , a igra jer je skupo placen , gde je kraso? Najbolji igrac 2. Francuske lige ?
j

jaaaaaaa

pre 6 meseci

realno je bio poraz sa jednim razlike , sudija iako nije uticao na rezultat stvarno je imao neujednacen kriterijum , zuti Hvangu i Stamenicu nisu postojali onaj naleteo na Hvanga koji je stojao sa strane ne na putanji i pre je bio faul u napadu zatim ona 2 faula za njih na 18m ista su bila kao ponisten penal,posle ulasci nisu mi bili najjasniji u smislu da je u sredini ostala velika rupa, nas tim ima malo igraca koji imaju skok igru i duel igru i dozvoljavamo previse suteva protivniku bespotrebnim uvlacenjem u svoj sesnaesterac protiv Sitija preko 30 sada 27 to je mnogo za ovaj nivo i mnogo igramo meko mada danas ni sudija nam nije dozvolio da igramo
D

Dkdkrk

pre 6 meseci

Od tih 27, 10 blokirano faktički 17 suteva sto i nije strasno, s obzirom koji napadacki potencijal imaju, odigrali smo sasvim korektno, ali fali koncentracije pri zavrsnom pasu i prekidu, odlucili su detalji tekma je mogla vrlo lako da otidje i na nasu stranu
m

miki34

pre 6 meseci

Nije lose bilo, steta. Katai totalno neupotrebljiv i to malo sto igra. Klinci odlicno odigrali, steta sto nedeljkovic nije dao gol i penal bio pola pola a kadnje tako uvek se sudi protiv naseg tima.
m

miha1990

pre 6 meseci

Ja ne znam šta ste vi očekivali? Daj te ljudi budimo realni nekad u životu! Šta hoćete vi? Ili šta je smešno onima koji ne navijaju za Zvezdu??? Stvarno od sveg srca bih voleo da vas Zvezda oduči od fudbala u derbiju da vidite gde ste vi trenutno! Ovo je naša realnost. Prosto rečeno realnost. Da vidimo sa Bojsima da odigramo kako treba a pre toga sa Lajpcigom kod nas ako možemo da izvaćarimo bod, pošto svi mi vidimo da može da se igra sa njima.
2

2jej

pre 6 meseci

Nije se moglo igrati ni protiv njih ovakvih, kombinovanih, zamisli kako ce tek biti ako ove koje je ostavio na klupi sledeci mec ubaci Olma, Seska, Baumgartnera, Kostermana, a zadrzi Simonsa, Opendu. Kod njih je veceras samo odbrana bila kompletna sve ostalo kombinovano.
G

Gost999

pre 6 meseci

Šteta, primili smo glupe golove, a realno mnogo bolje šanse Lajpcig nije iskoristio. Sudija pogurao Lajpcig taman koliko treba, neke gluposti svirao, dovoljno da nas izbaci iz ritma ili da nam zaustavi šansu, pre svega penal koji po mom mišljenju više jeste nego nije. Druga stvar je taktika. Ne znam čemu toliko kukavički pristup od starta, i koliko je to bolje izgledalo u drugom poluvremenu. Ajde, igraš protiv Sitija pa da razumem, ali protiv svih ostalih može da se igra hrabrije. Naravno, ne grlom u jagode, ali neki kontrolisani rizik i gazi. Mi svakako primamo golove, ajde da ih damo što više. Sve u svemu, nisam nezadovoljan, ali šta da radiš protiv ekipe kojoj na klupi sede Verner, Olmo, i ostali. Moglo je bolje, malo je i sreće falilo, ali dobro. Ako izvučemo bod protiv Lajpciga kući, puna kapa. A onda sa Jang Bojsom rešavamo sve, osim ako ih nemačka braća ne puste u poslednjem kolu.
g

g

pre 6 meseci

Bahar mora otici kakva je ovo formacija zasto ne igra 4-3-3 kao u makabiju
L

Ljudi...

pre 6 meseci

Budite realni,sta ste ocekivali?Fale nam bekovi,kvalitetan napadac,stoper.Djiga ima samo 20 godina bice on dobar ovo mu je kaljenje,mene najvise brine Serif,nesto mi se ne svidja to njegovo zidanje,sidras.Bukari nema pas i to je problem,zavrsnica nam je uzasna
B

Bas lepo

pre 6 meseci

Pa dobro, primamo 3 komada standardno na svakoj utakmici. Šta da se radi, tanko je ovo za ozbiljno takmičenje i mi smo zalutali. Biće veliki uspeh ako na nekoj izbegnemo da primimo 3 komada. Od najslabijeg protivnika na našem terenu primimo 2 komada. Ovaj nas novi golman prima golove i kroz noge i kroz uši. Sta reci, poslednji smo na tabeli.
D

Delije87

pre 6 meseci

Da smo izasli sa degenekom na desnom azarovi na levom a napred lucic kraso bukari i olainka ovo bi mozda i dobili. Sve u svemu ostavke madjije i poslušnog trenera koji izvodi igrace koje mu narede , necu ni da nazovem to igracima vec menadžerskim kombinacijama. Prosto neverovatno ko igra a ko je na klupi i koga nema ni na klupi ... Bruka
S

StalniGost.

pre 6 meseci

Ne znam sta da mislim. Na momente delujemk gore nego radnik iz svrljiga, na momente mozemo da pritisnemo i nadigramo top timove, stanemo na loptu, zapretimo,odigramo presing. Da li je manjak međunozja, sivih ćelija, taktičke pismenosti, svega po malo? Ne znam. Ne znam zašto uporno igra Mitrović, dečko je blago rečeno beskoristan. U našoj ligi nema prostora za brzinu, u evropi ne pravi razliku, vezara, defanzivno beskoristan.. Zasto igra Ndiaj ispres Mijata, nije mijat novi Pantelić ali za ovog je Vieri licno.. Ne znam. Sta je njima u glavama ne znam. Pre svake utakmice u evropi, ako odigramo na vrhuncu mozemo sa svima, ako krenemo i imamo rupe u igri možemo da primimo 5. Ohrabruje uvođenje zvezdine dece, rešili su kup, uneli živosti u ovoj utakmici, treba im dati sansu. Sem Hvanga stranci uzas zalaganje, nula, uzas.
B

B.C

pre 6 meseci

Sa Mitrovićem i Rodićem mi smo od starta sa 2 igrača manje! Vadi Olajinku umjesto da ga pomjjeri u lijevo a Mitrovića da izvadi! Ndijae nije kriv kad nema ni jednu loptu tamo gdje mu igrači treba da omoguće, čovjek nije Mesi pa da uzme loptu na pola terena i prođe sve da da gol!

Gost55

pre 6 meseci

Свака част Бахару што је уцио Мијатовића и Недељковића и што даје простор Звездиној деци. Моје мишљење је да би било боље да Лучић игра од првог минута.Олањика није играч за Лигу Шампиона, данас је био убедљиво најгори.

Gost55

pre 6 meseci

УБАЦИО* грешка у писању...
D

Delije 1989

pre 6 meseci

Zašto da ih ne dobijemo na Marakani!? Može ovde svašta da se desi na kraju! Napred Zvezdo!
f

fsd

pre 6 meseci

Mnogo stranaca doslo nema hemije u ekipi nema onih pravih zvezdasa

Radomir Sinđelić

pre 6 meseci

Ogromne pare su skrljane u tim i igrače koji ne igraju odn. sem Hvanga sve sam škart. I to nije prvi put. Terziću, gde su pojačanja i kakva si doveo pojačanja. Pa u našoj ligi se tim muči a šta si očekivao u Evropi? Sramota!
G

GOST35789

pre 6 meseci

Jedini spas nam je da Bahar sa glupih reči predje na dela i da se kao pravi patriota vrati kuci u Izrael kad mi nemamo snage i srca da ga oteramo
K

Kidalicaa

pre 6 meseci

Nadam se da ljudi kada ostavljaju ovako surove komentare imaju u vidu da imamo najmanji budzet u LS, da imamo novog trenera koji je odradio smenu generacija i da je potrebno da mu damo podrsku i vreme da napravi rezultate. Jedan bod i gol razlika 4:8 uopste nisu tako losi, sobzirom da imamo jos dve utakmice kuci. Pa ljudi jedan milan koji trosi stotine miliona nema nijedan postignut gol i 3 poraza. Hajde da budemo realni i damo treneru i momcima vremena da dokazu da znaju da igraju fudbal. Podrska za sve njih!
4

474747

pre 6 meseci

Pa sto nije i Cokni data sansa onda,nego je doveden Bahar
N

Ndjdjr

pre 6 meseci

Svaka cast na komentaru ovde se tacno vidi da smo sve bolji i bolji i da nam Fale utakmice jaceg intenziteta, fale nam i dva igraca koja smo prodali a to su Erakovic i Azarov (Mitrovic uzasno limitiran napadacki i ako dobro odradjuje defanzivu nema kefalo i mirnocu za fudbal) Mijailovic nebi trebalo vise da igra beka lose zatvara stranu mnogo bolje igra kao centralni stoper, u ligi treba igrati 4-2-3-1 sa Kataijrm i Kangom koji su najbolji tehnicari i znaju da smire igru, mislim da bi vec na zimu trebalo da se odreknemo Krasoa, Kangve i Mitrovica, takodje Milunovica i Spajic isto ljudi bez ikakve uloga dovesti ozbiljnog zadnjeg veznog i levog beka tj wing beka, a klince polako bacati da bi stekli iskustvo i ne pristajati na prve cifre za njih
Л

Лазар

pre 6 meseci

Људи, за нас је РЕАЛНОСТ играње Лиге Европе! Тамо су тимови снагом приближни нама, те су и утакмице неизвјесније и љепше за гледање! Играти Лигу Шампиона за било који тим из Србије је као убацити човјека у кавез са лавом, па гледати хоће ли вар успјети начети лава! Наши момци се одлично боре, али Лајпциг је у ТОП 3 екипе једне ЊЕМАЧКЕ, и нема се шта нити рећи нити замјерити. Идемо се јуначки поносати још једном са Јанг Бојсом, то ће како изгледа, бити утакмица сезоне за наше момке! Овакав дисбаланс снага у ЛШ није реалан и не би смио бити, лијепо је играти утакмице уторак/сриједа, али... четвртак је наша РЕАЛНОСТ!!!
m

mosa pucko

pre 6 meseci

To ovde ljudi tesko da mogu da shvate,samo bi da pljuju nekoga a nije bitno sto je tad klub dvaput pobedio Bajerna ove sezone ili sto jedan njihov igrac kosta koliko ceo tim Zvezde,kakvi smo mi postali ljudi pa to je tragedija .
И

И

pre 6 meseci

Све што требате знати о овој сезони је потпуно нелогична продаја Ераковића, где се говорило да је Лековић замена, па су продали и њега. Без Ераковића ни Драговић није исти играч и обрнуто. Драговић има оно што Ерак нема, снагу, дуел, док Ераковић има брзину и добро чита лопте у простор, па су били јако лепо балансиран тандем, у лиги се могло стати високо без да свака контра буде гол. Продаја Ераковића је грешка сезоне и то је то.
n

neshha

pre 6 meseci

Izvanredna analiza i gola istina.Prakticno je sezona unistena prodajom Erakovica.
r

realno85

pre 6 meseci

ljudi meni nije jasnl gde su oni nasli onakva dva panja u napadu. pa ona dvojica bizona se sudaraju. hvang korektan. dragovic odlican danas, ovaj drugi stoper prvo poluvreme katastrofa. rodic?! trebao je zajedno s gobeljicem otici, mijailovic decko igra beka alo beka igra!? stamenic ni onaj gol ga ne moze izvaditi. tecnija i lepsa igra s ovom nasom decom drugo poluvreme
Z

Zaim

pre 6 meseci

Sva sreca pa se ne pitaju tastatura navijaci nego oni koji su na stadionu.Jos nije nista gotovo,trece mesto moze da se uzme.
n

nemanja1512

pre 6 meseci

protivnik je jak nema sta ali je zvezda imala svoje sanse nije iskoristila, imam neku nadu da cemo da ih pobedimo u beogradu ili makar nereseno, moze da se igra sa njima
D

Djape45

pre 6 meseci

Lajpcig je sila za nas da budemo realni, ali isto tako Zvezda mora i može mnogo bolje. Lučiću i Krasou nije mesto na klupi, Kanga zaslužuje bar neke minute da dobije, radije bi gledao Nedeljkovića kako se bori nego ovo što miksamo u odbrani. Azarov po levoj strani i Eraković u tandemu sa Dragovićem bi bili suvo zlato za ovo sad. Ndiaje nema šta da traži u startnoj, ili Mijatović ili Kraso u špic.
T

Tarantula

pre 6 meseci

Šta reći,Šilja Pešić izmislio fudbal za Šerifa,Borjan definitivno bolji golman od ovog linijaša koji nijednu loptu nije živu uhvatio,čak mislim da bi Gobeljić ovde bio među boljima,od Mijailovića sigurno.
2

22

pre 6 meseci

Miloje vrati se
g

gost 43

pre 6 meseci

Ništa, sledeće godine još nekih 100 miliona od država pa onda FK i KK sekcije režimskih klubova možda i pobede nekoga.
Z

ZV

pre 6 meseci

Koji trovači.Lično ne mirišem nešto ovog Bahara mislim da je Zvezda preveliki klub za njega.Al večeras je ekipa igrala veoma dobro imali sml ih nismo iskoristili tu svoju inicijativu.Treba da da više šanse ovoj deci oni osećaju šta je Zvezda.Šteta što je Katai van forme ove situacije on rešava peške.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Кога смо сине имали? Јел се ти сине бодеш? Ццц!
c

ccccccvvvv

pre 6 meseci

Ja razumem da Bahara muči ono što se dešava u Izraelu i da mu je glava tamo, ali onda treba pošteno da kaže da hoće sa ide i raskine ugovor, jer on nije trener za Zvezdu i njega prvo treba da menjamo.
S

Saša_PFC

pre 6 meseci

Kakva katastrofa od C.Zvezde...neverovatno je da su i veceras imali upucenih 30 suteva prema golu C.Zvezde.Neverovatno je da se toliki broj suteva uputi ka golu i ocigledno na tome se nista neradi na treninzima i pripremi utakmice da se taj broj suteva smanji.Veceras je Lajpcig igrao bez 3.igraca iz prve postave koji su usli pri kraju i svasta napravili odbrani C.Zvezde u utakmici gde su mogli da prodju sa jos nekoliko golova u svojoj mrezi.Zamislite podatak da je C.Zvezda platila 10.mil.evra za dva igraca koji zajedno imaju u svim utakmicama do sada jednu zajednicku nulu...ucinak ponizavajuci. Pokazuje se kako vreme prolazi da je najvece pojacanje golman Glazer i Naser Djiga
J

Junker

pre 6 meseci

U Beogradu s njima moze da se igra, a Siti overava prvo mesto u revansu sa YB.
G

Gost997

pre 6 meseci

Sto se mene tice Bahar moze voljno, covek je u Makabiju igrao 4 3 3. ovde dosao i glumi ludilo sa neki formacijama koje ni on ne zna, ubio je samopouzdanje mnogima kao Ivanovic u kosarci, dovidjenja pa ti isprobavaj u nekom Ofiju i Karagurmuku a nas zaobidji
6

666999

pre 6 meseci

Mitrovic, Stamenic i Mijailovic da pakuju kofere i da se ne vracaju sa timom u Beograd. Pa kad stignu da raskinu ugovor na svoju stetu.
V

Violator

pre 6 meseci

Dva igrača za koje smo dali 10 miliona evra, bili su najgori na terenu.
N

NAŠI NEIMARI

pre 6 meseci

lepo su se tukli izmedju sebe navijači kluba pred. Ace
3

3424

pre 6 meseci

Bahar glavom nije vise u zvezdi treba da ide
W

Wolf17

pre 6 meseci

Zvezdina deca pokazala kako se gine za klub. Lucic u jednom napadu pokazao vise nego Mitrovic za svo vreme na terenu...
M

Mozzarrtt

pre 6 meseci

Ovaj nije gledao istu utakmicu koju i ja
C

Cetnici Sever 1989

pre 6 meseci

Nista od prolaska u drugu fazu! Sad sve snage preusmeriti na utakmicu u Bernu i borbu za trece mesto!
D

Da prolaz

pre 6 meseci

U drugu fazu... 😂😂
S

Suhoj37

pre 6 meseci

Da li je iko pri zdravoj pameti očekivao da budemo drugi? Ljudi, osvestite se!
g

gott

pre 6 meseci

Ništa se nismo pitali celu tekmu a golman nas je spasio potopa.I to bi bilo to.Manite se palamudjenja
G

Goust

pre 6 meseci

Mani se ti komentarisanja
4

4455

pre 6 meseci

Nije tako davno bilo ispadanje od Kairata.. Da nam je neko ponudio tada da igramo sa Lajpcigom prakticno egal svi bi prihvatili.
V

Vasilis

pre 6 meseci

Botovi sram vas bilo! Ovo sinhronizovano pljuvanje je naruceno ili od strane grobosa ili od tipa Snezane Borjan i Silje Pesica kojima je povredjena sujeta. Momci su odigrali veci deo meca dobro. Kad smo primali po 5-6-7 golova u LS, niste se bunili.
@

@vasilis

pre 6 meseci

tad smo primali 5 6 sa 10 puta jeftinijim timom
h

host788

pre 6 meseci

haha hoces da kazes da je ovog puta ulozeno 9m.evra samo u dva igraca da bi se primilo 3 gola a ne 5??super ti logika🤣🤣🤣
p

pst

pre 6 meseci

Sta bre lupas. Katastrofa tim bez ideje i koncepcije na terenu. Svi stranci AUT odmah. Nemaju pojma gde igraju. Ovaj jadnik je dobio najtalentovaniju generaciju klinaca od '91. Ne zna covek. Hvang kao Milka Babovic. Postoji li tim koji nije iz kornera dao gol halfovima Dragovic, Micko, Rodic. Pa ovaj poslednji u zivotu nije udario loptu glavom. Odbranu nikad nije igrao ali je najbitniji igrac tima. Terzin covek. Djiga sramota, sta trazi Bukari levo. Mitrovic, katastrofa pa covek bre ne igra fudbal mesec dana. Ljudi prosecni, sa klincima bi ih posrali ali neko potrosio pare mora da pravda to. Puni ko brod on i strucnjak ovo bre nije Zvezda ovo ofk-a. E moj Dzajicu sta radis od kluba. Bog vam poslao klince a vi odabrali sitna sicarenja. Vreme je da klub vratite onima kojima je on svetinja. I ne kukajte na ova dva momka oni su posteno dali klubu, neki su neposteno uzeli od njega.
V

Vasilis

pre 6 meseci

@pst ajde cuti molim te. Veze s vezom nemas. Lajpcig pregazi Bajern i to ih pobedi preko veznog reda gde Bajern ima jedan od najkvalitetnijih na svetu, a nece nasima da prave probleme. Odigrali smo jako dobro.
b

bravo momci

pre 6 meseci

podrska igracima i strucnom stabu, odlicna igra u drugom poluvremenu. i dalje smo u igri, jos nista nije gotovo! u subotu, svi na krov!!!
G

Goust

pre 6 meseci

Realno.. Mada ostaje utisak da smo mogli vise.. Penl svira pa ponisti, stativa na samom kraju.. Ali svkako bolje stojimo nego prethodnih godina kad su nas punili.. Ako bi se uzeo bod na Rajku pa da se posibamo sa YB..
7

737226

pre 6 meseci

Sta ste vi ocekivali navijacici, da dobijemo Lajpcig tamo, koji trpa po 4 komada Bajernu koji moze svima dati 5 komada lagano, 3 1 je vrh rezultat, LUCIC MORA DA IGRA A MITROVIC I NDIAJE VISE NIKAD. Bice ovo dobro
y

yo.dorro

pre 6 meseci

Ocekujemo da najskuplji tim i najskuplji trener u istoriji ovih prostora naprave neki pomak. Makar su raspali Jang Bojs mogli da pobede. Ovo sto je do sada prikazano je smejurija, pogledaj statistiku svakog od 3 meca, u svim segmentima (posed, korneri, opasni napada, sutevi) Zvezda je bila inferiorna.
I

Iskreno receno

pre 6 meseci

smesna ekipa pozadi je ovaj Lajpcig i ni takve ih niste ugrozili...Ljudi izasli bez Klostermana, Seska, Olma i opet 30 suteva, bacene pare..
b

brate123

pre 6 meseci

ni Verner nije igrao, odmoris igrace za ligu i lagano natamburas zvezdu
Z

ZZvezdas

pre 6 meseci

Prosli smo dva najteza gostovanja, predvidjali su nam da cemo sluziti za gol razliku... Nije se desilo. Ponovo
g

gost3

pre 6 meseci

Miloje bi sa onom limitiranom zvezdom izvukao nereseno garant
Н

Нико као ја

pre 6 meseci

Па зато што би Милојевић окренуо полувремена, у првом би му играли бољи играчи, а на крају би увео ове да бране резултат. овај Бахар прво натрћи Звезду са лошом поставком па кад почне да губи онда спашавај шта се спасти може(на нашу жалост у ЛШ слабо шта спасти може).
1

11223344

pre 6 meseci

Ova igra je ocajna bila, mozda samo bolja igra od 46-og do 56-og minuta i toeto. Fudbal se igra 90+ minuta. Ne znam sta tu nije jasno.

VecaBg1971

pre 6 meseci

Ma mi mozemo uz malo srece da dobijemo ovaj Lajpcig u Bg. Kukavicko prvo poluvreme nas kostalo, Ndijae retard, dakle Bahar ne zna da sastavi najboljih 11, Katai mora na fizickoj spremi da radi i to MNOGO.
D

Da se ne lazemo

pre 6 meseci

Mozete kako ne, ljudi su cinm ih Zvezda malo pritisne(na 1:0, i na 2:1) uzimali stvar u svoje ruke i davali gol. Realno su odigrali koliko im treba. Jos su ostavili Olma(kad nije povredjen gpavni igrac), Klostermana, Baumgartnera i Seska na klupi koji su im standarndi, a i kad je vrsio izmene i ubacio te igrace vadio je standardne Opendu, Simonsa, Forsberga. Daleko su oni kvalitetom, a u Beogradu ce verovatno svi oni u prvu postavu kako bi resili stvari da se ne rvu sa Sitijem za prolaz i sigurno drugo mesto.
Z

Zvezda u srcu!!!

pre 6 meseci

Bravo za borbu! Raduju nasi klinci koji osecaju ZVEZDU! Idemo na Mari padaju 100%. Podrska momcima. Idemooo!!!
n

neshha

pre 6 meseci

Mijatovic istog trenutka kad je usao uradio vise od onog nesrecnika,da mu ni ime ne pominjem.Prijem i kontrola lopte neuporedivi.A Jovan ima samo 18 godina.Kosta i Lucic hrabro odigrali.
D

DV91

pre 6 meseci

Slabo
г

гост 1312

pre 6 meseci

Лалат је за Бахара Пеп Гвардиола лично!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Lucic masina, daj pustite ga od pocetka ovaj Mitrovic samo pokusava neke suteve sa 30M
L

Lk

pre 6 meseci

Lucic je sve upropastio sto je mogao,ali bukvalno sve.Od padanja prilikom driblinga jedan na jedan,istrcavanja sa loptom u gol aut,centarsuteva iza gola do gluposti u odbrani koje srecim nisu kaznjene.Sta vi gledate da mi je znati ili su vam rodjaci ovi koje hvalite.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Lucic glavni razlog za gol, probio po strani i sjajna lopta u prostor za Dragovica, decko svaki dodir sa loptom nesto dobro uradi a onaj Mitrovic kao ukopan, verovatno mora da igra jer je placen.. Lucic najveci potencijal za reprezentaciju, i u kvalifikacijama si mogao videti kakve je golove dao..
@

@lk

pre 6 meseci

Botovanje već par nedelja. Šalje se sa 40 nikova kako Mitrović ne valja i kako je Lučić fantazija, napucavaju se lajkovi. Realnost je da je Mitrović moderniji i bolji igrač, Lučić ne zna šta da radi kad primi loptu.
f

fsf

pre 6 meseci

Ndiaye zlocin koji traje ne zna da hoda bravo mrkela
A

Ammmmmam

pre 6 meseci

4 miliona obestecenje, plus 1 milion plata, plus bonusi.
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Moramo pametnije u bg i da probamo da uzmemo bod...nema druge...a ovi rezultati 3:1 i 1:3 u ovoj grupu su postali nestvarni keve mi...od 6 utakmica 5 se zavrsilo istim rezultatom....
G

Goust

pre 6 meseci

Sledece kolo igram tacan rez Zvezda-Leipzig 3:1 i Man Siti-YB 3:1
s

saptac

pre 6 meseci

I svih 6 utakmica nase grupe vise golova drugo poluvreme. A GG 4+ standardno
m

ma da bre to

pre 6 meseci

A koliki je moj deo? Necete me prevariti xD
p

peca koma

pre 6 meseci

sledece godine 100 miliona evra budzet pa da vidimo da li ce i to biti malo!?
L

Lk

pre 6 meseci

Od Mitrovica i Lucica,ko napravi jednog polovnog igraca za Proleter,treba da dobije orden.
G

Gost112

pre 6 meseci

Lučić je za Mitrovića Mesi lično☝️
5

54

pre 6 meseci

Bahar pakuj kofere sa ovom budjavom formacijom 3-5-2
i

iron

pre 6 meseci

Bahar ostavka veceras !
V

Veljko9

pre 6 meseci

Sta je on kriv za poraz brt
Z

Zvezdas.

pre 6 meseci

Mi solidno igramo u LS, problem je kako igramo u prvenstvu, To je problem koliko primamo golova.

Gost55

pre 6 meseci

Мени није јесно како можемо да примимо 3 гола од Лајпцига и Ситија и да исто толико примимо против Радничког. Ми у Европи добро играмо али проблем је против слабијих тимова.
z

zgemba82

pre 6 meseci

Bahare da se ne ljubimo , aj polako