Komentari na vest

Zvezdin bek iz Loznice na brušenju u Grafičaru

V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Gaju i Gobelju osloboditi obaveza, a Ilića forsirati kao rezervu, tako se kali a i ucio bi od dobrog igrača. On ima 21 godinu, nema cekanja.
M

M-referent

pre preko 2 godine

Ne razumem ovakve poteze. Sa 21 se vec zna da li si igrac za Zvezdu ili ne.
I

I opet ni od jednog nikad nista

pre preko 2 godine

Ja mislim da ova Zvezda vise i nema pojma ko je sve njen igrac i koliko ih ima na spisku. Koji god tim da se pomene u njemu bar jedan pozajmljen igrac Zvezde. Neverovatno, vise ih ima nego Mancester Siti.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Dokle više da se brusi, jel se nije brusio u Loznici, pa sada mora da se brusi i u Grafičaru. Takva ista priča će biti i sa ovim iz Imt. To je ta priča kada hoćeš igrača na mufte, kada hoćeš igrača za džabe, pa ga posle šalješ sa pozajmice na pozajmicu, na kraju i ne stigne do Zvezde. Kada je neko kvalitet to se vidi iz Aviona, i nema potrebe da ide godinama po pozajmicama. Ali za takvog treba da se plati... Glavno pitanje je jedna NEVEROVATNA STVAR, da mi posle dve LŠ i tri proleća u LE, nemožemo da platimo obeštećenje na neke kvalitetne igrače, nego se čeka da neko dodje za džabe.

Boka123

pre preko 2 godine

koja je poenta da ostaje u PLS ako je vec najbolji desni bek? (tako kazu, nisam ga gledao) ovako moze samo da stagnira
L

Lagator

pre preko 2 godine

Momak je trebao da ostane još 6 meseci u Loznici i onda da na leto prođe pripreme sa Zvezdom i da ga gurnu u prvi tim. Ovako, u Grafičaru ne vidim kako bi mogao da napreduje, ekipa još gora nego Loznica, a u Loznici je imao status, minutažu i što je najbitnije poštovanje saigrača.